All is dead. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All is dead.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
All is dead. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: All is dead.   All is dead. Icon_minitimezo 23 apr 2017 - 20:41

Met een snelle beweging vloog de klauw van Shark naar voren terwijl hij net deed alsof een denkbeeldige tegenstander hem aan wilde vallen. Hij week naar achteren terwijl hij zich inbeeldde dat een tegenstander naar voren wilde slaan met zijn poot, dook naar beneden en maakte vervolgens een happende beweging weer terug naar boven alsof hij de poot van iemand tussen zijn abnormaal scherpe tanden klemde. Vervolgens zette hij druk met zijn tanden en alleen al het idee om een bot te horen kraken, bezorgde hem een gevoel van voldoening. Hij kwam weer terug overeind en negeerde het feit dat zijn pels nu helemaal vuil zag. De regen zou het wel weg wassen of hij zou het later wel zelf doen, maar nu wilde hij zich graag concentreren op hoe hij een denkbeeldige tegenstander tegen de grond zou kunnen werken. Hij had zijn elf hondentanden en het zou niet veel meer kosten voor het er twaalf zouden worden, maar dat wilde niet zeggen dat hij geen trainingen moest onderhouden. Hij wilde zijn young ones het beste van het beste aanleren zodat ze de volgende sterke generatie van de Elite zouden worden als Claw en hij niet meer leefden. Hij wilde zorgen dat één van die katten de volgende deputy kon worden. En hoewel hij niet hoopte dat Claw binnen de kortste keren zou sterven, zou hij graag als de leader zou sterven één van zijn voormalige young ones aan willen duiden als deputy. Maar daar moesten ze wel eerst goed hun best voor doen. Bovendien dacht hij dat er nog best wel wat seizoenen voorbij zouden gaan eer dat Claw en hij zouden sterven, dus ze hadden nog wel even tijd. De tom stond op en draaide zich met een ruk om waarna hij zijn tanden in wat hout zette. Het hout versplinterde direct en barstte in kleine stukjes los over de grond. Shark keek van de stukjes hout naar de kat die voor hem was komen staan en trok zijn nagels in. Hij bewoog wild met zijn kop zodat het stuk hout in zijn tanden op de grond viel en zijn elf hondentanden luid tegen elkaar rinkelden. Daarna wierp hij een kille blik op haar en trok kort met zijn oortje. Wat deed ze hier?


+ Eerste post voor Lexa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lexa
Member
All is dead. E70a7710
Dodo
180
Actief
❝Feelings make you weak.❞


CAT'S PROFILE
Age: ✗ 28 moons ✗
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lexa
BerichtOnderwerp: Re: All is dead.   All is dead. Icon_minitimewo 26 apr 2017 - 18:14

Lexa was nog niet zo lang te vinden in deze buurt en ging dan ook vaak op onderzoek uit om alles te weten te komen. Met voorzichtige en stille passen wandelde ze door het gebied heen waar overal takken lagen en stukken steen. Ze had hier en daar verhalen opgevangen over de bloodclan, een naam de zij vreemd vond klinken. Hout wat versplintert werd verbrak de stilte en liet haar opkijken. Een redelijk robuuste kater worstelde met een stuk hout alsof het een kleine tandenstoker was. Haar wenkbrauwen waren opgetrokken toen ze ook nog zag dat de kater een halsband met tanden om had. Vreemde snuiter die tom-cat. Ze merkte dat hij haar aankeek en ze liep wat dichter naar hem toe, nog steeds op haar hoede. "Lexa." Stelde ze zichzelf voor. Het was vreemd er geen 'kom Trikru' achter te zetten, dat was vroeger. Wie ze was. Nu was ze gewoon Lexa. Geen Heda kom Trikru. Noppes.


wonkru || rogue group

jus drein jus daun

All is dead. X10
blood must have blood
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
All is dead. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: All is dead.   All is dead. Icon_minitimewo 26 apr 2017 - 20:35

De she-cat staarde hem aan alsof hij gestoord was en Shark kon het niet laten om haar een maniakale grijns toe te werpen. Ze had waarschijnlijk nog nooit een kat met een halsband en hondentanden gezien. Haar onschuldige voorstelling van zichzelf duidde op het feit dat ze nog niet veel of helemaal niet met Elite cats in aanraking was gekomen. Dan had ze nu toch wel mooi prijs, want hij was de deputy. En hij zou er wel voor zorgen dat dit een onvergetelijke ontmoeting werd. De she-cat stelde zichzelf voor, maar Shark wist dat hij haar naam waarschijnlijk weer zou vergeten. Ze was geen interessant figuur en ze trok zijn aandacht niet. Alhoewel… Misschien trok ze zijn aandacht ergens ook weer wel omdat ze daar juist zo onwetend stond. Ze had geen idee wat hij gedaan had in zijn verleden en wat hij kon doen. Ze had geen idee dat als ze iets verkeerds zei tegen hem of iets verkeerds deed dat het waarschijnlijk zou resulteren in haar dood. Arm jong ding. Hij had ontzettend veel medelijden met haar. Niet echt. Met een grijns liep hij naar haar toe zodat zijn hondentanden tegen elkaar rinkelden wat redelijk spookachtig klonk in dit verlaten gebied. Hij cirkelde twee rondjes om haar heen voordat hij vlak voor haar ging zitten, zijn neus bijna de hare rakend. ‘Je moet wel heel erg dom zijn of een doodswens hebben om een Elite cat te benaderen en jezelf zo onschuldig voor te stellen alsof je dat je verwacht dat ik je dan met rust zou laten.’ Hij grijnsde zijn scherpe tanden naar haar bloot. ‘Dus vertel me eens… Wil je dood of moet ik je op een andere manier kennis laten maken met de Elite? Jij kiest.’ Pesterig stak hij zijn nagel naar haar uit en liet deze vlak voor haar oog naar beneden gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All is dead.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: