Pooling Water (Event) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pooling Water (Event)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Pooling Water (Event) 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimeza 18 feb 2017 - 19:23

Het was gaan regenen, nee het was gaan hozen. Druppels vielen op de grond en veroorzakten grote plassen water en waarschijnlijk elders in het territorium modderpoelen. Small Lake vulde zich weer met water, wat natuurlijk goed nieuws was, echter zorgde de aanhoudende regen ervoor dat de water levels stegen. Uiteindelijk zou het moeten stoppen met regenen, deze regen zorgde ervoor dat iedere Warrior en Apprentice een natte vacht had binnen een zeer korte tijd. Voor de jongste van de clan was het beter om binnen te blijven en ondanks dat de Deputy zeer opgelucht was door de regen, hoopte ze dat het snel zou minderen. Een overstroming was namelijk niet echt gewend. Daarbij zou prooi ook weg trekken als er een waterramp ontstond. Omdat ze wist dat er met deze nieuwe regenval andere dingen geregeld moesten worden besloot ze de clan aan te spreken. Everstar had het druk en dus was het aan haar om dit te doen. "Alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!" Riep ze luid met haar warme moederlijke stem. De bekende woorden zou ze als ze Everstar zou opvolgen waarschijnlijk wel vaker door het kamp heen roepen. Ze waren hier echter niet voor een ceremonie maar voor een belangrijke mededeling. "Zoals we allemaal gemerkt hebben is de droogte ten einde gekomen en regent het nu al tijden." Verklaarde de zilvere kattin, wiens vacht steeds donkerder werd door de druppels die zich in haar vacht verzamelden. "Hoewel dit niet op een beter moment kon komen, hebben we nu met andere mogelijke gevaren te maken. De regen houdt momenteel zo lang aan dat het meer weldra weer gevuld zou zijn en de oevers zullen kunnen overstromen. Ons territorium veranderd als dit alles aanhoudt in een modderpoel en vele ziektes kunnen opgewekt worden als we onze vacht niet zorgvuldig drooglikken zodra we ons in de den schuilhouden." Verklaarde ze rustig. Haar blauwe ogen gleden langs de menigte. "Vooral kittens en katten met een zwakkere gezondheid dienen op te letten. Als een van jullie enige symptonen van ziekte of verkoudheid heeft, raad ik aan direct naar Lizardpath of Routpaw te gaan. We moeten koste wat het kost ziektes voorkomen." Iedereen wist dat als er eenmaal één zieke was er vaak meerdere konden volgen. Ze hadden niks aan een mogelijke epidimie. "In plaats van de vele Water Patrols zijn er nu andere taken die jullie zullen moeten vervullen. Dennen moeten op lekkage worden gecheckt en water levels moeten in de gaten worden gehouden. Ook hoor ik graag of en waar er prooi is zodat we hopelijk de prooistapel weer aan kunnen vullen." Sloot de prachtige kattin af terwijl ze druppels uit haar ogen knipperde en van de hogesteen afsprong waar ze aan het begin van de mededeling was op gesprongen.


Pooling Water (Event) Oceano10
Pooling Water (Event) LcrIgCQPooling Water (Event) JwNO92gPooling Water (Event) EjrsROFPooling Water (Event) UK1ajoIPooling Water (Event) 3qCkg2fp_oPooling Water (Event) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudgaze
Member
Pooling Water (Event) LZ9ajdK
Wolf
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Cloudgaze
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 14:01


CLOUDGAZE
i can't tell where the journey will end
"Alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!" Hoorde de warrior net toen hij het camp in kwam gelopen. De regen had zijn vacht helemaal doorweekt, zijn poten hingen vol modder, maar hij besloot om toch maar richting de verzamelende katten te lopen. Schoonmaken kon straks ook wel. Misschien zou Oceanbreeze nog iets vertellen over de regen. Hoewel hij blij was dat de droogte eindelijk voorbij was en daarmee het acute gevaar was geweken, het zinde hem niet echt dat het gewoon nog niet was op gehouden.

Aandachtig luisterde Cloudgaze naar de woorden van de deputy. Hij wilde niet echt ziek worden nu, hij had wel betere dingen te doen. En eenmaal een ziekte begon door te breken, was de kans op besmetting natuurlijk ook groot. Stel je voor dat hij Lightkit ziek maakte. De senior warrior luisterde naar de nieuwe taken en besloot om straks eens langs zijn favoriete jachtplekjes te gaan. De tom stapte op Oceanbreeze af. ”Hé Oceanbreeze”, Begroette hij haar vriendelijk. ”Als Lizardpath en Routpaw nog hulp nodig hebben bij het verzamelen van nieuwe kruiden, dan wil ik gerust nog eens mee gaan”, Bood hij aan. Hij wist wel iets van kruiden en daardoor was hij zich ook bewust van het feit dat de kruiden die ze nodig zouden hebben voor een verkoudheid, heel andere waren dan de kruiden die ze verzameld hadden om de droogte te bestrijden.never forget
잊지마
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pooling Water (Event) R6HeJgr
Yanthe
2174
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 17:43

Lizardpath had de oproep van de deputy wel gehoord, maar was niet direct te vinden bij de menigte. Ze wilde eerst haar kruiden hogerop leggen want haar den, die eigenlijk geen den was maar een tunnel in de grond, liep vol met water. Nadat ze de belangrijkste kruiden omhoog had gelegd, door putjes in de wand te maken, liep ze naar buiten toe. Ze was eigenlijk liever binnen gebleven, want het water doordrenkte bijna direct haar vacht. Ze was nog net op tijd om te horen dat Oceanbreeze het over haar en Routpaw had. "Vooral kittens en katten met een zwakkere gezondheid dienen op te letten. Als een van jullie enige symptonen van ziekte of verkoudheid heeft, raad ik aan direct naar Lizardpath of Routpaw te gaan. We moeten koste wat het kost ziektes voorkomen." Ze knikte even naar de poes. Kruiden zou ze binnenkort nog eens moeten gaan zoeken, maar dat moest geen probleem zijn. Buiten het kamp lag alles wat hoger, waardoor de kruidenplaatsen nog makkelijk te vinden moesten zijn.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Pooling Water (Event) Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Pooling Water (Event) XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimema 20 feb 2017 - 13:16

In eerste instantie was hij best blij geweest met de regen, want wie was dat niet geweest? De droogte was een rotperiode geweest en die was nu eindelijk aan zijn einde gekomen. Toch begon het allemaal iets meer op overkill te lijken, want na enkele dagen was de regen nog steeds niet gestopt. Hij had nooit geweten dat het zo lang zonder ophouden kon regenen. Blijkbaar was het nu echt een probleem aan het worden, want de clan werd bij elkaar geroepen door Oceanbreeze. Met een zucht kwam hij overeind uit zijn nest, met tegenzin om weer naar buiten te gaan. Zodra hij de Den uit stapte, leek het wel alsof iemand een emmer water over hem heen gooide. Met een chagrijnige kop keek hij naar Oceanbreeze, die eerst het overduidelijke verkondigde. Zijn blik verzachtte ietwat toen Oceanbreeze de risico's uitlegde van het nieuwe teveel aan regen. Everstar had hoe dan ook een goede Deputy gekozen, zoveel was duidelijk. Hij knikte rustig op al de zaken die ze noemde, en nam zich voor hier en daar mee te helpen. Ondertussen keek hij richting de Medicine Cat's Den, die haast blank stond. Na de toespraak liep hij automatisch naar Lizard toe. "Je verdrinkt toch niet daar beneden?" miauwde hij, half grappend, half ongerust. De Den zag er nou niet bepaald bewoonbaar uit.

Tag; Lizardpath


i can't explain what i mean
Pooling Water (Event) Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Pooling Water (Event) BXcdW76
Kip
3144
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimema 20 feb 2017 - 19:09

Toen de regen kwam, stopte het niet meer. De vreugde die de eerste druppels meebracht verdween al snel toen het enkele dagen later bleek dat de regen niet stopte. Het meer begon weer vol te raken en van dorst had niemand meer te vrezen. Nu begonnen echter alle planten en overgebleven prooidieren te verdrinken, wat evenmin goed was als de droogte die ze eerder hadden gehad. Routpaw's gedachtes waren net als de hemel bedekt met donkere, grijze wolken. Wat hadden ze verkeerd gedaan, waar hadden ze deze rampen te danken? Het gaf haar een naar gevoel en ze hoopte snel een goed moment te vinden om met Lizardpath te spreken hierover. Haar mentor was echter te druk bezig met half verdrinken in de den, in een poging de kruiden droog te houden. De kleine poes wist niet precies hoe ze moest helpen, dus bleef ze wat ongemakkelijk zitten. Dat was totdat de nieuwe deputy hen bijeen riep. Routpaw wiebelde met haar oren en bewoog zich naar de menigte katten, aandachtig luisterend. "Vooral kittens en katten met een zwakkere gezondheid dienen op te letten. Als een van jullie enige symptonen van ziekte of verkoudheid heeft, raad ik aan direct naar Lizardpath of Routpaw te gaan. We moeten koste wat het kost ziektes voorkomen." ze keek naar haar mentor die net op tijd uit het hol kwam. De jonge poes wachtte beleefd totdat Oceanbreeze was uitgesproken en stapte toen op de zwart-witte poes af. Quietstep was haar echter voor, waardoor ze hem met een vriendelijke tik van haar staart begroette en naar Lizardpath knikte. "Je verdrinkt toch niet daar beneden?" ze lachte zachtjes en vreugdeloos. "Een klein beetje maar,"grapte ze, maar toen ze naar Lizardpath keek was haar blik serieus. "Een beetje boel, eigenlijk. Eh, is het niet misschien verstandiger om te verhuizen?" sprak ze wat twijfelachtig. "Als het zo door blijft regenen zullen we naar de kruiden moeten zwemmen,"


It is both a blessing and a curse
Pooling Water (Event) Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Pooling Water (Event) 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimeza 25 feb 2017 - 19:32

Nog voordat Oceanbreeze weg kon lopen, richting de Nursery om daar weer op te warmen en drogen, kwam Cloudgaze een van de Senior Warriors op haar af gestapt. Onmiddelijk stond de zilveren kattin stil waarna ze haar blauwe ogen op de andere Windclanner richtte. Een vragende, vriendelijke blik stond in haar warme blauwe kijkers waarna ze haar hoofd even schuin hield. "Hey Oceanbreeze." Begroette de kater haar vriendelijk waardoor ze hem een respectvol knikje gunde. Haar oor wiebelde ze even terwijl ze wachtte tot hij verder zou spreken, ook hij zag er drijfnat en licht bemodderd uit, waardoor ze wist dat hij net het kamp in was gekomen. Alhoewel, zij zag er waarschijnlijk niet veel beter uit, als een verzopen kattin. "Als Lizardpath en Routpaw nog hulp nodig hebben bij het verzamelen van nieuwe kruiden, dan wil ik gerust nog eens mee gaan," Mauwde de kater waardoor Oceanbreeze even met een goedkeurend glimlachje knikt. "Dat lijkt me een prima voorstel Cloudgaze, ik raad je wel aan om een Apprentice of Warrior met je mee te vragen als je hen opzoekt." Mauwde ze netjes, ze wou het liefst dat Lizardpath en Routpaw niet met lege poten terugkwamen en hoe meer katten konden helpen dragen, hoe beter. Daarbij was het ook veiliger met een grotere groep en vond ze vier katten een mooi aantal om mee te beginnen. Ook wou ze niet te veel andere katten missen. Ze zag Routpaw, Quietstep en Lizardpath bij elkaar staan en wenkte Cloudgaze met haar staart. "Kom," mauwde ze nog zacht en warm voordat ze met rustige passen op het drietal af beende. Ze was net op tijd om hun conversatie mee te krijgen. "Een klein beetje maar," grapte Routpaw, een goede vriendin van Oceanbreeze, waardoor ze even stil hield en haar oren aandachtig spitste. Wat deden ze een klein beetje, was er iets waarvan ze af moest weten en waar ze rekening mee moest houden? De Apprentice keek naar haar mentor, waarna haar blik serieus werd. Oceanbreeze stapte dichter naar Routpaw toe waarna ze even fronste. Ze wou net vragen of er iets aan de hand was toen Routpaw verder sprak. Aandachtig luisterde ze mee. "Een beetje boel, eigenlijk. Eh, is het niet misschien verstandiger om te verhuizen?" Mauwde de Medicine Cat Apprentice twijfelachtig, waarna Oceanbreeze, Cloudgaze aankeek. Dit klonk niet al te best, misschien moest ze Everstar vragen of het een idee was dat Everstar zich tijdelijk bij de Warriors voegde om te slapen, waardoor haar den gebruikt kon worden als vervanging van de Medicine Cat den, als ze echt moesten verhuizen. "Als het zo door blijft regenen zullen we naar de kruiden moeten zwemmen,"
Sprak Routpaw verder waardoor Oceanbreeze haar kop even schudde. "Jullie hol loopt zo te horen vol?" Mauwde ze ineens, zich mengend in het gesprek. "Dat klinkt niet al te best, ik denk dat er wel mogelijkheden zijn om jullie te verplaatsen, ik zal daar zo direct met Everstar over spreken. Misschien dat we een plek in de Warrior den kunnen creëren of zelfs in de den van Everstar." Vervolgde ze nadenkend waarna haar blik weer viel op Cloudgaze en Quietstep. "Cloudgaze heeft net aangeboden om jullie te helpen met het zoeken van de passende planten. Dus ik denk dat het verstandig is als jullie zo snel mogelijk vertrekken en die gaan zoeken." Mauwde ze rechtdoorzee maar vriendelijk. "Quietstep, ik zou jou willen vragen me te helpen met een korte inspectieronde in de hollen, zodat we mogelijke lekkages al op kunnen lossen." Vervolgde ze waarna ze de verzamelde katten nog maals rond keek. "Zijn er nog katten die open staan te helpen met het versterken van de hollen of met Cloudgaze, Lizardpath en Routpaw mee willen gaan?" Vroeg ze zakelijk waarna ze haar kop even schudde, waardoor enkele waterdruppels naast haar op de grond belandde. Ze was echt door en door nat. Dit weer was niet om van te genieten, naar haar mening.

Tag: Lizardpath, Routpaw, Quietstep en Cloudgaze (iedereen dus)


Pooling Water (Event) Oceano10
Pooling Water (Event) LcrIgCQPooling Water (Event) JwNO92gPooling Water (Event) EjrsROFPooling Water (Event) UK1ajoIPooling Water (Event) 3qCkg2fp_oPooling Water (Event) 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloudgaze
Member
Pooling Water (Event) LZ9ajdK
Wolf
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Cloudgaze
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimedi 28 feb 2017 - 2:00


CLOUDGAZE
i can't tell where the journey will end
Nu hij toch al gewend was geraakt aan het buiten zijn in de regen, kon hij evengoed zijn diensten aanbieden om iets nuttigs te gaan doen voor de Clan. Jagers hadden ze genoeg, maar er waren maar twee katten die dagelijks kruiden gingen zoeken. Te weinig, vond hij, met de almaar veranderende gevaarlijke situaties. Oceanbreeze leek ook blij te zijn met zijn voorstel. Ze wenkte hem gelijk mee richting de medicine cat en haar apprentice. Blijkbaar waren er problemen met de den, die onder water begon te lopen. Zoals hij nu al van de deputy gewend was, kwam ze meteen met een kordate oplossing. Ze liet er alleszins geen gras over groeien en gaf duidelijke instructies.

Goedkeurend knikte de senior warrior op haar woorden. Ze pakte het goed aan. Hij vond het ook geen probleem om nu meteen al te vertrekken, hij was toch al doorweekt. Moe was hij ook niet echt. ”Welke kruiden komen jullie nu vooral tekort? Anders kunnen we die nu gaan halen en dan morgen kijken wat we verder nog kunnen aanvullen”, Stelde hij voor. Een suggestie, als Lizardpath het anders wou aanpakken, zou hij dat wel horen. Zij was immers de expert hier.never forget
잊지마
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mothrain
Member
Pooling Water (Event) Baf0G1f
Beertje
74
Actief
dancing light lit up the sky

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mothrain
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimedi 28 feb 2017 - 20:13

De poes tilde geïnteresseerd haar kop op toen de young warrior begon te spreken. De young warrior die zich nu al deputy kon noemen. Haar koude blik hield die van de hare vast. Ze trippelde naar voren en ging naast een senior warrior zitten. Die sprak als eerste. Ze liet daarna de rest ook naar voren komen. Tegen het einde stond ze recht. "Ik wil wel meegaan, onderweg kan ik ook naar takken en dergelijke zoeken. Voor de lekkages." Haar stem was zacht en even koud als haar ogen, maar toch lag er wat warmte in. Ze hield van haar clan. Ook al was ze halfclanner, deze was belangrijker dan de andere.


Pooling Water (Event) 0cbSADE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pooling Water (Event) R6HeJgr
Yanthe
2174
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimeza 18 maa 2017 - 20:57

Ondanks dat Lizardpath haar blik op Oceanbreeze gericht had, zat haar aandacht vooral bij haar eigen den. Pas toen Quietstep en Routpaw bij haar kwamen zitten, richtte ze haar blik niet meer op de deputy. "Je verdrinkt toch niet daar beneden?" Ze keek hem even in stilte aan. "Ik verdrink niet, maar de kruiden wel." mauwde ze nogal serieus, waarna ze knikte op wat Routpaw zei. "Ik zal het er met Oceanbreeze eens over hebben, al denk ik wel dat ze het zelf ook al door had." Even ging haar blik naar de grijze poes, die met Cloudgaze naar haar toe stapte. Achter hen volgde Mothrain ook. De medicine cat liet haar blik van de ene naar de andere kat gaan, waarna ze wat afwezig luisterde naar wat de deputy te zeggen had. Ze stond in het midden en was zowat omringt door andere katten, iets wat wel eens eerder gebeurd was, maar op één of andere manier voelde ze zich er nu wat ongemakkelijk bij. "I-ik moet de kruiden veilig stellen." mauwde ze vluchtig en glipte tussen de katten door, verder geen reactie gevend op wat Oceanbreeze net had verteld. Haar oren zakten wat naar achteren en met een vluchtig tempo liep ze naar haar den. Ze beet even op haar lip, niet goed wetend waarom ze dit nu precies deed. Misschien was het wel omdat ze al een hele tijd in een waas zat van verantwoordelijkheden en het nu pas echt tot haar doordrong. Ze stond nu terug in het hol van de medicine cat en liet haar blik naar haar poten gaan, die in een grote plas stonden. Lizardpath ademde even diep in, waarna haar blik terug verstrakte. Elke kat had wel eens zo'n moment waarop de werkelijkheid als een bom toesloeg, maar Lizardpath kon dit niet zomaar laten gebeuren. "Routpaw!" riep ze luid en wiebelde even met haar oren, wachtend op haar apprentice.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Pooling Water (Event) Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Pooling Water (Event) XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 15:25

Liz liet hem weten dat de kruiden in de Medicine Cat's Den niet al te goed maakten en vanuit haar toon kon hij al opmaken dat het allemaal vrij ernstig was. Het was zelden dat Liz hem op zo'n serieuze manier aansprak. Routpaw voegde zich bij hen en suggereerde een idee om te verhuizen. Liz opperde vervolgens dat ze het erover zou hebben met de Deputy, die zich net bij het gezelschap voegde. Meteen kwamen de orders naar buiten stromen, waaronder ook één voor hem. Een inspectieronde in de Dens, geen probleem. De rood-witte kater knikte. Hier en daar waren er nog een aantal katten die aanboden om te helpen. Het was goed om te zien dat zelfs in deze benarde tijden iedereen alsnog zijn steentje bij wilde dragen. Zijn aandacht werd vervolgens getrokken door Liz, die zich er met een excuus vanaf hielp. Ze verdween in de Medicine Cat's Den en riep niet veel later Routpaws naam. Quietstep fronste, er was duidelijk iets mis, al wist hij niet precies wat. Met een excuserende blik keek hij naar Oceanbreeze en ook hij verwijderde zich vervolgens van het gezelschap. Hij moest eerst kijken hoe het met zijn vriendin was, nietwaar? Hij stapte de Medicine Cat's Den in en al snel stond hij in de gigantische plas met water. "Alles oké, Liz?" vroeg hij zachtjes. Hij wilde haar overal wel bij helpen, ze hoefde het alleen maar te zeggen.

Tag; Lizardpath, Oceanbreeze, Routpaw.


i can't explain what i mean
Pooling Water (Event) Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Pooling Water (Event) BXcdW76
Kip
3144
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Pooling Water (Event)   Pooling Water (Event) Icon_minitimema 20 maa 2017 - 22:01

Lizardpath stemde in en kennelijk had ook de deputy haar voorstel gehoord, want Oceanbreeze kwam aan wandelen en met haar volgden zelfs nog meer katten die aanboden om te helpen. Routpaw deinsde wat achteruit, half achter haar mentor en Quietstep, wat overweldigd door de plotselinge groep katten die zich om hen heen hadden verzameld. Allen keken verwachtingsvol naar Lizardpath, zo ook Routpaw. Zo ging het immers altijd, niet? Echter leek het deze keer wat te veel te worden voor haar mentor. Ze knikte enkel afwezig maar leek niet te luisteren naar wat de grijze deputy daadwerkelijk te zeggen had. Routpaw legde bezorgd haar oren in haar nek toen haar mentor weer sprak. "I-ik moet de kruiden veilig stellen." en onder dat excuus verdween ze het half verzopen hol weer in. Overdonderd bleef de jonge poes staan. Wat..? "Routpaw!" Met schrik sprong ze overeind. "S-sorry," verontschuldigde ze zich haastig tegenover de groep katten en snelde toen ook naar de den toe, waar Quietstep en Lizardpath zich al hadden gevestigd. Routpaw keek haar zwart-witte mentor bezorgd aan, maar wist geen woorden om haar gerust te stellen. "L-Lizardpath?" Sprak ze zachtjes. "Als we nu samen de kruiden verplaatsen, kan jij daarna wat tijd voor jezelf nemen. I-ik ga wel met Cloudgaze of Mothrain opzoek naar kruiden, op de plaatsen die jij eerder hebt aangewezen," Ze vond het doodseng om er zonder haar mentor op uit te gaan, maar het leek alsof de iets oudere poes echt eens wat tijd nodig had om dingen op een rijtje te zetten en tot rust te komen.


It is both a blessing and a curse
Pooling Water (Event) Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pooling Water (Event)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: