Daddy issues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Daddy issues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Member
Daddy issues Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Daddy issues   Daddy issues Icon_minitimeza 1 apr 2017 - 21:43

Hij had zijn geur geroken op de Twoleg place, samen met die van zijn dochter. Niet lang daarna was de hemel open gebarsten en had die geuren weggevaagd, maar Jinx wist al te goed wat hij geroken had. Ondanks de regen, die hij met een passie haatte, was de zwarte kater dan ook het verdwijnende geurspoor van de rogue, die hij al eerder was tegen gekomen, gevolgd. Het had hem tot in het rogue geied geleid, maar de regen had zijn geur nu zo goed als uitgewist, waardoor hij machteloos in de regen stond. Met een grauw hief hij zich tot de hemel. "Waar ben je, verdomme?" Riep hij kwaad uit. Hij was Zuko al eerder tegen gekomen, de rogue leek een goed hart te hebben. Dat maakte hem echter niet minder wantrouwig, want het feit dat Ophelia interactie had met een rogue betekende problemen. En daar had zijn dochter al genoeg van.


-Zuko


Daddy issues Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Daddy issues DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Daddy issues   Daddy issues Icon_minitimema 17 apr 2017 - 20:31

Een beetje mismoedig keek Zuko naar de vallende regen. Hij had gehoopt dat het tot een einde zou komen, maar het leek alleen maar erger te worden. Miezerregen was overgegaan naar een stortbui die snel uit de hemel kwam gevallen. Uit de hemel waar StarClan zich bevond. Of zo was het hem toch verteld door één van de Clan cats die hij ooit een keertje had ontmoet. Onwillekeurig gleden zijn gedachten even naar Sagefeather, de RiverClan she-cat die hij tijdens de droogte had ontmoet en die hij sindsdien niet meer had gezien. Hij was ook niet echt naar de RiverClan border gegaan om haar op te zoeken. Hij nam aan dat ze niks meer van hem wilde weten omdat ze hem ook niet was komen opzoeken of zo, terwijl hij duidelijk had aangegeven dat dat gerust zou mogen. Misschien had ze te veel problemen in haar Clan om hem op te zoeken of misschien gewoon niet genoeg interesse, maar ergens stak het wel een beetje dat ze niet meer op was komen dagen. Maar aan de andere kant had hij ook geen moeite gedaan om haar op te zoeken, dus stonden ze op dat vlak wel quitte. En net toen hij wilde overwegen om misschien toch naar haar border te gaan, hoorde hij iemand roepen. Nieuwsgierig zijnde keek hij naar buiten en merkte dat een zwarte tom in zijn territory stond. Hij herkende de Elite cat algauw als Jinx en snel rende hij naar buiten. ‘Jinx,’ mauwde hij verrast. ‘Wat doe jij hier? Wil je graag naar binnen komen? Dat praat wat makkelijker, weet je.’ Vriendelijk zijnde keek hij de Elite cat aan en wenkte hem vervolgens om hem te volgen. Hoe veel katten had hij tot nu toe eigenlijk wel niet uitgenodigd om hem te volgen en even te verblijven in zijn schuur? Misschien wel wat te veel, maar hij kon er ook niks aan doen dat hij zich met momenten eenzaam voelde en opzoek was naar vast contact.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
Daddy issues Magik
Kip
2271
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Daddy issues   Daddy issues Icon_minitimezo 21 mei 2017 - 12:33

Hij zwiepte nijdig met zijn natte staart en wist dat hij maar beter terug kon gaan, dit was een hopeloze actie. Net toen hij zich om wilde draaien en met loodzware poten en een slecht humeur terug wilde hopen, klonk zijn naam door het getik van de regen. ‘Jinx,’ Snel genoeg zag hij de gestreepte kater. Jinx zuchtte opgelucht, maar keek de kater wantrouwig toe. ‘Wat doe jij hier? Wil je graag naar binnen komen? Dat praat wat makkelijker, weet je.’ Hm, vast. "Ik wil eerst antwoord," Miauwde hij bars een hief zich op, terwijl hij de ander een indringende blik gaf. "Waarom was je bij Ophelia? Wat heb je met mijn dochter gedaan?" Niemand zou zomaar aan zijn kleine meisje zitten, zelfs een rogue die nog vrij oké leek niet. Ookal was de kater zeiknat, die schuur moest maar even wachten.

Kort en laat ;w;


Daddy issues Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member
Daddy issues DPKsfdL
Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Daddy issues   Daddy issues Icon_minitimevr 26 mei 2017 - 20:05

Zuko moest enorm zijn best doen om zich niet geïntimideerd te voelen door Jinx’ reactie. Hij had gedacht dat ze elkaar wel goed lagen, maar nu was de tom alles behalve aardig. Hij zag er ook niet goed uit: hij zag er moe uit. En hij zag eruit alsof het hem allemaal niks meer kon schelen, alsof hij genoeg had van alles en iedereen. Zuko had het idee dat het in de BloodClan lang niet zo goed moest zijn als hij in eerste instantie had gedacht. Hij dacht dat de katten wel redelijk goed voor elkaar zorgden en dat het redelijk te doen was, maar hij had nu al twee BloodClanners aan zijn barn gehad die het tegendeel bewezen. Even keek Zuko Jinx met een verbaasde blik aan toen deze het over een Ophelia had. Maar hij had hier helemaal geen… Oh. Ophelia was waarschijnlijk de zwart-witte she-cat die zichzelf als ‘O’ had voorgesteld en die hij in zijn barn had gelaten zodat hij haar kon verzorgen. Zuko had niet geweten dat Jinx de vader van haar was en even voelde hij opluchting door zich heengaan omdat O – Ophelia dus – had aangehaald dat haar vader iemand was die ze kon vertrouwen. “Het is niet wat je denkt,” zei hij op een rustige manier terwijl hij zijn blik naar de tom richtte. “Ik heb O… Ophelia niet aangevallen als je dat soms denkt. Ik kwam haar tegen in de buurt van Twolegplace en ze was echt aan het trillen op haar poten. Ik heb haar uitgenodigd in mijn barn en heb haar van eten voorzien. Ik heb haar toen een plaats aangeboden in mijn barn, maar dat wilde ze niet. Ze had te veel schrik dat iemand achter me aan zou komen.” Hij keek de tom onderzoekend aan. Als Ophelia aangaf dat ze haar vader kon vertrouwen, dan nam hij aan dat Jinx net zo graag wilde dat ze uit de BloodClan kon ontsnappen als Zuko en Ophelia zelf. “Is ze oké?” vroeg hij bezorgd zijnde. “Misschien had ik beter moeten aandringen toen ze weer terug wilde gaan naar het camp. Ze is doodsbang, weet je. Ze wil daar weg, maar dat blijkt niet te gaan. Is er een manier om haar daar toch weg te krijgen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daddy issues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: