[Clan-meeting] Expedition 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clan-meeting] Expedition

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
[Clan-meeting] Expedition Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: [Clan-meeting] Expedition   [Clan-meeting] Expedition Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 10:47


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Everstar had met Oceanbreeze de resultaten van de warriorbijeenkomst besproken en er waren wat interessante ideeën naar voren gekomen. Ze had van Oceanbreeze begrepen dat de bijeenkomst niet vlekkeloos was verlopen, maar er waren wel resultaten geboekt en daar ging het uiteindelijk om.
"Oceanbreeze en ik hebben de ideeën die jullie hebben aangedragen voor het oplossen van ons prooitekort besproken, en we hebben besloten dat het niet mogelijk is om binnen onze grenzen te blijven. Een verkenningspatrouille zal in de roguegebieden op zoek gaan naar geschikte jachtgebieden. Oceanbreeze zal straks de samenstelling van de patrouille bekend maken." Ze wist dat de deputy niet heel blij was geweest met het plan. Het was riskant en ze konden ruzie met de rogues nu niet gebruiken, maar ook zij had moeten toegeven dat ze niet anders meer konden. "Dit is enkel een verkenningstocht. De bedoeling is dat er in kaart wordt gebracht welke gebieden nog niet door rogues geclaimd zijn, maar waar wel wat te halen valt. Bezette gebieden zullen niet betreden worden. Ook al zal de patrouille in de meerderheid zijn tegen een enkele rogue, een gevecht moet vermeden worden. Wees voorzichtig: in de buurt van het tweebeennest kunnen tweebenen en honden rondlopen. Neem geen risico's. De patrouilleleider zal bij terugkeer verslag uitbrengen bij mij, en aan de hand daarvan zal ik besluiten of we jachtpatrouilles die kant op kunnen sturen." Ze knikte even naar Oceanbreeze om aan te geven dat zij het woord kon nemen om de patrouilleleden aan te wijzen. Ze hadden samen besloten wie de patrouille zou leiden, want het was belangrijk dat dat een ervaren kat was die geen ruzie zou gaan zoeken met rogues, maar ze had het aan Oceanbreeze overgelaten om de rest van de patrouille samen te stellen.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

[Clan-meeting] Expedition 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Clan-meeting] Expedition 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-meeting] Expedition   [Clan-meeting] Expedition Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 12:51

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen."

Riep de alom bekende rosse kattin, kort nadat Oceanbreeze en Everstar overlegd hadden. Nu Oceanbreeze benoemd was tot Deputy was ze nog trouwer geworden aan haar Leider, waardoor ze de keuze die ze uiteindelijk gemaakt hadden kon waarderen. Nog steeds was ze niet blij met de uitkomst, maar net zoals Everstar had ze geleerd de feiten te zien en waren ze tot de verontrustende eindconclusie gekomen. Ondanks dat de Warrior Vergadering niet vlekkeloos was verlopen, immers was Oceanbreeze behoorlijk geërgerd geweest naar enkele katten die net een stapje te ver wouden gaan, was het wel erg nuttig geweest. Ook voor haar, om te leren hoe ze de clan aan moest sturen in tijden van nood. Windclan moest vertrouwen in de jonge kattin hebben, anders waren ze sowieso gedoemd om te mislukken. Het enige dat ze kon was zichzelf telkens opnieuw bewijzen onder de strikte en rechtvaardige beslissingen van Everstar. De rosse kattin die ze inmiddels bij haar familie rekende. Haar blauwe ogen zochten de groene ogen van Everstar op toen ze weer verder sprak. Ze wist dat er nu wel wat oproer kon ontstaan, want niet elke Warrior wist alles van de vergadering af en nu zouden ook de Apprentice's de waarheid leren kennen. Het zou geen rumoer blijven, geen roddel. Nee, nu zou het een echt besluit worden.

"Oceanbreeze en ik hebben de ideeën die jullie hebben aangedragen voor het oplossen van ons prooitekort besproken, en we hebben besloten dat het niet mogelijk is om binnen onze grenzen te blijven. Een verkenningspatrouille zal in de roguegebieden op zoek gaan naar geschikte jachtgebieden. Oceanbreeze zal straks de samenstelling van de patrouille bekend maken." Verklaarde de Leader, het was een riskant plan, ze konden geen ruzie veroorloven, echter moesten ze ook wat. Ze hadden in ieder geval het voordeel in aantallen. Hopelijk zouden de gekozen Patrol leden zichzelf bewijzen. De jonge zilverkleurige kattin had er in ieder geval vertrouwen in. Nu hoopte ze dat haar vertrouwen beloond werd en ze extra jachtgebied zouden vinden.

"Dit is enkel een verkenningstocht. De bedoeling is dat er in kaart wordt gebracht welke gebieden nog niet door rogues geclaimd zijn, maar waar wel wat te halen valt. Bezette gebieden zullen niet betreden worden. Ook al zal de patrouille in de meerderheid zijn tegen een enkele rogue, een gevecht moet vermeden worden. Wees voorzichtig: in de buurt van het tweebeennest kunnen tweebenen en honden rondlopen. Neem geen risico's. De patrouilleleider zal bij terugkeer verslag uitbrengen bij mij, en aan de hand daarvan zal ik besluiten of we jachtpatrouilles die kant op kunnen sturen." De Queen was blij dat de rosse kattin dit nog duidelijk benoemde. Ze wist dat elke Warrior haast wanhopig was om extra prooi en ze dus misschien een stap te ver wouden gaan, wanhoop dreef katten tot drastische acties. Acties die voorkomen moesten worden, het was al drastisch genoeg om een Search Patrol er op uit te zoeken voor deze reden. De rosse kattin knikte naar haar waarna de jonge Deputy naar voren stapte en haar blauwe ogen langs de verzamelde katten liet glijden.

Ze kuchtte even zachtjes om de aandacht op haar te vestigen voordat ze naar een bruin gestreepte kater zocht. Coldspirit, hij was een van de katten geweest die tijden de vergadering een uitgesproken mening had gehad. Ook was hij degene geweest die haar iets had doen indempen, sinds hij wel een goed argument had gebruikt en had aangeven dat ook hij niet wou dat er katten in gevaar gebracht werden op dit soort missie's. Hierdoor was ze er van overtuigd geweest dat hij deze missie niet in gevaar zou brengen. Onder zijn leiding kon de Patrol niet falen. "Coldspirit," mauwde ze rustig en duidelijk door de open vlakte heen. "Everstar en ik hebben besloten dat we jou de leiding van deze Patrol toevertrouwen. Je hebt bewezen in de vergadering dat je geen onnodige risico's zal nemen, waardoor we er op vertrouwen dat jullie weer veilig wederkeren." Mauwde ze, waarmee ze een stille boodschap doorbracht naar de kater, zorg dat jullie veilig en wel terug komen. Neem geen overhaaste beslissingen, ondanks dat het belang groot was, wou ze niet dat hij een beslissing zou nemen dat hem of de andere leden in gevaar zou kunnen brengen. Daarbij had ze sterke katten uitgezocht om mee te gaan, waarvan ze van Sweetheart en Crowfur wist dat ze soms iets te snel reageerden en niet echt nadachten. Hoewel ze hen genoeg vertrouwde om aan deze actie deel te nemen, wou ze hen niet de leiding geven. "Crowfur, Sweetheart, Quietstep en als laatste Barksound, zullen ook deel uitmaken van deze Patrol." Verklaarde ze met heldere stem. "Zorg dat jullie klaar zijn om te vertrekken." Vervolgde ze waarna ze de gekozen katten een net en vriendelijk knikje gaf. Hierna trippelde ze richting Everstar om naast haar te gaan staan. Zouden er nog vragen zijn, dan vormden Deputy en Leader een front. Hoewel Barksound tegen hen gelogen had over Whitelion's dood, had het haar niet belemmerd hem deze belangrijke opdracht mee te geven. Hij was nu eenmaal vast niet zo dom om zijn geluk op de proef te stellen, daarbij moest hij ooit zijn naam zuiveren, dat kon enkel als hij de kans kreeg zich te bewijzen tegenover Oceanbreeze en Everstar.

Tag: Everstar, Coldspirit, Sweethear, Crowfur, Quietstep & Barksound
Mededeling: Coldspirit mag het topic in Rogue gebied openen, ik zou willen verzoeken de link naar mij te pb-en zodat ik het in het Patrols & Drills topic kan zetten en iedereen het kan vinden!


[Clan-meeting] Expedition Oceano10
[Clan-meeting] Expedition LcrIgCQ[Clan-meeting] Expedition JwNO92g[Clan-meeting] Expedition EjrsROF[Clan-meeting] Expedition UK1ajoI[Clan-meeting] Expedition 3qCkg2fp_o[Clan-meeting] Expedition 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
[Clan-meeting] Expedition XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-meeting] Expedition   [Clan-meeting] Expedition Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 15:20

De welbekende stem van Everstar galmde door het kamp en gaf aan dat het tijd was voor een bijeenkomst. Lichtelijk verbaasd keek de krijger op, het was immers geen tijd voor een ceremonie, dus wat was het dan wel? Hij bedacht zich dat hij er snel genoeg achter zou komen, en de kans was groot dat het iets te maken had met de droogte die de laatste tijd in het gebied heerste. Uiterst vervelend, vooral omdat het niet het enige probleem was dat de clan had. Om één of andere reden kon hij zich er echter niet zoveel om bekommeren als hij normaal had gedaan. Hij merkte dat hij onverschilliger werd, maar kon de vinger niet op de zere plek leggen. Hij had geen leerling, liep amper mee in patrouilles en praatte niet echt veel meer tegen zijn clangenoten. Het was alsof hij langzaam maar zeker van hen afdreef, al wilde hij dat niet. Hij luisterde naar Everstar, die vertelde over de bijeenkomst die ze kortgeleden hadden gehouden over het prooitekort. Het resultaat van die bijeenkomst was blijkbaar dat er een patrouille gevormd zou worden die op zoek moest gaan naar een alternatieve voedselbron buiten hun territorium. Een redelijk gevaarlijk iets om te doen, maar drastische tijden zorgden voor drastische maatregelen. Het zou enkel een verkenningstocht worden, niet al te gevaarlijk. Zijn blik verschoof naar Oceanbreeze toen zij het woord overnam. De jonge, onervaren Deputy had zich de laatste tijd wel weten te bewijzen; de rang paste bij haar. Coldspirit werd benoemd tot leider van de patrouille, en Quiet knikte instemmend. Hij keek licht verbaasd op toen hij zijn eigen naam hoorde. Nadat hij zo lang in de Medicine Cat Den had gelegen, had hij niet bepaald het gevoel gehad dat iemand hem nog als bekwaam krijger zag. Blijkbaar was hij toch goed genoeg om op patrouille te gaan. Ook Barksound ging met hen mee, en even keek Quiet vanuit zijn ooghoeken naar de donkere kater. Hij had behoorlijk wat goed te maken, maar ergens had hij het gevoel dat dat wel goed kwam.     


i can't explain what i mean
[Clan-meeting] Expedition Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clan-meeting] Expedition DPKsfdL
105
Actief
Coldspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-meeting] Expedition   [Clan-meeting] Expedition Icon_minitimezo 29 jan 2017 - 13:40

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen." Coldspirit hief zijn kop bij de oproep naar katten van hun leider. Hij stond bij de nursery met een muis maar besloot dat het ook later kon en trippelde terug naar de prooistapel om de muis daar neer te leggen. Het bleef pijnlijk om te zien hoe klein de stapel was. Allemaal door de droogte die alle clans teigerde en met welke reden, een straf van de Starclan? De tabby ging zitten aan de linkerkant van de groep die al verzameld was. Een paar apprentices en Warriors keken verward om hun heen terwijl Everstar doorsprak. "Oceanbreeze en ik hebben de ideeën die jullie hebben aangedragen voor het oplossen van ons prooitekort besproken, en we hebben besloten dat het niet mogelijk is om binnen onze grenzen te blijven." Licht verbaasd keek hij van de leader naar Oceanbreeze, hadden ze het plan toch aangenomen? Na Oceanbreeze's negatieve reactie had hij dat niet verwacht. "Oceanbreeze zal straks de samenstelling van de patrouille bekend maken." Coldspirit's blik gleed weer terug naar Everstar, zich afvragend wie aan de patrouille meegingen doen. Al was hij voor het plan geweest was het niet te ontkennen dat het Roguegebied vol gevaren lag. Gevaren die Everstar nog een keer benadrukte. Bij Oceanbreeze's kuchen keek hij weer naar haar.
"Coldspirit." Zijn ogen werden heel even weider en hij trok met zijn oren. "Everstar en ik hebben besloten dat we jou de leiding van deze Patrol toevertrouwen. Je hebt bewezen in de vergadering dat je geen onnodige risico's zal nemen, waardoor we er op vertrouwen dat jullie weer veilig wederkeren." Een serieuze blik kwam te liggen op zijn gelaat toen hij de blauwe ogen van de she-cat ontmoette. Hij was zich bewust van het gewicht dat nu op zijn schouders was gelegd door het vertrouwen van de leiders. Met zijn ogen probeerde hij over te brengen dat geen van de katten onder zijn leiding een krasje zouden oplopen. Crowfur, Sweetheart, Quietstep en Barksound zouden met hem meegaan. Coldspirit knikte terug naar Oceanbreeze alvorens overeind to komen en te speuren door de menigte naar de vier katten. Trots in zijn ogen door Everstar en Oceanbreeze's vertrouwen.


[Clan-meeting] Expedition SomSp6w

Tears now, sliding down, vicious little streaks
You cry, but you won't get to me

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clan-meeting] Expedition
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: