You're my wonderwall. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You're my wonderwall.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evan
Member
You're my wonderwall. DPKsfdL
Freedje
24
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Evan
BerichtOnderwerp: You're my wonderwall.   You're my wonderwall. Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 21:44

Het was altijd die pijnlijke beweging die hij deed voordat hij wakker werd. En het was dan ook meestal de pijnlijke beweging die ervoor zorgde dat hij klaarwakker was. De bloederige witte pels en de angstig kijkende ogen trokken weg van zijn netvlies en maakten plaats voor een beeld van groen. Het duurde even voordat hij zich realiseerde dat hij was gaan slapen onder een struik. De struik had de regen redelijk goed tegengehouden. Evan had het een tijdje volgehouden om in de schuur te blijven slapen die hij voor zichzelf had geclaimd, maar de herinneringen waren hem te veel geworden en hij had het verlaten. Zijn blik gleed even naar de richting waar de schuur stond. Hij was er vrij zeker van dat het binnen de kortste keren door een andere rogue geclaimd zou worden. Maakte het hem wat uit? Hij dacht niet dat ook maar iets hem uitmaakte. Ja, het zou hem wat uitmaken als ze terug zou komen. Hij had ook dikwijls nagedacht om nog één keer in haar tuin te gaan slapen. De tuin waar ze zo veel nachten samen hadden gespendeerd voordat ze het eindelijk had aangedurfd om met hem mee te gaan naar de schuur. Evan’s klauwen zonken in het gras terwijl hij dacht aan het gesprek dat zich een week na hun eerste nacht in de schuur had afgespeeld. Nee. Hij mocht er niet aan denken. De brok die zich in zijn keel vormde was moeilijk weg te slikken. Hell, het leek wel alsof de brokken steeds lastiger werden om weg te slikken. De tranen die achter zijn ogen brandden liet hij niet door en na een tijdje was het hem gelukt om te kalmeren. De tom wilde net wat voor zichzelf gaan jagen zodat hij zijn gedachten op een andere koers kon brengen toen hij merkte dat iemand hem benaderde. Stilzwijgend wachtte hij tot de kat naderbij kwam, maar een speels glimlachje speelde al om zijn lippen.


+ Eerste post Baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You're my wonderwall.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: