Ten thousand goodnight kisses 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ten thousand goodnight kisses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vitani
Member
Ten thousand goodnight kisses 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vitani
BerichtOnderwerp: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimeza 13 mei 2017 - 13:47

Eigenlijk was het haar afgeraden om de oude schuur te verlaten omdat ze nu hoogzwanger was en dat kans dat ze gevonden werd door Bloodclan groot was maar de nacht was gevallen en de roodbruine she-cat kon wel een beetje frisse lucht gebruiken. Ze zat al vanaf dat ze Tank gevonden had in het oude Thunderclan territorium vast in deze nest dus hoe dom het ook was Vitani moest even der poten streken. Haar buik was aardig gegroeid de afgelopen paar weken en de leden van Rogue one hadden haar al verteld dat het bijna tijd was.. Ze was bang, bang dat ze het niet kon, dat ze ging falen met het opvoeden van de kittens. Gelukkig had ze altijd nog Tank aan haar zijde al had ze eerst instantie verwacht dat de massieve grijze tom regelrecht de kittens uit haar buik zou schoppen toen hij het te horen kreeg dat ze in verwachting was. Nu liep de she-cat ergens rond, de schuur natuurlijk nog wel in zicht maar de duisternis leek haar op te slokken. De lucht was warm geweest net zoals de afgelopen dagen en dus had ze nu wel zin in een kleine avondwandeling voor ze straks met de stuiterende kittens zat en niks meer kon doen. Hoelang zou het duren voor ze opnieuw deze frisse lucht mocht ruiken als ze eenmaal bevallen was. De donkere hemel was bedekt met wolken en verborg de sterren, enkel was het licht van de grote ronde maan soms te zien maar dat was het ook wel. Zachtjes begon het te regenen, kleine druppels vallend op haar roodbruine gestreepte vacht die na een tijdje vast geplakt aan haar lijf zat. Vitani wou omkeren toen er een steek door haar buik ging en de she-cat door gaar poten zakte. Haar ademhaling versnelde meteen en meerde steken en krampen volgde. Haar rode ogen waren groot van angst en paniek vulde haar lichaam, het was tijd.. Vitani ging op haar flank liggen en kneep haar ogen dicht van de pijn die om de seconde door gaar heen ging. "Tank!" Haar doodsangst schreeuw echoënd door de verduisterde gebied.


- Tank & de babysss


Ten thousand goodnight kisses 23rs22uTen thousand goodnight kisses 2ihw1ebTen thousand goodnight kisses Nh02adTen thousand goodnight kisses 2jd04lw Ten thousand goodnight kisses S0zyg0Ten thousand goodnight kisses 34t4yuoTen thousand goodnight kisses 2a9nyp3Ten thousand goodnight kisses 5cggsg
Ten thousand goodnight kisses Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tanguy
Member
Ten thousand goodnight kisses Wu2r2a
Femke
32
Actief
Feel like running
And dancing for joy
For I am such a
Perfect wonderful boy

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tanguy
BerichtOnderwerp: Re: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimeza 13 mei 2017 - 20:00

Bewustzijn kon je het nog niet noemen. Het enige wat het nog ongeboren katertje van dit alles meekreeg, was dat de druk en warmte waar zijn lichaampje aan gewend was geraakt wegviel. Plotseling was het koud en nat. Het kleine hoopje vacht piepte van verontwaardiging en kroop instinctief naar de warmte van wat hij ooit zijn moeder zou noemen. De pasgeboren kitten kreeg niets mee van wat er om hem heen gebeurde of van de gevoelens van zijn moeder - alles wat hij op dat moment wilde en nodig had was warmte en melk.

Note: De geboorte van een kitten beschrijven is raar, please don't mind the short-ness :')


Ten thousand goodnight kisses Dd7654z-5a384dce-a77f-43f6-9c35-da2e11000c64.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2YzN2Y3OTMzLTYyNzktNDNkYy1iYjY2LTUyOGEyYzNkZDQ4MlwvZGQ3NjU0ei01YTM4NGRjZS1hNzdmLTQzZjYtOWMzNS1kYTJlMTEwMDBjNjQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
IC post count: 27
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Ten thousand goodnight kisses LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimezo 14 mei 2017 - 17:23


tank
let's see what they're made of
Zijn dagen waren zo anders geworden sinds Vitani uit de Elite was gestapt omdat ze met zijn kittens in haar buik rond liep. Hij nam de organisatie van Rogue One zo mogelijk nog serieuzer, vooral ook omdat hij wist dat de Elite niet meer binnen hun territorium bleef. Claw was bezig met uitbreiding, en hij wilde hen niet in de weg staan. Zolang ze uit de buurt van hun territory bleven, dan zouden zij hen ook met rust laten. Maar de patrouilles werden nu wel iets vaker uitgestuurd dan eerst.

Zo liep hij, op deze beladen drukkende dag, langs de randen van de weide waar hun schuur in stond. Het werd al bijna donker, en het zou sowieso nog gaan regenen. Net wilde hij een geur onderzoeken, toen hij zijn naam hoorde. Iemand had hem nodig, en hij wist meteen wie het was. Zo snel als hij kon denderde de gigantische tom richting het geluid. Het begon ondertussen te regenen, dikke druppels die van zijn vacht af gleden al was die waterdicht.

Toen hij aan kwam, zag hij Vitani in een verkrampte houding liggen, terwijl de eerste kitten al ter wereld was gekomen. ”Rustig maar, alles komt goed, kijk, de eerste is er al!” Probeerde hij haar gerust te stellen. Vervolgens nam hij het kleine hoopje vacht en legde het tussen haar voorpoten. Hij begon de kitten droog te likken, een kleine glimlach kroop om zijn lippen. Maar het was nog niet voorbij, dat wist hij ook wel. Maar hij vertrouwde er op dat Vitani het goed zou doen.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
Ten thousand goodnight kisses DPKsfdL
Kiki
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Indra
BerichtOnderwerp: Re: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimezo 14 mei 2017 - 20:14

Hij voelde dat er iets aan de hand was. In hoeverre je daar bewust van kon zijn als ongeboren kitten. De druk die hem meer samenperste met zijn andere broertjes en zusjes was groot. Het enige wat de kitten was, was wat meer ruimte voor zichzelf. Hij voelde dat er geduwd werd, hij ging een richting op. Met een paar duwen werd hij vooruit gedrukt, de kou in. Het kleine bruine hoopje opende zijn bekje, ademde zijn eerste echte adem in en schreeuwde het daarna uit. Het jengelde maar door, totdat iemand hem op zou pakken of iets met hem zou doen. Hij had het koud en wou graag eten.


Indra
King of Gods
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xena
Member
Ten thousand goodnight kisses RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Re: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimema 15 mei 2017 - 17:37

Dit was de start! Dit was het begin! Vanaf nu zou ze moeten sprinten naar de finishlijn, elke stap bekeken door alle katten die haar liefhadden - ze zouden de richting, de snelheid, de intensiteit van haar wandel beïnvloeden, ze zouden de blik waarmee ze naar de wereld keek vormen. Dit was de allereerste hindernis. De eerste spurt, als het ware; een spurt voor haar maar ook voor haar moeder en haar twee broers. Dit was de eerste keer dat ze kon bewijzen dat ze het leven waardig was. De eerste keer dat ze als het ware voor zichzelf moest opkomen; want ook al was het niet bewust, toch moest ze haar weg naar buiten banen. En daarna, de anderen aan de kant duwen zodat zij ook kon drinken. En dat deed ze dan ook, met een intensiteit die later nog duidelijk in haar ogen zichtbaar zou zijn. Dat kenmerkte haar; dat, en haar koppigheid.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Ten thousand goodnight kisses 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimewo 24 mei 2017 - 18:44

In een verkrampte houden sloeg ze haar nagels in de grond en schreeuwde de pijn uit. Haar lichaam leek wel van binnen te verscheuren. De oude elite member sloot haar ogen, puffend en hijgend kwam het eerste balletje ter wereld en meteen stond Tank voor haar neus. Angst gierde door haar lijf maar toen ze de grote grijze tom zag was ze al een stuk geruststellend. Niet helemaal maar een beetje, haar rode ogen staarde naar Tank die de kitten schoon begon te likken terwijl bij haar weer een golf van pijn door haar lichaam schoot. Weer een perswee. De she-cat drukte haar kaken op elkaar en.. poef nog eentje. Vitani hief vermoeid haar kop op en hijgend gaf ze een zacht likje over de tweede pasgeboren kitten maar ze moest veder voor ze haar kleintjes kon schoonlikken. Weer begon haar lichaam samen te trekken en pijnlijke scheuten gingen door haar lichaam waardoor ze begon te trillen. Haar ogen prikte van de tranen maar de dikke druppels die uit de lucht vielen verborgen haar tranen. Een derde kitten werd te wereld gebracht en opgelucht haalde de roodbruine she-cat ademen toen de pijn vervaagde. Het was klaar...


Ten thousand goodnight kisses 23rs22uTen thousand goodnight kisses 2ihw1ebTen thousand goodnight kisses Nh02adTen thousand goodnight kisses 2jd04lw Ten thousand goodnight kisses S0zyg0Ten thousand goodnight kisses 34t4yuoTen thousand goodnight kisses 2a9nyp3Ten thousand goodnight kisses 5cggsg
Ten thousand goodnight kisses Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Ten thousand goodnight kisses LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Ten thousand goodnight kisses   Ten thousand goodnight kisses Icon_minitimevr 7 jul 2017 - 19:27


tank
let's see what they're made of
Het frustreerde hem zo erg dat hij niks meer kon doen dan gewoon als een idioot rond Vitani heen te lopen. Waarschijnlijk maakte hij haar nog nerveuzer nu. Beter zat hij gewoon stil en maakte hij zichzelf nuttig. Maar hij kon gewoon niks, hij kon haar pijn niet wegnemen en hij kon de bevalling ook niet sneller laten verlopen. Hij kon er ook niet voor zorgen dat alles goed ging. Daar had hij nog minder invloed op. Hij kon alleen maar hopen, hopen dat zijn kittens gezond en sterk waren en dat Vitani ook niet zou bezwijken onder de enorme inspanning die ze leverde.

Toen de eerste kitten geboren was, had hij eindelijk iets te doen. Hij begon de kitten droog te likken, schermde hem ook af voor de vallende regen. Toen nummer twee kwam, ontfermde hij zich ook over het bruine hoopje vacht. Het was bijna onmogelijk te bevatten dat dit echt zijn kittens waren. Kittens waar hij nu een verantwoordelijkheid over had. Na een laatste inspanning kwam ook kitten nummer drie ter wereld. Hij gaf Vitani een kopje en keek haar met een warme glimlach aan. ”Ze leven, ze leven allemaal”, Zei hij zachtjes tegen haar, om haar gerust te stellen.

Vervolgens boog hij zich terug naar de eerste kitten. Ze hadden al namen afgesproken, nu moesten ze alleen de juiste nog toebedelen aan de goeie kitten. ”Mijn zoon, mijn kleine opvolger, Tanguy”, Zei hij, liet de naam even in de lucht hangen en knikte toen goedkeurend. ”Mijn zoon, mijn kleine god, Indra”, Vervolgde hij terwijl hij zijn neus tegen de bruine kitten aandrukte. ”En mijn dochter, mijn kleine warrior, Xena”, Besloot hij, waarna hij zich weer tot Vitani richtte. ”We moeten jullie uit de regen halen”, Zei hij met een milde bezorgdheid in zijn stem. Hij wilde niet dat er iemand ziek werd.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ten thousand goodnight kisses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: