The first warrior cats .... ♥ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The first warrior cats .... ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Creamyfrost
StarClan
The first warrior cats .... ♥ 10zzaxg
Julia
6306
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 10:41

“We can't be afraid of change.
You may feel very secure in the pond that you are in,
but if you never venture out of it,
you will never know that there is such a thing as an ocean,
a sea.”


Hee lieverds,

Omdat ik het niet meer voor me kan houden en ik vind dat jullie het nu wel mogen weten. Zal ik maar eens vertellen wat mij de laatste 2 en halve maand zo bezig heeft gehouden en dat zal de komende jaren ook niet meer veranderen denk ik, haha.

Ik denk dat het de eerste is hier op warrior cats (a)

The first warrior cats .... ♥ WRjv8gM

Dit weekend ben ik 10 weken zwanger. De voorlopige datum dat ik uitgerekend ben is 7 oktober 2017 en ik denk dat dit niet zo heel anders meer gaat worden. Maakt ook niet zoveel uit want meestal houdt de baby zich toch niet aan die datum. Met 12 weken krijg ik de definitieve datum. We gaan het nu langzaamaan een beetje aan onze vrienden vertellen de komende twee weken.

The first warrior cats .... ♥ Animaatjes-katten-0072811

Little one:
 

Houdt het een beetje in warrior cat's kringen als het kan. Ik hoop dat jullie dit een leuk nieuwtje vinden :3 ! Het kan soms dus wel het aantal posten van mij beïnvloeden. Omdat ik druk ben met alles regelen en dat de komende tijd niet anders gaat worden, maar dan weten jullie waaraan het ligt.

Liefs,

Julia

Update 24-3-2017:
Ik heb de 12 weken echo gehad, waarin het toch lijkt dat de kleine al 12 weken en 2 dagen is in plaats van 11 weken. Dus dan wordt de datum 3 oktober 2017, maar goed we zien het wel haha. Alles lijkt goed en de kleine is erg bewegelijk. Was de hele tijd aan het trappelen en slaan. Eerst lag die steeds zoals op de foto en toen draaide die opeens helemaal om XD . Dus is die lekker druk gheghe. De kleine is in ieder geval lekker gegroeid!

Echo 12 weken:
 

Update 16-7-2017:

Echo 20 weken:
 

Jullie hebben even moeten wachten, maar hier is mijn update dan eindelijk XD .
De 20 weken echo is alweer een tijd geleden. Toen leek gelukkig alles goed. Ik zit inmiddels alweer bijna op 29 weken. De tijd gaat echt hard om. Nog 7 weken werken en dan begint mijn zwangerschapsverlof al.

Het kamertje begint ook al echt wat te lijken. Mijn moeder is druk aan het verven van mijn tekeningen op de muur. Het is nu nog een beetje een zooitje, maar dan krijgen jullie een beetje een idee hoe het wordt. Alles krijgt ook nog een zwart lijntje. Onder little dreamer, dat wordt dus een schaapje. Alleen je ziet nu alleen nog de oogjes haha. De zwarte lijntjes moeten nog. Die heeft alleen het uiltje al c: .

Kamertje:
 

En dan nog mijn buik tijdens de vakantie en vandaag. Wordt al lekker dik, gheghe.

Babybuik:
 

Update 23-9-2017
Inmiddels is Liam alweer 13 dagen oud, wat gaat het toch snel. Ik heb jullie foto's beloofd, dus hier zijn ze dan. Allereerst bedankt voor alle lieve felicitaties. Jullie zijn geweldig <3 !

11-9-2017
Liam is geboren op 11-9-2017 om 18:56 met een gewicht van 2710 gram. Omdat hij drie weken en een dag te vroeg is geboren werd ik 's ochtends meteen naar het ziekenhuis gestuurd. Mijn vliezen waren gebroken, dus het was vrij duidelijk dat het niet lang meer zou duren. De bevalling ging heel snel en voordat we het wisten lag hij al in mijn armen. Wat een klein mannetje, maar alles leek goed. Helaas bleek later dat zijn bloedsuikerspiegel te laag was. Dus moest hij een infuus. Dus werd hij rond 12 uur 's nachts weer bij mij weggehaald. Dat leek wel het langste uur van mijn leven. Gelukkig was mijn vriend mee gegaan, maar ik vond het alsnog verschrikkelijk. Ik heb me ook nog nooit zo opgelucht gevoeld toen ze weer terug waren.

foto eerste dag:
 

12-9-2017
En toen begon de achtbaan. Je gaat er nooit vanuit dat de eerste tijd met je kindje in het ziekenhuis zal zijn. Niemand hoopt daar op, maar kleine Liam was er eigenlijk nog net niet klaar voor om meteen alles zelf te doen. Dan beginnen echt al je emoties over elkaar heen te duikelen. Hij moest om de drie uur gevoed worden, dus de verpleging kwam om de haverklap weer binnenstuiven. Dan begon die weer over dat hij te weinig at en de ander over of hij toch geen sonde moet. Terwijl in onze ogen hij het super goed deed. Wat hij moest hebben kreeg hij binnen. Wat maakt het dan uit dat hij nog niet sterk genoeg is om alles uit de borst te krijgen. Ik kan prima kolven, dus hij kreeg sowieso mijn moedermelk. Veel mensen met veel verschillende meningen, dat was lastig om soms mee om te gaan. Het was heel fijn dat Liam bij ons op de kamer mocht blijven en Niels ook gewoon elke nacht bij ons mocht zijn. Dat is in dat ziekenhuis wel super goed geregeld.

foto tweede dag:
 

13-9-2017
Elke ochtend zaten wij in spanning op de kinderarts te wachten. Die kwam elke dag langs om te vertellen hoe het met Liam ging en wat het vervolg was. Ze wilden het infuus er toch sowieso nog een dag aanhouden, om hem nog wat extra kracht te geven. Zijn bloedsuikerspiegel was inmiddels wel weer hoog genoeg. Ook wilden ze hem de volgende dag gaan bloedprikken, omdat ze het idee hadden dat hij geel begon te worden. Dus sprongen we van het ene naar het andere dingetje.

14-9-2017
Het infuus mocht eraf en wat was de kleine man blij om zijn handjes eindelijk weer terug te hebben. Hij heeft echt iets met zijn handjes die wil hij altijd bij zijn gezichtje hebben. Helaas bleek hij inderdaad geel te worden, dus wilden ze hem de volgende dag weer prikken.

foto vierde dag:
 

15-9-2017
Zijn geelheid nam toe en hij zat nog net onder de lijn, maar als hij daar boven zou komen moest hij onder de lamp. Dit wilden ze in de gaten houden. Dus mochten we nog niet naar huis. Gelukkig ging hij wel steeds beter eten. Wel nog steeds moedermelk uit de fles, maar hij at tenminste goed.

foto vijfde dag:
 

16-9-2017
Het zat er eigenlijk al aan te komen, maar deze keer met bloedprikken zat hij boven de lijn. Dus moest onze kleine man onder de lamp. Dus werd de lamp en alles bij ons op de kamer geïnstalleerd. Ik kon het eerst niet aanzien hoe hij er zo bijlag, maar gek genoeg went dat. Het brilletje wat hij op moest voor het licht deed hij steeds af. Dus we waren alleen nog maar alerter als hij ook maar ietsje bewoog. Met voeden mocht hij gelukkig wel steeds even onder de lamp vandaan.

foto zesde dag:
 

17-9-2017
En weer in spanning wachten op de kinderarts. Die aangaf dat Liam nog een dag onder de lamp moest. Inmiddels waren Liam's zijn hakjes gatenkaasjes van al die prikjes. Ons kleine sterke mannetje onderging alles rustig, zonder echt te krijsen.

foto zevende dag:
 

18-9-2017
En toen mochten we dan eindelijk naar huis! Zijn geelheid was genoeg gezakt om onder de lamp weg te mogen. We moesten de volgende dag nog wel terug komen naar het ziekenhuis om te prikken, maar Niels mocht ons eindelijk meenemen naar huis c: .

foto achtste dag:
 

En dat zijn wij inmiddels alweer bijna een week en wat is dat fijn. Hij doet het super goed. Eet steeds meer. Nog steeds uit de fles dus ik kolf heel wat af, maar de borst komt vanzelf wel. Eerst groeien en dat doet hij. Vandaag was hij 2915 gram(23-9-2017) en hij krijgt bolle wangetjes, haha.

foto's thuis:
 
I'm hunting with StarClan
The first warrior cats .... ♥ R8Pdsgr
#ButterForPresident


Laatst aangepast door Creamyfrost op vr 24 maa 2017 - 8:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
Member
The first warrior cats .... ♥ DPKsfdL
Kiek
119
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 11:11

Jeetje Julia wat super!!

Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een hele leuke zwangerschap tegemoet gaat! C:
Laatst van vrienden van mij nog zo'n taart gegeten die dan onthult wat voor geslacht het wordt, misschien leuk om te doen? c:The first warrior cats .... ♥ 6Dup2Io
Legacy, what is a legacy?
It's planting seeds in a garden you never get to see
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
The first warrior cats .... ♥ 10zzaxg
Julia
6306
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 11:18

Dankjewel Kiek :3 !
Haha dat klinkt grappig. Wie weet is dat ook een leuk ideetje voor ons c:I'm hunting with StarClan
The first warrior cats .... ♥ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
The first warrior cats .... ♥ FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 11:33

OH MY GOOOOD JULIA
OMG OMG OMG OMG ZO LEUK
AAAAH GEFELICITEERD!!!!!
Ik ben zoooo blij voor je omg omg <333
Keep ons super up to date !!! (als je wilt of course hihi)


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning
The first warrior cats .... ♥ Fireda11
WazBeer
12039
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 11:46

I already said this on the app, maar super gefeliciteerd meid!
Dit is like serieus de eerste keer dat k enthousiast ben over iemand die zwanger is omgg. Weer n mijlpaal in mn leven lol xD
Nee maar echt, super leuk voor jou en je vriend! Very Happy
En zoals Lolo al zei, keep us up to date <33


The first warrior cats .... ♥ RBnHiY7
Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdance
StarClan
The first warrior cats .... ♥ Tiggee10
Nynke
2345
Actief
➤ Snow reminded me of the beauty and mystery of creation, of the essential joy that is life.CAT'S PROFILE
Age: { Forever young }
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdance
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 11:47

WOWOWOWOW wat leukk!!
g e f e l i c i t e e r d !! <333 dit moet een geweldig moment voor je zijn zeg :3
En idd, hou ons op de hoogte als je dat wilt! c:The first warrior cats .... ♥ 2OhZuTz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The first warrior cats .... ♥ LZ9ajdK
Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 12:49

The first warrior cats .... ♥ Tumblr_niagrfUTZ61rxf6yzo1_250

IK WEET LETTERLIJK NIET WAT IK MOET ZEGGEN NU MAAR WOOOOW i'm sh o o k
gefeliciteerd!! ik ben zo blij voor je omg omg


The first warrior cats .... ♥ U4WFdXY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
The first warrior cats .... ♥ Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 13:51

Wauw, gefeliciteerd, Julia! Very Happy


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

The first warrior cats .... ♥ 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
The first warrior cats .... ♥ XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 14:12

The first warrior cats .... ♥ Xihg38M

AAAAH OMG JULIA!!!!
OH WAT MOOI <3 Van harte gefeliciteerd!
Haha ik ben zo blij voor je omg omg omg <33


i can't explain what i mean
The first warrior cats .... ♥ Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornstar
Clanleader
The first warrior cats .... ♥ 2n99usg
Femke
1732
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 58 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 14:56

Wat leuk! Gefeliciteerd, Julia! Very Happy


The first warrior cats .... ♥ ARHUom
IC post count: 233
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
The first warrior cats .... ♥ XbUUF0W
Michelle
6641
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 15:00

Ahhh Julia nogmaals gefeliciteerd meis!!!!
I'm so happy for you <3One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The first warrior cats .... ♥ Giphy10
Jacqueline
517
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Nineteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Jinglebells
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 15:45

OMG JULIA GEFELICITEERD! <33 hou ons op de hoogte!!


pretty things don't last
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
The first warrior cats .... ♥ BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 15:57

Woow, wat leuk Julia! Dit had ik echt nooit verwacht xD
Gefeliciteerd, hopelijk word het een mooi kindje <3 (maar dat denk ik wel, kan ook moeilijk anders he (a))


The first warrior cats .... ♥ BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
The first warrior cats .... ♥ DPKsfdL
Cynthia
3500
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 96 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 16:27

Gefeliciteerd Julia^^


If you are strong, you'll find responsibility
The first warrior cats .... ♥ 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The first warrior cats .... ♥ DPKsfdL
»Quinty«
35
Actief
Dangerous, you say? So be it.

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Scarletkit.
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 16:30

Gefeliciteerd Julia!
Super leuk nieuws C:

Veel plezier en succes!


The first warrior cats .... ♥ GxWfZnE
"If you are not one with what you were born to be, you are lost. Worse, you are dangerous."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
The first warrior cats .... ♥ 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 16:31

Wat gaaf Julia! <3
Ik voel me zo jong nu Very Happy


The first warrior cats .... ♥ Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The first warrior cats .... ♥ Broken10
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brokenstep
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 16:40

Leuk! Gefeliciteerd Julia!!   Very Happy


The first warrior cats .... ♥ Broken12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
The first warrior cats .... ♥ 10zzaxg
Julia
6306
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 16:48

Bedankt voor alle super leuke berichten! Het doet me heel goed om ze te lezen en uiteraard houdt ik jullie op de hoogte. Over twee weken heb ik weer een echo en dan zal die wel alweer een heel stuk gegroeid zijn, dus als ik een foto mee krijg dan komt die hier ook op natuurlijk :3 .I'm hunting with StarClan
The first warrior cats .... ♥ R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
The first warrior cats .... ♥ 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 17:36

Oh wauw!! Dat is geweldig nieuws. Je zal vast een fantastische moeder zijn!
Gefeliciteerd!! <33


The first warrior cats .... ♥ Oceano10
The first warrior cats .... ♥ LcrIgCQThe first warrior cats .... ♥ JwNO92gThe first warrior cats .... ♥ EjrsROFThe first warrior cats .... ♥ UK1ajoIThe first warrior cats .... ♥ 3qCkg2fp_oThe first warrior cats .... ♥ 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The first warrior cats .... ♥ 2daac610
Blup
750
Afwezig
“Excuse me I’m not fat I’m fluffy”

CAT'S PROFILE
Age: 78 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Demonslayer
BerichtOnderwerp: Re: The first warrior cats .... ♥   The first warrior cats .... ♥ Icon_minitimevr 10 maa 2017 - 18:35

Wauw gefeliciteerd Julia! Je word een geweldige moeder <33 succes met de kleine wonder (a) iee


The first warrior cats .... ♥ Img_5410
::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The first warrior cats .... ♥
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 5Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: