News of Old (Zuko) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 News of Old (Zuko)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
News of Old (Zuko) DPKsfdL
Butter(fly)
73
Actief
Guess I better wash my mouth with soap

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Jewelgleam
BerichtOnderwerp: News of Old (Zuko)   News of Old (Zuko) Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 14:02

Een voor Thunderclan kleine kattin liep met vloeiende en rustige passen richting Rogue gebied. Normaal gesproken ging ze de grenzen niet voorbij, maar vandaag was het weer rustig en droog en had ze andere plannen dan normaal gemaakt. Ze had besloten in de buurt van het Rogue territorium uit te kijken naar Bloodclanners, sinds die van alle katten het gevaarlijkst waren. Immers kon ze zich niet voorstellen dat de droogte hen niet te pakken had genomen. Daarbij was haar vader ook uit een Twolegnest gekomen en had ze hierdoor nooit echt een grootse angst gekend voor Twolegs, natuurlijk wel voor hun honden maar welke kat had er nu géén hekel aan honden. Zover ze wist waren dat een van de vervelendste dieren die een Twoleg bij zich kon hebben, zeker omdat de meeste geen enkele controle over de blaffende, rennende en dollende dieren had. Die beesten vonden het altijd leuk achter een kat aan te jagen, om hen even te begroetten, veelste enthousaist natuurlijk of ze met haar en al op te vreten. Nee, deed haar dan nog liever Bloodclan, hun manier van vechtten kende ze tenminste.

Zoals gewoonlijk was ze een beetje kittenachtig en kon ze het dus ook niet laten om ietwat afgeleid te raken door haar omgeving. Met een rare sprong landde ze steeds verder in het dorre, knerpende gras waarna ze zich lukraak liet vallen. De dorre stengels prikten in haar prachtige, fluweelzachte witte vacht, waarna ze met haar poten het droge spul probeerde weg te slaan. Niemand zou haar toch zien, dus had ze ook geen reden om zich te schamen. Er waren momenten waarop Jewelgleam een echte clankat was, maar het feit dat ze Kittypet bloed in zich droeg was toch wel te zien. Ze leek niet zo instinctief te zijn als sommige anderen, al had ze wel een talent voor jagen en kon ze ook nog wel redelijk vechtten. Haar fel blauwe ogen merkten een beweging op waarna ze in elkaar zakte en met zachte passen op het bewegende dier af sloop. Als het een van haar broers was geweest, had ze hen laten schrikken, maar sinds het een Rogue was, deed ze dat maar niet. Haar oor wiebelde ze onzeker, waarna ze hem stilletjes volgde. Totdat hij haar zou opmerken natuurlijk. Ze was geen kattin om anderen zomaar aan te spreken.

-Zuko, en een beetje een flutpost :")
News of Old (Zuko) 2drsaqb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
News of Old (Zuko) DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: News of Old (Zuko)   News of Old (Zuko) Icon_minitimedo 9 feb 2017 - 21:07

Zuko keek met een tevreden zijnde blik naar het stroompje die door zijn territory liep. Hij wist niet hoe het kwam, maar er was precies weer een beetje water bijgekomen. Alsof de wind de stroom de andere richting op had geblazen. Of misschien leek het gewoon veel omdat hij de laatste tijd zo weinig gewend was. Misschien was een rogue voorbij gekomen en had besloten om wat water te geven. Wie dan ook de verantwoordelijke was, Zuko was blij dat het stroompje wat bijgevuld was en hij kon drinken zonder naar RiverClan territory te moeten gaan en daar zijn leven te riskeren. Hij had van Sagefeather mogen drinken daar en daar was hij heel blij mee, maar het was niet de bedoeling dat dat de gewoonte zou worden. De tom boog zich naar voren en begon gulzig te drinken. Hij zuchtte toen zijn tong na een tijdje de natte, vieze grond raakte en trok zich terug. Hoewel het gedeelte waar hij net had staan drinken zich al terug lichtelijk vulde met water, was het toch niet zo heel veel meer en teleurgesteld draaide de tom zich weg. Dan maar ergens anders gaan zoeken naar water. En dus liep de tom zijn territory uit en begon te zoeken. Tijdens zijn zoektocht kreeg hij echter in de gaten dat hij achtervolgd werd en hij opende zijn bek zodat hij de geuren kon ruiken. Hij rook een ThunderClan she-cat en ging lichtelijk van het rechte pad die hij volgde. Daarna draaide hij zich met een ruk om en sprong tegen de she-cat aan. ‘Ik heb je!’ riep hij speels. Met zijn poten duwde hij krachtig tegen haar aan zodat hij haar op haar plaats kon houden en hij grijnsde naar haar. ‘Waarom besluip je me? Wat doe je zo ver weg van je territory?’ Hij liet zijn blik kort over haar glijden. Jeetje. Ze was echt mooi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
News of Old (Zuko) DPKsfdL
Butter(fly)
73
Actief
Guess I better wash my mouth with soap

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Jewelgleam
BerichtOnderwerp: Re: News of Old (Zuko)   News of Old (Zuko) Icon_minitimevr 10 feb 2017 - 20:17

Ze wist niet zeker of de kater doorhad dat ze hem al een poosje achtervolgde. Hij week iets af van de rechte lijn die hij al die tijd had gelopen en twijfelig volgde de prachtige witte kattin hem verder. Totdat de gestreepte kater zich ineens omdraaide en naar haar toe stoof, hij botste volle vaart tegen haar aan en even wankelde de Thunderclanner voordat ze met grote ogen haar metgezel aan keek. "Ik heb je!" Riep de kater speels waardoor ze haar oren speels in haar nek liet zakken en haar ogen scherp op de ander richtte. Als hij wou spelen dan zouden ze spelen!  Hij drukte zijn poten stevig tegen haar aan om haar op haar plek te houden en ze sloeg hierdoor even geamuseerd met haar staart. "Waarom besluip je me? Wat doe je zo ver weg van je territory?" Mauwde de kater waarna zijn blik over haar elegante lichaam heen gleed. Doordat zijn aandacht even bij haar lichaam was wist ze opzij te springen en speels in zijn flank te beuken voordat ze met vrolijk glinsterende ogen antwoorde. "Ik was aan het checken of ee Bloodclanners in de buurt waren. Aangezien die katten wel eens vaker de boel onveilig maken." Mauwde ze rustig, in ieder geval voor de clans. "Je trok mijn aandacht dus besloot ik dat het niet kwaad kon jou even te achtervolgen." Ging ze op haar zachte en vloeiende manier van spreken verder. Haar blauwe ogen keken de ander aan. Ze was een moeilijke pratee maar mocht zijn manier van doen wel. Even zwiepte ze met haar staart voordat ze met haar poot hem uitdaagde voor een speels gevecht. Hij had immers geïndiceerd dat hij in een speelse bui was. De droogte mocht dan nu iets afgezwakt zijn toch betekende dat niet dat ze alleen maar serieus hoefden te zijn. 

-sorry kort
News of Old (Zuko) 2drsaqb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
News of Old (Zuko) DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: News of Old (Zuko)   News of Old (Zuko) Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 20:53

Het leek er niet op dat ze boos was omdat hij haar omgeduwd had, maar dat had hij eigenlijk ook niet verwacht. Toch moest hij toegeven dat hij best nieuwsgierig werd naar haar motieven om hem te volgen. Het was namelijk niet zo dat hij elke dag achtervolgd werd door een Clan cat. De meesten kozen ervoor om ver uit zijn buurt te blijven. Sommigen dachten dan weer onterecht dat hij een slechte rogue was die hun territory binnen wilde dringen of hun iets aan ging doen. Niets was minder waar. Als iemand neutraal aangelegd was en vriendelijk in elkaar zat, dan was hij het wel. Er was geen reden om van hem te denken dat hij een slechte kat was, maar hij kon wel begrijpen dat de status “rogue” een hoop vragen en wantrouwigheid opriep bij katten die in een Clan leefden. Maar deze she-cat was dat schijnbaar niet, want ze reageerde gewoon op een vrolijke manier terug en pakte hem zelfs terug op een moment dat hij niet oplette. Hij grinnikte toen hij van haar rolde en naar haar reden luisterde. Hij gaf een begrijpend knikje. ‘Ze zijn natuurlijk niet allemaal slecht, maar ik kan begrijpen dat je dat wilt controleren, ja. Ik heb er tot dusver echter nog geen gezien.’ Hij wilde bijna toevoegen “aan jullie border”, maar om eerlijk te zijn was hij daar niet eens langsgekomen en dus wist hij het niet zeker. Hij was er in de buurt gekomen, maar het was niet zo dat hij er echt één had kunnen opmerken als hij zich in de buurt van de ThunderClan had begeven of zo. Hij grinnikte. ‘Nu ben ik best wel benieuwd waarom ik je aandacht trok,’ mauwde hij plagerig, maar toch ook wel wat nieuwsgierig. Speels liet hij zich op zijn zij vallen en begon met zijn poot terug naar de hare te slaan. ‘Ik zou eerder denken dat mijn aandacht door jou getrokken wordt als ik je zo zie rondlopen.’ Dat was dan weer zijn manier om aan te geven dat hij haar een mooie verschijning vond, maar zonder dat hij dat natuurlijk letterlijk zei. Zijn pels werd nu al warm bij het idee dat hij dat zou doen. Nee nee. Dan kwam de sukkel in hem weer naar boven en dat wilde hij haar niet aan doen.


OOC: Ik kon er genoeg mee, no worries c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
News of Old (Zuko)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: