XX Rogue One territory - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 XX Rogue One territory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Kenway
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 1zc1ptu
N y n
69
Actief
Til I hit the dance floor
Hit the dance floor
I got all I need

CAT'S PROFILE
Age: My mother put me on this terrible earth around 24 moons ago
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Kenway
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimeza 11 maa 2017 - 10:05

Kenway trok één wenkbrauw omhoog toen de zogeheten Perdi zei dat ze prima zelf alleen kon lopen. Bijna wilde hij weer een sarcastische opmerking maken, maar Tank onderbrak hem. Direct hield hij zijn mond, toch nog een beetje bang voor de ander. Dus volgde hij gewoon wat er allemaal om hem heen gebeurde, en toen Perdi wegliep en Djinn erachter aan ging voor controle, bleef hij zitten waar hij zat. Hij mocht de grote poes wel, en dacht dat het wel aardig zou zijn om op haar te wachten. Dus tilde hij een poot om om die even een goede schoonmaakbeurt te geven. Toen hij Djinn weer terug zag komen, liep hij direct op haar af, en ging zitten. "Waar waren we ook al weer gebleven?" sprak hij met een brede grijns op zijn gezicht.

tag: Djinn c:XX Rogue One territory - Pagina 2 Kenway10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sicarius
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 Mini_a10
Anouk
71
Actief
"Fight and be remembered
as a hero, or die and
be remembered as a coward."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Sicarius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimema 13 maa 2017 - 19:15

De kattin bewoog niet eens toen hij zijn klauwen door haar poot boorde. Had ze geen gevoel in haar poot ofzo? Of was ze mentaal nog instabieler dan dat hij al dacht. In ieder geval, het was vreemd en niet een beetje ook. De kattin wendde zich nogmaals richting Tank in een poging tot toelating in de groep. Tank wees dit zoals verwacht direct af en gebood Djinn en hem om de kattin naar de grens te brengen. De kattin stond er dan weer op dat ze zelf wel naar de grens zou kunnen gaan en besloot te vertrekken nadat ze zich als Perdi had voorgesteld. Sicarius vertrouwde de hele situatie niet helemaal en liep toch achter Djinn aan naar buiten. De kattin leek achter de indringer aan te gaan. Wie wist was dit enkel een afleidingsmanoeuvre. De zwarte kater klom dan ook op het schuurtje en ging daar op het dak zitten. Zo kon hij de twee kattinnen een heel eind volgen en kon hij mogelijke aanvallen vanuit een onverwachte hoek zien aankomen. Met zijn haast witte ogen volgde hij de twee steeds kleiner wordende figuren tot aan de grens waarna er een terug kwam. In de buurt leek er verder ook niets te gebeuren. Tegen de tijd dat Djinn terug bij de schuur aan kwam sprong de zwarte kater van het dak af en volgde de kattin terug de ruimte in.


"Cut the courage from them."
XX Rogue One territory - Pagina 2 Signat10
"Pain is temporary, victory is forever!"

34 IC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimewo 15 maa 2017 - 11:05


rogue one
make ten men feel like a hundred
De hele mini crisis was onder controle. Natuurlijk was die onder controle. Hoewel er ook een paar jagers aanwezig waren, waren ze prima in staat om deze ‘bedreiging’ de baas te kunnen. Die leek echter niet echt te willen meewerken. Dan moesten ze maar met iets meer overtuigingskracht de boodschap overbrengen. Jammer voor haar. Als ze het wat slimmer had aangepakt en niet zo brutaal was binnen komen banjeren, dan had hij het nog overwogen om haar toe te laten. Ze had het eigenlijk voor zichzelf verpest nu. De she-cat gaf nog haar naam mee. Misschien handig. Misschien niet.

Voor nu moest ze gewoon oprotten. Djinn en Sicarius liepen mee naar buiten en Tank slaakte even een zucht. Opgeruimd stond netjes. De grijze skog liep vervolgens op Sibelius af. Als hij het goed voor had, had Djinn deze toevoeging gevonden. Rustig ging hij naast de tom zitten. ”Sibelius, ja toch? Ik heb jou denk ik nog niet gesproken”, Begroette hij de kater. ”Mijn naam is Tank, by the way”, Stelde hij zichzelf toen voor. Moest ook wel een keer ‘officieel’ gebeuren namelijk.

Tag: Sibelius


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimedo 16 maa 2017 - 21:43

Wel er was meteen drama, wat een feest. Ten eerste was de zwarte kater die zich als Sicarius voorstelde niet bepaalde de leukste thuis, om het zachtjes uit te drukken. Farai snoof dan ook enkel en was op zijn korte reactie ingegaan als er niet een of andere malloot het kamp binnen kwam walsen. Een of andere poes had gedacht dat het een verstandig idee was om een vijandig kamp binnen te wandelen en daar Tank te eisen dat ze toegelaten werd. Farai snoof minachtend, maar hield zich op de achtergrond. De rest hadden de situatie onder de controle, dus voelde ze geen nood om zich bij hen te voegen. Haar koude, blauwe ogen en uitgeklapte klauwen lieten echter wel weten dat ze alles goed in de gaten hield, als het nodig zou zijn zou ze inspringen. Gelukkig bleek dat niet het geval te zijn, want mevrouw ging er na een hartig woordje met Tank en diens bodyguards met geheven kop vandoor. Sicarius leek echter zijn kans schoon te zien om er vandoor te gaan en liet haar alleen achter. Met een geïrriteerde blik volgde Farai zijn zwarte figuur. Ok then, dan zou ze zich wel bij iemand anders voegen. Soepel stond ze op en voegde zich nu bij de twee grijskoppen, waarvan ze de grote herkende als Tank. Tank de beer. "Well, ik mag hopen dat we niet vaker met dat soort klootviolen te maken zullen hebben," bromde ze afkeurend en rolde met haar ogen, waarna ze zich neerzette. "Heyo Tank, en... Andere kat, de naam is Farai. Aangenaam." sprak ze, voor zover ze dat kon, vriendelijk tegen het gezelschap.


You thought I was a pet,
XX Rogue One territory - Pagina 2 Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimevr 17 maa 2017 - 18:07


"Mijn naam is Tank, by the way." Aha. Zo heette De Zwarte dus. Gezien het kleine akkefietje van zonet had hij de indruk dat dit wel een goede leider moest zijn. Natuurlijk had Sibelius de kater al wel eens eerder gezien, anders zou hij niet tot de groep toegelaten zijn, maar ze hadden elkaar nog nooit echt gesproken. "Aangenaam," antwoordde hij hem met een knikje. De rust was intussen helemaal teruggekeerd in de schuur. De zilvergrijze kater ontspande weer helemaal en krulde zijn pluimstaart terug om zijn poten. "Ergens is het goed dat dit gebeurd is," vervolgde hij, "nu is nog eens bewezen hoe belangrijk een groep is." Hij keek Tank even aan en observeerde toen de andere katten. De kleine zwarte kater praatte opnieuw met Djinn en ook de anderen zochten terug toenadering bij elkaar. Zou Sibelius deze katten echt nodig gaan hebben, en zij hem? Als jager zou hij in ieder geval veel kunnen bijdragen aan de groep; hij had van zijn vader vissen leren vangen. Dat was dan ook de enige herinnering die nog van hem overbleef.
Toen voegde de wit-rossige poes zich weer bij hen. Nu pas zag hij hoe blauw haar ogen waren, en ook zij sprak nu voor het eerst tegen hem. "Hallo. Ik heet Sibelius," zei hij rustig. Toen zei ze dat ze hoopte dat er niet meer met veel indringers zouden te maken krijgen. "Er is een reden waarom we voor een groep gekozen hebben," mauwde hij wijselijk. Hij staarde dromerig voor zich uit, naar een punt ergens buiten de ingang van de schuur, denkend wat voor kwaad hen nog zou te wachten kunnen staan.
Tag: Tank, Farai


XX Rogue One territory - Pagina 2 Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Djinn
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 Ss9l54Y
Demi
171
Afwezig
"Well, I met God and she had nothing to say to me."

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Djinn
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 16:20

Opgeruimd stond netjes. Nu kon iedereen weer zijn gang gaan en genieten van de overvloed aan prooi die de jagers in de groep vandaag binnen hadden gebracht. Dit was een ideale deal wat haar betrof. Ze vond het meer dan vermakelijk om irritante katten uit gebieden te trappen. Dat er dan ook nog voor haar gejaagd werd, was al helemaal super. Zodra ze zich weer in de warmte van de stal begaf, kwam de zwart-witte kater weer op haar afgelopen. Hun gesprek zou net zo gemakkelijk verder gaan als het begonnen was. De kater vroeg waar ze gebleven waren en de poes dacht even na en realiseerde dat ze nog geen idee had hoe de kleinere kat heette. "Je ging me je naam vertellen," sprak ze grijnzend. Ergens deed de kater haar een beetje denken aan haar ex. De zwarte vacht, oranje ogen, de grijs, het zelfvertrouwen. Aan één kant deed het haar thuis voelen, aan de andere kant maakte het haar nostalgisch. Ach ja, ze moest er maar mee zien te leven.

Tag; Kenway
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimema 20 maa 2017 - 12:36


rogue one
make ten men feel like a hundred
Nadat hij bij Sibelius was gaan zitten, begroette de tom hem terug. "Aangenaam," Knikte hij, waarna hij terug een meer ontspannen houding aan nam. "Ergens is het goed dat dit gebeurd is, nu is nog eens bewezen hoe belangrijk een groep is." Deelde hij zijn gedachten. De grijze skogkatt knikte instemmend. Toch kon hij het vreemde gedrag en de arrogante eis van Perdi niet begrijpen. ”Zij heeft echt veel geluk gehad, als ik haar alleen had getroffen, was ze er niet zo goed van af gekomen als nu”, Snoof hij. Er waren hier een paar katten die het niet zo hadden op moorden. Die deze groep niet wilden zien uitdraaien als BloodClan. En dat waren ze niet, maar hij zou als het nodig was niet terugschrikken voor zo’n praktijken. Hij was en bleef een vechtkat, eenmaal hij in die bepaalde rush zat, kon hij zichzelf niet altijd tegenhouden.

Eén van die katten was Farai, die zich bij het duo voegde. "Well, ik mag hopen dat we niet vaker met dat soort klootviolen te maken zullen hebben," Zei ze met rollende ogen. "Heyo Tank, en... Andere kat, de naam is Farai. Aangenaam." Introduceerde ze zichzelf toen. "Er is een reden waarom we voor een groep gekozen hebben," Reageerde Sibelius, nadat hij zichzelf ook had voorgesteld. Tank knikte instemmend. ”Ah, ik denk, hoe meer reputatie we krijgen, hoe minder dit soort dingen zullen voorkomen”, Insinueerde hij. Het was ook maar een gok, maar hij hoopte toch dat hun naam en aantal alleen al later dit soort indringers af zou schrikken.

Tag: Sibelius, Farai


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimema 27 maa 2017 - 22:01

"Hallo. Ik heet Sibelius," Stelde de grijze kater zich rustig voor, een stuk hartelijker dan zijn bijna-naamgenoot Sicarius dat had gedaan. Farai sloeg eenmaal met haar staart op de grond en keek van Tank naar Sibelius, waarna ze openlijk verklaarde dat ze hoopte nooit meer met katten zoals de vreemde poes hoefde te dealen. "Er is een reden waarom we voor een groep gekozen hebben,"ze grinnikte en knikte instemmend. De meeste katten met een redelijk verstand bleven wel weg van een schuur dat duidelijk naar rogues rook. Dat was net zoiets als achteloos het hol van een beer inklimmen en dat verwachten daar een teddybear te vinden. Nu leek Tank daar ergens wel op met zijn fluffy grijze vacht, maar zo'n beest van een kat had je niet graag als tegenstander in een gevecht. ”Ah, ik denk, hoe meer reputatie we krijgen, hoe minder dit soort dingen zullen voorkomen”, opperde de andere grijze kater. Opnieuw knikte de poes. "Well, dan wordt het eens tijd dat we daar goed aan gaan werken, niet?"


You thought I was a pet,
XX Rogue One territory - Pagina 2 Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sibelius
Member
XX Rogue One territory - Pagina 2 Gryffi10
Lotte
96
Actief
"You might belong in Gryffindor, where dwell the brave at heart,
Their daring, nerve and chivalry set Gryffindors apart."

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sibelius
BerichtOnderwerp: Re: XX Rogue One territory   XX Rogue One territory - Pagina 2 Icon_minitimedi 28 maa 2017 - 20:13


"Zij heeft echt veel geluk gehad, als ik haar alleen had getroffen, was ze er niet zo goed van af gekomen als nu." Hij had zich naast Tank genesteld toen de kater het zei. Sibelius begreep de uitspraak volkomen, hij wist dat dit de manier was waarop een leider moest reageren. Bovendien had de indringer zich echt onredelijk gedragen. En toch vond hij het een beetje hard klinken. De zilveren kater was niet zo'n vechtersbaas; hij onderhandelde liever zonder geweld, al kon hij wel goed tegen een spatje bloed en zou hij een verdediging nooit uit de weg gaan. Maar hij was van het principe dat je hier alleen gebruik van kon maken als er geen andere keuze meer overbleef. Respect voor een ander vond hij belangrijk, en al dat overmatige vechten vond hij meer iets voor clankatten.
Toen de kattin zich echter bij hen voegde, zei Tank wel dat hun naambekendheid hiervoor zou moeten groeien. Wat dat betreft zaten ze dan weer wel op dezelfde golflengte. "Well, dan wordt het eens tijd dat we daar goed aan gaan werken, niet?" voegde Farai er nog aan toe. Ook daar ging hij helemaal mee akkoord. "Laten we er meteen aan beginnen," opperde hij gemotiveerd. Zijn snorharen trilden en er trok een glimlach rond zijn bek.


XX Rogue One territory - Pagina 2 Sibeli29
You doubt your value. Don't run from who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
XX Rogue One territory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: