Sweet aunt Virginia 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sweet aunt Virginia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rattlesnout
Member
Sweet aunt Virginia DOBcsak
beertje
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ◄ 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rattlesnout
BerichtOnderwerp: Sweet aunt Virginia   Sweet aunt Virginia Icon_minitimezo 15 jan 2017 - 20:51


Rattlesnout keek uit een donkere hoek naar de kitten. Ze was aan het spelen met iets. Haar zusje was gelukkig ergens anders. Die leek te veel op zijn mama. Hoewel zij erg veel op haar vader leek, maar op een of andere manier moest hij steeds denken aan zijn eigen moeder. Poppynight was alleen veel lichter dan haar. Deze was nog pijnlijker omdat ze hem deed denken aan Brindlecoat. Eigenlijk mocht hij dit nest niet. Zijn neefjes waren veel makkelijker omdat die op hun moeder leken en Rattle had niet echt een goede band met haar gehad. De kater stapte uit de donkere hoek. "Dag... eh... Shatt, Charredkit." Nope hij was vreselijk met namen. Brindle zou zich omdraaien in haar graf.

+ Charredkit


BY MITZI


Sweet aunt Virginia YAqrSA6
Terug naar boven Ga naar beneden
Charredkit"
Member
Sweet aunt Virginia RB4Qe0W
Bunny
58
Actief
"Nothing is lost until it is shattered and charred"

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Charredkit
BerichtOnderwerp: Re: Sweet aunt Virginia   Sweet aunt Virginia Icon_minitimema 16 jan 2017 - 16:40


De blinde kitten lag heel dicht tegen haar pleegmoeder, maar met haar pootjes bewerkte ze een hoopje mos. Haar ogen waren open, al zag ze natuurlijk nog steeds niets. Haar scherpe, grote klauwen - die ze duidelijk van haar vader geërfd had - haakten in de hoop mos en trokken het hele balletje uit elkaar. Wanneer er niets meer van overbleef, plakte ze het weer aan elkaar en rolde ze het opnieuw tot een mooi balletje. Nu ja, het voelde toch als een mooi balletje. Charredkit ging zo op in haar 'spel', dat ze opschrok toen ze plotseling een stem hoorde. Ze draaide haar kopje naar de plaats waar het vandaan kwam, eerder instinctief dan echt bewust. Ze kon hem niet zien, maar aan zijn stem en aan zijn geur wist ze dat het Rattlesnout was. Om heel eerlijk te zijn, had Charredkit niet zo'n groot probleem met hem als haar zusje en haar neefjes. Misschien was ze te druk bezig met hulp van hem en de anderen vragen om er zo'n probleem van te maken. Toch ging ze niet vrolijk naar hem toe; dat zou betekenen dat ze de vacht van haar pleegmoeder en haar zusje niet meer zou voelen, en dan zou ze volledig in het donker zijn. Daarom staarde ze hem maar aan met haar blinde blauwe ogen, of toch naar waar ze dacht dat hij was.


Sweet aunt Virginia FxOFnaJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Rattlesnout
Member
Sweet aunt Virginia DOBcsak
beertje
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ◄ 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rattlesnout
BerichtOnderwerp: Re: Sweet aunt Virginia   Sweet aunt Virginia Icon_minitimema 16 jan 2017 - 18:29

De kitten draaide langzaam haar kop. Zijn haren gingen recht overeind staan. Hij vond haar ogen echt creepy. Haar blauwe blinde ogen in het identieke lijf van zijn zus (alleen wel met strepen) klopte niet. Hij vond haar de leukste. Fallkit, Chillykit en Shatteredkit waren net demonen. Vooral die Chillykit. Deze was nog schattig en leuk. Hij boog zich voorover en pakte haar zachtjes bij haar nekvel. Ze jugde niet en ze leek op zijn zusje. Zachtjes snorrend zette hij haar tussen zijn poten. "Hoe gaat het ermee?"


BY MITZI


Sweet aunt Virginia YAqrSA6
Terug naar boven Ga naar beneden
Charredkit"
Member
Sweet aunt Virginia RB4Qe0W
Bunny
58
Actief
"Nothing is lost until it is shattered and charred"

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Charredkit
BerichtOnderwerp: Re: Sweet aunt Virginia   Sweet aunt Virginia Icon_minitimema 16 jan 2017 - 19:21

Charredkit kwam onmiddelijk in beweging toen ze plotseling, zonder eerder waarschuwing, opgepakt werd. Ze velroor meteen elk idee van waar ze was, elke oriëntatie die ze misschien had, en angstig piepte ze, zo luid als ze kon. "Neee!", riep ze, haar pootjes paniekerig heen en weer schuddend. Nee, laat me los, ik zie niets! Had haar oom dat niet door? Wist hij niet dat ze vertrouwde op de vacht van haar pleegmoeder tegen die van haar? Vanuit haar nest wist ze waar ze was, ze wist waar de ingang was en waar de andere katten waren, maar nu voelde ze zich echt blind. Charredkit werd weer neergezet en ze voelde aan weerskanten van haar donkere vachtje een andere vacht. Ze rook er eventjes aan en ze besliste al snel dat het Rattlesnout was, al wist ze nog steeds niet waar ze zich nu bevond. Zat ze tussen zijn poten, of had hij zijn staart om haar heen gekruld? Ze vond het eng, ze voelde zich gedesoriënteerd en ze vond het helemaal niet fijn. Rillend dook ze in elkaar, haar blinde blik schichtig om zich heen werpend alsof dat zou helpen. Hij snorde, alsof hij haar angst fijn vond. "Z-zed me derug, w-waaj b-ben ik?!", piepte ze, haar stem luid en angstig. Ze besteedde geen enkele aandacht aan de vraag die haar oom haar stelde, al was het meteen wel een antwoord erop.


Sweet aunt Virginia FxOFnaJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sweet aunt Virginia   Sweet aunt Virginia Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sweet aunt Virginia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: