Wet, wet, wet. [TRAINING I] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wet, wet, wet. [TRAINING I]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornfang
Member
Wet, wet, wet. [TRAINING I] Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: Wet, wet, wet. [TRAINING I]   Wet, wet, wet. [TRAINING I] Icon_minitimedi 21 maa 2017 - 21:33

Thornfang bewoog kort met zijn oortje en keek naar de regen die natuurlijk weer naar beneden ging. Het was voor nu nog een beetje miezerig, maar hij wist dat het snel genoeg zou veranderen. En hij wist ook dat hij straks weer last van zijn pels ging hebben. Hij kon zich beter gaan aanmelden bij de RiverClan: het water bleef met zo’n grote hoeveelheden uit de hemel vallen dat het toch niet veel meer uitmaakte of hij in de waterachtige Clan zou zitten of niet. De tom onderdrukte een zucht. Nee. Alles liever dan in die naar vis ruikende Clan zitten met een leader die nog erger was dan Tallshadow. Hij draaide zich met een ruk om en begon vervolgens naar de leaders’ den te stappen. Tallshadow had zich bij hun ingetrokken, de elders waren naar de apprentices’ den verhuisd en de apprentices lagen nu in de leaders’ den. Het was even wennen, maar het was niet onmogelijk om te onthouden. ‘Wavepaw,’ sprak hij. ‘Ontmoet me aan de camp uitgang als je klaar bent met iets te eten.’ Hij draaide zich zelf ook om naar de fresh-kill pile en pakte daar een muisje uit. Het leek erop dat hij Wavepaw snel genoeg zou moeten leren om te jagen. Misschien zou hij één jachttechnieken wel aan kunnen leren. Dat zou echter niks worden voor de vechttechnieken aan te gaan leren, want hij had ook nog op het schema staan om iets te doen aan de watervoorraad waar Tallshadow het gisteren over had. Hij hoopte dat Wavepaw op tijd zou zijn, want hij was gisteren vergeten te zeggen dat ze de dag erna al training zouden hebben. Hij nam echter aan dat de apprentice enthousiast genoeg zou zijn om te weten dat zijn training spoedig zou beginnen vanaf het moment dat hij zijn nieuwe rank kreeg. Toen hij pootstappen hoorde, begon hij zonder om te kijken of het Wavepaw was direct aan zijn uitleg. ‘Ik ga je vandaag eerst een veiliger deel van het territory laten zien en daarna laat ik je kennis maken met de andere Clans. Vervolgens ga ik je toch minstens één jachttechnieken aanleren en daarna gaan we samen ervoor zorgen dat we al een kleine watervoorraad hebben. Ik denk dat dat wel genoeg is voor je op één dag.’


+ Alleen voor Wavepaw


Wet, wet, wet. [TRAINING I] IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wavepaw
Member
Wet, wet, wet. [TRAINING I] DPKsfdL
Rivkikker
142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Wavepaw
BerichtOnderwerp: Re: Wet, wet, wet. [TRAINING I]   Wet, wet, wet. [TRAINING I] Icon_minitimedi 21 maa 2017 - 21:48

Wavepaw kon het nog niet allemaal bevatten. Eindelijk was hij aprentice geworden! En zijn mentor was Thornfang, een ervaren warrior. Ook was het voor de leerling een hele opwinding dat hij zijn eerste nachtje in de leaders-den mocht slapen. Wow, dubbel wow! Hij voelde zich net een leader! Hij had een fijn slaapplekje geclaimed en voelde zich helemaal toppie.
De volgende ochtend werd hij wakker van een stem die 'Wavepaw.' riep. 'Ga weg, ik wil slapen.' mompelde Wave, nog half in slaap. Plotseling drong het tot hem door dat dat de stem Thornfang was, zijn mentor. Oops! Wavepaw sprong uit zijn nest, schudde zich snel uit en stormde naar buiten. Zijn eerste training! Buiten regende het zachtjes. '...als je klaar bent met iets te eten.’ Wat? Wavepaw was nog niet helemaal wakker. De warrior voor hem was al naar de fresh-killpile gelopen en begon verder te praten. '..        een veiliger deel van het territory laten zien en daarna laat ik je kennis maken met de andere Clans. Vervolgens ga ik je toch minstens één jachttechnieken aanleren en daarna gaan we samen ervoor zorgen dat we al een kleine watervoorraad hebben. Ik denk dat dat wel genoeg is voor je op één dag.’ O jee. Weer had Wavepaw het eerste deel van de zin gemist, maar toch knikte hij. Hij wilde de beste aprentice zijn die er maar was. 'Ik ben helemaal klaar!' Eigenlijk had hij nog niet gegeten, maar hij wilde dolgraag het nieuwe terriotry zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wet, wet, wet. [TRAINING I]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: