Somebody that I used to know 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Somebody that I used to know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Somebody that I used to know 19758610
Quinty
191
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 45 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Somebody that I used to know   Somebody that I used to know Icon_minitimevr 17 maa 2017 - 22:08

De best oude apprentice lag voor zich uit te staren in de apprentice den, hij wist nog de aanval van Riverclan best goed te herinneren. Hij deed er aan mee, vocht tegen hun en verdedigde het kamp van de Windclan. Al was hij niet gaan vechten, nee. Hij was op die dag de kittens aan het redde, al had hij mee moeten doen. Misschien was hij dan al eerder krijger geworden, hij zuchten en kwam overeind. Misschien moest hij maar eerst gaan kijken bij deze kittens, hij moest wel weten of het oké met hun ging. Het was echt een tijd geleden die aanval van Riverclan, al was hij er niet helemaal bij. Hij zat steeds met zijn kop in de wolken, hij was niet meer gefocust op trainingen of iets anders. Hij was gewoon weg leek het wel, hij trippelde langzaam naar buiten. Hij hoopte om daarna gelijk naar de nursery toe te gaan, hij was best wel benieuwt al was hij daar ook niet gelijk langs geweest nadat de Riverclan weg was gegaan. Hij verplaatste zich over het kamp en stapte recht op de opening van het Nursery af, vast zouden die kittens hem niet herkennen. Hij had hun immers geholpen even, al had hij ook Brindleleaf haar kittens geholpen en die van Oceanbreeze. Al wist hij weinig van wat er in de Clan gebeurt was, hij stapte binnen. Ergens wel nieuwsgierig naar hoe oud ze zouden zijn geworden, hij was toch niemand. Als hij zou dood gaan was hij maar iemand die katten zouden horen te kennen maar vergeten in hun gedachtes, hij glimlachten en keek rond. Hij zag nergens de lieftallige kattin Brindleleaf, al merkte hij ook niet haar kittens op. Vragend keek hij rond, was er iets met hun gebeurd? Al konden haar kittens al apprentices zijn en Brindleleaf in het kamp rond lopen, hij was namelijk de laatste tijd er niet met zijn kopje bij. Hij wiebelde kort vragend met zijn oren, al schudde hij zijn kop. Hopelijk zou het niks ergs zijn, toen kwam hij erachter dat hij maar naar Oceanbreeze haar kittens toe zou gaan misschien waren hun er nog. Al wilde hij gewoon weten of alles oké ging, daarna zou hij vertrekken. Hij was namelijk wel anti-social de laatste tijd, hij ging bijna niet met katten om en het enige wat hij deed was een beetje rond hangen, jagen en wat trainen.

~Eerste post Narrowkit


Somebody that I used to know Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Somebody that I used to know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: