The ship is in the harbor now, see or you can spot him 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The ship is in the harbor now, see or you can spot him

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wasabi
Member
The ship is in the harbor now, see or you can spot him Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: The ship is in the harbor now, see or you can spot him   The ship is in the harbor now, see or you can spot him Icon_minitimevr 24 feb 2017 - 22:17

Haar blauwe ogen gleden oplettend over het groene gazonnetje van de twolegs nadat ze zich er met een sierlijke sprong in had gelanceerd. Haar maag protesteerde ondertussen hevig, maar daar wist ze al een oplossing voor nu ze haar gespierde lijf helemaal naar hier gesleurd had voor maar een enkele reden - dit was een van de Twolegs die kippen in de achterkant van hun tuintje hield. En zodra je slaagde om zo'n vogel de keel door te bijten, had je een lekker maaltje dat je zowel voor als lunch als avondeten kon gebruiken. Kippen waren de grootste vogels die Wasabi kende, en de meesten hadden genoeg vet en vlees aan hun beenderen om een of twee dagen mee rond te komen. Het enige wat nog eens kon mislopen was dat sommige kippen of hanen agressief waren. Ze zou zeker niet de eerste kat in de buurt zijn die een oog uitgepikt had door zo'n gemeen beest, dus was voorzichtigheid de boodschap. Net op het moment dat ze zich over het hek wilde lanceren, waarschuwde het geluid van een klink die bewoog aan de deur van de Twolegwoning haar dat er ergens een twoleg in de vuurt was. Meteen spurtte ze weg, wurmde zich tussen het hek heen - wat niet erg makkelijk ging met haar brede lichaam - en slaagde er in vrij heelhuids aan de andere kant van de omheining te komen. Dat was op het nippertje.

Nog maar op het moment dat ze haar vacht schudde en haar schouders even rolde om haar tocht naar voedsel verder te zetten, kwam er een roodbruin-wit gevlekte kater in haar blikveld. Een Bloodclanner, zoals haar neus haar vertelde. Ze had hem wel eens eerder gezien, maar ze kon niet meteen een naam op hem plaatsen. Misschien moest ze daar maar eens achter komen. Een beetje sociaal contact kon toch geen kwaad. Behalve de keer dat ze eens met Kylo Ren had gesproken - een heel vriendelijke en sympathieke kater - had ze de laatste dagen nog niemand gesproken. Tijd om daar verandering in te brengen, dus.

|~Rascal! ^^


The ship is in the harbor now, see or you can spot him 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The ship is in the harbor now, see or you can spot him
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: