Adventurous? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Adventurous?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fallkit
Member
Adventurous? DPKsfdL
nyn
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons counting
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fallkit
BerichtOnderwerp: Adventurous?   Adventurous? Icon_minitimema 16 jan 2017 - 20:46

Onzeker als altijd liep Fall uit het nest. Pootje voor pootje, behoedzaam dat hij geen enkel geluid maakte. En al helemaal geen geluid wat hem deed schrikken. Ze grote, groene ogen vlogen van links naar rechts. Maar eigenlijk was dat ook normaal. Het enige wat echt verre van normaal was, was dat Fallkit iets deed uit zichzelf. Meestal was Chillykit degene die hem motiveerde iets te doen. Maar nu was het zo dat de oranje kater zich verveelde. En hij kon niet slapen ook nog. Geritsel kwam achter hem vandaan, en Fall schoot naar voren. Hij struikelde over de rand en plofte hard op de koude grond. "W-wie is d-d-daar?" piepte hij schuchter. Straks was het een vreemdeling!

- eerste post Charredkit c:Adventurous? 2n9w13t
Terug naar boven Ga naar beneden
Charredkit"
Member
Adventurous? RB4Qe0W
Bunny
58
Actief
"Nothing is lost until it is shattered and charred"

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Charredkit
BerichtOnderwerp: Re: Adventurous?   Adventurous? Icon_minitimema 16 jan 2017 - 20:50

Charredkit spitste haar oortjes toen ze iemand uit het nest hoorde klimmen. Wie was dat? Shatteredkit was het in ieder geval niet, dat kon ze voelen, maar haar twee neefjes lagen niet altijd tegen haar maar waren wel zo dichtbij dat ze hun aparte geuren niet altijd kon onderscheiden. Op dit moment was dat het geval - en dus wist ze niet of het Chillykit of Fallkit was die uit het nest kroop, al vermoedde ze dat het Chillykit was. Die was nu eenmaal veel moediger, de moedigste van alle vier. De stem die riep van een klein afstandje van het nest bewees echter dat ze fout zat, en dat het Fallkit was die uit het nest kroop. Charredkit knikte haar hoofdje scheef, haar blinde ogen staarden zijn richting uit. "Fajkit?", riep ze vragend. "Wad doe je?" Net zoals zijzelf bleef hij meestal braaf in het nest, dus nu was ze wel nieuwsgierig naar waarom hij besloten had op ontdekking te gaan.


Adventurous? FxOFnaJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallkit
Member
Adventurous? DPKsfdL
nyn
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons counting
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fallkit
BerichtOnderwerp: Re: Adventurous?   Adventurous? Icon_minitimema 16 jan 2017 - 20:54

Een zucht van verlichting ontsnapte uit zijn bek. Pfoeh, het was Charred maar. Tja, wat hij hier deed? Intuïtie? Of iets ander? Hij had echt geen idee. En toen hij omhoog keek staarden de wolkerige ogen hem recht aan. Alsof ze door hem heen keek. Even huiverde de rode kitten. Oké, dat was eigenlijk best wel griezelig om te zien. Maar nee, zo mocht hij niet denken over zijn nichtje. Charredkit was een leuk poesje, dus waarom die gedachtes? Hij schudde even zijn kopje voordat hij antwoord gaf. "Euh... geen idee.." sprak hij verward. Hij keek weer naar zijn poten, ook omdat hij weigerde om z'n nichtje recht aan te staren. Hij kon het gewoon niet.Adventurous? 2n9w13t
Terug naar boven Ga naar beneden
Charredkit"
Member
Adventurous? RB4Qe0W
Bunny
58
Actief
"Nothing is lost until it is shattered and charred"

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Charredkit
BerichtOnderwerp: Re: Adventurous?   Adventurous? Icon_minitimema 16 jan 2017 - 20:57

De stem van haar neefje klonk verward. Charredkit fronste en kroop een ietsiepietsie dichterbij, niet zo ver dat ze de vacht van haar pleegmoeder niet meer zou voelen maar ver genoeg zodat haar pootjes over de rand van het nest konden bungelen, in de oneindige diepte - de jonge poes kon immers de bodem niet zien, dus wie weet hoe diep de afgrond was? "Kom dan tejug?", antwoordde ze, al was het eerder een vraag. Ze besefte het zelf niet, maar misschien was het op dit moment goed dat ze blind was - dan zag ze immers niet hoe Fallkit naar haar keek, hoe griezelig hij haar bewolkte ogen vond. Dat kon ze immers niet afleiden van alleen zijn geur en zijn stem.


Adventurous? FxOFnaJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Adventurous?   Adventurous? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Adventurous?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: