legacy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 legacy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kylo Ren
Member
legacy Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: legacy   legacy Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 14:36


KYLO REN
i will fulfill my destiny
Zijn nieuwsgierigheid had hem geprikkeld om een keer op de open plek te blijven in plaats van meteen zijn nest op te zoeken. De training van Claw had hem uitgeput, zoals altijd, maar hij voelde toch meer weerstand dan anders. Zijn spieren deden niet zoveel pijn meer als na zijn eerste training. Kylo Ren vond het geweldig. Luke had hem nooit zo hard getraind, nooit zo ver gepusht als de zwarte leader dat deed. Als hij hem zo bleef trainen, zou hij misschien ooit zo sterk worden als zijn legendarische grootvader. Dat was dan toch zijn ultieme doel, in de voetsporen van zijn grootvader treden.

Voor nu hield hij het op rondkijken, hoe de members met hun halsbanden liepen te pronken en de dagelijkse routine van de groep volgden. Zelf had hij een muisje van de prooistapel gepakt, hij had best honger, maar hij had het nog niet aangeraakt. Toen hij een grijze she-cat alleen zag zitten, nam hij zijn prooi op en liep op haar af. ”Sup, mag ik er bij komen zitten?” Vroeg hij, zijn mond vol prooi maar toch wel verstaanbaar.

&Wasabi


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
legacy Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: legacy   legacy Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 18:43

Heerlijk uitgestrekt lag de grote grijze poes aan de zijkant van het kamp om het licht haar vacht te laten verwarmen. De hopen spieren bij haar schouders en heupen waren nogal verkrampt doordat ze vannacht buiten had geslapen, dus was elk beetje warmte welkom om ze wat soepeler te laten worden. En zij had nog zo gedacht dat de nacht zacht zou worden, maar nee - de lichte regen en bittere kou hadden haar het tegendeel bewezen, en dat tegendeel had ze ook duidelijk gevoeld aan haar pijnlijke romp. Eerlijk gezegd was Wasabi verbaasd dat haar vacht niet van haar lijf gevroren was. De laatste ijspegeltjes in haar grijze pels waren dan al wel opgedroogd, erg lekker voelde ze zich nog niet. Haar maag protesteerde ondertussen ook heftig door, wat niet erg verwonderlijk was, want haar laatste maaltijd was, ten eerste, al een tijdje gelden naar binnen gewerkt, en ten tweede kon je een zelf gevonden karkas van een geplukte kip die ergens gedumpt was op straat, niet echt een uitgebreid feestmaal noemen. Het werd dus tijd dat ze zich op haar verkleumde poten hees om haar buik te vullen.

Het duurde niet lang of er kwam een zwart-wit gevlekte kater op haar af gestapt met een muisje in zijn bek. Hij was maar een paar manen jonger dan haar, al was hij wel minstens even gespierd en groot. Toen ze oogcontact maakte merkte ze dat zijn vurige ogen niet zomaar een gewone gele kleur hadden - meer iets vlammend oranje-rood-achtig, alsof er vuur in zijn blik weerspiegeld werd. Het was allesinds wel een kleur die je niet veel zag. "Sup, mag ik er bij komen zitten?" Why not? Wat sociaal contact kon nooit kwaad, deze kater zag er zelf vrij "vriendelijk" uit, althans, voor een Elitekat. "Yeah, sure," zei ze nog wat verward door haar slaperigheid. "Doe alsof je thuis bent." Het was nog duidelijk dat ze nog wat verstrooid was.


legacy 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
legacy Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: legacy   legacy Icon_minitimezo 19 feb 2017 - 18:59


KYLO REN
i will fulfill my destiny
Natuurlijk riskeerde hij een mep door zomaar op de eerste de beste Elite member af te stappen. Mochten young ones eigenlijk wel members aanspreken of moesten ze wachten tot ze zelf werden aangesproken? Hij had eerlijk gezegd geen idee. Hij zou het snel genoeg ondervinden tho. De jonge tom had zijn gedachten gezet op een gesprek met een member, dus ging hij een gesprek voeren ook. Hij werd niet meteen aangevallen of afgesnauwd, wat toch een goed teken moest zijn, of niet dan? "Yeah, sure," Reageerde de grijze she-cat. "Doe alsof je thuis bent." Zei ze, wat attent van haar.

De tux ging zitten, legde de muis op de grond en zette zijn poot er op. Hij scheurde het zo goed en zo kwaad als hij kon in twee stukken. ”Sharen?” Vroeg hij, schoof het ene stuk met zijn poot richting haar. Hij nam een hap van zijn helft en slikte het in voor hij weer sprak. ”So, jij bent een member hmm? Hoe is dat?” Vroeg hij vervolgens. Zo was hij wel, vol met vragen, die hij soms nogal ongewenst stelde.


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
legacy Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: legacy   legacy Icon_minitimema 20 feb 2017 - 19:03

Anders dan een gewoonlijke Bloodclanner, was deze kater heel erg gastvrij en attent. Nadat hij zich op zijn achterwerk had laten zakken en zijn prooi had neergelegd, deelde de gevlekte kater het spontaan in twee om haar zo ook een hapje te gunnen. Met lichtjes fonkelende blauwe ogen bekeek Wasabi het nog dampende stuk muis. Precies wat ze nodig had om haar lege maag tevreden te stellen. "Sharen?" werd er al snel aan haar gevraagd, maar desondanks ze half en half had voorspeld dat deze vraag zou komen keek ze hem lichtjes verwonderd aan en probeerde haar wenkbrauw niet de hoogte in te laten gaan, alsof ze niet helemaal geloofde wat hij zojuist had gezegd. Een Elitekat die deelde? Deze kater werd bijzonderder, nee, uitzonderlijker met de minuut. Dat maakte niet uit, het maakte hem enkel maar interessanter. "Graag. Bedankt," wist ze er nog dankbaar uit te brengen terwijl ze een knikje gaf en het stuk vlees dat naar haar toe geschoven met dezelfde beleefde uitdrukking in haar ogen. Het was raar hoe ze bijna was vergeten hoe ze een stuk prooi moest aannemen - de laatste keer dat dat hier was gebeurd, kon ze zich nauwelijks herinneren. Misschien was deze zwarte gevlekte kater nog nieuw hier, want hij leek al vrij oud om nog een Young One te zijn. Het gebeurde wel vaker dat Claw nieuwe leden een tijd op de proef nam als een leerling.

"So, jij bent een member hmm? Hoe is dat?" Tja, hoe was dat? De laatste tijd was het meer hunt, eat, sleep, repeat-ritme omdat er niet erg veel spanningen waren tussen de Elite en Clans, maar er waren geruchten ten ronde dat deze zich stil hielden door enkele natuurrampen die daar hadden plaatsgevonden. "Well, buiten de halsband en het beetje meer vrijheid, verandert er niet erg veel, hoor," zei ze met een klein grijnsje dat speelde rond haar lippen. "Eten, slapen, patrouilleren. Niet erg spannend zoals de meeste Young Ones denken." Het was waar, in haar Young One tijd had ze er ook wel wat over gefantaseerd. De realiteit was wel anders. Smaakvol zette ze vervolgens haar tanden in haar stuk en scheurde er een mondvol van. Het was een klein beetje taai, maar het was een sensatie voor haar smaakpapillen. Heerlijk. "Zo, wat is je naam eigenlijk?" Dat was wel handig om te weten - deze kat had nog een halve muis van haar tegoed.


legacy 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
legacy Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: legacy   legacy Icon_minitimedi 21 feb 2017 - 0:55


KYLO REN
i will fulfill my destiny
Eerlijk gezegd begon hij wel te wennen aan het leven in de Elite. Hij wist dat Shark nog steeds een brandende haat had voor hem, maar hij trok het zich zo weinig mogelijk aan. Het was altijd op z’n tanden bijten, maar hij deed wel netjes wat de generaal zei. Hij wilde namelijk Claw niet beledigen. Hoewel hij nog steeds niet echt veel over de zwarte leader wist, hij had wel Shark als commander gekozen. Dan moest er toch iets zijn wat de tabby goed deed, anders zou hij die kans niet krijgen. Vrienden zouden ze nooit worden tho. Kylo Ren was niet van plan zijn persoonlijkheid aan te passen voor Shark, nee, dat zou pas stom zijn.

Dat zijn gedrag ook wel vreemd was voor andere katten, viel hem niet eens op. Ook niet toen de she-cat hem een beetje vreemd aan keek toen hij aanbood de muis met haar te delen. "Graag. Bedankt," Stemde ze uiteindelijk wel toe, en hij snorde tevreden. Het was ergens het startsignaal voor hem om zijn vragen te stellen. Antwoorden in ruil voor prooi, was dat geen mooie deal? "Well, buiten de halsband en het beetje meer vrijheid, verandert er niet erg veel, hoor," Zei ze met een grijnsje.

"Eten, slapen, patrouilleren. Niet erg spannend zoals de meeste Young Ones denken." Vervolgde ze. De jonge tom luisterde geboeid naar haar woorden. ”Ja maar het is wel leuker dan young one zijn toch?” Zei hij, focuste zijn rode ogen op de she-cat. Als ze nu ‘nee’ zou zeggen, had hij wel dikke pech. Hij was hierheen gekomen om toch een beetje lol te maken in zijn leven, niet om zich te vervelen. "Zo, wat is je naam eigenlijk?" Vroeg ze vervolgens. Oh ja, waar waren zijn manieren? ”Ik ben Kylo Ren, aangenaam”, Reageerde hij met een glimlachje. Ze zou nu vast haar naam ook wel prijs geven, dat was wel zo eerlijk.


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
legacy Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: legacy   legacy Icon_minitimedi 21 feb 2017 - 19:03

Blijkbaar was deze kater overtuigd van zijn standpunt tussen het verschil van Young One en Member zijn. Nadat hij geboeid elk woord dat ze vertelde had opgenomen, vuurde hij opnieuw een nieuwe vraag op haar af. Het Eliteleven was misschien nog nieuw voor hem, zoals ze wel verwacht had. "Ja, maar het is wel leuker dan Young One zijn, toch?" waren zijn stille anekdotes van de vurige hoop die in zijn borst brandde, waardoor Wasabi hem even half geamuseerd bleef aankijken. Wilde hij nu echt zo zeker zijn van zijn stuk? Sommige Members verhongerden half doordat ze niet sterk genoeg waren om zelf hun prooi te veroveren of te beschermen, anderen konden lekker luieren met een volle maag. Het verschilde per kat, en zij vermoedde dat zij daar ergens tussen in zat. "Ja hoor," grinnikte ze vervolgens, deels omdat het half de waarheid was, deels om hem tevreden en gerust te stellen. Hij leek zo wanhopig nieuwsgierig dat ze dat gevoel niet van hem af te nemen.

"Ik ben Kylo Ren, aangenaam." Ach zo, dat was een naam die je niet vaak tegen kwam. Die van haar trouwens ook niet. "Wasabi. Leuk je te ontmoeten," glimlachte ze terug en krulde haar staart rond haar achterpoten terwijl ze het zichzelf wat comfortabeler probeerde te maken op de koude grond. "Wat brengt je eigenlijk naar de Elite?" Een familielid? Een vriend? Joost mocht het weten. Haar reden was wat gecompliceerd. Ze herinnerde zichzelf nauwelijks dat ze ooit naar hier was vertrokken, maar het voelde, desondanks al het geweld, als een familie, of teminste wat veiliger dan open en alleen. Dat kon voor hem ook een reden zijn dat hij zich bij de Elite gevoegd had - en zover zij wist, was dat ook de reden dat de meeste katten bij de Bloodclan hoorden.


legacy 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
legacy Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: legacy   legacy Icon_minitimeza 25 feb 2017 - 18:12


KYLO REN
i will fulfill my destiny
Eigenlijk hoopte hij vooral dat Shark hem een beetje met rust zou laten eenmaal hij member was. Dat hij zich niet zo bekeken voelde door de tabby, alsof die alleen maar zat te wachten op het moment dat hij een fout maakte. Dan zou hij zijn zin krijgen en hem er uit mogen gooien. Of vermoorden, sinds ‘er uit gooien’ duidelijk gewoon mooie woorden waren voor wat neer kwam op moord. Hoe dan ook, hij dacht dat hij wel veiliger was als member dan als young one. Vandaar dat hij toch een beetje opgelucht was toen de she-cat hem uiteindelijk gelijk gaf. Tevreden nam hij nog een hap van zijn prooi.

Ze vroeg om zijn naam, die hij zonder aarzelen kenbaar maakte. "Wasabi. Leuk je te ontmoeten," Zei ze vervolgens. Zo kreeg zij ook een naam. Wasabi. Eentje om te onthouden, vond hij. "Wat brengt je eigenlijk naar de Elite?" Vroeg ze toen. ”Mijn poten”, Grapte hij. Oh god, waarom was hij zo. ”Nee, mijn nieuwsgierigheid, denk ik”, Reageerde hij toen serieuzer. ”Ik wilde iets nieuws, iets interessants. Mijn leven hiervoor was maar saai”, Ging hij verder. Waarschijnlijk een heel standaard antwoord, dat ze al honderden keren had gehoord, maar het was wel de waarheid.


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
legacy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: