Tiger that Stalks at Night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tiger that Stalks at Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tiger •
Member
Tiger that Stalks at Night LZ8VnjY
Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Tiger that Stalks at Night   Tiger that Stalks at Night Icon_minitimevr 19 mei 2017 - 11:33

T I G E R
Tiger that Stalks at Night FeHtNVV
THAT STALKS AT NIGHT
Most people in your life were only meant for dreams and summer laughter.
They stay till the wind changes, the tides turn or disappear with the first snow.
And then there are some that were forged to weather blizzards and pain with you.
They were cast in iron, set in gold and never ever leave you to face anything alone.
Know who those people are. And love them the way they deserve.
Not everyone in your life is temporary.
A few are permanent as love is old.

Full name: Tiger that Stalks at Night
Name: Tiger
Nicknames: none yet!
Gender: Tom-cat
Sexuality: Heterosexual
Age: 6 Moons
Birthday: 19th of May 2017
Birthplace: Cave of Rushing Water - Nursery
Season born: New Leaf

c h i n e s e // z o d i a c // s i g n:
 

w e s t e r n // z o d i a c // s i g n:
 

b i r t h s t o n e:
 

Bloodline: 100% Tribe of Rushing Water
Tribe: Tribe of Rushing Water
Rank: Healer To-Be
Former Ranks: Kit

Healer: Teller of the Endless Skies {Skyteller}
Healer To-Be: Me! {Tijgertje}
Chief of Guards: Pebble that Kills Wolves {Pebble}
Chief of Hunters: Drizzle falling Softly {Drizzle}

Previous High Ranks
Stoneteller - He was Healer before Skyteller, Tiger never knew him.

P E R S O N A L I T Y
Tiger that Stalks at Night B2rlqg3
Sometimes you just got to take a leap of faith

Traits: Rebelious, active, playful, adventurous, talkative, dreams big, social, funny, goofball, rarely serious.

[REBELLIOUS] Zeg tegen Tiger dat hij iets niet mag doen of dat iets tegen de regels is, en ja hoor, binnen een uur heeft hij juist datgene wat hij niet mocht doen, gedaan. De kater lapt regels aan zijn poten waar hij dat maar kan en waar dat ook maar een moment geoorloofd is om te doen. Hij snapt de essentie niet van regels en vindt dat hij zijn eigen regels mag uitmaken. Dit hoort natuurlijk wel een beetje bij het karakter van een kitten die opgroeit zonder strenge moeder, aangezien zijn pleegmoeder vrij laks is in het bestraffen van haar pleegkind. Hij zoekt de limieten op, eigenlijk. Kijkend hoe ver hij kan gaan.

[ACTIVE] Sleep is for the weak. Dat is zeker een motto van de jonge Tiger. Hij heeft er een hekel aan om op tijd te gaan slapen of een ingepland dutje te moeten doen van zijn pleegmoeder. Want waarom zou hij? Het leven is ál zo kort, hij wil alles meemaken en alles doen voordat hij zijn ouders achterna gaat naar de Tribe of Endless Hunting. Dit maakt hem dan ook een zeer actieve kitten. Zo actief dat Queens soms wensen dat hij gewoon de Nursery uitgaat. Hij put iedereen uit als het nodig is.

[PLAYFUL] Of het nu met andere kittens is, met de staart van een Queen of een mosballetje, de kitten is altijd speels. Hij heeft nooit genoeg gehad van spelletjes. Tikkertje, verstoppertje, klimmen, rennen, springen, wat het ook moge zijn: als je in de Nursery zou vragen wie meedoet met een spelletje dan is Tiger zeker een van de eersten die zich meldt. Je zou hem er zelfs midden in de nacht voor wakker kunnen maken - als hij dan al niet wakker is, natuurlijk. Bovendien is hij meestal ook de persoon die katten de hele tijd verveeld met het vragen of ze willen spelen.

[ADVENTUROUS] Het zal maar een kwestie van tijd zijn of de grot begint saai te worden voor de jonge Tiger. Hij houdt van het nieuwe, van de kick die je krijgt als je iets nieuws uitprobeert. Dit zal dan ook ervoor zorgen dat hij de spanning opzoekt, nieuwe dingen zoekt om te doen en nieuwe plekken vindt waar hij nog meer ontdekkingen kan doen. Hij kan niet wachten totdat hij de cave uit mag en wellicht zal hij wel vaker een poging doen om dat al te doen voordat hij een To-Be wordt, überhaupt.

[TALKATIVE] Deze kitten praat je de oren van je kop af als je hem niet vertelt om te stoppen. Of het nou zelfverzonnen verhalen zijn, die helemaal niks te maken hebben met de realiteit, of dat het duizenden vragen zijn die hij over je heen gooit. Hij zal blijven praten en praten en praten als iemand hem dat toelaat. Hij houdt ervan om gewoon lekker te kletsen met anderen, of dit nou een kitten is, een To-Be of zelfs een Cave Guard of Prey Hunter. Er is geen enkel moment waarop hij verlegen stil zou zijn, eigenlijk.

[DREAMS BIG] Dromen, daar doet de kater zeker aan. Hij is best het dromerige type, eigenlijk. Hij wenst veel dingen in zijn leven, heeft veel ambities zelfs. Hij wil de beste worden, de grootste Cave Guard als het moet, of zelfs de snelste jager. Hij weet het zelf nog niet eens, zijn dromen veranderen van moment op moment. Hij weet dan ook nog niet eens zeker welke kant hij op zal gaan wanneer hij een To-Be wordt, omdat hij niet vindt dat hij echt helemaal in het plaatje van een Prey Hunter past, maar aan de andere kant ook niet in het plaatje van een Cave Guard. Hij is immers een beetje een mix tussen beiden. Dat weerhoudt de kitten er natuurlijk niet van om te dromen. Hij zal ooit Chief worden, dat weet hij zeker.

[SOCIAL] Tiger is geen kitten die gewoon in een hoekje gaat zijn en bij zichzelf blijft. Desondanks dat zijn naam suggereert dat hij wel een loner is, aangezien tijgers vrij solitair zijn, is hij dat absoluut niet. Hij houdt ervan om onder de katten te zijn en eenzaamheid is vrij slecht voor de kitten. Alleen zijn is iets wat hij dan ook niet vaak doet, enkel als hij niemand anders vindt er ertoe gedwongen wordt om alleen te zijn. Hij is altijd wel bezig met het praten met andere katten, nieuwe vrienden maken en gewoon gezellig zijn, eigenlijk.

[FUNNY] Deze kitten is best wel een echte prankster. Hij houdt ervan om anderen te laten schrikken of voor de gek te houden, ook al draven zijn grappen soms een beetje door. Veel katten snappen het wel en vinden het wel grappig, maar er zijn natuurlijk altijd van die Grumpy Bags - zoals hij ze noemt - die hem kwaad aankijken. Zijn humor kan vooral worden beschreven als droog, eigenlijk. Sarcastisch is hij niet. Gewoon puur droog. Woordgrappen zijn daarbij ook zijn ding. Bijnamen maken vindt hij ook helemaal geweldig.

[GOOFBALL] Als je lol wilt hebben, dan is Tiger de aangesproken persoon om naartoe te gaan. Hij is een echte goofball, die gewoon lachend in het rondrent als hij daar zin in heeft. Grappen uitwisselen doet hij graag met anderen, hij lacht daarnaast ook om veel dingen. Zelfs al zijn het serieuze zaken.

[RARELY SERIOUS] Niet echt een eigenschap van Tiger die geapprecieert wordt door veel katten. Hij is bijna nooit serieus, zelfs niet in serieuze zaken zoals wanneer er iemand dood is of wanneer er iets ergs is gebeurd. Er is vaak gewoon een glimlach op zijn snoet te vinden en hij snapt niet waarom katten rouwen om de dood van anderen. Wat maakt het immers ook uit? Ze zijn nu in een nieuwe tribe, een nieuwe plek! Hij snapt het niet en waarschijnlijk is dat ook omdat hij nog maar een kitten is. Wie weet vervaagt deze eigenschap.. maar wie weet ook niet.

[AMBITIONS] To become an Apprentice, To become as amazing as Skyteller, Drizzle and Pebble.
[GOALS] Get lots of friends, meet the clancats
[FEARS] Becoming an Elder

[LIKES] Discovering new things, adventure, having fun, games, creating new games, making new friends, his friends, learning new things, history, training to become better in something one day, motivating and helping others, excitement
[DISLIKES] Sleeping, being lazy, being told not to do something

i n - d e p t h:
 

Q U O T E S:
 

P L A Y L I S T

A P P E A R A N C E
Tiger that Stalks at Night PYKyrzX
Tiger: A very large solitary cat with a yellow-brown coat striped with black,
native to the forests of Asia but becoming increasingly rare.

[FUR] Grijsbruine kater met donkere strepen, die vaag iets weg hebben op de strepen die je zou indenken bij een tijger. De vacht op zijn rug en langs de bovenkant van zijn zij is vrij donker en wordt naarmate je dichter bij de nek/buik komt een lichtere kleur bruingrijs. Zijn vacht is verder zeer kort van lengte.

[FUR PATTERN] Mackerel Tabby

[BUILD] Tiger is een beetje een mengelmoes tussen een Prey Hunter en een Cave Guard. Echter neigt hij meer naar de bouw van Cave Guards, voornamelijk vanwege zijn grootte en zijn gespierde lichaam. Omdat zijn moeder echter een Prey Hunter was, is hij zelf ook wat slanker en gestroomlijnder.

[EYES] Van een heldere ambere kleur, bijna gelijk aan de kleur van vuur. (#e19a2b)

[NOSE] Donkerroze met een donkerbruin tot zwarte rand eromheen.

[PAWPADS] Donkerbruin tot zwart

[WHISKERS] WitY O U N G:
 

A D U L T:
 

A R T:
 

T O P I C S
Tiger that Stalks at Night MGUvJUI
Stop being afraid of what could go wrong, and start being excited for what could go right.
Kit
Lions, Cheetahs and Tigers with Pangolin
Mighty monster covered in stripes with River
Rock Jumpers with Apple
Love is a song with Vixen
Comatose with Eyes
Daybreak with the Tribe
Young Little Tiger with Frost
Deerhunting with Stag
The new generation with Pebble
Little do you know with Flight
Run like the Wind with Ice
Lets have a break from your kitten life with Frost
Freerunner with Drizzle
I'm bigger than my body with Coyote
Curiousity killed the cat with Skyteller
One moon to go with Vixen
Take a break with Wind
Woosh with Honey
We're gonna take over with Apple
Summer turns to fall with Snow
Youth with Orchid
Trust me with Hedgehog

6 Moons
{Ceremony} Path of the Stars with the Tribe
Building Nests with no-one
The Thrill with Crowcall
{Training} Show me the world with Skyteller
The only color we see, is what we bring on the earth with Brindleleaf
Angels with Oceanbreeze
Kingdom fall with Coyotepaw
Fools with Burnetpaw
Restless nights with Crowfur
I thought I saw the devil with Redpetal
Leaf, Leafde, Leafed? with Tallshadow
There's plenty of fish in the sea with Butterstar
Wash it clean with Wisp
We lost a dear friend with Pebble's Death
Fastest with Robin

R E L A T I O N S H I P S
Tiger that Stalks at Night R27qKKG
Blood makes you related, loyalty makes you family.

Heritage: Here
Mother: Cheetah that Runs like the Wind †
Father: Lion that Roars with Pride †
Foster Mother: Leaf that Dances on Wind
Siblings: Nope, only me!

Mentor: Teller of the Endless Skies
To-Be: n/a

FAMILY
[Cheetah that Runs like the Wind] [Mother] [Prey Hunter] [Deceased]
Een prachtige bengaalse kattin met groene ogen, een klein en gestroomlijnde bouw en een vrij actief en fel karakter. Ze stond bekend om haar talenten op het gebied van jagen en was daarom ook een gerespecteerde Prey Hunter. Helaas heeft Tiger haar nooit gekend.

[Lion that Roars with Pride] [Father] [Cave Guard] [Deceased]
Een grote, vrijwel intimiderende zandkleurige kater met een vrij lange vacht en een vrij licht, bijna onzichtbaar, tijgerpatroon. Zijn amberkleurige ogen stonden altijd vol ambitie en doorzettingsvermogen en daar stond hij dan ook best wel om bekend. Hij was een sterke Cave Guard die een eervolle dood stierf tijdens een gevecht.

[Leaf that Dances on Wind] [Foster] [Prey Hunter] [Alive]
Leaf is een slanke, calico poes met prachtige groene ogen. Ze heeft een stel kittens ter wereld gebracht nog geen week voordat Tiger geboren werd, deze zijn helaas allemaal overleden omdat ze te zwak waren. Leaf was een van de beste vriendinnen van Tiger's moeder en heeft de wees daardoor in haar nest opgenomen. Ze is duidelijk over het feit dat ze zijn pleegmoeder is, maar voedt hem wel op met de liefde van een echte moeder.

TRIBE OF RUSHING WATER
[CONNECTIONS] Tiger is geboren in de Tribe of Rushing Water en heeft dus een goede connectie met deze groep katten. Het feit dat hij snel vrienden maakt, vanwege zijn sociale en enthousiaste karakter, maakt het dan ook dat de kater genoeg goede vrienden en kennissen binnen de tribe heeft. Hij voelt zich hier heel erg op zijn gemak en thuis.

r e l a t i o n s:
 

THUNDERCLAN
[CONNECTIONS] Tiger heeft nog geen katten leren kennen van deze clan, dus heeft hij er nog niet echt een mening over ontwikkeld.

r e l a t i o n s:
 

RIVERCLAN
[CONNECTIONS] Tiger heeft nog geen katten leren kennen van deze clan, dus heeft hij er nog niet echt een mening over ontwikkeld.

r e l a t i o n s:
 

WINDCLAN
[CONNECTIONS] Tiger heeft nog geen katten leren kennen van deze clan, dus heeft hij er nog niet echt een mening over ontwikkeld.

r e l a t i o n s:
 

SHADOWCLAN
[CONNECTIONS] Tiger heeft nog geen katten leren kennen van deze clan, dus heeft hij er nog niet echt een mening over ontwikkeld.

r e l a t i o n s:
 

A W A R D S
Tiger that Stalks at Night X0UoMZO
The world is a jungle, you either fight or you run forever

Kit
I am tribeborn
Father: Lion that Roars with Pride †
Mother: Cheetah that Runs like the Wind †
This cat has been born in the RPG
Lions, Cheetahs and Tigers
I am born in New Leaf
Here
I spent my first time out of the Nursery
Love is a Song

Healer To-Be
I've become a To-Be in a ceremony
Path of The Stars


H I S T O R Y
Tiger that Stalks at Night UNxvcml
History repeats itself endlessly for those who are unwilling to learn from the past

[BEFORE HE WAS BORN] Voordat we kunnen beginnen met de geschiedenis van Tiger zelf, zullen we beginnen bij waar alles is begonnen: zijn ouders. Zoals iedereen had ook Tiger een moeder en een vader, ook al zijn ze nooit aanwezig geweest in zijn leven. Zijn vader was een vrij aanzienlijke Cave Guard. Een grote, langharige rode tabby met amberkleurige ogen die vurig en vol ambitie voor zich uitstaarden. Lion that Roars with Pride was zijn naam. Aan de andere kant was er dan een kattin, de poes die uiteindelijk Tiger's moeder zou worden. Zij was een prachtige, gevlekte poes van met een klein en gestroomlijnd postuur. Niemand minder dan Cheetah that Runs like the Wind. Het is dan ook geen verassing dat zij een Prey Hunter was, een snelle en ervaren Prey Hunter, zelfs. De twee kwamen van twee hele andere werelden, maar dat weerhield hen er niet van om verliefd op elkaar te worden. Hun relatie begon met een hele boel haat. De twee konden niet met elkaar over weg, aangezien hun persoonlijkheden teveel met elkaar botsten. Lion had een nogal groot ego, commandeerde anderen waar hij dat kon en boven alles was hij ook best lui - hij deed het minimale wat nodig was om iets te bereiken, meer ook niet eigenlijk. Cheetah was precies het tegenovergestelde van hem. Ze hield er niet van als anderen haar commandeerde, ze was liever op zichzelf en maakte haar eigen beslissingen en daarnaast was ze bijna altijd bezig met haar taken en zag ze die dan ook als een van de belangrijkste dingen in het leven. Het was haar taak om de clan te voeden. Echter had het lot waarschijnlijk andere dingen voor hen in petto dan een haatrelatie. Waar ze ook kwamen, de twee kwamen elkaar tegen. Ze werden elkaars richting op geduwd door het lot, als het ware. De haat tussen de twee begon weg te vagen en plaats te nemen voor een zekere haat-liefde relatie. De twee konden geen normaal diepgaand gesprek met elkaar hebben, zonder dat er sarcastische opmerkingen over de grond rolden of iets wat daarop leek. Het was dan ook niet te vermijden dat er op een zekere avond kittens werden verwekt.

Helaas had The Tribe of Endless Hunting niet voor hen in petto om een gelukkig gezinnetje te vormen. Lion kwam om in een strijd met een groep rogues die de bergen terroriseerden en liet de zwangere Cheetah helemaal alleen achter. Ze liet zich er echter niet door stoppen om haar kittens veilig ter wereld te brengen en werd noch depressief noch trouwde ze om de dood van haar partner: dat zou hij immers niet gewild hebben, vond ze. Helaas wilde het lot ook niet dat de poes een moeder werd voor haar kittens. Ze beviel van één kitten. Hij leek op een soort mengelmoes tussen de twee. Had het streepachtige patroon van zijn vader en de kleur van zijn moeder, zijn bouw zat er echter ergens tussenin. Ze noemde hem Tiger. Tiger that Stalks at Night. Toen pas kwam ze erachter dat ze veel te veel bloed aan het verliezen was. Voordat iemand haar tegemoet kwam geschoten om haar te helpen, stierf ze. In het bijzijn van een andere queen, die Tiger tot zich opnam als pleegmoeder: Leaf that Dances on Wind. Leaf was een van de beste vriendinnen van Cheetah en had nog geen week voor de geboorte van Tiger haar eigen kittens ter wereld gebracht. Helaas zijn deze allen overleden omdat ze te zwak waren geweest. Ze heeft Tiger in haar nest opgenomen om hem met alle liefde die ze in zich heeft op te voeden, maar hem ook niet om de tuin te leiden: hij weet dat zij haar pleegmoeder is en ze vertelde hem verhalen over zijn echte ouders. Zodat hij ze nooit zo vergeten en toch nog een beetje van hen met zich mee zou dragen.

[KIT] Tiger werd geboren in de tijd dat de clans het gebied van de Tribe indrongen. Gelukkig voor de vier clans had de Tribe een Healer die goedgezind was. Skyteller gaf hen namelijk toestemming om voor een tijdje te rusten in een van de grotere grotten van het Mountain gebied. De clans bleven en Tiger hoorde al van jongs af aan over hen, wat enige nieuwsgierigheid over de mysterieuze katten opwekte bij de kleine, gestreepte kitten. De kleine kitten bleek een echte ontdekker te zijn, want voordat iedereen het wist, was hij de Nursery alweer uitgeslopen om weer een nieuw deel van de cave te ontdekken. In zijn kitten periode maakte hij enkele vrienden binnen de Nursery. Zoals Pangolin die hem probeerde te leren lopen toen hij nog een hele jonge kitten was en eerder een hopeloze poging had gedaan tot zijn eerste stapjes zetten. Dankzij haar hulp leerde hij het iets sneller dan wanneer hij het helemaal in zijn eentje had moeten doen. Daarnaast leerde hij ook nog een kleine kitten van zijn leeftijd genaamd Apple kennen, een wit poesje waarmee hij speelde alsof ze Healer en Chief van de tribe waren. Hij werd door haar benoemd tot Tigerteller, de healer van de tribe. Samen gingen ze op patrouille, vingen ze een 'prooi' (een steen) en waarna ze klaar waren gingen ze opzoek naar nieuw territorium. Naast de vele kittens leerde hij ook een hoop To-Be's kennen.

[HEALER TO-BE] To be written

[TRAININGS]
❖ [Training 1] Show me the world


[Tiger that Stalks at Night]
Tiger that Stalks at Night 1idw5vF
If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tiger that Stalks at Night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Tribe Cats-
Ga naar: