$%*^&@#$^... [Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 $%*^&@#$^... [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Deceased
$%*^&@#$^... [Event] Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 8:54

$%*^&@#$^... [Event] BloodClan_icon_by_starsightsw2007
Water problemsHij werd wakker van een ander geluid. Het geluid van de regen was niet vreemd, maar dit klonk anders. Het klonk als stromend water. Zijn groengele ogen schoten open en hij tilde meteen zijn kop op. Het was ook niet te missen. Het kleine dunne stroompje water wat zijn barn binnen liep. Vloekend kwam hij overeind en sprong van de kleine verhoging, waarop zijn nest lag. Met grote passen sjouwde hij naar buiten het kamp in. Overal liepen mini riviertjes. Ze waren niet groot, maar toch groot genoeg om alle nesten te doorweken.

Opnieuw begon hij te vloeken, maar zijn blik bleef koud en verbazingwekkend kalm. Hij dacht in oplossingen en daar kon je geen gestress bij gebruiken. Met een ruk draaide hij zich om en sprong boven op zijn muur. “Wakker worden!” Bulderde zijn luidde stem door het kamp. Voor diegene die nog geen natte poten hadden en nog niet wakker waren, waren ze dat nu in ieder geval. “Ik weet niet waar dit water vandaan komt, maar als we niets doen zijn alle nesten straks onbruikbaar. Ik wil dat Shark hier eerst blijft en een groep katten die hem helpen takken en stenen rond het kamp te leggen. Of alles wat water tegen kan houden. Help de kittens op de daken van de barns. Geen idee of het echt zo ver komt, maar daar zijn ze sowieso veilig. Als dat klaar is blijven een paar hier en de rest gaat met Shark mee en volgt ons spoor.” Hij wees meerdere katten aan, voordat hij verder ging. “En jullie gaan met mij mee. Ik wil weten waar dit water vandaan komt.” Hij sprong weer van de muur en liep in de richting van de uitgang van het kamp. Zijn blik gleed in de richting van waar de treecut place was en de territoria van de clans daarachter. Was het de rivier? “Meekomen.” Hij zette het op een rennen richting de dennenbomen.

Clan event!

Let op:
- Het water is lang niet zo hoog als in de clans
- De stroom wordt gebroken door de twoleg huizen en de dennenbomen
- De barns en het kamp zullen dus niet onderlopen, maar natte poten zijn niet vreemd
- De clan wordt eerst in twee groepen verdeeld(eentje die samen met Shark zorgt dat de waterstroompjes stoppen of in ieder geval minder worden en eentje die met Claw mee gaat)
$%*^&@#$^... [Event] Eki8z
$%*^&@#$^... [Event] ZrDY9U2$%*^&@#$^... [Event] 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
$%*^&@#$^... [Event] Mini_a10
It's a nouk
4957
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

664 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 58 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 11:08

Zijn nachtelijke ronde langs de clangrenzen was bijna met een duik geëindigd. Een enorme hoeveelheid water kwam door de gebieden gestroomd. Na een tijdje langs de stroompjes gelopen te hebben kon hij wel zeggen dat het uit Riverclan gebied moest komen, de rivier dus. Gelukkig met het feit dat hij kon zwemmen wist hij nog weg te komen toen het water hem omsingeld had. Hij maakte flink tempo op weg terug naar het Elite kamp. Het water was zelfs tot hier al doorgedrongen. Dit waren echter maar kleine stroompjes en niet echt gevaarlijk. “Ik weet niet waar dit water vandaan komt, maar als we niets doen zijn alle nesten straks onbruikbaar. Ik wil dat Shark hier eerst blijft en een groep katten die hem helpen takken en stenen rond het kamp te leggen. Of alles wat water tegen kan houden. Help de kittens op de daken van de barns. Geen idee of het echt zo ver komt, maar daar zijn ze sowieso veilig. Als dat klaar is blijven een paar hier en de rest gaat met Shark mee en volgt ons spoor.” Claw's stem klonk luid door het hele kamp op het moment dat hij terug aankwam. Een groep katten werd meegenomen om de bron te gaan onderzoeken maar was al weg voor hij de kans kreeg om nog wat te zeggen. Nu was het tijd om de kittens te gaan helpen. Dat was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Momenteel deed zijn lichaam behoorlijk pijn. De wonden die hij had opgelopen in het gevecht met de Rogue om Ophelia te beschermen waren weer open gegaan door het zwemmen en rennen. Hij moest de kittens helpen maar dat moest hij rustig aan doen. Hellhound stak zijn kop om de rand van de deur van de barn waar de Mothercats en hun kittens lagen. "Jullie hebben het gehoord, alle kittens naar het dak."

Tag: Katten in Barn Two


$%*^&@#$^... [Event] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
$%*^&@#$^... [Event] Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 13:26


KYLO REN
so I destroyed him
“Wakker worden!” De voor hem zeer vertrouwde stem van Claw wekte hem uit zijn lichte slaap. Een beetje verward keek hij rond. De leader stond niet in de tower, maar het had wel dringend geklonken. Hij hoorde hoe de zwarte tom een heleboel dingen aan het zeggen was, terwijl hij de trap van de toren naar beneden nam. Het enige wat hij uiteindelijk echt verstond was ‘meekomen’. Hij wist niet eens of het echt tegen hem bedoeld was, maar het bevel had hij al zo vaak gehoord, dat hij het zowat automatisch opvolgde. De kleine tux liep met de groep mee, ergens achteraan, zodat hij niet te hard in de weg liep of op viel.

Tag: Claw


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
$%*^&@#$^... [Event] Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 20:58

Het geluid van regen en het feit om elke dag een natte pels te hebben was hij wel gewoon geworden, maar dit werd zelfs naar zijn mening te erg. Een klein stroompje had zich inmiddels gevormd in zijn barn en bleef maar lopen. Zijn oortje trok hij geïrriteerd naar achteren en hij stond op om zijn leader te waarschuwen, maar toen hoorde hij de stem van de zwarte tom al. Het leek erop dat hij ook gewekt was door het water. Shark draaide zijn kop om te kijken welke katten zich al bij Claw verzamelden, wetend dat hij snel moest zijn met zijn groepje katten. Hij zag Hellhound al naar Barn Two lopen en wist dat de rode tom zorg ging nemen over de kittens. De queens zouden hem vast wel helpen, dus daar hoefde hij zich niet druk over te maken. Zijn ogen volgden de katten die zich bij Claw voegden zodat hij een duidelijk overzicht kreeg wie allemaal in het camp bleef. Met zijn gebruikelijke norse uitdrukking op zijn gezicht wees hij random wat katten aan. ‘Jij, ga stenen halen,’ sprak hij één van de katten toe. ‘En ga jij maar zoeken naar wat dikke takken. En ga jij Hellhound maar helpen met het brengen van de kittens naar de daken.’ Het was het belangrijkste dat de kittens veilig gesteld zouden worden en dat de kans op een fikse overstroming voorkomen zou worden, dus het was wel vrij belangrijk dat ze alles in een snel tempo in orde kregen. Hij wees een kat met zijn staart aan en wenkte deze. ‘Laten we samen wat grotere stenen en takken verslepen. We gaan expres voor de brede exemplaren, want deze houden natuurlijk het meeste water tegen. We moeten ervoor zorgen dat de barn van Claw sowieso veilig gesteld wordt van een overstroming en het liefst ook die van de kittens en de queens. De rest is voor later.’ Hij draaide zijn kop naar de anderen die hij had toegesproken. ‘Zorg ook voor een goede barricade rond het camp zoals Claw al had aangegeven. We willen immers niet dat onze nesten onbruikbaar worden, of wel?’ Nadat hij dat had gezegd, draaide hij zich met een ruk om en wenkte de member die hij had gekozen om een paar grotere stenen voor de ingang van de barn van Claw en de kittens te leggen. Hij wilde immers geen kwade leader en zieke kittens hebben, wel dan?


Tag: Sowieso één member
Note: Ik heb meerdere taken uitgedeeld met Shark. Het is aan jullie zelf om te beslissen wie er één van de taken inneemt, wie met Claw meegaat en wie Shark gaat helpen om Claw's en de kitten hun barn extra te beveiligen tegen het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
$%*^&@#$^... [Event] DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimedo 23 maa 2017 - 21:05

Runa was normaal gezien een kitten die op onderzoek uitging en naar buiten besloot te gaan om zoveel mogelijk katten te irriteren met haar aanwezigheid, maar de laatste tijd had ze wat afgezien van dat idee. Het regende constant en ze vond een natte pels hebben niet bepaald fijn. Bovendien had ze zelf gezien dat één van de kittens ziek was geworden omdat hij te lang in het koude, natte weer was gaan staan. Nou ja. Dat was niet echt haar probleem, wel dan? Wat er met de kittens gebeurde kon haar vrij weinig schelen. Ze was allang blij als haar vader veilig was en als zijzelf goed behandeld werd. Ze zou uitkijken naar het moment dat ze eindelijk verlost was van de queens en hun schijnheilige gedoe. En natuurlijk de kittens die dachten dat ze zo veel waren terwijl ze nog maar de helft van de leeftijd van Runa waren. Ze onderdrukte een zucht en staarde naar buiten, maar keek met grote ogen toe hoe een klein stroompje water naar haar barn liep. Ze keek om zich heen, maar kon niet direct iets vinden waar ze het mee kon blokkeren. Haar aandacht ging weer naar een andere factor toe toen ze hoorde hoe Claw orders aan het schreeuwen was. Haar hart klopte in haar keel bij het idee dat er daadwerkelijk een overstroming plaats zou vinden en even overwoog ze om halsoverkop naar buiten te rennen, maar toen herkende ze de rode pels van haar vader. ‘Papa!’ bracht ze uit. Ze had veel liever dat hij haar droeg dan dat hij zich bekommerde om één van de andere kittens die toch wel door hun moeders naar het dak gebracht werden. Ze rende naar haar vader toe en gaf zijn poot een kopje. Ze zocht warmte in zijn pels en snorde toen ze zijn nu voor haar bekende geur rook. ‘Papa, mama is er niet. Kan jij mij naar boven brengen? Ik wil bij jou zijn.’ Ze keek hem op haar liefste manier aan. Toen pas zag ze het bloed in zijn pels. ‘Papa, je bloedt.’ Snel maakte ze zich vrij uit zijn dikke pels en begon vervolgens het bloed op te likken, maar daar kreeg ze al snel veel spijt van. Want zijn dikke haar dat op haar tong achterbleef en zo. Bah.


Tag: Hellhound
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
$%*^&@#$^... [Event] Mini_a10
It's a nouk
4957
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

664 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 58 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimema 27 maa 2017 - 14:58

‘Papa!’ Bij het horen van de stem van zijn dochtertje was hij direct een heel stuk alerter. De zwart witte kitten kwam op hem afgerend. Runa gaf zijn poot een kopje en kroop half zijn vacht in. De kitten liet een zacht snorrend geluid horen. Had ze de ernst van de situatie niet door? Hier hadden ze nu echt geen tijd voor, jammer genoeg. ‘Papa, mama is er niet. Kan jij mij naar boven brengen? Ik wil bij jou zijn.’ Elke keer dat hij hoorde dat Brat haar alleen in Barn Two had gelaten borrelde er weer een lichte irritatie op bij de kattin. Het kopje van de kitten liet hem smelten maar hij had hier geen tijd voor. Hij moest zijn kop er bij houden nu. ‘Papa, je bloedt.’ Oh. Dit was iets waarvan hij eigenlijk liever niet had dat Runa het zag. Kittens hoorde zich niet al te veel zorgen te maken over de buitenwereld. De zwart witte kattin probeerde het bloed van zijn vacht te likken maar die poging eindigde al snel. "Het komt wel goed met mij. Jullie naar het dak brengen is belangrijker nu." Voorzichtig pakte hij Runa op aan haar nekvel en klom richting het dak om haar daar weer zachtjes op haar pootjes te laten zakken. Zijn kitten ging eerst, dit was de Elite, egoïsme mocht. "Blijf hier wachten, ik ga de rest halen en als het klaar is kom ik naar je toe." Na die woorden gezegd te hebben sprong de kater van het schuurtje af. Zijn kop stak hij opnieuw de schuur in om te kijken waar hij kon helpen met dragen.

Tag: Runa


$%*^&@#$^... [Event] Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
$%*^&@#$^... [Event] Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimema 27 maa 2017 - 15:04

Hij remde pas weer af toen de dennenbomen in beeld kwamen. Meerdere twolegs waren met grote zakken aan het lopen tussen de bomen door. Het moest wel de rivier zijn. Waarschijnlijk probeerden de twolegs het water daar tegen te houden. De stroompjes water waren hier wat groter en hoe verder ze zouden lopen, hoe meer dat er zouden worden. Zoals het leek stonden de Clangebieden onder water. Een triomfantelijke blik ontstond in zijn groengele ogen. Dat betekende voor hen zo goed mogelijk het water buiten hun kamp houden en zo snel het zakte eens te gaan kijken in Clangebied. Dit was de verdiende loon van die stomme boskatjes en dit was hun kans. “Ik wil nog iets dichter bij de rivier kijken. Blijf uit de buurt van die twolegs.” Hij zakte wat naar de grond en begon tussen de dennenbomen door te zigzaggen. Soms over een boomstronk heen die de twolegs omgezaagd hadden. Hoe verder ze kwamen hoe meer water er langs zijn poten en buik begon te stromen.

Tag: Katten die met Claw mee zijn$%*^&@#$^... [Event] Eki8z
$%*^&@#$^... [Event] ZrDY9U2$%*^&@#$^... [Event] 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
$%*^&@#$^... [Event] Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimewo 29 maa 2017 - 11:15


KYLO REN
so I destroyed him
Kylo Ren had nog steeds niet echt besef van wat er aan de hand was. Het drong wel tot hem door dat er overal water was, waar hij ook keek. Kleine stroompjes, dat wel, maar het waren er wel een groot aantal. Die zouden uiteindelijk bij elkaar optellen. Hoe dichter ze bij het bos kwamen, hoe breder en sterker de stroompjes werden. Claw was ondertussen gestopt, de jonge tux zag hoe zijn groengele ijskoude blik ineens toch een emotie bevatte. Triomf. Zijn rode exemplaren keken naar wat Claw keek, en hij snapte ineens waarom. Het Clanterritorium stond bijna volledig blank. “Ik wil nog iets dichter bij de rivier kijken. Blijf uit de buurt van die twolegs.” Commandeerde hij vervolgens. Kylo nam een ander pad dan zijn leader, uitkijkend voor de mensen, die ook nogal chaotisch rondliepen.

Tag: Claw


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
$%*^&@#$^... [Event] Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimewo 29 maa 2017 - 12:25

Woah, wat was er aan de hand? Een beetje verdwaasd stapte in het kamp en zwiepte met haar staart toen ze zag hoe enkele Members kittens op het dak probeerde te tillen terwijl er klagend gepiep klonk van alle kanten. Djeezes, wat was hier aan de hand? Ze was eens weg om te jagen en in een klap was het keurige Elitekamp omgetoverd in een plaats vol met drassige plassen en stroompjes water die het kamp inkabbelden. Nog geen twee seconden stond ze stil of ze moest opkijken voor een duidelijk niet zo geamuseerde Claw die bovenop het muurtje sprong om iets te verkondigen. “Ik weet niet waar dit water vandaan komt, maar als we niets doen zijn alle nesten straks onbruikbaar. Ik wil dat Shark hier eerst blijft en een groep katten die hem helpen takken en stenen rond het kamp te leggen. Of alles wat water tegen kan houden. Help de kittens op de daken van de barns. Geen idee of het echt zo ver komt, maar daar zijn ze sowieso veilig. Als dat klaar is blijven een paar hier en de rest gaat met Shark mee en volgt ons spoor." Hmm, okay. Ze wilde zich omdraaien om de kittens te hulp te schieten, maar voor ze nog een stap had gezet werd ze aangewezen door de zwarte kater die haar samen met een paar andere katten mee wenkte. "En jullie gaan met mij mee. Ik wil weten waar dit water van vandaan komt," beval hij voordat hij weg spurtte naar de richting van de treecutterplaats. Zonder veel te morren rende Wasabi achter hem aan, maar ze hield zich wat afzijdig in het groepje katten. Helemaal als een slijmbal vooraan staan was nooit echt haar ding geweest.

Het duurde niet lang of ze er waren, waar de treecutterplace er net uitzag zoals de brede grijze poes verwacht had - volledig verzopen. De stroompjes water waren hier zelf nog sterker en breder waardoor ze enkel nog meer nattere poten kreeg. Haar oren gingen even in haar nek toen ze wat verderop een Twoleg zag passeren terwijl hij aan een zware zak sleurde. Hmm, Twolegs, ze ging ze werkelijk nooit begrijpen. "Ik wil nog iets dichter bij de rivier gaan kijken. Blijf uit de buurt van de twolegs," beval Claw en terwijl ze in sluiphouding zakte, merkte ze dat ze vlak naast Kylo Ren sloop, een kater waar ze het best wel goed mee kon vinden en de enige kat in de Elite was die attent prooi deelde. Ze had zich blijkbaar zodanig hard geconcentreerd op Claw dat ze hem niet had opgemerkt. Met een klein half-glimlachje, half-grijnsje op haar lippen draaide ze haar kop naar hem toe en knikte eens, alsof ze hem wilde begroeten. Misschien herkende hij haar niet meteen door haar vacht die nogal verzopen was op sommige plekken en de vegen modder, maar ze wilde hem er toch wel op attent maken dat ze bij z'n zijde wandelde - anders zou ze wel heel erg asociaal zijn.

Tag: Claw, Kylo Ren


$%*^&@#$^... [Event] 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
$%*^&@#$^... [Event] BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1918
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimewo 29 maa 2017 - 12:28

Boven in de toren had hij nog niets gemerkt van de stroompjes water, die door het kamp begonnen te lopen. Het geluid van de gestaagde regen was inmiddels niet meer vreemd. Hij had zijn nest al iets bij het gat in de muur vandaan geschoven, omdat het naar binnen regende. Nadat hij al een keer zijn nest had moeten vernieuwen, had hij de nieuwe meteen ietsje bij het raam vandaan gelegd. De stem van zijn vader wekte hem. Het gebulder was ook moeilijk te missen. Hij porde Shallow, voordat hij snel de trap af rende. Wat was de reden, waarom Claw hen riep? Dat werd hem al snel duidelijk zo snel hij buiten kwam. Meteen waren zijn poten nat van het mini riviertje die langs de toren stroomde. Oh ooh… Snel liep hij dichterbij naar zijn vader en Shark. Shark begon taken uit te delen en hij knikte kort. Toen Shark hem opdroeg om takken te gaan zoeken. Hij grabbelde overeind en sjeesde het kamp uit, naar de rand van het ThunderClan territorium.

Tag: Chawl is takken halen


$%*^&@#$^... [Event] 85A0ca8T_o$%*^&@#$^... [Event] V4s23EcO_o$%*^&@#$^... [Event] FTbtNyE2_o$%*^&@#$^... [Event] FTbtNyE2_o$%*^&@#$^... [Event] PF71KdU0_o$%*^&@#$^... [Event] JeyKDma8_o$%*^&@#$^... [Event] GPr1M0jZ_o$%*^&@#$^... [Event] COxUkZt
Judge me
$%*^&@#$^... [Event] NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylo Ren
Member
$%*^&@#$^... [Event] Tumblr_ohms9aMDTA1vvd0eqo3_400
Wölf
103
Actief
the brightest flames cast the darkest shadows

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Kylo Ren
BerichtOnderwerp: Re: $%*^&@#$^... [Event]   $%*^&@#$^... [Event] Icon_minitimeza 15 apr 2017 - 14:17


KYLO REN
so I destroyed him
De bron van het water vinden, het leek hem wel redelijk logisch. De regen had hier of daar iets doen overstromen. Of er moest ergens ineens nog een gigantisch lek in de riolering gemaakt zijn. Maar dit water was redelijk schoon, rook ook naar gewoon regenwater. Dus die optie sloot hij snel weer uit. Hij kende redelijk wat van overstromingen, de boomgaard waar hij op gewoond had, had ook een soort systeem dat de bomen voorzag van water en soms eens kapot ging. Ook zijn thuis stond wel eens onder water. Maar dat water ging dan de dag erna gewoon terug weg. Hier zag het er niet naar uit dat de bodem nog veel meer kon trekken.

Kylo besloot maar om het denkwerk over te laten aan Claw. Ondertussen ving hij de bekende blik van Wasabi, een she-cat waar hij het wel goed mee kon vinden. De jonge tux deed een paar passen naar haar toe en gaf haar een zachte duw met zijn schouder, ter begroeting. ”Niet verdrinken hé”, Greens hij haar toe, waarna hij terug wat afstand nam en zich zo mogelijk nog meer onzichtbaar maakte voor de rondlopende twolegs.

Tag: Wasabi


show me again
the  •  power  •  of
THE D A R K N E S S
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
$%*^&@#$^... [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: