Just deal with it. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just deal with it.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Just deal with it. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Just deal with it.   Just deal with it. Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 20:44

Shark’s oortje bewoog lichtelijk toen er een druppel op viel. Zijn oortje bewoog wat harder toen de druppel naar beneden gleed over de rand van zijn oor wat een kriebelend gevoel veroorzaakte en hij onderdrukte een chagrijnige opmerking. Hij was echt helemaal klaar met die regen die steeds erger leek te worden. Nog even en ze zouden in de Elite ook maatregelen moeten treffen. Hij had het gevoel dat het camp elk moment onder water kon lopen. De tom keek geïrriteerd zijnde naar de lucht en vroeg zich af hoe het toch mogelijk was dat het de hele tijd bleef regenen. En dat na zo’n periode van droogte. In het begin had hij het nog wel aangenaam en verfrissend gevonden, maar nu vond hij het vooral irritant en wilde hij dat het op zou houden. De tom snoof geërgerd zijnde toen er deze keer een druppel kapot spatte in zijn oog. Knipperend met zijn ogen vervolgde hij zijn weg en merkte algauw de scherpe geur van het rogue territory op. Het vervelende aan deze territory was dat verschillende geuren in elkaar overgingen waardoor hij nooit zo goed een geur kon herkennen. Niet dat hij veel rogues had ontmoet. Of toch… niet meer sinds zijn meningsverschil met Cyber. Met de komst van zijn nieuwe rank had hij ingezien dat rogues pesten toch niet echt een bezigheid was die hij vol kon houden. En dus keek hij elke dag wat er voor de Elite gedaan kon worden en gedaan moest worden. En met die aanhoudende regen zou het vast niet meer lang duren eer dat er genoeg taken voor de Elite waren. De tom keek op toen hij de geur van een she-cat rook en wierp een strakke blik op een kat die hem benaderde. Hij mocht hopen dat ze de tien hondentanden aan zijn halsband direct zou opmerken en rechtsomkeert zou maken, want anders had ze een groot probleem.


+ Eerste post Baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just deal with it.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: