Bored to be alive. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bored to be alive.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zuko
Member
Bored to be alive.  DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Bored to be alive.    Bored to be alive.  Icon_minitimedo 30 maa 2017 - 22:05

Met een rustige blik keek Zuko naar de vallende regen. Hoewel hij er niet echt een fan van was, was het nu ook weer niet dat hij het heel erg vond. Hij vond het gevoel van een frisse wind gepaard met wat regen juist wel lekker, maar hij vond het wel wat nadelig worden als het de hele tijd door bleef gaan. Zijn keel was eerst heel erg rauw geweest en hij had zelfs tot tweemaal toe bij de RiverClan moeten drinken omdat het gewoon echt niet meer ging, maar nu had hij deze week takken voor zijn stroompje moeten leggen zodat het niet zou overlopen. Het water stond eigenlijk al veel hoger dan dat de bedoeling was en Zuko had even angst gevoeld dat het daadwerkelijk zou overstromen, maar zijn snelle actie met de takken had wel geholpen en de stroom bleef tot nu toe aardig geblokkeerd. Het hielp ook wel dat er veel katten passeerden die af en toe van het stroompje dronken als hij niet in de buurt was of als hij juist de toestemming had gegeven. Hij vond het niet erg als ze van zijn stroompje dronken en dan doorgingen, maar hij vond het wat minder als ze er de hele tijd rond bleven hangen. Zijn blik gleed naar een kat die zich voortbewoog door de regen en vroeg zich af of deze het niet koud had. Hij zat in de ingang van zijn schuur en zag dat de kat zijn territory passeerde. Ze ging er niet per se in lopen, maar het was toch dicht genoeg om aan te tonen dat ze zijn geurmarkeringen niet direct in de gaten had. Stomme regen. Zuko ging wat meer naar buiten toe zodat hij de regen op zijn kop voelde en riep naar de voorbijganger: ‘Behoefte aan een iets drogere omgeving?’ En zo nodigde hij haar uit om bij hem te komen zitten in de schuur.


+ Eerste post Baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bored to be alive.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: