So, and Who is This? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So, and Who is This?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
So, and Who is This? 6NATGXb
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw.
BerichtOnderwerp: So, and Who is This?   So, and Who is This? Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 21:11Ergens tegen zonhoog trippelde het jonge katertje in alle rust het kamp door. Terwijl hij aan het spelen was had er een kleine discussie ontstaan tussen hem en één van de andere kittens. Het rode ding had ze bekje weer is te veel open gedaan. Uiteindelijk had hij zich dan toch maar omgedraaid, hij had nou ook niet bepaald zin in een ruzietje wat weer zou uitlopen op boze Queens. Hij kwam echter al snel een andere kat tegen wat hem gelijk deed stoppen. Niet gelijk doorhebbende wie deze kat was kon hij nog net een zuchtje onderdrukken. Zodra hij de moeite nam de ander te bekijken zag hij al gauw een Warrior. "Hallo meneer," begon hij toch maar op een nette toon. Al snel maakte de wat geïrriteerde uitdruk plaats voor een vriendelijke uitdruk op zijn kopje. Het was namelijk wel een Warrior waar hij voor stond. En het jonge katertje was van mening dat deze gerespecteerd moesten worden.
|| First post ShadowmaskSo, and Who is This? Narrro11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So, and Who is This? 35xUgL6
Kaiden
326
Actief
I am not afraid of the storm that comes my way

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Shadowmask
BerichtOnderwerp: Re: So, and Who is This?   So, and Who is This? Icon_minitimeza 4 feb 2017 - 17:15

Shadowmask zat al een tijdje in het kamp te kijken naar de katten die naar binnen en buiten gleden door de ingang. Het was een vaste stroom aan jachtpatrouilles die weinig opleverde. Ze hadden nu echt water nodig en gauw. Vervolgens gleed zijn blik naar de kittens die aan het spelen waren. Zich bedenkend dat ze misschien water wouden kwam hij al overeind. "Hallo meneer,"sprak een kitten naast hem. Verbaasd keek hij naar de bron van de stem die bestond uit een kleine rode tabby. "Hallo," sprak hij vrolijk terug. "Heb je toevallig dorst?" Ging hij vriendelijk door. Nu hij toch al van plan om water te halen kon hij net zo goed kijken of het nodig was.


So, and Who is This? KPqmPhS

Do not judge my story by the chapter you walked in on
Proud owner of [6] cookies
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
So, and Who is This? 6NATGXb
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Nine Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Narrowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: So, and Who is This?   So, and Who is This? Icon_minitimeza 25 feb 2017 - 16:34"Hallo," sprak de Warrior vrolijk terug. "Heb je toevallig dorst?" Ging de kat vriendelijk door. Hij gaf een kort knikje, eigenlijk had hij best wel dorst ja. "Is er nog wel genoeg water?" Hij was niet de enigste in zijn Clan, hij probeerde ook aan anderen te denken ook al was hij nog een jonge kitten. Narrowkit probeerde in ieder geval behulpzaam te zijn voor anderen. Zijn blik keek nog steeds de wittige kat vriendelijk aan.So, and Who is This? Narrro11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So, and Who is This?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: