[ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore DPKsfdL
105
Actief
Coldspirit
BerichtOnderwerp: [ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore   [ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore Icon_minitimeza 4 feb 2017 - 17:40

Coldspirit kon het nog steeds niet helemaal geloven dat Everstar en Oceanbreeze uit hun overleg hadden kunnen besluiten dat hij de belangrijke patrouille moest leiden. Hij had zijn mening gedeeld bij de vergadering van plannen maar niet gedacht dat hij genoeg uitstond om hiervoor in aanmerking te komen. Meestal bevond hij zich op de achtergrond en was hoogstens een lid die er een beetje achteraan trippelde, maar nu was hij de leider met een hoop verantwoordelijkheid. Hij moest informatie gaan verzamelen samen met de vier andere katten waarover hij nu de leiding had. Echter alleen hij bepaalde waar ze heen gingen en wat ze gingen doen. Het slagen van de patrouille hing nu voor een groot deel van hem af. 
Zwijgend bleef hij zitten aan de rand van de groep verzamelde katten tot de mededeling van Oceanbreeze voorbij was. "Zorg dat jullie klaar zijn om te vertrekken." Eindigde de she-cat en Coldspirit knikte vlug terwijl hij overeind kwam. Trots stond in zijn ogen terwijl hij door de menigte de vier katten zocht. Nadat hij ze alle vier had gezien liep hij statig naar de ingang van het kamp, zijn dikke staart heen en weer zwierend, om daar plaats te nemen en te wachten. Pas toen hij zeker wist dat iedereen die mee ging op gehoorafstand zat sprak hij op. 
"Ik wil niet dat dit faalt en we Everstar en Oceanbreeze moeten teleurstellen. Daarom vraag ik van jullie dat jullie allemaal luisteren en niet proberen om in de problemen te komen. Zoals Everstar al zei is het enkel een verkenningstocht, we zijn niet uit op een gevecht. Laat dat duidelijk zijn." Na alle vier de katten even indringend aangekeken te hebben kwam Coldspirit weer overeind. Hij wist dat sommige van de katten niet al te hoog stonden in het boekje van de leaders dus zou het nog opletten worden. "Laten we gaan." Met een zwiep van zijn lange staart draaide hij zich naar de uitgang en begon te lopen om pas bij het grote territorium van de Rogue's weer tot stilstand te komen
 [ Crowfur, Sweetheart, Quietstep & Barksound ]


[ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore SomSp6w

Tears now, sliding down, vicious little streaks
You cry, but you won't get to me

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
[ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: [ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore   [ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore Icon_minitimeza 4 feb 2017 - 20:34

Tevreden keek hij voor zich uit terwijl hij zich richting Coldspirit bewoog. Hij werd blijkbaar weer goed genoeg geacht om mee te gaan op belangrijke patrouille's, maar hoefde nog net niet de verantwoordelijkheid te dragen van een leider. Normaal vond hij het absoluut niet erg om de leiding op zich te nemen, maar op dit moment was hij al lang blij dat hij mee mocht. Het gevecht met Riverclan had hem lange tijd buiten dienst gezet, en nu mocht hij eindelijk weer terug in het veld. Het voelde behoorlijk goed, al probeerde hij zijn kinderlijke enthousiasme te verbergen. Ergens hoopte hij dat ze Brindleleaf onderweg tegen zouden komen. Ze was immers uit de clan gegaan, dus er bestond een kans dat ze bij de rogueplaatsen rondliep. Nu was die kans waarschijnlijk best klein, maar hij kon het niet echt helpen om te hopen dat ze er echt zou zijn.

Hij luisterde afwezig naar Coldspirit toen deze hen nogmaals vertelde dat dit slechts een verkenning was, en dat de patrouille van groot belang was. Quietstep knikte maar wat, hij had ergens het gevoel dat de strenge instructies meer toepassing hadden op andere katten in het gezelschap. Dan voornamelijk Barksound, die het niet al te lang geleden behoorlijk goed had verpest. Waarschijnlijk was zijn deelname aan de patrouille tevens een kans geweest om zijn naam te zuiveren, en Quiet wilde hem die kans wel geven.


i can't explain what i mean
[ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ Reconnaissance Patrol ] Ready to explore
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: