Times change more (OPEN) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Times change more (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Times change more (OPEN) DPKsfdL
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Soaringpaw
BerichtOnderwerp: Times change more (OPEN)   Times change more (OPEN) Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 20:08

De jonge bruin gestreepte kater had besloten om eens bij de Twoleg place te komen, vaak had hij gehoord dat hier de gevreesde katten kwamen. Soaring slikte kort, al keek de jonge kater uitdagend heen en weer. Het leek vrij anders, overal was er geen grond maar een hard gebied. Hij zakte niet met zijn poot door de grond heen, ergens was dat wel een plus punt. Hij had wel zin in gevaar en spanning daarom was hij hier natuurlijk, hij was zo vaak in de problemen gekomen. Hij wilde gewoon een beetje leven krijgen, een beetje extra training tegen die gevaarlijke katten. Hij geloofde dat hij hier wel een harde levensbedreigende training kon krijgen maar als hij het niet zou proberen zou hij dus in angst leven, niet waar? Dan zou hij een niets bijzondere kat zijn, al was dit hetzelfde als zoiets. Dit leek namelijk op een zelfmoord actie, als apprentice hier te komen. Een zelfmoord was een manier om te sterven om te vluchten van je problemen, vond hij zelf. Hij haalde immers zijn schouders op, er was geen ontkomen aan dus. Jammer, hij trippelde zo heer en daar langs een paar Twoglegs maar het viel reuze mee. Ze gaven je een trap als je in de weg liep en anders werd je niet geraakt, tsss. Langzaam sprong hij ervan af en zocht naar een plekje waar hij op andere katten zou kunnen wachten, hij was immers een Shadowclan apprentice wat hier niet thuis hoorden. Hij wiebelde met zijn oren, er was geen enkel geluid goed te horen door al die tweebenige hier. Al was ook de geur vies en bedorven, dus zijn zintuigen waren hier zinloos. Hij zuchtte, dan maar vertrouwen op zicht..


Times change more (OPEN) 6zneiq
Oud setje:
 
Stop pesten!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Times change more (OPEN)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: