Wow, what's that?! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wow, what's that?!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Perdi
Member
Wow, what's that?! Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Wow, what's that?!   Wow, what's that?! Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 21:16

Perdi was aan het jagen, een heel eind van haar slaapplaats vandaan. Boven het op de wind wiegende gras zag ze een klein, pluizig staartje uitsteken. Konijn! Meteen schoot ze in de jachthouding. Het konijn had haar nog niet ontdekt en zachtjes sloop Perdi een stukje dichterbij. Ze lette er goed op dat ze haar poten zo zacht mogelijk neerzette, want wat er ook gebeurde, ze moest en zou hoe dan ook dit konijn vangen. Het was groot en zou haar ongetwijfeld goed voeden, maar er was nog een reden voor Perdi's spontane ambitie. In haar oude groep jaagden ze nooit op konijnen. Konijnen zijn veel te snel, je krijgt ze nooit te pakken hadden haar ouders het haar uitgelegd. Ze had het toen voor lief genomen, en verder er nooit meer bij nagedacht hoe een konijn nou eigenlijk zou smaken. Maar nu was Perdi vrij en kon ze doen en laten wat ze wilde. Ze had een goede woonplek en ze had aan al haar eerste levensbehoeftes voldaan, dus had ze tijd om zich te gaan focussen op andere dingen. Op hoe je konijnen ving, bijvoorbeeld. Aanpassen aan je eigen gebied was ook belangrijk. Perdi wiebelde op haar poten, hield haar adem in en sprong, zoals ze bij alle muizen zou doen. Maar het konijn was geen muis en was al weggestormd voordat Perdi amper van de grond af was. Het konijn was al een eind verderop toen Perdi de achtervolging inzette. Perdi mocht dan misschien hard kunnen rennen, het konijn was net iets sneller. Met snelle bochten schoot het konijn alle kanten op, met Perdi achter zich aan. Bijna dacht Perdi dat ze het konijn nog in kon halen, maar toen verdween het plots in een holletje. Perdi probeerde erachteraan te gaan, maar dat was onmogelijk. Perdi snoof. Ze hield niet van verliezen. Ze tilde haar hoofd op, in de hoop andere konijnen te treffen. Haar blik viel ergens anders op. Een lang, zwart ding doorkruiste de weide. Het was half overwoekerd door planten, maar toch was het iets onnatuurlijks. Perdi trippelde er argwanend naar toe en zette voorzichtig een poot op de harde ondergrond. Wat was dit nou weer?

+ Eerste post voor Hamilton
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hamilton
Member
Wow, what's that?! YROsAx5
Kaiden
12
Actief
Who lives?
Who dies?
Who tells your story?

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Hamilton
BerichtOnderwerp: Re: Wow, what's that?!   Wow, what's that?! Icon_minitimezo 19 maa 2017 - 21:44

De kleine tom-cat keek om zich heen met een grimas op zijn gelaat. Het gebied waar hij was stond hem niet aan, het was te open voor zijn doen. Alexander was gewend aan bosgrond met veel beschutting - en natuurlijk de eeuwige bescherming van zijn squad. Het was dat Laf hier tegenwoordig het avontuur op zocht of hij was hier nooit heen gegaan; hij wou Hercules and John niet lang achterlaten. De tabby nam een hap van de vogel die hij uit de lucht had geplukt. De merel was dik en beloofde hem dat hij voor de komende ochtend geen nieuwe jacht in hoefde te zetten. Tenzij Laf straks met hem wou delen maar Alexander hoopte dat de tom zijn eigen prooi zou vangen. Zijn gestreepte kop ging omhoog toen een nieuwe Rogue geur zijn neus indrong en Alexander snoof geïrriteerd. De rest van de merel verstopte hij snel in een ondiepe kuil voor hij zijn neus achterna ging. Goddamn southern cats, toch bleef hij enthusiast genoeg om de she-cat aan te spreken in de buurt van het rare ding. "Hey." Ze was ouder dan hem maar leek even onwetend over het ding in de wei. Blijkbaar waren die dingen ook onbekend in the deze regio.


Wow, what's that?! QaSSl4O
How do you write like you're running out of time?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Perdi
Member
Wow, what's that?! Aviary10
Rivkikker
131
Actief
"The world gives me nothing, besides spines"

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Perdi
BerichtOnderwerp: Re: Wow, what's that?!   Wow, what's that?! Icon_minitimema 20 maa 2017 - 20:27

Perdi zette voorzichtig nog een poot op het harde oppervlak. Ze rook eraan en trok daarna haar hoofd snel weg. Bah, het stonk. Gelukkig was de lucht niet zo sterk, waarschijnlijk kwam dat omdat er al zoveel planten op groeiden en er een laagje zand op lag. De calico wapperde met haar oren. Dat ding was hier vast niet vanzelf gekomen. Ze had het anders vast wel eens eerder gezien. Perdi had altijd in een bos geleefd, ver weg, en daar kende ze het territorium volledig. Nooit, nog nooit had ze zoiets vreemds gezien. Een andere geur drong door haar neusgaten. Perdi draaide haar hoofd en zag een jonge, grijs-bruine tabby in de weide staan. Hij was goed gecamoufleerd, integendeel tot Perdi met haar rode en bruine vlekken. De kat, een tom, keek ook onwetend naar het zwarte ding in de weide. "Hey." zei hij. Even was Perdi bang dat ze alweer per ongeluk een grens overgestoken was - ook al waren de vorige keren niet helemaal per ongeluk, het was een niet erg plezierige ervaring geweest - en dat ze weer eens ruzie zou krijgen, maar erg boos leek de tom niet. Hij was ook niet super happy. 'Hallo.' Perdi besloot voor de beleefde techniek te gaan. Dat werkte meestal wat beter dan agressief, uitdagend of brutaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wow, what's that?!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: