The sky is falling down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The sky is falling down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Echo
Member
The sky is falling down JGpDhj3
Esmee
13
Actief
War makes murderers of us all.

CAT'S PROFILE
Age: 24 months
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Echo
BerichtOnderwerp: The sky is falling down   The sky is falling down Icon_minitimezo 14 mei 2017 - 14:49

Met een geërgerde blik keek Echo omhoog toen de eerste regendruppels naar beneden begonnen te vallen. Getsiederrie, hier zat ze echt niet op te wachten. De lucht was gevuld met dikke donkergrijze wolken en in de verte zag ze een bliksemschicht fel oplichten. Ze versnelde haar pas en begon een willekeurige richting in te rennen. Met die storm op komst was het alles behalve verstandig om niet te schuilen, en Azgeda was te ver weg om daar nu helemaal heen te gaan, nee ze moest een tijdelijke schuilplaats gaan zoeken. Dikke druppels vielen in haar nek en ze rilde even, maar stopte niet. De wind wakkerde ondertussen ook steeds meer aan en de lucht rommelde door het naderende onweer. Toen kreeg ze ineens een hele oude omgevallen boomstam in het vizier. Misschien was het genoeg om haar te beschermen. Met een gevoel van opluchting schoot ze naar binnen en schudde woest haar pluizige vacht uit. Getsiederrie.

+ Clarke


The sky is falling down K3421z
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clarke
Member
The sky is falling down DPKsfdL
M
40
Actief
"I know you wanna go to heaven but you're human tonight"

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Clarke
BerichtOnderwerp: Re: The sky is falling down   The sky is falling down Icon_minitimedi 16 mei 2017 - 17:04

Een bezorgde maar alerte blik lag in haar blauwe ogen toen de she-cat zachtjes door het gebied heen sloop. Ze had haar eigen plek achtergelaten, zoekend naar wat prooi maar haar gedachthens hadden haar afgeleid en nu was ze te ver afgedwaald. De hemel werd al donker maar als dat kwam omdat het al avond was of omdat de wolken zich steeds meer bij elkaar kropen wist ze niet zeker. Clarke had zich zo ver mogelijk verstopt van haar oude clans om veilig te zijn maar elke keer leek ze weer teruggeroepen te worden. Elke keer dwaalde ze af en elke keer eindigde ze weer veder. Ze miste het. Ze miste haar familie en vrienden al waren de meeste al afgeslacht door Trikru. De bekende bossen waar ze door heen liep, die ze beschermde en de katten die haar al vanaf het begin dat ze aangekomen waren al als leider hadden gezien. Enkel had ze iedereen de dood in laten lopen -zo zag ze het in haar eigen ogen- toen Trikru oorlog had gekregen met Skaikru. Vele doden waren er gevallen, vele geliefdes van haar waren gesneuveld in de strijd. De oneerlijke onverwachte aanval van Lexa die plots gekomen was omdat een paar van haar leden onbewust de grens overstaken waren. Ze had hen vermoord.. voor haar ogen werden ze gedood als een hulpeloos konijntje die je s'avonds naar binnen at en daaruit was de bloeddorstige oorlog gebroken. Clarke slikte, de emoties die ze toen voelde weer stromend door haar lijf maar Wanhede commander of death schudde het van zich af. Ze wou geen emotie meer tonen, het niet meer voelen wat ze die tijd toen had gevoeld. De she-cat had zich omgedraaid, weer lopend naar haar terratoirum toen er kleine druppels uit de hemel vielen. Het bleef een enkele tijd zachtjes regenen maar met de minuut ging het harder en binnen een fractie van een seconde leek de hemel opgebroken te zijn. Haar pels was al zeiknat toen ze eindelijk een schuimplaats had gevonden en een oude boomstam ergens midden in een verlaten gebied. Vanaf haar poten tot haar buik was ze bemodderd terwijl het water met slierten van haar lijf stroomde. Great. Mocht ze straks ook nog een grote wasbeurt houden in deze verrotte boom. Een schrik ging toen ook door heen toen ineens, zonder waarschuwing iemand naar binnenschoot en eventjes had de she-cat gedacht dat het een vos of jets degelijks was de geur van kat haar neus vulde. Een opluchtend zucht verliet haar mond maar toen ze de een pluizige calico vacht goed zag en haar koud blauwe ogen op de vuur oranje gericht waren schoten haar nekharen omhoog. Echo.


Als er spelfoutjes in zitten mijn excuses ;w; moest dit heel snel via me telefoon schrijvenFlowers in her hair, madness in her mind
Love in her soul, demons in her head
Drugs in her mind, storm in her heart 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sky is falling down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: