RC CEREMONY || 01-2017 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 RC CEREMONY || 01-2017

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
StarClan
RC CEREMONY || 01-2017 XbUUF0W
Michelle
6634
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimedo 26 jan 2017 - 17:18


Koude wind trok door haar dunne vacht terwijl ze plaats nam bovenop haar den. Haar diep blauwe ogen staarde over het kamp. Een kleine glimlach rond haar lippen vormend terwijl ze naar de katten keek die zich uit automatisme al naar haar toe bewogen. "Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Haar stem was helder en duidelijk. Hoewel er in haar persoonlijke leven nog behoorlijk wat dingen niet klopte en ze zich nog altijd niet tip top voelde hoefde haar clangenoten hier niet onder te lijden. Zij was hun Leader en ze zou zich voor altijd sterk houden voor ze.

"Als eerste hebben we een apprentice die na een lange periode van ziek zijn toch klaar is om Warrior te worden." Een warme glimlach gleed over haar lippen. "Lakepaw kom naar voren." Glimlachend keek ze de jonge kat aan. "Vanaf vandaag zal jouw naam Lakedancer zijn. Vanacht zal jij in stilte onder Starclan's wakend oog wacht houden over het kamp en morgen zal jouw leven als Warrior beginnen. Gefeliciteerd. Je verdient het." Warm duwde ze haar neus tegen de gloednieuwe warrior diens schouder en juigde mee met de nieuwe naam.

"Dan is het tijd dat drie nieuwe apprentices benoemd worden." Een grijns was duidelijk zichtbaar op haar lippen terwijl ze naar de drie kittens keek. "Tinkerkit, Chimekit en Pearlykit, kom maar naar voren." Snorrend keek ze de drie kittens aan. "Tinkerkit. Vanaf nu zal jouw naam Tinkerpaw zijn. Ashfire zal jouw mentor worden en jou alles leren wat je moet weten." Spinnend keek ze naar het gloednieuwe mentor en apprentice koppel voor ze verder ging. "Chimekit. Ook jouw naam zal vanaf vandaag Chimepaw zijn. Sagefeather zal jouw mentor worden." Met een knikje keek ze naar de twee voor haar ogen naar de laatste kitten gleden. De wellicht meest irritante kitten die ze ooit ontmoet had. Maar Pearlykit had ook bij haar een plekje in haar hart weten te krijgen. "Pearlykit, Panthergrowl zal jouw mentor zijn jouw naam opnieuw zal veranderen van Pearlypaw tot jouw warriornaam. Je hebt een geweldige mentor in Panthergrowl, ik weet zeker dat hij je respect bij zal leren." Geamuseerd grijnsde ze en keek naar de gloednieuwe warriors. "Daarmee is deze Ceremonie afgesloten." Met die woorden sprong ze van haar den af en rekte zichzelf uit.


Tinkerpaw - Ashfire
Pearlypaw - Panthergrowl
Chimepaw - Sagefeather


Tinkerkit - Tinkerpaw
Pearlykit - Pearlypaw
Chimekit - Chimepaw

Lakepaw - LakedancerOne voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member
RC CEREMONY || 01-2017 Miniava
Bunny
359
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: Faded away in endless nothingness
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Predator
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimedo 26 jan 2017 - 17:27

Enthousiast zoals elke kitten op zijn apprentice ceremonie trippelde Pearlykit naar voren, niet wachtend op zijn siblings noch op zijn moeder. Die volgden toch wel. Hij wurmde zich naar voren, wat niet moeilijk was omdat hij zo klein was dat hij tussen elke kleine spleet kon wurmen. Tuurlijk, hij was al veel gegroeid de laatste dagen, maar toch bleef hij vele malen kleiner dan de gemiddelde Riverclan warrior. De lichtgrijze kitten trippelde geïrriteerd met zijn pootjes toen er eerst een apprentice tot warrior benoemd moest worden - Lakedancer was de nieuwe warrior - en zuchtte toen ongeduldig toen zijn naam nog niet meteen genoemd werd. Integendeel, hij was de allerlaatste om apprentice te worden, na zijn zusje Chimekit- of paw, moest hij misschien zeggen. Ja, eindelijk was het zijn beurt! Trots en met zijn staartje alles behalve verlegen de lucht in geheven sprong hij naar voren, zijn enthousiasme verbergend voor de clan al kon Butterstar ongetwijfeld het enthousiasme en de verwachting in zijn lichtgrijze oogjes zien. Pearlypaw, wat een stoere naam! Nu ja, niet echt, maar het was al beter dan Pearlykit. Zijn mentor was Panthergrowl, en daar was hij wel blij mee; al was hij dat niet met het commentaar van de leider. Respect? Hij had respect te over! Wat dacht zij nu, humpf. Dat gevoel werd echter verdrongen door de blijdschap die de jonge kater voelde nu hij zich eindelijk kon bewijzen, nu hij kon gaan trainen om warrior te worden! Zoals de gewoonte was raakte hij zijn neusje tegen die van zijn mentor, waarbij hij zich heel veel moest uitrekken om ervoor te zorgen dat de kater toch niet te veel moest bukken. Wat zou die wel niet van hem denken als hij in zag hoe klein hij was? Hoe hij helemaal niet de gestalte had van een échte riverclanner? Men zou nog gaan denken dat hij Halfclan was, en iedereen wist toch dat dat niet waar was? Zijn vader was - volgens hem toch - Creamyfrost, en zijn moeder Honeyscent - beiden volbloed Riverclanners, ja toch? Pearlypaw schudde de gedachte weg en keek naar zijn mentor, zijn vrolijkheid en enthousiasme verbergend onder een koele, bijna hoogmoedige uitdrukking. "Dus, wanneer beginnen we?", vroeg hij, zijn best doend om de kater in de ogen te kijken zonder zijn hoofd in zijn nek te moeten gooien; wat natuurlijk onmogelijk was, gezien het hoogteverschil.

Tag; Panthergrowl


RC CEREMONY || 01-2017 NPTXTBo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RC CEREMONY || 01-2017 5Uoa583
Demi
419
Afwezig
"You never understood me,
you never really tried."

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 26 Moons ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Sagefeather
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 15:44

De clan werd wederom bij elkaar geroepen voor een nieuwe ceremonie, en wederom was Sagefeather weer van de partij. Haar ogen waren gefixeerd op de leidster, een kritische blik liep over de flamepoint heen. De eerste woorden van de ceremonie hadden betrekking op haar broer, Lakepaw. Alhoewel, zijn naam was nu Lakedancer. De kater had een lange tijd in de Medicine Cat Den gezeten vanwege ziekte, en mocht dan nu eindelijk krijger worden. Het werd ook wel eens tijd, maar dat zei ze dan weer niet. Ze zette een geforceerde glimlach op haar gezicht en knikte hem vervolgens vanaf de menigte toe. Gefeliciteerd. Het was haar onduidelijk waarom ze geen oprechte glimlach op haar gezicht wist te zetten, maar het was nou eenmaal zo. Verderop in de ceremonie werd Chimekit tot Chimepaw benoemd, en vervolgens werd er aangegeven dat de kattin haar leerling zou worden. Apprentice nummer twee. Geen probleem. De grijze poes wachtte de rest van de ceremonie af, en keek vervolgens naar haar nieuwe leerling. "Je training begint vanmiddag, ik zie je bij de uitgang van het kamp," zei ze, met een flauwe glimlach op haar gezicht. Ze gunde haar leerling wel even de tijd om een nieuw nest te claimen en dat soort dingen.

Tag; Chimepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chimepaw
Member
RC CEREMONY || 01-2017 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 18:36


"Laat iedereen die oud genoeg is om zijn of haar prooi te vangen zich verzamelen voor een clanmeeting!" Meteen rende de bruine tabby achter haar broertje aan. De twee, nu nog, Kittens wurmde zich door de groep katten heen. Beide waren ze kleiner dan gemiddeld, alleen Astralkit had een gemiddelde grootte. Daarentegen was Astralkit best zwak en snel ziek, deze ceremonie was waarschijnlijk dan ook niet voor hem. Trots nam Chimekit plaats naast haar zilver tabby broer. Het eerste dat gebeurde was dat Lakepaw Lakedancer werd. Vervolgens werden Pearlykit en zij naar voren geroepen samen met een andere kitten genaamd Tinkerkit. De laatstgenoemde was ook degene die als eerst haar naam en mentor kreeg. "Chimekit. Ook jouw naam zal vanaf vandaag Chimepaw zijn. Sagefeather zal jouw mentor worden." Beleeft knikte de bruine tabby naar Butterstar. Voortaan zou ze door het leven gaan als Chimepaw. Vervolgens kreeg haar broer zijn Apprentice naam toegewezen. Pearlypaw. De ceremonie werd afgesloten maar Pearlypaw was al weg voor ze hem kon feliciteren. Meteen draafde ze achter de zilvertabby aan. Met haar pootje tikte ze zachtjes tegen zijn schouder aan. "Gefeliciteerd, Pearlypaw." Met een glimlach naar haar broer en een beleefd knikje naar diens mentor draaide ze zich weer om. Nu eerst haar eigen mentor zien te vinden. Sagefeather dus. De Warrior trainde ook een andere Apprentice als ze het goed wist, Wolfpaw. "Je training begint vanmiddag, ik zie je bij de uitgang van het kamp," hoorde ze een kat tegen haar zeggen. Chimepaw draaide om en zag haar mentor staan. Over het hoofd gezien? Oops. Chimepaw strekte zich uit om de neus van haar mentor aan te kunnen raken met haar neusje. Klein zijn was niet altijd even makkelijk. "Okay, ik zal er zijn!"

Tag: (Pearlypaw) Sagefeather


RC CEREMONY || 01-2017 Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
Clanleader
RC CEREMONY || 01-2017 Bba20rI
Loïs
2058
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimema 30 jan 2017 - 17:39

Zijn aandacht werd getrokken door Butterstar, wie hij uit zijn ooghoek had zien bewegen. Kort keek de kater op. Hij was vermoeid; er was immers nog steeds geen druppel uit de lucht gevallen. Hoewel de lucht steeds wat donkerder leek te worden, en steeds meer wolken zich begonnen te verzamelen, bleef het nog droog. Het was maar een schrale troost om te weten dat het misschien niet meer lang zou duren tot er wel druppels zouden gaan vallen. Zijn oren spitsten zich toen Butter begon met praten. Hij glimlachte kort naar haar, al was hij er niet helemaal zeker van of ze het zou zien. Toen er een nieuwe warrior aangesteld werd, miauwde hij diens naam mee, al ging het minder enthousiast door zijn pijnlijke keel, die veroorzaakt was door het weinige water. Ook werden er drie nieuwe apprentices benoemd. Één daarvan was de dochter van Vixencry en Graywing, en hij voelde wat trots in zijn borst opwellen. Haar twee ouders waren immers goeie vrienden van hem en hij voelde zich haast een soort oom voor haar. Een grijnsje gleed over zijn gezicht toen hij haar enthousiasme zag. Toen werd hij echter aangesteld als mentor, en met een ietwat verraste uitdrukking keek hij op. Pearlykit, hmm? Hij wist dat het katertje nogal een probleemjochie was, maar hij wist ook dat hij dit wel aankon. Hij grijnsde richting Butter toen deze miauwde dat Pearlykit een geweldige mentor aan hem zou hebben. Deze grijnsde net zo geamuseerd terug en de kater liet een zachte grinnik horen. Hij was blij dat hij Butterstar zijn beste vriendin mocht noemen (naast Silvercloud natuurlijk, maar zij kreeg de de-beste-partner-award). Ondertussen stond Pearlypaw al voor zijn neus, en de kater keek hem ietwat intimiderend aan, waarna hij hun neusjes tegen elkaar drukte. Eerste indruk was alles, wist hij. Als hij nu streng over kwam, zou hij meteen respect afdwingen. De gloednieuwe apprentice vroeg wanneer ze zouden beginnen, en hij keek hem met licht opgetrokken wenkbrauwen aan. "Dat hangt er vanaf hoe graag je beginnen wil, en of je een goeie plaats in de apprentice den wilt." miauwde hij.

Tag: Pearlypaw


RC CEREMONY || 01-2017 EHnbxOu        9        RC CEREMONY || 01-2017 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member
RC CEREMONY || 01-2017 Miniava
Bunny
359
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: Faded away in endless nothingness
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Predator
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 17:48

De kater keek hem intimiderend aan en hoewel Pearlypaw het nooit zou toegeven, lukte dat goed. De lichtgrijze kater slikte eventjes, onzichtbaar en onhoorbaar, en richtte zijn blik strak naar voren; naar de donkergrijze borstkas van zijn mentor. "Chimepaw houd wel een plaatsje voor me vrij. We kunnen nu al beginnen.", antwoordde hij, er zeker van zijnd dat zijn zusje dat wel voor hem zou doen; ze was zo naïef. Helemaal anders dan hijzelf, al zei hij het zelf. Hij was slim en volwassen, en zij maar dom en kinderachtig. Hoewel hij heus ook wel vana haar hield, hoor; maar dat hoefde ze niet te weten. Dat zou haar alleen maar aanhankelijk maken, en daar had hij ook geen zin in. Pearlypaw keek op naar Panthergrowl. Dit was de kat die hem zou leren vissen en jagen en vechten; en hij kon niet wachten. Zijn grijze staart zwaaide een tikkeltje nerveus maar vooral enthousiast lichtjes heen en weer, wachtend op het antwoord van de grijze kater.

Tag: Panthergrowl


RC CEREMONY || 01-2017 NPTXTBo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
Clanleader
RC CEREMONY || 01-2017 Bba20rI
Loïs
2058
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimewo 8 feb 2017 - 20:26

Zijn oortjes wiebelden goedkeurend toen hij de woorden van zijn nieuwe apprentice hoorde. Bij dit antwoord bleek het meteen dat Pearlypaw leergierig was, hoe eigenwijs hij ook mocht lijken. De kater knikte vervolgens, waarna hij kort over zijn schouder heen keek, richting de uitgang. "Goed, dan lijkt me het het beste om meteen te vertrekken, niet?" bromde hij en draaide zich vervolgens resoluut om, waarna hij de apprentice met zijn staart wenkte.


RC CEREMONY || 01-2017 EHnbxOu        9        RC CEREMONY || 01-2017 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tinkerpaw
Member
RC CEREMONY || 01-2017 OQivzGZ
Yanthe
120
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tinkerpaw
BerichtOnderwerp: Re: RC CEREMONY || 01-2017   RC CEREMONY || 01-2017 Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 17:02

Met grote oogjes luisterde de kitten naar Butterstar, die iedereen bijeen riep voor een clanceremonie. Tinkerkit was deze ochtend grondig gewassen geweest door haar moeder en wist dat ze vandaag benoemd zou worden tot apprentice. Eindelijk! Tinkerkit huppelde vrolijk achter haar moeder aan en liet haar blik over de warriors gaan, die mogelijk haar mentor zouden kunnen worden. "Tinkerkit. Vanaf nu zal jouw naam Tinkerpaw zijn. Ashfire zal jouw mentor worden en jou alles leren wat je moet weten." Tinker had een stapje naar voren gezet toen Butterstar haar naam zei en een grote glimlach verscheen op haar snoetje. Tinkerpaw. Ze stapte naar Ashfire toe, die aangewezen was als haar mentor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
RC CEREMONY || 01-2017
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: