Lost...somewhere 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lost...somewhere

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stitch
Member
Lost...somewhere DPKsfdL
A.
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stitch
BerichtOnderwerp: Lost...somewhere   Lost...somewhere Icon_minitimedi 30 mei 2017 - 19:44

De kleine kitten stapte door het hoge, dorre gras. Haar gloeiende vachtje en scherpe blauwe ogen hield alles nauwlettend in de gaten. “Ze komen niet terug, Aiden. Ze hebben ons achtergelaten anders waren ze heus wel terug geweest.” Piepte ze tegen niemand in het bijzonder. Nu ja, tegen Aiden. De stem die al vanaf haar geboorte aanwezig was en die soms het heft in eigen handen nam. Haar in eigen handen nam. Maar Aiden was haar vriend, haar beste vriend en ze zou niet zonder hem kunnen. Ze hoorde hem en kon met hem praten maar ze zou hem nooit kunnen controleren. Als een leeuw in een kooi. Zo beschreef ze hem altijd. Want als iemand haar iets aan zou doen nam Aiden haar over en werd de leeuw losgelaten. Maar Stitch was onschuldig en ze kon Aiden toch regelmatig de baas. Andere katten verklaarde haar voor gek of noemde het de 'kitten - fase' al wist zij wel beter. Van Aiden raakte ze niet meer vanaf en dat had ze geaccepteerd. Ze stopte resoluut toen ze Aiden hoorde. Er was iemand. Ze drukte zich tegen de grond en tuurde door het ritselende gras door, kijkend naar de kat die zich verderop begaf.

+ Lola


Ohana means family
Lost...somewhere Tumblr_o6v8c6iC2i1vna7xko1_500
Family means no one gets left behind or forgotten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member
Lost...somewhere 2lvg5qf
Elfje
1065
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 46 ☾
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lola
BerichtOnderwerp: Re: Lost...somewhere   Lost...somewhere Icon_minitimedi 30 mei 2017 - 20:07


Lola was van plan te gaan jagen in het hoge gras, niet ver van haar territorium. Haar eerste paar pogingen iets te vangen waren mislukt, en de kattin snapte niet waarom, want normaal was ze een uitstekende jager. Echter had ze het nog niet opgegeven, deels omdat ze honger had, maar vooral omdat ze erg koppig was. Lola stopte met lopen en liet de geuren van haar omgeving binnenstromen. Ze had verwacht prooi te ruiken, maar de geur van een andere kat overheerste sterk. Als ze het goed inschatte zou het een kitten moeten zijn. Nieuwsgierig liep de zwart-witte kattin de richting op waar de geur vandaan kwam. Al snel zag Lola een oranje vacht verstopt tussen de lange grassprieten. "Hallo daar." Sprak ze vriendelijk met een lachje op haar gezicht. "Wat doe jij hier alleen?" Het kon een gevoelig onderwerp zijn. Dat wist Lola beter dan de meesten, uit eigen ervaring. Haar eigen moeder was vermoord toen ze net wat jonger was, en als het niet voor haar vader was geweest zou ze er nu misschien niet zijn. Daarom zou ze deze kitten helpen no matter what.


Lost...somewhere Lolasi13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost...somewhere
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: