Chicken little 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Chicken little

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vitani
Member
Chicken little 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Chicken little   Chicken little Icon_minitimewo 15 feb 2017 - 11:18

Haar bloedrode kijkers scande langzaam het gebied af terwijl de roodbruine kattin met soepele passen over een smalle muurtje heen stapte, het was een frisse namiddag maar de kleine zonnestralen die door de wolken heen braken gaven nog een kleine warmte. De member was wat aan het rond dwalen opzoek naar prooien maar voor nu was de enige prooilucht die lucht hing al een paar uur oud. Een zucht rolde over haar lippen toen een kille wind door haar korte vacht heen waaide en haar kort liet huiveren, die klote kou kon beter zo snel mogelijk oprotten. Soepel sprong ze met een sprong van het muurtje af en sjokte door een parkje, haar neus gevuld met vele geuren die om de omgeving hingen maar haar aandacht werd vooral getrokken door de heerlijke geur van gebraden kip. Twee dagen geleden was ze nog bij Tank geweest en de smaak van het malse stuk vlees lag nog steeds op haar tong. Watertandend volgde ze de geur en negeerde de koude wind die steeds door haar vacht heen blies, haar maag zou gevuld worden met overheerlijke kip voor ze een wat warme plek zou gaan zoeken. Zachtjes zonder opgemerkt te worden door de dikke twoleg die bij het karretje stond sloop de roodbruine kattin steeds dichterbij. Een dikke warme walm van het geroosterde kip kriebelde aan haar neusvleugels toen ze nog maar een vossenlengte van haar doelwit verwijderd was. Vitani spande haar spieren aan klaar om de sappige vlees te jatten en zonder pardon vloog ze op stuk kip af. Zo snel als een haas die achtervolg werd door een vos greep ze het warme vlees en gaf er een harde ruk aan zodat haar vangst bevrijd werd en verdween onder de kar. Ze hoorde de dikke twoleg krijsen en vloeken wat de member alleen maar liet grinniken, toen de vette man bukte en naar haar toe greep in de hoop haar te  pakken schoot ze onder hem door en rende zo snel als ze kon het parkje uit met het overheerlijke stuk vlees uit haar bek bungelend.


- Shark


Chicken little 23rs22uChicken little 2ihw1ebChicken little Nh02adChicken little 2jd04lw Chicken little S0zyg0Chicken little 34t4yuoChicken little 2a9nyp3Chicken little 5cggsg
Chicken little Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Chicken little Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Chicken little   Chicken little Icon_minitimevr 24 feb 2017 - 15:58

Een zachte zucht ontsnapte zijn lippen terwijl hij met een norse blik naar de young one keek die op zijn gemakje de trappen afliep naar beneden. Op dit moment zou hij er ontzettend graag achter gaan staan en hem een zetje geven zodat hij sneller de trap af zou geraken, maar dan moest hij weer aan Claw uit gaan leggen hoe het mogelijk was dat de young one later een member zou worden. De young one was immers de leeftijd van Kylo Ren en moest niet meer veel leren voordat hij een volledig member zou worden. Shark was benieuwd hoe hij zijn final assesment zou doen, maar tot nu toe wees alles er wel op dat de jonge kat geen moeite had met moorden. En dat was iets wat hij graag zag. ‘Jij,’ sprak hij kil toen hij de tom zag. ‘Ga jagen voor de queens. Breng minstens vier stukken prooi mee terug.’ Zijn ogen daagden de young one uit om te protesteren toen hij de mond van de young one geschrokken open zag vallen, maar deze sloot hij gelijk weer en met een knikje liep hij naar de uitgang van het camp. Shark ging snel nog naar boven om te kijken of alle nesten leeg waren; alle young ones moesten nu immers of aan het trainen zijn of een taak aan het uitvoeren zijn, maar in hun nesten blijven liggen mocht niet. Nadat hij had geconcludeerd dat iedereen wel ergens mee bezig was, gaf hij een tevreden zijnde knikje en liep vervolgens de trappen af en naar buiten. Hij ging het camp uit en opende zijn bek met de bedoeling om het geurspoor van de jonge kat te volgen, maar in plaats daarvan rook hij de geur van Vitani. En nog een sterkere geur van kip, maar niet het soort kip die Jackdaw en hij een paar dagen geleden gevangen hadden. Nee, het was het soort kip dat bereid werd door Twolegs. Nieuwsgierig zijnde liep hij in de richting van de geur van de kip en ging zitten. Zijn ogen volgden Vitani die het schijnbaar nodig vond om één van de kippen te stelen en hij sloeg met zijn staart toen de Twoleg Vitani te pakken probeerde te krijgen, maar dit niet lukte. Shark rende achter Vitani aan en sneed haar de pas af door voor haar te springen. ‘Sinds wanneer stelen we prooi van Twolegs?’ Hij keek haar scherp aan. ‘Dit is voedsel dat door een Twoleg gemaakt is. Ik zou meer onder de indruk zijn geweest mocht je een kip hebben gevangen die niet bereid was door een Twoleg.’


OOC: 10/10 voor de topictitel xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chicken little
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: