Rolex 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Rolex

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rolex DPKsfdL
M
119
Actief
They treated him like a monster

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperstrike
BerichtOnderwerp: Rolex   Rolex Icon_minitimema 8 mei 2017 - 22:43

De grote bruine tom bemodderd en al had het Shadowclan gebied verlaten en strompelde nu wat over het oude Riverclan landschap. Een tijdje geleden hadden hier nog vele katten geleefd, allemaal volgens de clancode en leidend door een Clanleader maar nu was alles stil. Het was nu paar kleine weekjes geleden dat de clans vertrokken waren en Viperstrike had nog geen dag spijt van dat hij achtergebleven was. Wat zou er gebeurd zijn geweest als hij mee gegaan was? Zouden de elders die hij had opgevangen gestorven zijn van de honger? Misschien zelfs uitdroging ondanks de oneindige regen die sommige dagen viel. Sommige oudere katten konden niet eens meer hun nest uitkomen dus het was maar goed dat hij er was. De stevige Shadowclan warrior bewoog zich veder door het Riverclan gebied zoekend naar katten die misschien net als hij hier rondzwermde. Het kon toch niet dat hij als enige achtergebleven was? Waren de andere clans dan net zo harteloos geweest als Shadowclan om de katten zo achter te laten als ze niet in staat waren om de reis te maken. Viperstrike kneep zijn ogen tot spleetjes en drukte zijn grote puntige oren in zijn nek terwijl hij veder zocht. Hij had de afgelopen dagen tijdens de zorg van de elders een paar keer door de andere terratoriums gelopen je wist immers nooit als er nog een kat was die zijn hulp nodig had.


- Duskdweller 1st
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rolex LZ9ajdK
Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Re: Rolex   Rolex Icon_minitimema 8 mei 2017 - 23:13


Duskdweller

Twee dagen. Zo lang had het geduurd eer de elder had besloten dat dit echt geen goed idee was. Hij voelde zich beroerder met elke stap die hij weg zette van zijn territorium. De plek waar hij opgegroeid was, de plek waar hij zowel goeie als slechte momenten had gehad. Waar hij liefde en verdriet gevoeld had. Waar hij zijn eigen kittens had zien opgroeien. Na twee dagen had de grijze tabby zich omgedraaid en was hij terug gegaan.

De weken die volgden waren hard geweest. Duskdweller kon nog redelijk voor zichzelf zorgen, maar hij was ook niet meer de jongste. Gelukkig was hij er nog in geslaagd een visje te vangen. Niet zo heel groot, maar hij was toch maar alleen. Of niet? De oude tom keek op toen hij gespetter hoorde, dat het naderen van een andere kat aankondigde.

Rolex U4WFdXY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rolex DPKsfdL
M
119
Actief
They treated him like a monster

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Viperstrike
BerichtOnderwerp: Re: Rolex   Rolex Icon_minitimewo 10 mei 2017 - 12:49

De regen had half het terratoirum onder water gespoeld dus droge poten zou de tom zeker niet houden. De massieve Shadowclanner liet zich dus ook in een het water zakken en zwom zo goed als hij kon naar de overkant. Het was ijskoud en de stroming was hard maar met de spieren die onder zijn bruin gestreepte vacht lag kon hij het voor nu prima redden. Als die Riverclannertjes het konden dan kon jij het ook. Tegen de tijd dat hij de meeste waterstromen had gehad was de zon al zachtjes aan het zakken. Niet veel dat het donker werd maar wel dat het aantoonde dat het al rond de avond werd. Viperstrike wierp een blik over zijn schouder richting het gebied kijkend waar hij de elders had gelaten. Ze zouden vast al weer zijn hulp nodig hebben maar de tom kon nog niet weg hij was er al bijna doorheen en een raar gevoel in zijn buik zei dat er misschien toch kans was van leven hier. Viper schudde dus ook het water uit zijn vacht en begon weer te lopen, zijn zintuigen op scherp tot hij eindelijk een geur oppikte en nog een verse ook. Het was geen Rogue geur of die van Bloodclan die hij de laatste tijd vaker rook nee het was echt een clankat. De border van Riverclan begon langzaam te vervagen maar toen hij deze verse geur rook wist hij meteen dat er een achtergebleven Riverclanner hier liep. De grote tom versnelde zijn pas en begon de geurlijn te volgen tot hij een grijze vacht tevoorschijn zag komen. De ander had een vis in zijn bek en hoe erg hij ook Riverclan vroeger had gehaat kon hij niet verbergen dat hij stiekem eigenlijk wel een sprongetje van geluk maakte. Viper zwiepte met zijn staart en liep naar de tom toe, met druppels water spetterend om hem heen toen hij door een grote plas heen liep. "Nooit gedacht dat ik hier nog een oud vijand zou tegen komen" Mauwde hij, zijn mondhoek lichtjes opgetrokken. Starclan wat voelde het goed om een clankat te zien. "Ik dacht dat Riverclan met de rest vertrokken weren?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rolex LZ9ajdK
Wölf
39
Actief
heroes always get remembered
but you know legends never die

CAT'S PROFILE
Age: 122 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Duskdweller
BerichtOnderwerp: Re: Rolex   Rolex Icon_minitimewo 10 mei 2017 - 13:49


Duskdweller

Op zijn eentje terugkeren, was misschien geen goed idee geweest. Natuurlijk had hij ook wel opgemerkt hoe de RiverClan geuren begonnen te vervagen en er veel vaker rogues of zelfs BloodClanners op het gebied rondliepen. Het was niet veilig meer. Hij kon hen ook moeilijk buiten houden, hij was maar alleen en hoewel hij vroeger een felle warrior was geweest, was hij daar nu simpelweg te oud voor. Hoewel zijn oog hem soms parten speelde, kon hij gelukkig wel nog jagen. Hij was misschien wel een stukje vermagerd, dat gaf hij eerlijk toe, maar hij was niet dood gegaan. Nog niet.

Misschien kwam één van die Elite katjes het nu afmaken. Duskdweller maakte oogcontact met een gigantische tomcat, zijn bruin gestreepte vacht plakte tegen zijn lichaam aan. Het was duidelijk dat hij gezwommen had, net als Dusk eerder, om die vis te pakken te krijgen. "Nooit gedacht dat ik hier nog een oud vijand zou tegen komen” Miauwde de tom, een glimlachje om zijn lippen. De geur van de tom bereikte hem eindelijk, en hij kon al snel constateren dat het om een ShadowClan warrior moest gaan.

”Ik ben een beetje te oud om nog iemands vijand te zijn jongen”, Bromde Duskdweller nadat hij de vis voor zijn poten had neergelegd. "Ik dacht dat Riverclan met de rest vertrokken was?” Vroeg de kater. De elder knikte instemmend. ”Dat zijn ze inderdaad”, Glimlachte hij waterig, de pijn van het verlies was makkelijk van hem af te lezen. ”Dus, voor je me vermoord, mag ik alsjeblieft nog deze vis opeten? Jij lust h’m vast toch niet en anders blijft hij ook maar liggen.”

Rolex U4WFdXY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rolex   Rolex Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rolex
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: