And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Runa
Member
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.   And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Icon_minitimedo 14 sep 2017 - 16:00

Het was heel even stil en even dacht Runa dat haar vader het op de juiste manier had geïnterpreteerd en dat er dadelijk een klauw in haar nek gestoken zou worden. Ze wist dat haar vader van haar hield, maar hij had twaalf hondentanden en daarmee het maximaal behaald wat een member kon behalen. Als dat al niet bewees dat hij een loyale Elite cat was, bewees zijn hulp het wel als er weer iets gebeurde. Hij reageerde niet afzijdig of terughoudend, maar bood direct zijn hulp aan en dat zorgde ervoor dat het Runa zorgen baarde om ooit haar echte gevoelens met hem te delen wat de Elite betrof. Maar de klauw kwam niet en een preek ook niet, alleen dat ze aan de honden zou wennen. Runa ontspande weer een beetje. Het was vreselijk, maar ze kon haar ouders hiermee niet vertrouwen. Nee, ze kon niemand in de Elite hiermee vertrouwen. Ophelia misschien, maar die was opeens nergens meer te bekennen en Runa vroeg zich af of de zwart-witte she-cat het dan toch voor elkaar had gekregen om de Elite in alle chaos te ontsnappen. Eigenlijk zou ze het best fijn vinden als dat daadwerkelijk zo was. Ze vond het minder dat ze alleen achterbleef, maar in elk geval was de droom van Ophelia dan uitgekomen, ook al werd ze vogelvrij verklaard vanaf het moment dat Claw doorhad dat er iets mis was. Maar misschien waren er katten die een excuus voor hadden verzonnen. Hm. Het beste wat ze over haar konden zeggen als zij de Elite ontsnapte, was dat ze dood was. Als ze de Elite ooit op een dag zou ontsnappen. “Net zoals het vermoorden van een kat ooit zal wennen?” Ze draaide haar kopje lichtjes en keek haar vader aan. “Ik hoor kittens die het geweldig vinden om hun final assesment uit te mogen voeren en young ones die niet kunnen wachten eer dat ze een kittypet vermoord hebben en die halsband binnengehaald hebben, maar is het echt zo geweldig of verandert het opeens heel je leven?” Ze keek haar vader rustig aan. “Ik denk er ’s nachts vaak over na, maar ik kan me gewoon niet voorstellen hoe het moet zijn als je van jezelf weet dat je een onschuldig leven hebt ontnomen van een kat.” Gaf ze te veel prijs? Misschien, maar ze wilde weten wat haar vader erover dacht. Misschien een beetje geschokt omdat zijn vijf moons oude dochtertje hem dit opeens vroeg. Ophelia had echter gezegd dat ze wijzer was en meer nadacht dan de andere kittens van haar leeftijd en Runa begon dit zelf steeds meer en meer te geloven.


And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Mini_a10
It's a nouk
4945
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

657 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.   And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Icon_minitimeza 16 sep 2017 - 19:25

“Net zoals het vermoorden van een kat ooit zal wennen?” vroeg Runa hem. Wat een vragen, komend van een kitten. Hellhound draaide zijn blik weer op de zwart witte kattin. “Ik hoor kittens die het geweldig vinden om hun final assesment uit te mogen voeren en young ones die niet kunnen wachten eer dat ze een kittypet vermoord hebben en die halsband binnengehaald hebben, maar is het echt zo geweldig of verandert het opeens heel je leven?” Het was inderdaad een feit dat de meeste er verder niet zo veel over nadachten. Dat het niet meer dan gewoon was voor hun. Daarom besteedde ze er nooit zo veel aandacht aan. Er waren er maar weinigen die dat wel deden. En het grootste deel daarvan had ooit aan een van de vier clans toebehoord. “Ik denk er ’s nachts vaak over na, maar ik kan me gewoon niet voorstellen hoe het moet zijn als je van jezelf weet dat je een onschuldig leven hebt ontnomen van een kat.” Hellhound zwaaide een keer met zijn staart en richtte zijn blik weer naar voren. Hoe moest hij daar nou weer antwoord op geven? Na een paar secondes voor zich uit te hebben gekeken richtte de kater zijn groene blik weer op zijn dochtertje. "Voor de meesten went dat nooit, sommige wel maar dat ligt aan de kat zelf. De assessment is de enige moord die je verplicht bent om te plegen tijdens je tijd in de Elite. Maar dat hoeft geen kat te zijn, een kleine hond kan ook. Ergens veranderd je leven er wel mee maar dat is lastig uit te leggen. Het is ook voor iedereen anders. En ik heb persoonlijk nog nooit een 'onschuldige' kat van het leven beroofd, het ligt er allemaal aan hoe en wat je wil."


And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.   And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Icon_minitimedi 26 sep 2017 - 20:40

Het was vreemd te noemen dat haar vader niet achterdochtig werd, dat hij geen vragen ging stellen over wat ze nu eigenlijk wilde bereiken door haar woorden zo tegen hem te spreken. Maar hij keek haar enkel afwachtend aan en pas na een paar seconden antwoordde hij op haar vraag. Hij minimaliseerde de impact die de final assesment op een kat zijn leven kon hebben. Of ze had toch het gevoel dat hij dat deed. Ze had echter niks anders kunnen verwachten van een Elite cat en ze trok wat met haar oortje terwijl haar vader verder vertelde over de mogelijkheden van haar final assesment. Een kleine hond doden zou minder erg aanvoelen dan een kat, maar alsnog had ze niet het idee dat ze dat pad in wilde slaan. Ze wilde liever een eigen leven leiden zonder daarbij de druk van Claw en Shark dat ze iemand om het leven moest brengen. Ze vroeg zich af wat het nut was van zo’n final assesment en waarom katten er juist zo veel voldoening uit haalden. Claw en Shark zouden andere katten puur voor de lol vermoorden, katten die hun niks hadden misdaan, maar het volgens hun alsnog verdienden om gedood te worden. Ze sloeg kort met haar staart en richtte haar blik daarna weer op haar vader. “Misschien denk ik er tegen die tijd wel anders over,” mompelde ze vervolgens, niet het gevoel hebbend dat ze daar ooit een ander idee over zou hebben. Maar ze werd binnenkort young one en als ze een plan wilde hebben om ooit aan deze nachtmerrie te ontsnappen, dan zou ze snel moeten nadenken. “Zijn er ook katten geweest die het niet gedaan hebben?” Ze keek haar vader aan. “Die… gelogen hebben? Ik bedoel… Shark en Claw kunnen nooit controleren of een kat echt iemand vermoord heeft, wel dan? Ze kunnen de halsband ook ergens opgegraven hebben of zo.” Dat zou nog een mooie oplossing zijn, maar dan was ze nog steeds niet van de Elite af. Ze moest een manier vinden waarbij ze niet alleen aan haar final assesment kon ontsnappen, maar ook aan de druk van de Elite.


And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Mini_a10
It's a nouk
4945
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

657 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.   And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Icon_minitimeza 30 sep 2017 - 20:54


“Misschien denk ik er tegen die tijd wel anders over,” mompelde de kattin. Hellhound zwaaide een keer zacht met zijn staart. Hij wist niet goed hoe hij er mee moest handelen. Hij wilde niet nog meer katten verliezen om die reden. Het bracht hun leven meer in gevaar dan dat ze waarschijnlijk ooit zouden komen in de Elite. Hij zag de katten waar hij om gaf liever niet dood, dat had hij al veel te vaak gezien. “Zijn er ook katten geweest die het niet gedaan hebben?” De rosse kater fronste en keek met een wat vragende blik naar zijn dochtertje, dat had wat meer uitleg nodig. “Die… gelogen hebben? Ik bedoel… Shark en Claw kunnen nooit controleren of een kat echt iemand vermoord heeft, wel dan? Ze kunnen de halsband ook ergens opgegraven hebben of zo.” De rosse kater zuchtte en schudde een keer met zijn kop. "De mentor of een van hun is bij de final assessment dus dat is niet mogelijk," sprak Hellhound rustig. Toch speelde het in zijn hoofd waarom ze al deze dingen wilde weten.


And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.   And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Icon_minitimewo 4 okt 2017 - 22:14

Haar vader beantwoordde de vraag en Runa gaf een knikje, maar toch wilde ze verder over het onderwerp gaan. En misschien wilde ze stiekem ook gewoon testen of hij uiteindelijk door zou krijgen dat het over haar ging, dat zij diegene was die weg wilde gaan uit de Elite. Haar vader was niet dom en ze was er vrij zeker van dat als ze nu door zou blijven gaan over het onderwerp dat hij het zeker weten te weten zou komen. En wie weet wat hij dan met haar zou doen. Dan zou zijn eigen dochter een verraadster zijn en moest hij ervoor zorgen dat niemand daar ooit achter zou komen. Runa geloofde best dat haar vader van haar hield, maar ze dacht niet dat hij het voor haar over zou hebben om te liegen. Want eerlijk was eerlijk: hij had twaalf hondentanden en dat was zelfs meer dan de deputy op een punt in zijn leven had gehad. Eigenlijk zou haar vader wel eens goed tot de volgende deputy genoemd kunnen worden als Shark of Claw zou sterven. Maar misschien zou ze liever haar vader aan de macht zien dan haar moeder. Ze rilde al bij het idee dat haar moeder aan de macht zou komen. Ze keek weer terug naar haar vader en haalde toen haar schouders op. “Tenzij de mentor het zou zien zitten om te liegen,” sprak ze. Om zichzelf niet verdacht te maken, voegde ze daaraan toe: “Kom op, papa. Je gaat me niet vertellen dat iedereen in de Elite even eerlijk is en even loyaal is aan Claw en Shark.” Ze haalde haar schouders op. “Heb je die dochter van Shark al eens gezien, Shallow? Zij lijkt mij echt totaal geen kat die bij de Elite hoort.” En dat haar vader dan Shark was, maakte dat er waarschijnlijk niet leuker op voor de tabby. Runa kon niet geloven dat Shallow vrijwillig had gekozen voor de Elite. En misschien was dat ook wel helemaal niet zo.


And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Mini_a10
It's a nouk
4945
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

657 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 52 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.   And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Icon_minitimeza 7 okt 2017 - 16:40

De zwart witte kitten haalde haar schouders een keer op. “Tenzij de mentor het zou zien zitten om te liegen,” sprak ze alsof het de normaalste zaak van de wereld zou zijn. Er was een frons gevormd op de kop van de rosse kater terwijl hij zijn dochtertje aankeek. “Kom op, papa. Je gaat me niet vertellen dat iedereen in de Elite even eerlijk is en even loyaal is aan Claw en Shark.” Ze haalde haar schoudertjes nog een keer op. “Heb je die dochter van Shark al eens gezien, Shallow? Zij lijkt mij echt totaal geen kat die bij de Elite hoort.” Hellhound liet een diepe zucht klinken. Hoe was hij hier nou weer in verzeild geraakt? En waarom begon hij het gevoel te krijgen dat hij deze tekenen helemaal niet verkeerd opvatte. "Niet iedereen is even loyaal maar dát is de regel waar iedereen aan moet gehoorzamen. Wat Shallow betreft, zij doet haar best. Je hoeft niet 'kwaadaardig' te zijn of iedereen te vermoorden om bij de Elite te horen," verzuchtte de rosse kater.


And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage. - Pagina 2 Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And I just can't keep living this way, so starting today, I'm breaking out of this cage.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: