. Revolt [OPEN] . 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 . Revolt [OPEN] .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
. Revolt [OPEN] . Img_0510
Garnaal
5
Actief
~ SHRIMPTASTIC ~

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Razor's Child
BerichtOnderwerp: . Revolt [OPEN] .   . Revolt [OPEN] . Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 10:30

Futloos sjokte het magere poesje door het gras. De lente was begonnen, maar dat maakte haar nou niet bepaald energiek. Lente betekende langere dagen en kortere nachten. En dus minder werktijd voor haar. In de nacht lukte alles het beste. Katten waren dan wel nachtdieren, maar veel pluizebollen - en dan vooral de Kittypets - vonden het doodnormaal om 's nachts hun hol in te duiken. Als iedere haarbal in dit landje over een hol beschikte dan. Er gingen verhalen rond over zogenaamde Clankatten. Katten die groter waren de rest, sterker, gewend aan het vredige leven in de natuur. Dieren die leefde in een paradijs en genoten van de eer die ze kregen. Pff.. die clows schenen zelfs een eigen religie te hebben! Kon je het voorstellen? Grote katten met lange klauwen en modder in hun pels, biddend tot goden die niet bestonden en ook nooit zouden bestaan! En dan een beetje de show stelen. Oorlog voeren, katten van hun terrein jagen... Tuig was 't. Zwakkelingen, verwende nesten. Ooh... Razor kon niet wachten tot een van haar klanten een Contract voor een Clankat zou komen maken.

Het was een broeierige namiddag. Bijzonder warm voor de lente, bijna koortsachtig warm. Uitgehongerd zakte Razor door haar magere maar sterke voorpoten, en likte uit het modderige plasje water waar ze zo woest naar had lopen zoeken. Het smaakte naar aarde en naar... De geur van een soortgenoot trok de aandacht van de magere poes. Ze tilde haar gestreepte koppie op en loerde rond met haar grote ogen. Was het een klant.. of zo'n hilarische Clankat misschien?


Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Revolt [OPEN] . 24glth4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lafayette
Member
. Revolt [OPEN] . Tumblr_nvkx9uSkUs1sg6teeo2_r2_400
Fifi
65
Actief
The Lancelot of the Revolutionary set~

CAT'S PROFILE
Age: || 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lafayette
BerichtOnderwerp: Re: . Revolt [OPEN] .   . Revolt [OPEN] . Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 11:47

Garnaal? :3

Met een klein grijnsje om zijn lippen liep de zilvergrijze kater met een stuk muis in zijn bek door een bosje riet. Hehe, dit was het goede leven - drie maaltijden per dag, een veilige schuilplek en water. Water was er in ieder geval genoeg. De Clans, of hoe die rare kwibussen ook heetten, leken daar meer problemen mee te hebben - alle gebieden, moeras, weiland en het bos was allemaal overstroomd en omgetoverd tot een grote watervlakte. Ergens had Laf wel medelijden met die schepsels, maar de wetten van de natuur waren nu eenmaal hard. Het was ieder voor zich, en alleen de sterksten overleefden. Behoedzaam baande hij zich een weg langs de grote modderpoel, waardoor hij recht op het spoor kwam van een andere kat. Een cyperse poes die schijnbaar een of twee manen ouder was dan hem, vertelde haar geur hem, waardoor hij met nog een breder grijnsje naar voren sloop. Tijd voor wat van zijn Franse charming skills. Hij verstopte zijn overgebleven stuk muis onder een bosje bladeren en zette zijn charmante halve grijns, halve glimlach op zijn gezicht terwijl hij zijn soortgenoot benaderde. "Bonjour, mademoiselle. Wat zoekt zo'n charmant gezelschap als jij hier?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
. Revolt [OPEN] . Img_0510
Garnaal
5
Actief
~ SHRIMPTASTIC ~

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Razor's Child
BerichtOnderwerp: Re: . Revolt [OPEN] .   . Revolt [OPEN] . Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 13:39

'Bonjour, mademoiselle. Wat zoekt zo'n charmant gezelschap als jij hier?' Met een ruk draaide de magere poes zich om, en staarde een kater in zijn groene kijkers. Het zilvergrijze dier grijnsde charmant, maar niet charmant genoeg om Razor te overtuigen. Ze trok haar neus op en keek hem met half dichtgeknepen ogen aan. 'Jij bent zeker geen Clankat, hm?' snoof ze. Ze verwachtte niet dat Clankatten zo ver van hun vertrouwde bosjes slenterden. En al helemaal niet dat ze hun soortgenoten op zo'n manier begroette. Razor liep langs de kater en liet haar staart over zijn zilvergrijze schouder glijden. Kort, maar toch wel eventjes. Ze wilde niet overkomen als een allemansvriend, want dat was ze niet, maar ook wist Razor uit ervaring dat het hebben van bondgenoten handig kon zijn. En deze kater was wellicht wel een handige bondgenoot. 'Ik ben nieuw in de land. Ben jij op de hoogte of plotsmedende groeperingen de hulp van een sluipmoordenaar kunnen gebruiken?' Misschien was deze snuiter wel deel van een groep die tegen de Clankatten was. Razor kon het zich niet voorstellen dat er nog nooit een groep katten met zo'n motief was geweest.


Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Revolt [OPEN] . 24glth4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hamilton
Member
. Revolt [OPEN] . YROsAx5
Kaiden
12
Actief
Who lives?
Who dies?
Who tells your story?

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Hamilton
BerichtOnderwerp: Re: . Revolt [OPEN] .   . Revolt [OPEN] . Icon_minitimezo 2 apr 2017 - 22:11

De tabby struinde door het gras met korte en geïrriteerde passen. Freaking Laf en zijn idiote plannen, kon de Franse kater niet voor een keer naar hem luisteren?? Kon iemand voor een keer naar hem luisteren?? Alexander begreep dat, oke, na twee uur praten waren ze hem zat maar c'mon zijn squad moest toch wel reden zien in zijn woorden? Nu zat hij weer in dit onbekende gebied achter de tom aan terwijl hij het liefst zo snel mogelijk weer weg was. Laurens en Mulligan zaten thuis te wachten in het midden van de drama en hij had hier bijna een vakantie.
Zijn geurspoor was verbroken door het bloed dat aan zijn vacht kleefde van de vogel die hij onhandig had gedood. Het spartelende dier had met zijn vleugels het bloed overal gekregen en Alex had nog geen tijd gehad om het schoon te likken. Toch wist de geur hem te vertellen dat Laf hier was geweest en goddamnit, hij ging zijn vriend vinden hier. Alexander schudde met zijn natte kop en strekte zich uit. Nu moest hij dichtbij zijn. Met een ruk bleef hij staan toen twee katten in zijn beeld verschenen, Lafayette en een slanke she-cat. Alright, dat was interesting to say the least. De tabby stapte naar voren en sloot zich aan aan Lafayette's kant terwijl de she-cat sprak. Hij had nog net haar woorden kunnen opvangen. "Lafayette hier heeft jou niet nodig, hij kan dat prima zelf." Zijn toon was een stuk brutaler dan zijn vriend en er stond een geërgerde blik in zijn ogen. 


. Revolt [OPEN] . QaSSl4O
How do you write like you're running out of time?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
. Revolt [OPEN] . Img_0510
Garnaal
5
Actief
~ SHRIMPTASTIC ~

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Razor's Child
BerichtOnderwerp: Re: . Revolt [OPEN] .   . Revolt [OPEN] . Icon_minitimema 3 apr 2017 - 14:00

Ze zag 'em al aankomen. Een andere kater, duidelijk in een slechter humeur dan de vent voor haar. 'Lafayette hier heeft jou niet nodig, hij kan dat prima zelf,' sprak de kater geërgerd. Oh, vanwaar dat humeur? Had hij de afgelopen dagen door de stromende regen en broeiende hitte naar dit nutteloze land moeten lopen? 'Wat een charmante vriend heb je daar, beste Lafayette,' zei Razor kil met een klein, flauw glimlachje. 'Vertel eens, Lafayette. Volgens deze haarbal hier ben jij dus in staat koelbloedig te vermoorden, nietwaar?' Ze stapte vooruit en keek de kater diep in zijn ogen. 'Hoe voelde je eerste kill?'


Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Revolt [OPEN] . 24glth4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
. Revolt [OPEN] .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: