Two lights in the dark [Kittenbirth] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Two lights in the dark [Kittenbirth]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
Two lights in the dark [Kittenbirth] E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1532
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Two lights in the dark [Kittenbirth]   Two lights in the dark [Kittenbirth] Icon_minitimedi 28 maa 2017 - 15:24

Oh Starclan, waarom hier? Waarom nu? Precies nu ze geen echt kamp hadden om in te verblijven. Crystalshell lag nu niet bepaald comfortabel op de bosgrond. Ze voelde dat de kittens opkomst waren. Ze was bang, bang dat het mis zou gaan, bang dat ze de enige kans op nakomelingen van Creamyfrost zou verpesten. De grijze warrior lag een beetje beschut tussen een paar bosjes maar het was er nog steeds koud en dat was niet de ideale manier voor een kitten om geboren te worden. "Nightstream! Chivypaw!"

Toen begon het, de pijn was verschrikkelijk. Ze had de medicine cat en haar leerling net op tijd geroepen want nu ging ze echt niet meer proberen te praten, laat staan iets schreeuwen dat ergens op sloeg . Het gang allemaal heel traag en de pijn bleef maar aanhouden. Crystal schreeuwde het uit toen eindelijk de eerste kitten ter wereld kwam. Het was de allereerste kitten die zij ooit op de wereld zou zetten. Met veel inspanning wist ze het natte hoopje tegen zich aan te drukken. Het was een rood katertje, hij leek niet erg op haar of Creamyfrost maar er was geen twijfel over mogelijk. "Firekit" kreunde ze tussen haar tanden door toen ze de tweede kitten aan voelde komen.

Het ging niet bepaald beter dan de eerste keer. Het deed uiteraard weer ontzettend veel pijn en Crystalshell had kunnen zweren dat ze het niet zou overleven. Alsjeblieft Starclan, laat het nog een mooie gezonde kitten zijn, dacht ze terwijl ze haar tanden op elkaar beet. Na nog een hele tijd van pijn zag ze eindelijk de tweede kitten. Haar hart sprong op, deze kitten leek ongelofelijk veel op zijn vader en terwijl ze hem naast zijn broertje schoof glimlachte de nieuwe queen. "Icekit" Fluisterde ze uitgeput en ze legde haar kop op de bosgrond.

~open voor Icekit, Firekit, Chivypaw en Nightstream~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Two lights in the dark [Kittenbirth] J4HLYIo
»Quinty«
241
Actief
"I often feel like a failure and a success withing the same hour"

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Firespirit
BerichtOnderwerp: Re: Two lights in the dark [Kittenbirth]   Two lights in the dark [Kittenbirth] Icon_minitimewo 29 maa 2017 - 17:32

Een kleine foetus dreef  in de warme, comfortabele ruimte. Ooit was hij een klein celletje, die na enkele weken steeds groter en groter was gegroeid, tot een embryo. En nu was hij een foetus, bijna klaar voor de echte wereld. Hij groeide nog steeds, maar hij was klaar voor een nieuw tijdperk. Het moment dat hij de wereld zoals wij die kennen zou betreden kwam steeds dichterbij. Het is en blijft een wonder hoe een klein celletje zich tot zo iets magnifieks als dit mannetje kon vormen. Niemand kan zich zijn of haar geboorte herinneren, en misschien is dat maar goed ook.  Want straks denk je steeds terug naar die goede ouwe tijd toen je eruit gepoept werd. Juist.

Tevreden als wat dreef de foetus door de baarmoeder. Hij was zich niet van bewust van zijn broertje, of van de wereld om zich heen maar hij had het goed. Maar het werd krap, en krapper tot het bijna niet meer kon; de bevalling was nabij.  Het duurde voor het mannetje niet heel lang voordat hij opeens voelde dat hij het wel erg koud had. Waar was de fijne plek nou heen? Een klagelijke piep kwam uit zijn bekje waarna hij tegen een lekkere warme plek –die naar eten rook! - werd geduwd. Instinctief baande hij zich een weg naar een tepel en zoog zich eraan vast. Gulzig dronk Firekit  totdat zijn buikje volzat, en kroop lekker tegen de buikvacht aan. Hij gaapte even, piepte tevreden en dommelde in.


Two lights in the dark [Kittenbirth] IRHE0xw
"Oh, why are we so sad? Are we feeling hurt by their evil lies. And all those empty words?
We are thirsty for payback? What would we like to do with the town? Would we like to make it dance?
With the Animal? Would we? WOULD WE? Tell us what we would like to do. Burn it, burn it all"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Member
Two lights in the dark [Kittenbirth] BVaqYmVp_o
Julia
1001
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Two lights in the dark [Kittenbirth]   Two lights in the dark [Kittenbirth] Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 9:21

Zo stilletjes als zijn vader opeens weggegleden was, zo stil kwam hij ter wereld. Hij stribbelde totaal niet tegen toen hij plots naar buiten werd geduwd. Er was al iets veranderd, want het was eerst voller geweest in de buik van zijn moeder. Zijn geboorte ging snel en zonder stress. De schrik kwam pas toen hij op de koude grond terecht kwam. Er zat nog wat slijm op zijn neusje en bek. Wat hem belemmerde meteen een flinke teug lucht te nemen. Misschien maar goed ook, want de lucht was ook niet bepaald warm. Eigenlijk was niets warm, niet zo warm als in mama haar buik. Toen hij een beetje begon te bewegen liet het slijm wat los en kreeg hij meer lucht. Koud, het was koud. Een zielig piepje verliet zijn bek. Hij schoof instinctief dichter naar zijn broertje en moeder toe. Met zijn neus drukte hij tegen Crystalshell haar buik totdat hij de melk had gevonden. Tevreden begon hij op een tepel te sabbelen en stroomde de warme vloeistof zijn bekje in. Dit was tenminste wel warm. Hij rilde lichtjes omdat hij nog nat was en de grond koud.  


Two lights in the dark [Kittenbirth] N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
Two lights in the dark [Kittenbirth] Beertjeava
Beertje
1585
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Two lights in the dark [Kittenbirth]   Two lights in the dark [Kittenbirth] Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 20:42

Chivy kauwde op een paar kruiden. Hun voorraad was weg en ze had met een paar warriors nieuwe moeten halen voor de noodkruiden. Deze waren niet voor iemand anders, nee die waren voor haarzelf. Ze was enorm verkouden. Snot kwam onophoudelijk uit haar neus en ze niesde zo vaak dat ze er hoofdpijn van kreeg. Toen ze de brij doorslikte voelde ze zich niet beter. Integendeel de vieze kruiden deden haar maag omrollen. "Nightstream! Chivypaw!" Ze tilde geschrokken haar kop op. Wat? Ze stond op en snelde zo goed en zo kwaad mogelijk naar de queen. Door al het drama was ze die helemaal uit het oog verloren. De poes was hoogzwanger geweest, maar had nog een week te gaan. Door de stress was de bevalling waarschijnlijk sneller ingeleid. Toen ze erbij kwam zag ze net een rood katje geboren worden. Ze kon niet ruiken of het een katertje was of een poesje en de naam was ook voor beide geslachten goed. Ze hield haar hoofd opzij om te niesen. Dit kwam op het goede moment zeg! Toen ze weer een gil hoorde pakte ze een stok bij het uiteinde en legde het neer naast Crystal. "Bijt hier op," miauwde ze met een dikke stem. Een tweede kitten kwam ter wereld. Hij leek erg op Creamyfrost. Ze knipperde met haar ogen toen ze naar hem keek. Als zij moeder was geweest zou ze het kittentje Creamykit genoemd hebben. Of was het een poesje? Ze kon de kittens niet checken dus deed ze voorzichtig de moeder. Geen overmatig bloedverlies. Ze keek haar warm aan. "Ze zijn mooi, ik zal subiet Nightstream laten halen voor de kittens te checken. Als er iets is met jouw dan mag je het altijd zeggen", snufte ze ziekjes.


Two lights in the dark [Kittenbirth] 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Moderator
Two lights in the dark [Kittenbirth] E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1532
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Two lights in the dark [Kittenbirth]   Two lights in the dark [Kittenbirth] Icon_minitimeza 1 apr 2017 - 21:17

De kittens waren prachtig en Chivypaw was al gauw ter plaatse om haar te helpen. De leerling leek echter zelf ook niet helemaal op en top en Crystalshell wilde vragen wat er was maar bedacht toen dat zij nu heel even belangrijker was. Later mocht ze zich weer bekommeren om andere, nu alleen zijzelf en de kittens. 'bedankt Chivypaw' Mompelde ze uitgeput terwijl ze de twee natte hoopjes zo goed en zo kwaad als het ging droog probeerde te likken. Het ging goed komen, het was gelukt. Creamyfrost was er nog, hij leefde voort in deze kittens... Haar kittens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Two lights in the dark [Kittenbirth]   Two lights in the dark [Kittenbirth] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Two lights in the dark [Kittenbirth]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: