∆ BloodClan ceremonie 02/2017 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ BloodClan ceremonie 02/2017

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Deceased
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimedi 7 feb 2017 - 20:02

∆ BloodClan ceremonie 02/2017 BloodClan_icon_by_starsightsw2007
BloodClan ceremonie


Hij was in een prima stemming de laatste tijd. Het vuur in het territorium was dan wel gedoofd. Er was een deel van het woud verbrand en het stikte er nog steeds van de twolegs. De kans was best aanwezig dat die boskatjes hun onderkomen even ergens anders hadden gezocht. Zo snel het veilig genoeg was moesten ze dus daar maar eens een kijkje gaan nemen. Tot die tijd liet hij er grenspatrouilles lopen. Hij stapte zijn barn uit, waardoor hij ook meteen kletsnat was. De blik in zijn groengele ogen ging even naar de lucht. Waar de regen onophoudelijk uit naar beneden kwam. Ze gingen echt van het ene uiterste naar het andere. Hij haalde even zijn massieve schouders op en ging toen op weg naar het muurtje. Drie Young One’s hadden een mentor nodig, dus dat moest maar eens geregeld worden.
Hij kwam bij het muurtje en sprong er bovenop. Hij liet een luidde miauw over het kamp gaan en wachtte totdat de katten zich voor hem verzameld hadden. “Eerst wil ik jullie mededelen dat de extra patrouilles langs het ThunderClan gebied zullen blijven voortduren, totdat de twolegs daar weg zijn.” Begon hij. “Dan zijn er enkele Young One’s die een nieuwe mentor nodig hebben. Vitani zal de training van Satsui afmaken.  Ara zal Shark als mentor krijgen. Dan hebben wij ook nog een nieuweling in ons midden. Kylo Ren ik zal jouw training op mij nemen.” Hij keek even het groepje katten rond. Toen sprong hij van het muurtje om naar de zwart-witte Young One te lopen.

In het kort:
 ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Eki8z
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 ZrDY9U2∆ BloodClan ceremonie 02/2017 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimedi 7 feb 2017 - 22:34


KYLO REN
If once you go down the dark path
forever it will dominate your destiny
Tegen alle verwachtingen in had hij het gehaald. Het had niet veel gescheeld of het was wel heel verkeerd afgelopen. Hij wist niet wie hij uiteindelijk overtuigd had, Claw of Shark, maar hij was er in. De afgelopen twee dagen had hij vooral kennis gemaakt met de Elite, en de members daarvan. Als nieuweling werd hij wel vaak weggejaagd of afgesnauwd, maar de tom trok het zich niet echt aan. Het observeren was eindelijk afgelopen, want hij zou vandaag een mentor toegewezen krijgen. Daarom draafde hij ook nieuwsgierig en mild enthousiast naar de verzamelde groep katten. Hij keek naar Claw, die op het muurtje zat en een paar aankondigingen deed.

"Dan hebben wij ook nog een nieuweling in ons midden. Kylo Ren ik zal jouw training op mij nemen.” Kylo kon een klein grijnsje niet onderdrukken. In de afgelopen dagen had hij Claw niet veel gezien, maar wel veel over hem gehoord. Als hij hem nu zou gaan trainen.. Zou hij kunnen kijken wat er zo allemaal van waar was. De zwarte tom sprong van het muurtje af en kwam vervolgens op hem afgewandeld. ”So, nu zit je met mij op gescheept”, Grijnsde hij Claw toe. Zou hij al spijt hebben?


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S


Laatst aangepast door Kylo Ren op ma 13 feb 2017 - 22:43; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Deceased
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 RB4Qe0W
Bunny
152
Actief
I raise my eyes to see the heavens but only the moon looks down

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ara
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimewo 8 feb 2017 - 20:29

Er stond een tevreden glimlach op haar snuitje. Haar vacht was dan wel doorweekt en donkergrijs, en omdat het plakte aan haar lichaam zag je haar magere gestalte; maar voor dat vuur was er iets veel beters gebeurd. Thunderclan had gebrand. Ze had het vuur gezien, ze had gelachen terwijl ze toekeek hoe hun geliefde woud in vlammen opging. Dat zou ze leren! Wat dachten die wilde boskatten nu van hun geliefde Starclan? Het had niks kunnen doen tegen de rauwe kracht van de natuur! Ara ging zitten bij de rest van de elite toen Claw hen had opgeroepen. Eindelijk zou ze haar mentor krijgen, en dan kon ze beginnen trainen tot ze het waard was om Member te worden. Ze kon niet wachten. De naam die Claw riep was licht onverwacht, maar des te beter. Het was Shark, hun Commander. Haar glimlach verwijdde iets maar werd toen opvallend beleefd en kalm toen ze op hem af stapte. Claw sprong ook van het muurtje en verdween naar zijn Young One. Ara knikte naar Shark, maar zei nog niets. Niet uit verlegenheid, maar omdat haar ouders haar altijd hadden geleerd dat een Young One (of kitten) nooit sprak tenzij er tegen hen gesproken werd; en dat zou ze in ere houden tot ze zelf Member was en het aan de jongeren zou leren. Te weinig katten hadden tegenwoordig nog goede manieren.

Tag; SharkTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimewo 8 feb 2017 - 20:30

Hoewel het aan Claw duidelijk te zien was dat hij zich goed in zijn vel voelde en dat hij de brand in het ThunderClan territory wel kon appreciëren, was Shark er nog steeds niet helemaal gerust op. Hij was er vrij zeker van dat zijn dochter het overleefd had, maar hij had haar niet meer kunnen spreken omdat hij het druk had gehad met patrols organiseren die hij samen met Claw op pad stuurde. Dikwijls ging één van hun mee om te zien of het toch wel allemaal goed verliep en hij was vaak de dupe. Nou ja, zo moest hij het ook weer niet zeggen, want hij bood zichzelf steeds aan. Hij hoopte vaak een teken van Eveningpaw op te vangen en hij wist dat Claw hem dan ook om die reden mee liet gaan. Maar hij was zijn dochter tot dusver nog niet tegengekomen en dat irriteerde hem wel. Zou ze het gewoon druk hebben of zou ze totaal niet met hem bezig zijn? Of misschien hield ThunderClan hun apprentices nu wel angstvallig bij hun. Het idee dat ThunderClan dacht dat Eveningpaw niet voor zichzelf kon zorgen, irriteerde hem echt mateloos en met een ruk draaide hij zijn kop om toen hij de luide mauw van Claw hoorde. Hij liep op zijn gemak in de richting van zijn leader en ging ook bij het muurtje zitten, maar er dan vlak onder zodat hij vanaf zijn positie alle katten kon zien verzamelen. Hij was immers de deputy van de Elite en dus moest hij laten zien dat hij zijn positie waard was. De tom trok kort met zijn oortje toen hij Kylo Ren tussen de katten zag staan. Hij was benieuwd of de tom het zou schoppen tot member. Hij gaf een kort knikje toen Claw hem Ara toewees. Zijn training met Draco was toch bijna afgelopen, dus hij kon er makkelijk één bij hebben. Nyra en Alex lieten vrij weinig van zich horen en dat viel hem tegen. De tom liep in de richting van Ara, maar wierp een spottende blik op Kylo Ren toen hij de opmerking van de tom “toevallig” hoorde. ‘Als hij je echt beu is dan zal je dat wel merken,’ zei hij op een onheilspellende toon die weinig aan de verbeelding overliet. Daarna richtte hij zich tot Ara. ‘Kom morgenvroeg op tijd naar mijn barn en neem wat eten voor ons beiden mee. Daarna gaan we starten met je training.’

Tag: Kylo Ren en Ara
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Deceased
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 RB4Qe0W
Bunny
152
Actief
I raise my eyes to see the heavens but only the moon looks down

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ara
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimewo 8 feb 2017 - 20:40

De kleine grijze poes knikte bij de woorden van haar nieuwe mentor. "Natuurlijk, Commander.", antwoordde ze - zoals gewoonlijk de hogere rangen nooit aansprekend met hun naam. Dat was immers niet beleefd, niet respectvol. Misschien zou ze timide kunnen lijken, met haar overdreven beleefdheid - maar ze had een vastberaden air rond haar. Haar stem aarzelde geen seconde, haar blik was kalm, haar pas gelijkmatig. Ze was altijd rustig, soms eens vrolijk of kwaad, maar nooit woedend en nooit dolenthousiast. Ara was één en al plechtige zelfbeheersing; niet bang om te moorden maar tegelijk ook niet enorm tevreden met dat idee. Ze had het idee dat Shark niets meer tegen haar wou zeggen en knikte dus een naar de grijze tabby kater. Daarna draaide ze zich om; ze moest vroeg gaan slapen vandaag, wou ze op tijd en deftig in zijn barn staan met prooi voor hem en haar in haar bekje.

Tag; Shark - topic uitTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimeza 11 feb 2017 - 17:39

De kater grijnsde naar hem, maar hij keek ijzig kalm terug. Met zijn doodse grimas die bijna altijd om zijn lippen lag. “Ik ben benieuwd hoe lang die grijns op je kop blijft staan.” Sprak hij rustig terug, nadat hij eerst een stilte had laten vallen. “Meld je morgen bij mijn barn en wees op tijd.” De blik in zijn groengele ogen probeerde zich in die van Kylo Ren te boren. Toen draaide hij zich om en sjouwde bij hem vandaan. Hij keek even naar de katten in het kamp, voordat hij in zijn barn verdween. En de duisternis hem opslokte.∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Eki8z
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 ZrDY9U2∆ BloodClan ceremonie 02/2017 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimema 13 feb 2017 - 22:47


KYLO REN
If once you go down the dark path
forever it will dominate your destiny
Natuurlijk had de generaal zijn opmerking gehoord. Hij vereerde hem zelfs met een opmerking toen hij langs liep naar zijn eigen young one. ‘Als hij je echt beu is dan zal je dat wel merken,’ Gromde de grijze tabby. Kylo reageerde er niet op, bleef hetzelfde grijnsje aanhouden. Zoals verwacht, geen uitgesproken zichtbare reactie van Claw. Alleen een grimmige blik en een lange stilte. “Ik ben benieuwd hoe lang die grijns op je kop blijft staan.” Reageerde die uiteindelijk. De tux knikte. Hij ook, om eerlijk te zijn. Hij wist dat het niet makkelijk zou worden, maar hij wilde dit. Meer dan ooit. “Meld je morgen bij mijn barn en wees op tijd.” Hij boorde zijn blik in de zijne, om de ernst van de woorden te bekrachtigen. ”Zeker”, Beloofde hij, bijna plechtig, waarna hij Claw na keek en zich vervolgens zelf richting zijn nest begaf.


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: ∆ BloodClan ceremonie 02/2017   ∆ BloodClan ceremonie 02/2017 Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 19:50

Shark richtte zijn blik kort op Kylo Ren en zag dat de tom nog altijd met dat grijnsje naar zowel hem als naar Claw keek. Rare tom. Hij hoopte eerlijk gezegd dat de tom het niet zou halen en dat hij gedood mocht worden. Hij zou het maar al te graag willen leiden als Claw hem die opdracht gaf. Dan liet hij de tom op de grond houden door een andere young one en mochten ze om beurten de tom aanvallen. Net zoals ze bij Pearl hadden gedaan toen deze zijn ontrouw had getoond. Nee, hij zou er niet levend vanaf komen. Maar eerst zou hij helemaal mishandeld worden en daarna gingen ze pas over op het echte werk. Hij stelde zich al voor hoe zijn tanden tergend langzaam… Ara haalde hem uit zijn gedachten door op zijn woorden te antwoorden en even keek hij de she-cat wantrouwig aan, maar het leek er niet op dat het spottend bedoeld was. Ze was gewoon beleefd aangelegd. Shark vond het wel aangenaam dat ze hem aansprak met zijn rank en niet met zijn naam. Dat gaf hem het idee dat hij de rank toch wel een beetje had, want met al die anderen hier voelde hij zich soms echt nog één van de niet bepaald gerespecteerde members. De tom gaf een kort knikje en besloot om daarna naar zijn barn te gaan. Als hij morgen heel de dag training ging geven, kon hij net zo goed zorgen dat hij eens een fatsoenlijke nachtrust kreeg.


OOC: Shark topic uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ BloodClan ceremonie 02/2017
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: