Moon reflection 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Moon reflection

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator
Moon reflection 4pt8gz
☙Emma☙
16925
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Moon reflection   Moon reflection Icon_minitimezo 21 mei 2017 - 22:14

Hij was moe, moe van het gedoe met de clans, moe van de andere leiders en moe van het politiek correct zijn. Daarnaast was hij ook uitgeput van het constante nadenken over Crowcall met haar woorden en blikken. Bij bijna elke actie zat ze in zijn hoofd, het ene moment om hun activistische redenen, het andere omdat.. Tsja, omdat ze in zijn hoofd zat zonder reden. Echt iets voor Crow om op te duiken in zijn hoofd zonder reden. Then again, ze had geen reden nodig, het was ergens ook weer ontspannend. Hij en zij leefden in een andere wereld, waar het goed was, de wereld die ze zouden creëren. Een zucht verliet zijn lippen bij die gedachte, zou dat niet mooi zijn. Eindelijk een plek waar je wel met iedereen mocht praten op de gathering, waar niemand je gek aankeek als je soms gewoon even geen zin had in gezeur en dus ochtendgymnastiek met kittens ging doen. Serieus, wat was daar mis mee überhaupt?

Uitgeput liet hij zich dus neervallen op een plek waar het rustig was, waar ook wat water was, en waar de sfeer als thuis leek. Vertrouwd, zonder gevaar. Eindelijk rust sinds die akelige journey, waar zo ongeveer zijn halve clan gestorven was, en waar hij moest ontdekken dat 1: hij nog niet activistisch genoeg was, en 2: hij voor velen al té activistisch had. Boos keek hij omhoog naar de sterren. Zijn moeder en Inner hadden hem best even kunnen zeggen dat het zo lastig was om leader te zijn.

- Moon 1st


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moon •
Member
Moon reflection Tumblr_my6bbplDKA1s9aisro1_250
(ㆆ_ㆆ)
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Moon •
BerichtOnderwerp: Re: Moon reflection   Moon reflection Icon_minitimeza 8 jul 2017 - 12:34


Rustig wandelde hij verder. hij was tevreden want hij had een vogel kunnen vangen vandaag. Dat was voor de point een hele opgave hoor, dus niemand kon hem echt wat maken op dat vlak. Hij wist dat sommige katten op hem trots konden zijn zou hij het verklaren, maar hij had het tegen niemand gezegd en was er zo snel weer op uit gegaan. Hij wist dat hij eigenlijk een guard moest meevragen, maar dat gebeurde amper. Ook nu was hij aan het rond speuren voor prooi. Hij kwam echter geen geur tegen van prooi, maar de geur van iemand anders. Deze persoon kende hij niet aan geur alleen dus nieuwsgierig als hij was -niet echt hij carede eigenlijk niet maar wilde gewoon zien- stapte hij in de richting van de vreemde geur. Nja, vreemd, hij wist dat het van die clans kwam right? Rustig keek Moon even op toen hij een tabby pels zag na enkele seconden te hebben gelopen. Hij was bij starpools... Dat was een vrij interessant iets, niet dat hij het echt veel waarde gaf voor het moment. Stil wandelde de kater verder het open veld op. Hij was klein, magertjes, niet echt veel speciaals. Hij was te basic om op eender welk vlak uit te stralen, zelf op uiterlijk. Hij keek even rustig naar de kater en keek toen naar de poel vol sterren... Enkel en alleen om even te denken aan zijn vader... Hij ging zitten en sloot zijn ogen even om zijn gebeden te doen en zijn respect te geven aan de overledenen.MOON THAT WALKS THE SKY
Moon reflection Gopr0DgL_o

10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Moon reflection 4pt8gz
☙Emma☙
16925
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Moon reflection   Moon reflection Icon_minitimedi 25 jul 2017 - 1:30

Het duurde niet lang of de kater was niet meer alleen. In alle stilte, zo stil dat zelfs een shadowclanner er een voorbeeld aan zou kunnen nemen, betrad een andere kat de plek. Met een eerbied die Tall tot nu toe alleen rondom Highstones had gezien, en met een serieuze blik. Tall kon niet anders dan denken dat de ander goed was in zijn verassing maskeren, aangezien hij vast niet elke dag een clankat tegenkwam op een plek waar die niet per se thuishoorde. Tall daarentegen deed niet al teveel moeite zijn nieuwsgierigheid te maskeren. De ander was niet zo groot, niet zo sterk, niet zo speciaal, en deed de kater een beetje denken aan een oude windclanner die Inkmask had geheten. Scheen een aardige kat geweest te zijn, en dus kon de Shadowclanner niet anders dan ervan uitgaan dat deze kat dat ook wel zou zijn. Maar om er nu achter te komen zou nog een hele opgave zijn. Aan de blik te zien had de ander een doel, een missie, en die missie bevatte vast niet een gesprek met Tall.
Daarnaast was de ander net gaan zitten naast het water, en had hij zijn ogen gesloten. Hierbij schoten Tall's wenkbrauwen omhoog, en schuifelde hij drie pasjes naar achter. Blijkbaar was dit water meer dan water en diende het met respect behandeld te worden. Dat mocht op zich wel op een bordje gezet worden, want hij kon echt niet de eerste zijn die die fout maakte.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moon •
Member
Moon reflection Tumblr_my6bbplDKA1s9aisro1_250
(ㆆ_ㆆ)
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Moon •
BerichtOnderwerp: Re: Moon reflection   Moon reflection Icon_minitimezo 6 aug 2017 - 17:40


In de eerste instantie had hij niks van de tabby gehoord en dat was een goed iets. Het gaf aan dat de ander hem de ruimte gaf om zijn respect te geven right? Als hij al wist dat hij dat aan het doen was eigenlijk. hij wist niet of de clans bekend waren met starpools. Hadden ze zelf een plek om hun doden te gaan herdenken? Hij wist het eigenlijk niet zo goed... Misschien vergaten ze hun doden gewoon. Maar dat klonk niet ok, hoe hij het ook draaide of keerde. Kalm keek hij dan ook op naar de ander toen hij raar gestuimel kon horen. Hij spitste zijn bruinkleurige oortjes even en keek hem neutraal aan. Wat was hij aan het doen. Kalm sloeg hij zijn ogen weer af naar het water voor iets van... Drie seconden, voordat hij even opstond en opkeek naar de ander. Een zwiep van zijn staart indiceerde dat het ok was, als de ander al zag dat hij er was geweest that is. Het gebeurde namelijk wel vaker dat hij over het hoofd werd gezien, echt een joy weet je. Nja, hij kon het altijd proberen de ander naar hier te lokken, wie weet, anders werd het woorden spreken... Maar wie wilde dat nu doen?MOON THAT WALKS THE SKY
Moon reflection Gopr0DgL_o

10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
Moon reflection 4pt8gz
☙Emma☙
16925
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: Moon reflection   Moon reflection Icon_minitimeza 9 sep 2017 - 0:28

Hoe zachtjes en voorzichtig hij zijn pasjes ook gemaakt had, de ander had hem gehoord en keek hem nu aan. Tall keek als een gevangen konijntje, en probeerde in zijn hoofd uit te maken hoe hij kon laten weten dat het hem enorm speet en dat hij het nooit meer zou doen en dat de ander vooral door moest gaan met wat hij aan het doen was. Zijn hoofd, behulpzaam als altijd, was blanco. Gelukkig genoeg leek dat niet het grootste probleem te vormen, aangezien de kater tegenover hem met zijn staart zwiepte, wat voor Tall twee dingen kon betekenen. Óf de ander was oke met wat hij deed en nodigde hem zelfs een soort van uit om dichterbij te komen, óf, en here was the catch, hij was zo geïrriteerd met Tall dat hij het met zijn staart liet merken. Hoewel de eerste aanlokkelijker klonk, was het de tweede die gevaarlijker was om te negeren, en dus durfde Tall niet dichterbij te komen maar hield zijn kop schuin in een stille vraag om verduidelijking. Als er een oogrol zou komen was het duidelijk te tweede geweest en zat hij veilig.


[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze link te kunnen zien.]
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Moon reflection
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: