Raindrops. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Raindrops.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Raindrops. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Raindrops.   Raindrops. Icon_minitimezo 23 apr 2017 - 20:35

Shark onderdrukte een zucht toen hij naar buiten keek en de regen gelijk op zijn snuit kwam vallen. Hij had hier echt een hekel aan. Eerst begon hij er een hekel aan te krijgen, maar nu had hij er een hekel aan gekregen. Hij wilde dat die stomme regen eindelijk eens op zou houden en dat hij eens naar buiten kon gaan zonder dat zijn pels gelijk helemaal nat zou worden. Maar natuurlijk werd hem dat weer niet gegund. Hij onderdrukte een zucht en besloot om toch maar naar buiten te gaan, want van binnen te zitten ging hij zich toch alleen maar irriteren. Hij twijfelde of hij Nyra, Ara of Draco op zou halen voor een training, maar besloot het maar te laten voor wat het was. Draco zou bovendien binnenkort toch zijn final assesment krijgen en dus was een extra training niet bepaald nodig. Voor Ara had hij al wel een paar plannen in zijn hoofd van wat hij haar kon leren en Nyra leek bijna klaar te zijn voor haar final assesment. Ze was ondertussen erg gegroeid en leek een sterk karakter ontwikkeld te hebben. Ze begon steeds meer en meer op een echte Elite cat te lijken en Shark vroeg zich af of zijn harde lessen daar in meegeholpen hadden. In elk geval was het prettig om te zien dat ze niet de zoetsappige kant opging. Dat was in elk geval toch één dochter van Zira die zich wilde binden aan de Elite. In Muta zag hij ook wel potentie, maar Ophelia was een twijfelgeval. En dan dacht hij dat hij iemand miste van hun nestje, maar hij wist zo niet direct wie. Het had hem best veel moeite gekost om iedereen in de Elite beter te leren kennen, maar het hielp dat hij namen moest onthouden als deputy zijnde. Alleen wilde hij soms wel eens een naam vergeten. De tom rende met snelle passen door Twolegplace en verliet dat gedeelte van het territory. Hij ging in de richting van rogue territory. Jeetje. Daar was hij echt allang niet meer geweest. Niet meer sinds hij zo’n eikel was dat hij katten daar ging irriteren en uitdagen. Maar die tijd was nu aan hem voorbij. Zijn aandacht werd getrokken door een kat die hem naderde en met een kalme, kille blik wachtte hij tot de kat voor hem zou staan.


+ Eerste post voor Ty
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty
Member
Raindrops. DPKsfdL
Bo ~
860
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ty
BerichtOnderwerp: Re: Raindrops.   Raindrops. Icon_minitimema 24 apr 2017 - 18:15

Het was niet al te lang geleden dat hij net aan de dood ontsnapt was. Hij was samen met Demeter Shrewstar en haar partner tegen gekomen, waarna ze begonnen te vechten. Niet alleen dat, Demeter was vermoord. Hij achtergelaten met vreselijke wonden. Als het niet voor een vriendelijke Rogue geweest was, dan was hij er nu niet eens meer geweest. Sindsdien had hij ook zijn kittens niet meer gezien, daar had hij toch geen behoefte aan. Hij zou nooit een goede vader zijn geweest en dat had Demeter zelf ook wel geweten. Het was nu al meer dan een jaar verder, hij wist niet eens of zijn kittens nog leefden überhaupt, maar hey. Toen de geur van BloodClan zijn neusgaten bereikten gromde hij even zachtjes. Zelf had hij vroeger ook in de BloodClan geleefd, totdat hij Demeter had ontmoet. Toen had hij bepaald BloodClan te verlaten en met Demeter te leven als Rogue. Zijn halsband had hij weg gedaan, dat had hij toch niet meer nodig, en hij kende de kater voor hem niet. Dus er was waarschijnlijk weinig kans dat de kater hem zou herkennen. Het was immers al bijna een jaar en een half geleden dat hij met hen had geleefd. De kater voor hem had ten alle tijden de BloodClan gejoind kunnen hebben in de tijd dat hij weg was. Misschien was het zelfs wel ervoor, wie zou het zeggen? De kater had hem ook al gespot en leek op hem te wachten tot hij bij hem zou komen. Nou, dan zou hij naar hem toe komen ook. Daar had hij geen problemen mee, moest hij zeggen. "Wat doet een elite member in Rogue territory?" was de eerste vraag die hij dan ook meteen dropte bij de kater.


Raindrops. CFKdxRZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Raindrops. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Raindrops.   Raindrops. Icon_minitimewo 26 apr 2017 - 20:22

De tom die voor hem stond leek ongeveer even oud te zijn. Toen Shark zijn bek opende om zin geur in te ademen, rook hij de geur die over het algemeen wel rondhing in het rogue territory en zijn eigen geur. Dat wilde zeggen dat de tom niet net uit een Clan was gegaan of zo. Toen hij van kittypet naar rogue was gegaan, had het ook niet heel lang geduurd voordat de geur van het rogue territory in zijn vacht was blijven hangen. Nu rook hij gelukkig door en door naar zijn eigen geur en naar bloed. Hij hield van die bloederige geur. Het toonde aan dat hij echt helemaal tot de Elite behoorde en dat er geen twijfel was dat hij ooit nog zou terugkeren naar de Twolegplace. Hij was begonnen als een simpele member zonder reputatie en nu was hij, iets minder dan twintig moons verder, opeens de deputy geworden. Hij was het vooral geworden door onverwachte, vervelende omstandigheden, maar misschien had Claw altijd wel zijn oog op hem gehad. In elk geval was het een rank waar hij trots op was en hij hoopte dan ook dat hij deze rank nog lang zou behouden. Hij hoopte dat hij met Claw nog vele moons over de Elite kon heersen. Hij keek de tom recht aan toen deze hem een vraag stelde. ‘Ten eerste is het de deputy waar je tegen spreekt, dus niet zomaar een Elite member,’ sprak hij met zijn kille stem. ‘En ten tweede ga ik en sta ik waar ik wil. Ik hoef hiervoor geen verantwoording af te leggen en zeker niet tegenover een rogue.’ Hij had zijn rank voor iets gekregen. Hij ging zich écht niet verantwoorden tegenover één of andere rogue die vond dat Elite cats uit zijn territory moesten blijven. ‘Maar je bent dus bekent met de Elite,’ ging hij op een iets meer geïnteresseerde toon verder. ‘De meesten noemen ons namelijk de BloodClan, maar dat is bij jou dus niet het geval.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Raindrops.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: