the worlds okayest apprentice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 the worlds okayest apprentice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfpaw
Member
the worlds okayest apprentice T1BJi46
Kiki
120
Actief
Don't turn over, turn over the page.
We should rip it straight out.
Then let's try our very best to fake it.

CAT'S PROFILE
Age: 12 months
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Wolfpaw
BerichtOnderwerp: the worlds okayest apprentice   the worlds okayest apprentice Icon_minitimeza 11 feb 2017 - 22:56

Langzame pootstappen droegen de grotere kater voort. Hij was flink gegroeid sinds zijn eerste paar maanden als apprentice, had onhandig rondgelopen met zijn veel te grote lichaam na zijn groeispurt, maar nu leek alles op zijn plek te vallen. Nu alleen nog meer spieren kweken en sterk worden. De kater voelde zich weer iets beter, hij voelde alsof hij alles uitgevogeld had. Hij miste Innerstar nog steeds elke dag, ze was als een moeder voor hem geweest en die opeens kwijt raken was niet niks geweest. Hij had de gedachten om naar Twolegplace te gaan en zijn ouders te zoeken meerdere keren geëntertaind. Maar het niet gedaan. Hij was sterk geweest, had getraind met Tallstar. De leider van Shadowclan had hem veel geleerd, maar er was zeker nog meer dat hij kon leren.

Gefocuste ogen staarde in de verte naar waar een prooi moest zitten. Hij zakte door zijn poten, hield zijn ogen op het doel en nam een sprong. Tussen zijn poten ving de merel die hij had horen ritselen in de struiken en beet snel naar de kop van het beest, bij wie hij meteen de nek brak en zijn leven beëindigde. Even trok Wolfpaw zich terug en staarde naar het net gedode beest. Helemaal in gedachten weggezonken stond hij te kijken en hoorde niet dat er iemand aan kwam..

[Open voor wie wilt!]


the worlds okayest apprentice I97JvUN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
the worlds okayest apprentice Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: the worlds okayest apprentice   the worlds okayest apprentice Icon_minitimeza 11 feb 2017 - 23:24

Met zijn eigen, zachte, gehijg in zijn oren rende de kleine, rossige warrior door het bos. Hij kende het territory uit zijn kop en kon alles snel vinden, het werkte heel goed voor het jagen. En jagen deed Amberhunt veel. Elke keer dat hij snoof rook hij de geuren van meerdere prooien en nu ook kruiden, waar hij, zonder het te merken, op was gaan letten. Maar nu rook hij ook iets anders: een kat, een shadowclankat. En Amber, die niet veel praatte met zijn eigen clanmates kon best wat interactie gebruiken. Hij sprintte op de geur af en zag de kat: een zwarte kater, groter dan hij. Het was een apprentice genaamd Wolfpaw, grotendeels opgevoed door hun gestorven leader: Innerstar. Hij leek in gedachten verzonken en Amber kwam op hem "Wolfpaw.." Begroette hij hem. Dat woord was alles wat nodig was om het niet te vriendelijk en niet te vijandelijk te laten klinken.


the worlds okayest apprentice Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
the worlds okayest apprentice Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: the worlds okayest apprentice   the worlds okayest apprentice Icon_minitimezo 12 feb 2017 - 12:40

De she-cat had haar clangenoot geroken, maar was hier niet direct op afgegaan. Hoewel ze een sociale kat was, leek deze eigenschap haast te verzwelgen door haar taken. Bovendien had ze twee kikkers in haar bek, die het praten moeilijker maakte. Haar poten zaten onder de modder door het graven naar haar prooi, en ook haar bek was helemaal met bruin besmeurd, maar dit was minder goed te zien. Maar toen de geur na een tijdje nog niet weg was, bedacht ze zich toch maar dat het misschien wel goed voor haarzelf was om is te socializen met iemand anders dan haar mentor, Runningpaw of Viperpaw. Met de twee kikkers nog in haar bek liep ze dan ook op de geur af, die bij Wolfpaw hoorde. Toen ze hem zag, kwam er vanaf tegenover haar een andere kat aan, die ook naar Wolfpaw toeliep. Een frons verscheen op haar voorhoofd toen ze Amberhunt herkende. Om eerlijk te zijn mocht ze hem niet zo, ze wist van nogal wat katten dat hij graag nogal wat vragen stelde. Zolang hij maar niet over haar oma begon... Ze kon nu echter niet meer terugkeren want ze was al volop in beeld voor de twee. "Hey," miauwde ze dan ook en ze trok haar mondhoek op ter begroeting.


the worlds okayest apprentice FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
the worlds okayest apprentice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: