When are these colonies gonna rise up? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When are these colonies gonna rise up?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lafayette
Member
When are these colonies gonna rise up? Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimeza 18 maa 2017 - 8:33

Een nieuwe roguegroep, een nieuw territorium en een hoop fun, why not? Met een brede grijns stapte de grijs gestreepte kater zonder al te veel angst over de grens van het pas gemarkeerde land en baande zich een weg tussen de dichtbegroeide varens die langzaam op begonnen te komen zodra hij de geurlijn overstak. Een beetje socialisatie met wat nieuwe soortgenoten kon toch geen kwaad - hij had al een tijdje geen kat gesproken of gezien, waarschijnlijk door het feit dat hij een beetje in het eat-sleep-hunt-repeat-ritme had gezeten. Het avontuur lonkte nu eenmaal iets meer dan elke dag dezelfde routine te doen. Met gespitste oren en een lichtjes geamuseerde blik sloop Lafayette dieper het territorium in - hun beveiligingssysteem mocht toch wel iets effectiever zijn - en stopte toen hij recht voor zijn neus een verse pootafdruk in de vochtige, kneedbare aarde vond. Right, hij kwam in de buurt.... Of was hij al in de buurt? De geur die de pootafdruk bevatte, begon zich plotseling razendsnel te verspreiden rond hem waardoor hij zich omdraaide en recht in de gifgroene ogen van een niet grote, maar werkelijk enorme kater keek. Meteen relaxte hij volledig en slaagde er in zijn gebruikelijke grijns op zijn gezicht te plakken, al was hij toch wel onder de indruk van zijn gigantische verschijning. "Bonjour, mon ami. Weet jij ergens waar ik die befaamde roguegroep kan vinden?"

|~> Enkel Tank! ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
When are these colonies gonna rise up? LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimeza 18 maa 2017 - 13:09


tank
there is the hunter and the hunted
De zolder van de schuur gaf een ideaal uitzicht over het territorium. Het regende, nog steeds, maar op deze manier kon hij alles wel in de gaten houden en toch enigszins comfortabel zitten. Het stro waar hij in lag, hield hem ook lekker warm. Wat eigenlijk niet eens nodig was dankzij zijn dikke vacht. Hoe dan ook, de regen maakte alles zo somber en hij was er echt klaar mee. Voor zijn part mocht het stoppen. Niet dat hij de droogte terug wilde, maar dit begon toch echt wel irritant te zijn. En hij was niet de enige. De sfeer was over het algemeen wat minder, niet gespannen, maar er waren momenten waarop hij ook echt geen zin had om iemand te spreken.

Andere keren dan wel, gelukkig maar. Er zaten beneden nog wat groepsleden, maar hij wilde nu gewoon zeker zijn dat er geen direct gevaar dreigde. Tot nu toe had hij nog niet echt iets gezien, maar dat veranderde toen hij ineens een bruine tabby over de grens heen zag huppelen alsof het opendeurdag was. De grijze skogkatt snoof, hees zichzelf overeind en sprong vervolgens via de hooibalen naar beneden. Hij draafde zonder iets te zeggen de schuur uit, om op zoek te gaan naar de indringer.

Die vond hij iets moeilijker, de regen wiste zijn geurspoor snel uit, maar uiteindelijk dook hij achter het geval op. Die draaide zich snel om, een grijns op zijn gezicht. Tank grijnsde niet terug. "Bonjour, mon ami. Weet jij ergens waar ik die befaamde roguegroep kan vinden?" Vroeg de tom. De grote skogkatt snoof even afkeurend. ”Je weet goed genoeg dat je op ons territorium staat, ik zag je de grens over steken”, Zei hij, neutraal maar een tikje ongeduldig. ”Dus beter heb je een hele goeie reden of maak je dat je hier weg bent binnen nu en de komende drie seconden.”


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lafayette
Member
When are these colonies gonna rise up? Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimeza 18 maa 2017 - 15:48

De kater voor zijn neus leek niet de meest vrolijke kat in de buurt te zijn - hij grijnsde niet terug, snoof extra afkeurend en hield zijn gezicht koppig in een norse plooi. Deed hij hier letterlijk om of was dat zijn gewone doen van zaken? "Je weet goed genoeg dat je op ons territorium staat, ik zag je de grens oversteken," zei meneer Brombeer op een neutraal toontje. "Dus beter heb je een heel goeie reden of maak je dar je hier weg bent binnen nu en de komende drie seconden." Woah, Reusje hier had ook niet erg veel chill. "Mon dieu, bijt mijn neus er niet af. Ik heb al zo'n korte," sprak Lafayette terwijl hij met nog steeds een grijns op zijn lippen zijn wenkbrauwen optrok. Meneer Brombeer hier mocht dan wel gigantisch groot en enorm onnatuurlijk gespierd zijn, maar een kat zoals Lafayette kreeg je niet snel onder je duim. Hij was trouwens naar hier gekomen om juist vriendjes te maken met deze kater - die waarschijnlijk de respectievelijke leider van de groep was. "Om eerlijk te zijn, ben ik hier voor een heel ander ding dan zomaar je territorium binnenwandelen. Ik ben hier om me bij jullie fameuze groepje aan te sluiten."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
When are these colonies gonna rise up? LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimema 20 maa 2017 - 11:38


tank
there is the hunter and the hunted
Het viel wel op dat veel rogues hier toch geen manieren hadden geleerd. Poten afvegen voor je binnen kwam. Oh wacht nee dat was het niet. Netjes wachten bij de ingang tot iemand kwam koekeloeren wat er gaande was. Ja, etiquette. Had deze kat met dat gekke accent daar nog nooit van gehoord misschien? Hij stond hier een beetje de vrolijkheid zelve te wezen terwijl Tank eigenlijk alle recht had om die grijns van zijn kop te vegen. Met zijn klauw, preferable. "Mon dieu, bijt mijn neus er niet af. Ik heb al zo'n korte," Reageerde de tom op zijn woorden. De grijze skog onderdrukte een zucht. ”Ik dacht al dat er iets mis was met je, ik kon er alleen m’n poot niet op leggen”, Kaatste hij droogjes terug. Als het om flauwe opmerkingen ging, kon hij wel meedoen hoor.

"Om eerlijk te zijn, ben ik hier voor een heel ander ding dan zomaar je territorium binnenwandelen. Ik ben hier om me bij jullie fameuze groepje aan te sluiten." Liet de kater toen weten. Just like that. ”Sorry, we staan niet open voor applicaties momenteel”, Gromde hij verveeld. Even kijken wat voor vlees hij in de kuip had hier. ”Besides, wat geeft jou het zelfvertrouwen dat we iemand als jou zouden aannemen hmm?” Vroeg hij toen, best geïnteresseerd naar het antwoord, al liet hij dat uiteraard niet merken.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lafayette
Member
When are these colonies gonna rise up? Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimema 20 maa 2017 - 12:08

Monsieur Brombeer had werkelijk no chill. Hij bleef hem zo serieus en geïrriteerd mogelijk aanstaren met zijn gifgroene blik, met het type ogen dat Lafayette al meerdere keren had bekeken; are you serious? Deze kat leek liever zijn arrogante ogen er uit te willen plukken dan een gezellig gesprek te voeren, dat werd al snel duidelijk. "Ik dacht al dat er iets mis was met je, ik kon er alleen m'n poot niet op leggen," reageerde hij droog terug. "Bizarre, je bent niet de eerste die dat mij verteld," waren zijn volgende woorden die hij de grote grijze kater met zijn onverwoestbare, zelfde ontspannen grijns presenteerde. Het feit dat dit een poging was om hem bij zijn groep aan te sluiten, wond hem totaal niet op.  "Sorry, we staan niet open voor applicaties momenteel," gromde Brombeer humeurig en nogal verveeld terug. Couldn't imagine why. "Besides, wat geeft jou het zelfvertrouwen dat we iemand als jou zouden aannemen hmm?" Met andere woorden, hij moest beginnen slijmen over hoe goed hij wel niet was, wat voor een bijdrage hij wel niet zou zijn en hoeveel jaar hij onschuldige poesjes had afgeslacht. Eerlijk gezegd pakte Lafayette het liever anders aan, maar hij leek geen keus te hebben. "Hoe kan je zo'n bink als mij nu niet aannemen?" grinnikte hij en schudde daarna zijn kop even. "Nee. Hetgeen wat mist in jullie groepje, is strategie. Pas halverwege jullie territorium werd ik opgemerkt door iemand die - ik denk zelfs toevallig - eens aan het rondwandelen was. Ik heb nu geen kwade bedoelingen, maar stel als dat wel zo was?" Hij haalde snel een ander voorbeeld aan om de andere kater zo weinig mogelijk kans te geven om te protesteren. "Of wat als je plotseling wordt aangevallen door een andere groep Rogues? Heb je al gedacht aan een wachtpost bij de ingang van jullie kamp? Een gevechtsformatie? Een plek waar de gewonde katten kunnen slapen?" Hij vernauwde zijn ogen even tot spleetjes, een mysterieuze glimlach rond zijn lippen hangend. "Ik kan jullie daar bij helpen, vertrouw me. Ik heb niks anders gedaan in mijn hele leven."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
When are these colonies gonna rise up? LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimema 20 maa 2017 - 12:41


tank
there is the hunter and the hunted
Zijn grapje werd duidelijk niet geheel gewaardeerd. Dezelfde ontspannen grijns bleef op de lippen van de andere rogue plakken. "Bizarre, je bent niet de eerste die dat mij verteld," Merkte die op. De skogkatt grinnikte toch even om die woorden. ”Dan zit er een kern van waarheid in, beste vriend”, Merkte hij op, opnieuw geheel neutraal. Met die houding beantwoordde hij ook de volgende vraag van de tom. Eens zien hoe hij zichzelf zou verkopen. Met zijn knappe kop zou hij hier niet ver raken, Tank was niet op die manier in hem geïnteresseerd. Op zijn charmes hoefde hij niet te rekenen. Staalharde argumenten, dat had hij nodig nu.

"Hoe kan je zo'n bink als mij nu niet aannemen?" Grapte de tom, al gaf hij daarna wel een uiterst serieus antwoord. Tank luisterde onbewogen naar de subtiele kritiek die hij gaf. "Ik kan jullie daar bij helpen, vertrouw me. Ik heb niks anders gedaan in mijn hele leven." Besloot de tabby uiteindelijk. Het mysterieuze grijnsje viel niet te overzien. Hij nam even de tijd om zijn eigen antwoord te formuleren. ”Jij wilt van Rogue One een Clan maken. Dat zijn we niet. De jagers jagen, de anderen beschermen de jagers. Simpel”, Zei hij uiteindelijk. ”Ik ben niet hun baas. Verder doen ze wat ze zelf willen. Hen een strategie opleggen, betekent hun vrijheid deels afpakken. Het is een bende rogues, vergeet dat niet”, Vervolgde hij. Eens zien wat deze welbespraakte figuur daar op te zeggen had.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lafayette
Member
When are these colonies gonna rise up? Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimema 20 maa 2017 - 13:12

De grote grijze kat nam de tijd om een antwoord op te maken, en daar stoorde Lafayette hem niet in. Hij had namelijk een pak informatie naar hem toegegooid. "Jij wilt van Rogue One een Clan maken. Dat zijn we niet. De jagers jagen, de anderen beschermen de jagers. Simpel," was zijn commentaar. Lafayette kon hem geen ongelijk maar ook geen gelijk geven, dus bleef hij nog even zwijgen. "Ik ben niet hun baas. Verder doen ze wat ze zelf wollen. Hen een strategie opleggen, betekent hun vrijheid deels afpakken. Het is een bende Rogues, vergeet dat niet." "Een Rogue zijn houdt je er niet van weer om een gedisciplineerde Rogue te zijn," antwoordde Lafayette rustig na een tijdje. Hij koos zorgvuldig zijn volgende woorden om de eer van de langharige kater voor hem niet te krenken, zonder hem te verwijten of erger nog, te beledigen. "Ik snap dat je hun vrijheid niet wil wegnemen, dat wil ik ook niet - maar er moet toch een soort van "noodplan" komen bij een aanval, of niet? Anders wed ik dat de meeste katten zich als kippen zonder kop op de eerste beste vijand werpen, en daarmee heb je zo'n 50-50 kans dat je het gevecht verliest." Hij pauzeerde even, nadenkend over hoe hij de enorme kat voor hem kon overtuigen. "Paniek verzwakt elke kat, ervaren of jong. Met tactiek kan je dat vermijden."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
When are these colonies gonna rise up? LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 12:48


tank
there is the hunter and the hunted
Al bij al was deze tom wel eentje die zijn hersenen durfde gebruiken. Tank had heel Rogue One zelf bedacht en georganiseerd, maar het was wel een feit dat er nog flaws waren. Hij was immers ook niet echt een teamspeler. Hij wilde gewoon de winter doorkomen zonder veel te moeten jagen. Hij was geen goeie jager, dus had hij die taak uitbesteed aan katten die wel die skills hadden. Het werkte. Voor nu. Want meneer met het vreemde accent had wel een punt. Wat als er een georganiseerde aanval kwam? Toch voelde hij iets van een afkeer voor het idee. Deze rogues hadden toegestemd om bij Rogue One te komen net omdat hij geen leider wilde spelen.

"Een Rogue zijn houdt je er niet van weer om een gedisciplineerde Rogue te zijn," Was de conclusie van de kater na een paar minuten stilte. Hij kwam met een idee voor een noodplan. Dat was dan weer iets heel anders. De grijze skogkatt knikte uiteindelijk. ”Fair enough”, Gaf hij uiteindelijk toe. Hij had niet echt moeite meer met toegeven dat hij ergens fout zat. Als deze tactische geest zijn skills met de groep wilde delen in ruil voor eten of bescherming, dan zou hij daar geen nee tegen zeggen. ”Zeg eens, wat is je naam, laten we daar maar mee beginnen”, Greens Tank toen. Voor zijn part was deze tom geslaagd voor de ‘test’, dus kon hij nu iets losser op hem reageren dan eerst.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lafayette
Member
When are these colonies gonna rise up? Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 13:12

En, net toen Lafayette had gedacht dat hij het zowat kon opgeven, leek de gigantische grijze bulldozer van spieren even te twijfelen en diep in gedachten te verzonken zijn. Het enige wat hij nu kon doen, was afwachten. Hij had ondertussen al door dat de grijze langharige kat hier niet echt een voorstander was van leiding nemen, maar als deze katten dat niet deden was de kans zeker groot dat ze bij een onverwachte aanval een kopje kleiner werden gemaakt. Na een tijdje kwam er een klein knikje van het gezicht van Brombeer afgegleden, en dat was genoeg voor Laf om te weten dat hij een keuze had gemaakt. "Fair enough," stemde hij toe, waardoor de kleine grijns op zijn snuit al snel verbreedde. Ook de grote kater voor hem leek zich wat meer te ontspannen, zijn lichaamshouding werd losser en er kwam, net zoals bij hem, een grijnsje op zijn lippen krullen. "Zeg eens, wat is je naam, laten we daar maar mee beginnen," waren zijn iets lossere woorden waardoor Laf  voordat hij zo plechtig mogelijk zijn kop neeg. "Marquis de la Fayette, maar laten we het bij Lafayette houden, hmm," sprak hij op dezelfde losse toon en rilde zijn hoofd weer opnieuw op met  zijn gewoonlijke grijns en een ontspannen uitdrukking in zijn lichtgroene ogen. Dit was goed - misschien ging hij meneer Brombeer nog ooit dergelijk beginnen te mogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
When are these colonies gonna rise up? LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimedi 28 maa 2017 - 1:47


tank
there is the hunter and the hunted
Well, het had eventjes geduurd, maar hij was overtuigd. Puntje voor deze rogue hoor. Misschien had hij dit even moeten overleggen met iemand anders, maar goed, hij had nu besloten om hem toe te laten. Besides, het was niet dat hij niet open stond voor suggesties, maar uiteindelijk mocht hij beslissingen gerust nog zelf nemen. Het bleef immers zijn groep, en hij had ook niet de indruk dat er iemand boos zou zijn als hij een tactisch ingestelde tom zou toelaten. Nu moest hij eerst nog maar eens achterhalen wie dit geheimzinnige door god gestuurde meesterbrein was.

"Marquis de la Fayette, maar laten we het bij Lafayette houden, hmm," Stelde hij zichzelf plechtig voor. Het hele ding snapte hij niet. Was het een soort titel? Was hij ergens een soort kampioen? Ach, wat zou het ook. Iedereen die hier een rogue was, was gewoon dat. Een rogue. Het maakte niet uit wat voor verleden ze hadden. ”Lafayette.. Vreemde naam wel, als ik zo vrij mag zijn”, Zei hij met zijn kop een tikje scheef. ”Ik ben Tank”, Gaf hij toen zijn eigen naam prijs. De grijze skogkatt stond op en wenkte de tabby met zich mee. ”Laten we je nieuwe huis maar eens bekijken dan.”


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lafayette
Member
When are these colonies gonna rise up? Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimedi 28 maa 2017 - 16:38

En voila, dat had hij da. "Lafayette...Vreemde naam, als ik zo vrij mag zijn," reageerde zijn gesprekspartner met een gekantelde kop. De zilvergrijze tabby gaf hem een klein knikje terwijl hij nog steeds een klein grijnsje op zijn lippen had. "Niet de eerste die dat zegt," greens hij en zwiepte eens met zijn lange pluizige staart om zijn woorden te bekrachtigen. Tja, er werd nogal vaak opgemerkt dat hij een ellelange naam had, maar veel kon hij daar niet aan doen. Het waren namelijk zijn ouders die hem zo genoemd hadden, niet hij. Ach, wat maakte het hem uit, veel trok hij hem daar niet van aan. "Ik ben Tank," stelde de gigantische gespierde kater zich vervolgens voor waardoor Laf even knikte. Dat was een naam die prima bij 'm paste - hij was letterlijk een tank, met zoveel spieren en haar dat hij nog gezworen zou hebben dat hij een beer was inplaats van een kat. Monsieur Tank hees zich op zijn poten en wenkte hem mee alsof hij hem uitnodigde om mee te komen. ”Laten we je nieuwe huis maar eens bekijken dan." De officieele bevestiging - hij was toegelaten! De grijns op z'n snuit werd enkel maar breder toen hij naast Tanks zijde wandelde. Hij voelde zich, desondanks hij best groot was, maar een worm naast z'n zijde. "Great," was zijn tevreden antwoord voordat hij zijn ogen op de weg waar ze naar toe gingen vestigde. Time to make some new friends.


|| Topic uit?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
When are these colonies gonna rise up? LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: When are these colonies gonna rise up?   When are these colonies gonna rise up? Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 16:25


tank
there is the hunter and the hunted
Het zou maar afwachten zijn of deze tom de verwachtingen die hij nu had kon volbrengen. Tank werd niet graag teleurgesteld. Dat was ook nogal slecht voor de gezondheid van de andere kat in kwestie. Nu goed, momenteel had Lafayette nog alle tijd om met een goed plan te komen. Ze werden tot nu toe redelijk met rust gelaten. Vanaf er eens iemand zo dom zou zijn om te proberen hun territorium in te pikken, zouden ze wel zien of zijn tactieken werkten. Daarvoor moest hij wel een beetje bekend raken met de woonplek. Daarom wenkte Tank hem mee, richting de schuur. Kon hij eerst een slaapplek uitkiezen. Morgen zou hij echter zijn nieuwe job moeten oppikken. Tank hield ook niet zo van luie katten. In een groep konden ze het zich ook niet veroorloven om een taak maar half af te werken. Met Lafayette aan zijn zijde, liep hij de schuur binnen. Hij was wel benieuwd naar de reacties van de overige leden.

topic uit


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When are these colonies gonna rise up?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: