Whispering is the only way how i speak. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Whispering is the only way how i speak.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredkit
Member
Whispering is the only way how i speak. DPKsfdL
Amy of AA of Eem{pje}
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shatteredkit
BerichtOnderwerp: Whispering is the only way how i speak.   Whispering is the only way how i speak. Icon_minitimema 16 jan 2017 - 20:16

Verveeld rolde ze steeds van haar ene zij op haar andere. Tot vervelens toe van haar pleegmoeder wie er nerveus door werd en dus bleef ze op haar rugje liggen, met haar pootjes in de lucht. Kortom een rare positie en luisterde naar alles om haar heen. Misschien was dat wel interessant, en misschien hoorde ze zo'n stokpootding lopen. Of een spin zoals de katten het noemde maar dan vond ze stokpoot of stokpootding veel beter klinken. Oeh misschien hoorde ze andere wezens of kwam er een hele hoop stokpootdingetjes op haar af. De kleine kitten sprong recht en sloop door de nursery heen, haar fantasie de vrije loop. Zachte stapjes klonken en ze draaide zich om en sprong op het stokpootding af, al zag ze het in haar hoofdje en dus sprong ze eigenlijk op lucht af. Een speelse grom rolde op uit haar keeltje terwijl ze dreigend naar het zogezegde stokpootdingetje keek. Nu heb ik je! Dacht ze, waarna ze dichter sloop en sprong, maar in plaats van haar denkbeeldige leger stokpootjes had ze nu een oranje kleurige staart beet waar ze speels in beet. Haar ijsblauwe oogjes keken onschuldig naar de kat van wie de staart was, haar neefje Chillykit.

+ Chillykit


Whispering is the only way how i speak. DRAvrNN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Whispering is the only way how i speak.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: