Blame it on the rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Blame it on the rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Predator
Member
Blame it on the rain Miniava
Bunny
359
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: Faded away in endless nothingness
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Predator
BerichtOnderwerp: Blame it on the rain   Blame it on the rain Icon_minitimewo 22 maa 2017 - 13:00

Zijn lichtgrijze vacht was donkerder omdat het doorweekt was van het water. Hij had geluk dat zijn vacht lang was en vettig van de vele vis die hij at, waardoor de regen niet tot op zijn huid doordrong. Dat maakte het echter niet aangenamer. Op dit moment had Pearlypaw alleen maar slechte herinneringen van het water; van er keer op keer ingesmeten te worden omdat hij te koppig was om toe te geven, van regenachtige dagen en van dagen waar de regen alleen maar wegbleef. Nee, hij was ook op dat opzicht geen rasechte Riverclanner. Het enige dat hij met hen, met zijn clan, deelde, dat was zijn vacht en zijn bloed.

+Butterpact eerst c:


Blame it on the rain NPTXTBo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blame it on the rain DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Blame it on the rain   Blame it on the rain Icon_minitimema 3 apr 2017 - 16:18

Butterpact was voor de verandering eens een keer bij zijn broer gaan liggen. Normaal gezien ging hij altijd zo dicht mogelijk in de buurt van de ingang van hun den liggen zodat hij zeker vroeg genoeg wakker zou worden om Clantaken te verrichten, maar deze keer irriteerde hij zich zo erg aan de regen die dankzij de wind zelfs voorbij de ingang van hun den kwam dat hij de raad van zijn broer had opgevolgd en naast hem was komen liggen. En hij ging het natuurlijk nooit toegeven aan de tabby tom, maar hij vond het ook wel eens prettig om een warme vacht tegen het zijne te voelen zodat hij kon opwarmen. ’s Winters vlakbij de ingang liggen had immers het nadeel dat het wel eens heel koud kon worden, maar meestal was het er toch zo vol in de den dat er altijd wel iemand tegen hem aan kwam liggen. Zijn broer had echter een lekker dikke en warme vacht, dus dat was natuurlijk fijner om tegenaan te kruipen dan zo’n kat die bijna geen pels had. Zoals hijzelf dus. Hij wist niet waar Breakingpoint de warme pels vandaan haalde, maar hij wilde het ook hebben. In elk geval werd hij dus wakker omdat zijn broer het nodig vond om hem in zijn slaap een trap te geven. Met een zucht stond de grijze tom op waarna hij zichzelf begon te wassen en daarna naar buiten ging. Hij merkte dat het echt al middag was en na snel iets gegeten te hebben, ging hij het territory in. Jeetje. Normaal gezien sliep hij nooit zo lang! De tom schudde zijn kopje zodat hij zich kon concentreren en merkte algauw op dat hij niet alleen was in het territory. Zijn blik viel op Pearlypaw en even grinnikte hij. Hij had wel gedacht dat de grijze tabby nooit lang in het camp zou kunnen blijven. ‘Zonder mentor of begeleiding buiten het camp, hè? Dat zijn toch echt wel strafpunten, hoor. Dadelijk zorgt Butterstar er echt nog voor dat je voor eeuwig in de nursery blijft of je zelfs verhuist naar de elders’ den. Stel je toch eens voor wat een luxeleven je dan zou hebben. De hele dag teken uit hun pels halen en zo.’ Grijnzend ging hij langs de tom zitten en gaf hem een stootje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Predator
Member
Blame it on the rain Miniava
Bunny
359
Actief
"To a predator, fear is weakness."

CAT'S PROFILE
Age: Faded away in endless nothingness
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Predator
BerichtOnderwerp: Re: Blame it on the rain   Blame it on the rain Icon_minitimedi 4 apr 2017 - 14:34

Pearlypaw rolde met zijn ogen maar moest ergens een grijns toch onderdrukken. Butterpact was één van de weinige katten die hij wel enigszins af kon. Hij was de eerste die hem een vis had laten proeven toen hij nog kitten was, en dat was hij niet vergeten. Daarbij, hij kon de humor van de kater wel appreciëren. "Maar jij bent hier nu toch? Ben je te week om als begeleiding te fungeren dan?", antwoordde hij eigenwijs, voor een keer eens niet iemand afsnauwend of zielig zitten wezen. Hij duwde zo hard als hij kon terug bij het stootje dat de veel grotere kater hem had gegeven, want natuurlijk zou hij zich niet laten doen. Alles wat je aan hem deed kreeg je dubbel zo hard terug. Of het nu vriendschappelijk was of niet. De lichtgrijze kater rekte zich even uit en schudde wat regen uit zijn vacht, ondertussen Butterpact ook nat spetterend. Maar wat een domme regel was het ook, apprentices mochten het camp niet uit zonder begeleiding. Hmpf, precies of hij terug een kitten was. Hij zou het echt wel overleven hoor, ook al kon hij nog altijd niet echt goed zwemmen. Hij zou wel veilig weer boven raken, dat kon hij ondertussen toch ook als Panthergrowl hem weer het water induwde omdat hij weer eigenwijs deed?


Blame it on the rain NPTXTBo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blame it on the rain DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Blame it on the rain   Blame it on the rain Icon_minitimevr 21 apr 2017 - 20:17

Butterpact keek de tom schuin van opzij aan en was verbaasd dat de tabby moeite deed om een grijns te onderdrukken. De meeste apprentices waren echt al geïrriteerd als hij zijn aanwezigheid kwam aantonen. Dat kwam natuurlijk ook wel grotendeels omdat hij een bepaald imago omhoog had gehouden als apprentice zijnde en daarom niet altijd iedereen even blij was met hem in de buurt. Maar hij zwoer dat hij langzaamaan begon te veranderen en bepaalde dingen anders begon in te zien, ook al zou niemand hem waarschijnlijk op zijn woord geloven en hem vierkant uitlachen als hij dat tegen hun zou zeggen. En dus hield hij maar wijselijk zijn mond terwijl hij er zelf achter probeerde te komen op welk vlak hij nu juist bezig was met veranderen. Hij trok kort met zijn oortje toen Pearlypaw antwoord gaf. ‘Misschien wil ik wel helemaal niet jouw begeleider zijn,’ kaatste hij terug en hij grijnsde toen de tom hem een stootje teruggaf. Hij mocht de tom wel. Hij had het altijd wel interessant gevonden hoe Pearlypaw keer op keer zijn best had gedaan om toch even uit de nursery te mogen en mokkend weer terug was gegaan als hij betrapt werd. En hij vond het natuurlijk ook onwijs leuk om zich weer voor de geest te halen hoe Butterstar hem bedreigd had nadat hij een Clanmeeting had proberen te joinen. ‘Maar goed, ik zal wel net doen alsof je toestemming van mij had om buiten het camp te gaan. Ik offer mezelf wel weer op.’ En hij keek de tabby aan alsof dat een hele eer was. En misschien was dat ook wel zo. Haha, arrogantie. Daar had hij misschien wel nog een klein beetje “last” van. Of ja, de anderen vooral. ‘Maar hoe bevalt het apprentice zijn? Moet vast een hele verademing zijn dat je niet meer in die nursery zit.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Blame it on the rain   Blame it on the rain Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Blame it on the rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: