Need some company? {Ferndust} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Need some company? {Ferndust}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firesoul
Member
Need some company? {Ferndust} Animated244
Inge
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Firesoul
BerichtOnderwerp: Need some company? {Ferndust}   Need some company? {Ferndust} Icon_minitimema 13 maa 2017 - 19:32

De gespikkelde jonge kattin liep met een stevige pas door het territorium. Met een trotse blik en haar hoofd hoog hield ze een kikker vast. Die kwamen op het natte weer af, en nat was het wel momenteel. Het regende zelfs al dagenlang aanhoudend door. Eenmaal in het kamp knikte ze wat anderen toe met een blik die zei 'ik zei toch dat ik kon jagen'. Ze was een goede vechter maar jagen was altijd al lastig geweest. Gelukkig had ze een goede mentor gehad. Demonslayer was nors, dat zeker. Maar een uitstekende krijger. Ze liet de prooi vallen op de kleine prooistapel en pakte een klein musje. Die zou ze aan haar vriendin, Ferndust geven. Zij had veel pech gehad de laatste tijd. Een klein kuchje kondigde haar aanwezigheid aan. "Ferndust?" Miauwde ze zacht tegen de zwart met witte kattin, een beetje onverstaanbaar door de prooi in haar bekje. Ze legde het voor de jonge elder neer, maakte het zich comfortabel in de knusse den en liet haar kont zakken. "Een snack." Verklaarde ze droogjes, een glinstering van humor in haar ogen. Ferndust verveelde zich waarschijnlijk dood hier, dus een beetje humor was hopelijk welkom.


Sky above me. Earth below me.
Need some company? {Ferndust} Tumblr12
Fire within me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
Need some company? {Ferndust} DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: Need some company? {Ferndust}   Need some company? {Ferndust} Icon_minitimeza 18 maa 2017 - 20:36

Ferndust deed haar uiterste best om niet te zuchten. Ten eerste omdat ze wist dat het de anders elders zou irriteren en ten tweede omdat ze al had ondervonden dat zuchten niks aan de situatie ging veranderen. Ze was voor de rest van haar leven half blind. Er was geen enkele kruid die Bitterpaw kon gebruiken om haar beter te maken. Bitterpaw had het haar niet eens hoeven te vertellen, want Ferndust had de teleurstelling die de she-cat voor haar voelde allang gezien in haar ogen. En ze kon het de grijze she-cat niet kwalijk nemen, want het was haar eigen domme schuld geweest om Claw uit te dagen. Ze had al een paar dagen niet met Tallshadow gesproken en wilde dat eigenlijk ook helemaal niet. Hij had goed op haar gereageerd en op haar acties die ze gedaan had voor haar Clan, maar ze kon de schaamte gewoon niet aan. Door roekeloos gedrag was hij nu een apprentice kwijt die voor zijn Clan had kunnen strijden. En hij had zijn negen levens nog niet eens ontvangen. Zou StarClan hem aanraden om haar uit de Clan te gooien zodra hij zijn negen levens ging halen? Ze slikte bij het idee dat de tom haar op een dag uit de elders’ den kwam halen om haar te vertellen dat ze niet meer welkom was in de ShadowClan. Ferndust dwong zichzelf om haar vacht naar beneden te likken toen ze de stem van een maar al te bekende kat hoorde: het was haar vriendin Firesoul. Ze had niet echt veel vriendinnen in de Clan, maar Firesoul, toen nog Firepaw, had het voor elkaar gekregen om een gesprek met haar aan te knopen en om haar aardig te laten vinden. Ze forceerde een glimlach terwijl ze naar de prooi keek. ‘Bedankt, maar hebben andere katten het niet meer nodig dan mij? Het is niet dat ik het verdien of zo.’ Dat laatste was een fluistering. ‘Ik zit hier alleen maar blind te zijn en voor de rest niks te doen. Ik kan mijn eigen prooi niet eens vangen. Ik verdien jullie hulp eigenlijk niet.’ Ongelukkig zijnde keek ze naar haar poten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Need some company? {Ferndust}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Elders den-
Ga naar: