~ Training! ~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ~ Training! ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Batflight
Member
~ Training! ~  DPKsfdL
50

CAT'S PROFILE
Age: 1 jaar en 2 manen
Gender:
Rank:
Batflight
BerichtOnderwerp: ~ Training! ~    ~ Training! ~  Icon_minitimedi 6 sep 2011 - 20:52

[Vervolg van http://warriorcats.bigforumpro.com/t3230-wake-up-it-s-a-new-day-to-train]

"Jagen en vechten ... Verschillende geuren ... Jaa, dat wil ik leren!" Enthousiast rende Crystalpaw achter haar mentor aan. Batflight liep stevig door. De wind was iets minder geworden, maar de lucht was nog steeds bedekt met een dikke witte wolkenlaag. Hij liep richting een groepje bomen, een perfecte plek om te trainen. Toen ze er aankwamen, zocht hij een mooie open plek op. "Vandaag zal ik je de basistechnieken van gevecht uitleggen," zei hij terwijl hij zich omdraaide naar Crystalpaw. Hij ging in vechtspositie staan, gebogen door zijn voorpoten en zijn achterpoten gestrekt, klaar om elk moment weg te springen. "Een echte Warrior weet deze principes," Hij tilde een voorpoot op, en liet zijn nagels zien. "En gebruikt ze om zijn leider en Clan-genoten te verdedigen." Hij sloeg in de lucht voor Crystalpaw, met een snelle en krachtige slag. Hij ging weer gewoon staan. "Probeer eerst maar in goede positie te gaan staan. Deze positie geeft je de mogelijkheden om als het moet snel weg te kunnen springen van eventuele aanvallen, en tegelijk om zelf goed aan te kunnen vallen."


~ Training! ~  Batflight-4

Night - Brokenstar - Fierypaw - Batflight - Snow
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
~ Training! ~  DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Crystaltear
BerichtOnderwerp: Re: ~ Training! ~    ~ Training! ~  Icon_minitimedi 6 sep 2011 - 20:59

"Een echte Warrior weet deze principes," Begon hij. Hij tilde een voorpoot op, en liet zijn nagels zien. "En gebruikt ze om zijn leider en Clan-genoten te verdedigen." Hij sloeg in de lucht voor Crystalpaw, met een snelle en krachtige slag. Hij ging weer gewoon staan. "Probeer eerst maar in goede positie te gaan staan. Deze positie geeft je de mogelijkheden om als het moet snel weg te kunnen springen van eventuele aanvallen, en tegelijk om zelf goed aan te kunnen vallen." Zei hij uiteindelijk. Crystal probeerde die positie ook aan te nemen, Ze deed haar best maar kon haar achterpoten niet goed strekken. Ze deed ech haar best en uiteindelijk leek die houding nog mee te vallen, voor haar toch. Ze Liet ook haar nagels zien en gronsde, boos. of eigenlijk, nep boos.


~ Training! ~  14igyt1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
~ Training! ~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: