Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING]   Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] Icon_minitimewo 5 apr 2017 - 20:55

Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] BloodClan_icon_by_starsightsw2007
YOUNG ONES TRAINING

Nadat Shark de goedkeuring had gekregen van Claw was hij naar de young ones tower gegaan en bulderde zijn stem niet veel later door de hele ruimte: ‘Alle young ones in het camp verzamelen voor een gezamenlijke training!’ Normaal gezien ging hij niet zelf door de tower om na te kijken of er ook effectief beweging kwam in de groep jonge katten, maar voor de verandering liep hij deze keer wel de trap op en liet, net zoals hij Claw dat altijd hoorde doen, zijn poten hard genoeg neerkomen om zichzelf duidelijk hoorbaar te maken voor iedereen. Hij liet zijn klauw tergend langzaam over de grond gaan wat een schrapend geluid veroorzaakte telkens als hij een young one te langzaam uit zijn nest zag komen. Nadat hij de hele tower had gehad, liep hij weer terug naar beneden en wierp een strakke blik op de uitgang van het camp. Hij vroeg zich af waar Muta en Ophelia bleven. Hij liep naar Claw toe en boog zijn kopje dicht genoeg naar het oor van de leader zodat hij, zonder dat anderen het konden verstaan, kon zeggen tegen zijn leader: ‘Ik denk dat je Jinx, Ophelia en Muta eens moet gaan controleren. Ik vertrouw het niet helemaal.’ En na een lange blik op de zwarte tom te hebben geworpen, draaide hij zich om om te kijken wie zich allemaal al verzamelde. ‘Naar hier,’ sprak hij enkel en hij wenkte hun met zijn staart terwijl hij naar het midden van het camp liep. Nadat hij zag dat enkelen zich al verzameld hadden, begon hij met zijn uitleg. ‘Zoals jullie daarnet al wel hebben gehoord, zal de Elite binnenkort ten strijde trekken tegen de Clans. Dit wil zeggen dat iedereen goed getraind moet zijn en zijn skills goed genoeg getoond moet hebben om deel te kunnen nemen aan het gevecht. Het is immers belangrijk voor de Elite dat we die boskatjes eindelijk eens laten zien wie hier de baas is.’ Hij liet zijn blik langs de groep glijden. ‘Natuurlijk zijn jullie nog niet allemaal zo ver met jullie training dat jullie de fijne kneepjes van het vak al kennen en daarom stel ik voor dat Claw en ik jullie gaan observeren tijdens deze training. Kies allemaal één partner uit met wie je wilt samen werken en begin maar te sparren. Claw en ik zullen ondertussen langsgaan om jullie enkele belangrijke moves aan te leren die jullie vervolgens gaan oefenen op elkaar.’ Hij keek de groep strak aan. ‘Denk eraan. We staan binnen de kortste keren tegenover een zeer ingewikkelde vijand, dus houd jullie vooral niet in.’ Hij wilde zich omdraaien zodat de young ones konden beginnen met het kiezen van hun partner en het sparren, maar draaide zich twijfelachtig om. ‘Oh ja… Mochten de oudere young ones denken klaar te zijn voor een final assesment mogen zij zich natuurlijk altijd melden bij mij of bij Claw. Houd jullie vooral niet in. Dit zou het ideale moment zijn om duidelijk te laten zien waar jullie loyaliteiten écht liggen.’ Na nog één strakke blik gaf hij het sein dat ze konden beginnen.


Note: Diegenen die hun final assesment willen doen, mogen dat melden in dit topic aan Claw of aan Shark. Deze young ones zullen dan na de training meegenomen worden zodat ze zichzelf kunnen bewijzen.
Als je mee doet aan dit topic, probeer dan actief mee te posten zodat we er samen een gezellig, actief topic van kunnen maken!

Uitleg: x Young ones kiezen één partner uit om mee te sparren.
x Young ones beginnen met sparren en worden toegezien door Claw en Shark.
x Oudere young ones die zich klaar voelen voor een final assesment melden dat bij Claw en Shark.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1918
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING]   Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] Icon_minitimedo 6 apr 2017 - 15:14

Het was weer zover. Hij tilde zijn kop op toen hij de stem van Shark hoorde. Hij kreunde eventjes, maar kwam toch maar overeind. Een gezamenlijke training. Hij was benieuwd tegen wie hij dit keer moest sparren. Hij liep achter de commander aan de trap af en de tower uit. Hij zag wel dat Shark even zijn vader aansprak, maar hij besloot om er op gepaste afstand van te blijven. Al hoorde hij alsnog de naam van Ophelia vallen. Dus trok hij even met zijn oren, voordat hij zich snel van het tweetal afwendde. Pas toen Shark hen toe begon te spreken keek hij weer om. Ze kregen de opdracht om een sparpartner te zoeken. Dus stond hij weer op en keek om zich heen. Afwachtend of iemand op hem af zou stappen of dat hij dat zou moeten doen. Het maakte hem niet zo veel uit wie zijn sparpartner zou worden.


Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] 85A0ca8T_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] V4s23EcO_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] FTbtNyE2_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] FTbtNyE2_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] PF71KdU0_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] JeyKDma8_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] GPr1M0jZ_oBorn to kill. [YOUNG ONES TRAINING] COxUkZt
Judge me
Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING] NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Born to kill. [YOUNG ONES TRAINING]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: