Everything we used to know. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everything we used to know.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darlene
Member
Everything we used to know. RGf9FWE3
Starboi
5
Actief
Believe what you want, but neither you nor I are special. I've already learned that lesson.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Darlene
BerichtOnderwerp: Everything we used to know.   Everything we used to know. Icon_minitimezo 22 jan 2017 - 15:11


Haar poten begonnen al te prikkelen toen ze de stenen gebouwen in de verte kon zien en zonder dat ze het wist begon ze langzaam met haar bovenlip te trekken. Een plek waar ze al maanden niet was geweest en nog steeds bleef het haar van binnen zo kwellen. Waarom ze dan überhaupt terugkeerde naar deze plek? Geen idee, misschien trok die koude woede haar wel aan, misschien zocht ze een manier om anderen te kwellen met haar eigen kwelgeesten. Haar dikke vacht bewoog langzaam in het avondbriesje en de poes likte haar snuit voordat ze nog enkele pootstappen naar voren zette. Ergens hier bevond zich haar oude huis, waar ze uit gevlucht was omdat ze van de vrucht der vrijheid had geproefd.
Darlene wist zeker dat ze herkend zou worden als ze te dichtbij kwam. De andere katten hier in de buurt, vroeger vrienden genaamd, zouden haar vast nog wel herkennen. Qua uiterlijk misschien, maar van binnen was ze verbitterd. Met fluwelen pootstappen sloop ze door de bosjes en liet haar driekleurige kopje af en toe boven het gewas uitsteken om te kijken of ze iemand kon vinden die haar avond plezier zou kunnen geven. Maar het enige wat ze te zien kreeg waren dichte deuren en felle lichten. Alle huiskatten zaten binnen, maar natuurlijk, het was te koud als je het niet gewend was. Een licht brom gleed uit haar keel en ze draaide zich met een ruk om, totdat ze werd gestopt door een geluid. Bladeren, dorre herfstbladeren, werden gekraakt door een gewicht. "Wie is daar?" vroeg ze, de schrik in haar stem perfect beheersende. Maar misschien.. misschien gaf zo'n onschuldige houding haar wel een betere positie. De poes drukte haar oortjes tegen haar nek en verdikte haar staart, waarvan ze het puntje heen en weer liet zwiepen. Ach, als ze nu niet overkwam als een doodsbang wezen, dan wist ze het ook niet meer.

-- come and join c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Secret
Member
Everything we used to know. YbFgrtP
Kaiden
125
Actief
Secrets are for losers like me

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Secret
BerichtOnderwerp: Re: Everything we used to know.   Everything we used to know. Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 19:48

De grote zwarte tom struinde door het twoleg gebied, zijn kop trots geheven. Zijn gouden halsband schitterde in het licht en stak vel af tegen zijn donkere vacht. Alsof hij niet bij de tom hoorde. Het ding was ook niet zijne geweest tot hij deze ochtend een kittypet tegen de grond had geworsteld. Hij had zijn nek opengereten en de halsband over zijn kop getrokken met brute kracht. Geen enkele elegantie was erin gegaan om de kittypet aan de kant van de weg te dumpen. Het bloed van het dier kleurde nog steeds een paar plekjes op het felle goud. Er zaten nog geen hondentanden aan maar Secret had er vertrouwen in dat dat snel zou komen. En vanaf was zijn doel om een blinkende tand toe te voegen. Zijn gekozen manier was door een kat simpelweg af te maken en zo aan Claw te tonen dat hij zo koelbloedig was als hij eruit zag. De kittypet was namelijk geen match geweest, de zwarte tom wou een uitdaging. 
Hij greep dan ook zijn kans toen hij de sterke geur van Rogue opmerkte. Met een sluwe grijns ging erop af. Zijn zware poten plaatste zich op de koude bladergrond en lieten een piepklein spoor van verwoeste bladeren achter. "Wie is daar?" Secret snoof de koele lucht op en stapte naar voren. Hij sprak niet tot hij de she-cat in het oog had en haar doodsbange houding zag. "Secret." Grijnsde hij. "En jij?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything we used to know.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: