The Elements Clash [training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Elements Clash [training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
The Elements Clash [training] Mini_a10
It's a nouk
4937
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

653 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimedi 28 feb 2017 - 16:05

In een rustig tempo sjokte Hellhound richting de Young Ones Tower. Voor vandaag had hij een ander soort training in gedachten. Dit was een van de nuttigere trainingen als het ging om het meten van de vorderingen van zijn Young Ones. Dit was namelijk een training waaraan zowel Ophelia als Muta zou deelnemen. "Ophelia en Muta!" riep hij door de toren waarna hij geduldig wachtte tot de twee kattinnen naar buiten zouden komen. Het feit dat ze gelijk aan elkaar stonden hielp. Ze waren even oud en van het zelfde geslacht en zouden dus geen voordeel op een bepaald vlak hebben. Zodra de zwart witte en bruine tabby kattin beide buiten waren gebood hij ze met zijn staart om mee te komen. Hij zou geen woord zeggen over wat ze zouden gaan doen tot ze op een neutraal stuk grond stonden. De Rogue die in het gebied woonde was enkele dagen geleden overleden en de Rogues met omringende gebieden waren nog met elkaar in discussie over de verdeling. Het was een prima plaats om met zijn Young Ones te trainen. "Vandaag ga ik jullie vaardigheden meten door jullie het tegen elkaar op te laten nemen." De onderdelen waarin hield hij nog even stil. Voorlopig wilde hij eerst de reacties van de twee kattinnen zien.

[Training voor Ophelia en Muta]


The Elements Clash [training] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
The Elements Clash [training] Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimevr 3 maa 2017 - 17:07

Op één of andere manier was ze de laatste weken toch enigszins opgeknapt. Ze at weer, dronk weer en wist iedere nacht toch een redelijke hoeveelheid slaap te krijgen. Toch had ze maar weinig zin in haar training. Aan de ene kant leek het haar wel leuk om Muta er een keer bij te hebben, ze zag haar zus immers niet vaak meer sinds ze beiden Young One waren geworden. Aan de andere kant had ze gemengde gevoelens over haar mentor. De laatste ontmoeting met Hellhound was niet bepaald goed gegaan. Hun gesprek was op een donkere plek gestrand, en wat daarna gebeurd was, was al helemaal iets waar ze het niet over wilde hebben. Het meest vervelende was dat het wel een scenario was dat haar in deed zien dat ze enige vaardigheid nodig had wat vechten betrof. Ze wilde nog steeds niemand pijn doen, maar ze was er wel achter gekomen hoe hulpeloos ze was omdat ze niet kon vechten. Ze kroop ineen toen ze de stem van Hellhound door de toren hoorde galmen. Met snelle, geluidloze passen ging ze naar beneden, waar ze de rode kater buiten zag zitten. Hij gaf aan dat ze het vandaag tegen elkaar op zouden nemen, en O legde haar oortjes in haar nek. Ze was absoluut niet competitief ingesteld, zoals je waarschijnlijk wel had kunnen raden. Toch hield ze haar mond, wetend dat protesteren niet hielp.


The Elements Clash [training] DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
The Elements Clash [training] Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimema 6 maa 2017 - 14:19

Muta had nauwelijks geslapen vannacht. Nu was dat eigenlijk altijd zo, sinds Zira's dood. Ze kwam er gewoonweg niet overheen, want ondanks alles was die poes wel haar moeder. En het is vreselijk om iemand die zo dichtbij jou staat te verliezen. En natuurlijk de stress die Muta had. Ze wilde alles gewoon perfect doen, en op zo'n jonge leeftijd is dat onmogelijk. " Ophelia en Muta!" Verward keek de tabby op, uit haar gedachten getrokken. Meteen kwam er beweging, en al rennend -en struikelend over slapende lichamen- ging ze naar buiten. Je wilde niet weten hoe vaak Muta sorry moest zeggen in haar weg naar buiten. En dat doet er ook niet toe; ze wilde absoluut niet te laat komen! Ophelia was al buiten, en jachtig haalde Muta adem. Shit! Ze beet op haar onderlip, hopende dat de rode kater niet boos zou worden. Gelukkig niet. Hij gaf enkel aan dat ze met hem mee moesten komen.  Zonder iets te zeggen volgde ze Hellhound, met haar kop gericht naar haar poten. Hadden ze al lang op haar gewacht? De hele weg bleef Muta stil, en ergens vond ze dit niet prettig. Het voelde zo gespannen, maar wel iets zeggen wilde ze ook niet. Dat zou toch awkward zijn, aangezien ze haar zus nauwelijks gesproken had sinds de dood. Hellhound stopte, en Muta keek op, nieuwsgierig naar de opdracht. "Vandaag ga ik jullie vaardigheden meten door jullie het tegen elkaar op te laten nemen." Vol ontzag -en niet begrijpende dat het ook iets anders kon zijn- keek ze van de zwart-witte poes, naar haar mentor. "Ik ga mijn zus geen pijn doen. Of nee, ik wil niet met haar vechten", miauwde ze met een klein stemmetje.

- flutall I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
The Elements Clash [training] Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
The Elements Clash [training] Mini_a10
It's a nouk
4937
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

653 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimema 13 maa 2017 - 15:01

Ergens had hij de reactie van de twee kattinnen wel zien aankomen. Beide dachten ze natuurlijk aan het erge deel van competitie en daar waren ze beide het type niet voor. Ophelia bleef stil. Muta protesteerde wat al kwam er niet veel overtuiging met de zachte stem mee. "Ik ga mijn zus geen pijn doen. Of nee, ik wil niet met haar vechten", zei de kattin. Dat viel te begrijpen. Beide hadden ze geleiden onder Zira's dood en beide waren ze geen geweldige fan van het vechten. Hellhound schudde een keer zachtjes met zijn kop voor hij verklaarde wat de bedoeling was. "Niemand gaat vandaag pijn krijgen en als dat al gebeurd is het door een ongeluk." De rosse kater begon met deze woorden om het tweetal gerust te stellen. Dan zouden ze waarschijnlijk meer van zijn uitleg mee krijgen en minder in paniek zijn over wat ze dachten dat er zou gaan gebeuren. "Het zal over drie onderdelen gaan; kennis, jagen en vechten. Het vechten zal zonder klauwen en tanden gaan en puur over de techniek. Maar dat komt pas als tweede. We beginnen met kennis. Is dat oké voor jullie?"


The Elements Clash [training] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
The Elements Clash [training] Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 16:56

Het beeld van Hellhound die de vreemde rogue doodde kon ze niet uit haar kop halen. Ze wist dat hij het eerder had gedaan, anders had hij natuurlijk niet in de Elite gezeten, maar om het met eigen ogen gezien te hebben, veranderde alles. Hij was een moordenaar, net als alle andere katten hier. Net als Claw, Shark, Zira en zelfs haar vader. Allemaal hadden ze een leven genomen en dat was een brandmerk, een brandmerk dat je nooit meer weg kon halen. Of het zelfverdediging was of niet, het was verkeerd. O keek licht verbaasd naar haar zusje, die meteen liet weten dat ze niet met haar wilde vechten. Er verscheen een kleine glimlach op O's gezicht. Muta was meer zoals zij dan ze gedacht had. Hellhound redeneerde dat zoiets vandaag niet zou gebeuren en O vroeg zich af wat hij van plan was. Blijkbaar wilde hij niet alleen een vechttraining doen, hij wilde zowel hun kennis als hun jaagvaardigheden testen. Dat klonk nog niet zo verkeerd. Ze leerde graag nieuwe dingen en in jagen was ze wel goed. Toen de rosse kater vroeg of deze planning oké was voor hen, knikte O dan ook. Dit kon nog wel eens leuk worden.


The Elements Clash [training] DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
The Elements Clash [training] Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimedi 21 maa 2017 - 17:48

Toen het duidelijk was dat Hellhound niet op een gevecht doelde, knikte Muta met enige twijfel. Ondanks dat ze opgelucht was dat hij het niet zo had bedoeld, voelde ze toch weer het schuldgevoel dat ze had wanneer ze iets fout had. Ze fronste dus kort, terwijl ze concentreerde op haar hartslag. Als die zou verhogen, was de kans groter dat ze een paniekaanval zou krijgen. Terwijl Hellhound uitlegde wat de drie onderdelen waren, keek Muta naar haar poten.
Ook al kon de cyperse poes het niet helpen dat ze faalangst had, schaamde ze zich erg. Ze knikte zwakjes toen Hellhound vroeg of Ophelia en zij het goed vonden om te beginnen met de kennistest.
Vervolgens richtte ze haar oranje ogen op de grote kater, om vervolgens wat te verzitten. Ze zou de onderdelen goed doen, koste wat kost.all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
The Elements Clash [training] Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
The Elements Clash [training] Mini_a10
It's a nouk
4937
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

653 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimewo 22 maa 2017 - 9:56


De opluchting was af te lezen van de koppen van beide kattinnen. De twee waren alles behalve typische Bloodclanners. Aan de ene kant was het altijd fijn om katten te trainen die aan meer dachten dan vechten. Aan de andere kant was het ook wel een issue gezien hij ze uiteindelijk toch op een of andere manier tot Member moest zien te krijgen. Voor Muta had hij nog wel hoop dat zoiets zou lukken. Op haar faalangst na was vechten voor haar nog wel een optie. Ophelia was een geweldige leerlinge maar het vechten ging haar totaal niet goed af, ze wilde het überhaupt niet doen. Maar goed, dat waren zaken voor later. "Het kennis gedeelte gaan we doen in de vorm van een quiz. Ik stel de vragen en als je het antwoord weet klop je een keer met je staart op de grond. Denk goed na over je antwoord want er kunnen strikvragen in zitten maar wees ook niet te bang om fouten te maken. Degene met de meeste goede antwoorden hoeft dit nog niet te winnen." Na zijn uitleg keek hij de twee kattinnen een voor een aan. Dit was waarschijnlijk de meest interessante ronde. De twee kattinnen waren niet dom en er konden hele mooie antwoorden komen. "We beginnen makkelijk. Noem alle soorten katten die hier in de buurt wonen." Je had de vier clans in het bos, de Elite zelf, de Rogues en de Kittypets. Het was echt geen moeilijke vraag maar je zou er een kunnen vergeten als je te haastig was.

[Het is aan jullie om te bepalen wie het eerste met z'n staart tikt en het antwoord geeft]


The Elements Clash [training] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
The Elements Clash [training] Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimevr 24 maa 2017 - 13:49

Muta leek bijzonder stil en even vroeg O zich af of ze zich zorgen moest maken over haar zus. Ze spraken elkaar niet bepaald vaak en eigenlijk had ze geen enkel idee hoe het met Muta ging. O wist niet hoe ze de dood van Zira had verwerkt, hoe haar trainingen gingen of wie haar vrienden waren en waarschijnlijk ging dat beide kanten op. O trok vrolijk met haar oortjes toen Hellhound aangaf dat ze een quiz zouden gaan doen en als teken dat ze het antwoord wist, zou ze met haar staart op de grond moeten tikken. Haar lange, pluizige staart krulde vrolijk op de grond en ze zette zich schrap. Ze wist vrij veel en hoopte dan ook dat ze zou winnen. Aandachtig luisterde ze naar Hellhound's woorden. De eerste vraag luidde welke katten hier allemaal in de buurt woonden. Even fronste ze, terwijl ze alle katten snel in haar kop op probeerde te noemen. Toen tikte ze met haar staart tegen de grond. "Thunderclan, Windclan, Riverclan, Shadowclan, Bloodclan, kittypets en rogues," antwoordde ze haastig, bang dat ze er één zou vergeten. Met grote ogen keek ze richting de rosse kater, hopend dat ze het goed had.


The Elements Clash [training] DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
The Elements Clash [training] Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimeza 1 apr 2017 - 16:35

Oké, dit onderdeel zou wel makkelijk worden. In de laatste moons had Muta haar achterstand ingehaald en was ze al bijna weer helemaal bij. Dus greens ze breed, terwijl Hellhound de eerste vraag stelde. Ha! Die wist ze wel. Ze was zo blij dat ze het antwoord wist dat ze helemaal vergat om met haar staart te tikken. En ja hoor, Ophelia won deze ronde. Shit. Haar oortjes trokken een beetje naar beneden, waarbij haar glimlach verstrakte. Met een geïrriteerde frons keek ze weg. Oh, wat dom dom dom. De volgende keer lukte het haar wel!all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
The Elements Clash [training] Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
The Elements Clash [training] Mini_a10
It's a nouk
4937
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

653 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimeza 1 apr 2017 - 17:57

De twee kattinnen voor hem leken blij te zijn met deze manier van competitie. Beide waren ze niet dom en vonden ze dingen waarbij je niemand pijn hoefde te doen wel leuk. Ophelia tikte als eerste op de grond om vervolgens antwoord te kunnen geven. "Thunderclan, Windclan, Riverclan, Shadowclan, Bloodclan, kittypets en rogues," zei de kattin met duidelijke haast in haar stem. Het enige waarmee je snel moest zijn was het tikken met je staart, daarna kon je rustig het antwoord geven. Hellhound knikte bevestigend naar Ophelia. "Om het leuk te houden ga ik een moeilijke vraag stellen aan degene die niet het snelste was. Dit zijn enorm moeilijke vragen die je eigenlijk niet hoeft te weten dus het maakt niet uit als je ze fout hebt", vertelde de rosse kater waarna hij zijn blik op Muta richtte. Eens zien, wat kon hij het beste vragen? Er waren zo veel opties. Dit moest een vraag zijn die ze eigenlijk niet konden beantwoorden maar daardoor er juist van leerde. "Muta, is de laatste, levende High Rank van de Skyclan?" Het antwoord van deze vraag was Silverstar. Het was de Deputy van de Skyclan en nu de Leader van de Thunderclan. Na het antwoord van Muta was het tijd voor de volgende vraag. "Wie waren het vorige Leader en Commander duo van de Elite?"


The Elements Clash [training] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ophelia
Member
The Elements Clash [training] Z3zzFnj
Demi
468
Afwezig
"It wasn’t the lake that drew her breath from petulant lung, it was the pressure. It was the gravity of anxiety that grew within her.
She only wanted peace in the end."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ophelia
BerichtOnderwerp: Re: The Elements Clash [training]   The Elements Clash [training] Icon_minitimedi 4 apr 2017 - 21:33

Er verscheen een grote glimlach op haar gezicht toen Hellhound haar een bevestigende knik schonk. Ze had het goed! Tevreden trok ze met haar oortjes, terwijl Hellhound aankondigde dat degene die geen antwoord had gegeven een extra moeilijke vraag kreeg. Ze knikte en luisterde vervolgens naar de vraag die voor Muta bestemd was. De laatst levende High Rank van Skyclan? Met grote ogen keek ze  naar haar zusje, ze zou behoorlijk onder de indruk zijn als Muta dat zou weten. Skyclan was ruim voor hun tijd geweest. De enige naam die in haar opdoemde was Duststar, maar of hij de laatste was, wist ze niet zeker. Vol verwachting keek ze naar Muta, nieuwsgierig naar het antwoord. Vervolgens kwam de volgende vraag die weer voor hen beiden gold. De vorige Leader en Commander van de Bloodclan. Meteen dacht ze aan haar eigen moeder, de vorige Commander, en met moeite haalde ze haar gedachten terug naar de vraag. Wie waren het ook alweer?


The Elements Clash [training] DTsLH45
if i told you that a flower bloomed in a dark room, would you trust it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Elements Clash [training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: