Lionpaw || Lionrose 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenDeel
 

 Lionpaw || Lionrose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionrose
Member
Lionpaw || Lionrose SGesWGg
Linn
788
Actief
The quieter you become
the more you can hear

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionrose
BerichtOnderwerp: Lionpaw || Lionrose   Lionpaw || Lionrose Icon_minitimeza 3 jun 2017 - 13:26

Lionpaw || Lionrose DfDGDgo
L I O N R O S E
And that is the thing about her, she kept on surviving.
With bullet holes in her lungs, and knife marks itched in her back.
She never let anything get in her way, resilient.
A fighter, not by choice, but a warrior in her heart.

Kit name: Lionkit
Apprentice name: Lionpaw
Warrior name: Lionrose
Reason behind the prefix: Lion's prefix werd gegeven door Oceanbreeze, omdat Lion's vachtkleur haar liet denken aan die van een leeuw. Bovendien is hij ook ter ere aan Lionroar gegeven, aangezien Oceanbreeze op dat punt al wist dat de kater onschuldig was.

Reason behind the suffix: Rose slaat terug op de quote 'every rose has its thorns', wat in dit geval terug slaat op het feit dat Lion vrij klein gebouwd is en soms wat fragiel oogt, waardoor ze vaak onderschat wordt door anderen. Echter kan ze fel zijn en wel eens pijnlijk uit de hoek schieten.
Gender: She-cat ♀
Sexuality: Bisexual
Age: 7 moons
Birthday: 4th of June 2017
Birthplace: The Rapids
Season born: Greenleaf
Zodiac: Gemini and Rooster

Bloodline: 75% Windclan & 25% Thunderclan
Clan: Windclan
Current rank: Apprentice
Previous ranks: Kit
Future ranks: Apprentice, Warrior
Clanleader: Oceanstar
Deputy: Bronzemask
Medicine cat: Lizardpath
Medicine cat apprentice: Routpaw

Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


PERSONALITY
Lionpaw || Lionrose YALXyQ4
A mess of beautiful contradictions make her whole, she wears fire on her skin,
but a storm lives in her soul.

[HIGHLY INTELLIGENT] Intelligentie is een deel van Lionrose waar ze zeer trots op is. Ze begrijpt nieuwe dingen zeer snel en zal hierdoor al snel naar andere dingen zoeken om te leren. Nieuwe dingen leren is voor Lionrose zeer belangrijk, want in haar ogen ben je nooit uitgeleerd, hoe oud of talentvol je ook mag zijn.

[OBSERVANT] De kat uit de boom kijken slaat enorm terug op Lionrose. Ze wacht af, kijkt en luistert en observeert iedere kat om haar heen. Niets ontgaat aan de ijsblauwe kijkers van deze poes. Deze eigenschap zal ze al van kits af aan hebben en heeft ervoor gezorgd dat ze een ster is geworden in het lezen van andermans houding of manier van spreken.

[RARELY SPEAKS] In haar kitten periode is wel eens door katten gedacht dat Lion niet goed was in praten ofwel een kleine achterstand had op de andere kittens qua spraakvaardigheden: maar weinig hiervan was waar. Lion spreekt enkel wanneer zij het nodig acht en dit is vrij zelden en vaak ook in zo weinig mogelijk woorden. Ze gelooft er namelijk heilig in dat katten die weinig spreken echt gehoord zullen worden zodra ze hun mond openen, omdat anderen dan denken dat er goed en lang over die woorden was nagedacht: wat in het geval van Lionrose ook zo is.

[THINKS BEFORE SHE SPEAKS] Zoals hierboven al eens is vermeld, is Lionrose echt een poes die eerst denkt voordat ze spreekt. Ze wil voorkomen dat ze iets zegt waar ze later spijt van krijgt, waardoor veel dingen die de poes denkt, nooit gezegd zullen worden. De poes weegt haar mogelijkheden en uitkomsten hiervan eerst af voordat ze een antwoord geeft op een vraag, bijvoorbeeld.

[LOGICAL THINKER] Je hebt emotionele denkers en logische denkers, Lionrose hoort bij die laatste categorie. Ze denkt niet met haar hart, maar met haar brein en haar hart heeft dan ook nooit tot zelden invloed op haar acties of woorden.

[UNEMOTIONAL] feelings make you weak; daar komt Lionrose al heel snel achter. Ze merkt het op uit haar omgeving. Vrienden, partners, familielden - ze maken je allemaal zwak. Dit besef zorgde er bij de jonge Lionkit dan ook al voor dat ze haar emoties probeerde te blokkeren. Natuurlijk, ze geeft om de katten die dichtbij haar staan, maar niet tot zo'n zekere hoogte waardoor ze door hen verzwakt kan worden. Ze zou ze immers achter kunnen laten als het de rest van Windclan zou redden, bij wijze van spreken.

[INDEPENDENT] Lionrose is geen teamspeler, moge dat duidelijk zijn. Ze houdt er niet zo van om in groepen te werken en al helemaal niet onder een leider. De poes werkt graag alleen, omdat ze dan haar eigen besluiten kan maken en enkel de verantwoordelijkheid over haarzelf hoeft te dragen. Als ze dan ten onder gaat, dan gaat ze alleen en hoeft ze niemand in haar foute beslissingen mee te trekken.

[FIERCE] Als het moet is Lion een echte strijder. Ze zal nooit opgeven en door blijven gaan tot de dood volgt. De poes heeft een ongekende felheid in zich en samen met haar vastberadenheid is dit ook de enige emotie die door haar ijsblauwe ogen schemert van tijd tot tijd. De poes mag dan wel klein en soms zwak ogen vanwege haar lengte, de felheid die in haar schuilt zal velen verassen of zelfs laten afschrikken.

[DETERMINED] Opgeven is iets voor watjes. Als je neervalt, dan sta je nog een keer op - dat is dan ook een van Lionrose's motto's. Ze zal de dingen waarin ze gelooft nooit opgeven, niet zonder een gevecht te hebben gegeven van te voren. Probeer haar hier dan ook niet vanaf te halen, want ze zal iedereen die in de weg staat uit de weg ruimen als dat nodig is.

[LOYAL TO WINDCLAN] Het maakt niets uit wie haar vrienden zijn, als ze buiten Windclan zitten en ze moet kiezen tussen Windclan en die vrienden (zelfs als het haar beste vrienden zijn) ziet ze er geen probleem in om voor Windclan te kiezen. Dit is omdat ze altijd voor 'haar eigen' zal kiezen en Windclan is 'haar volk' in de ogen van de poes. Ze zal er bovendien altijd alles aan doen om de meerderheid van Windclan te helpen in noodsituaties, als ze daarbij een kleine groep Windclan katten moet opofferen, dan doet ze dat.

[VENGEFUL] Lionrose is van mening dat iemand die een ander iets aandoet precies hetzelfde terug verdiend. Heb je een moord gepleegd? Dan is Lionrose van mening dat je daar dezelfde straf voor terug moet krijgen. Ze zal het echter nooit luidkeels uitroepen dat dit haar manier is van leven. Doe je iemand die dicht bij Lionrose staat óf Lionrose zelf iets aan? Be prepared, she's coming for you.

OTHER // IMPORTANT // THINGS
[LIKES] The silence before the storm, rainstorms, moonlight, being on her own, the scent of roses, high grass, hunting at night, Windclan, being busy, being trusted by her clanmates.
[DISLIKES] Dishonest cats, players, being told what to do, other clans

[AMBITIONS] To become a highly respected member of Windclan
[GOALS] To protect Windclan at all costs, even if she has to sacrifice some lifes to do so.
[FEARS] Being hated by her own clan, being banned or seen as a traitor

In-Depth:

[THEMESONGS]
> Dark Horse by Katy Perry
> Warriors by Imagine Dragons
> Knocking on Heavens Door by Raign

q u o t e s:

Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


APPEARANCE
Lionpaw || Lionrose QZpz564
Never ever mistake her silence for weakness. Remember that sometimes the air stills,
before the onset of a hurricane.

[RED WITH WHITE] [SPOTTED TABBY PATTERN] [SHORT FUR] [ICE-BLUE EYES] [PINK NOSE & PAWPADS]
[SMALL, AGILE & FIT] [STRONG LEGS]

Lionrose lijkt op het eerste opzicht veel op een Windclan kat. Ze is klein en smal gebouwd en oogt wellicht zelfs een beetje fragiel op sommige momenten. Echter compenseert ze dat met haar gespierde poten, die langer zijn dan bij een standaard kat - ook haar zelfverzekerde houding zorgt ervoor dat katten er wel eens twee keer over nadenken voordat ze haar als fragiel of breekbaar aanzien.

De poes heeft een prachtige en verzorgde rood met witte vacht die zeer kort is en tegen haar lichaam aanligt, waardoor ze tijdens het rennen weinig weerstand hiervan krijgt. De vacht is dan ook zelden tot nooit pluizig. De witte vlekken van haar vachtkleur bezitten voornamelijk haar poten, onderbuik, voorkant van haar nek en een deel van haar gezicht dat in een omgekeerde V-markering uitloopt. Op het rode gedeelte van haar vacht, voornamelijk aan de zijkanten van haar lichaam, vertoont ze vlekken van een iets donderder rode kleur, die lijken op een bengal-markering.

Het zijn echter haar ijsblauwe ogen die het meest uitblinken. Ze lijken strak door je heen te prikken en iedere beweging die je maakt te observeren. Niets lijkt aan de ogen van deze poes te ontgaan. Daarnaast wekken de ijsblauwe ogen een soort kilte op, niet alleen vanwege hun kleur, maar ook vanwege de blik die ze meestal in haar ogen heeft. Deze is koud, afstandig en vaak zowat emotieloos. Van tijd tot tijd schemert er een zekere felheid of vastberadenheid doorheen, maar dat is alles op het gebied van de emoties die haar ogen tonen.

k i t t e n:

a p p r e n t i c e:

w a r r i o r:

a r t:
ATTRIBUTES

[LEADERSHIP] 3
Desondanks dat Lionrose graag alleen werkt, kan ze wel degelijk een goede leidster zijn. Ze denkt na voordat ze praat of tot actie komt en kan met haar wijze woorden wel degelijk katten overhalen haar te volgen.

[HERB KNOWLEDGE] 1
Lionrose kent de basis dingen, zoals het feit dat spinnenrag bloeden kan stoppen en dat papaverzaadjes haar pijn kunnen verminderen. Daarnaast weet ze ook zo ongeveer welke dingen gevaarlijk zijn om te eten, zoals doodsbessen. En daar houdt het eigenlijk wel op.

[HUNTING] 3
Jagen is niet haar beste kant, maar ook weer niet haar slechtste. Ze kan heus wel dagelijks genoeg prooi vangen zoals van haar verwacht wordt als apprentice/warrior, maar zal nooit echt spectaculaire vangsten maken. Of in ieder geval, niet vaak.

[SURVIVAL] 5
Aangezien Lionrose heel erg op haarzelf is, is ze natuurlijk erg goed in het overleven in haar eentje. Ze kan goed voor haarzelf zorgen en heeft eigenlijk geen clan nodig om haar te voeden of te beschermen, dat kan ze - in haar ogen - best ook gewoon alleen.

SKILLS
[STRENGHT] 5
Door haar Windclan afkomst is Lionrose niet de sterkste, vooral niet op het gebied van frontale aanvallen en vooral niet tegen zeer grote en sterke katten. Echter is ze ook weer niet de zwakste, want Lionrose traint haar spieren vaak genoeg. Ze is een beetje een middelmoot qua kracht.

[DEFENSE] 5
Door het feit dat ze klein is kan ze zich gemakkelijk in veel bochten wringen, waardoor ze ook wellicht goed is in het ontwijken van anderen. Dit gecombineerd met haar speed is ze dan ook veel beter in het ontwijken en snel aanvallen van anderen, dan in frontale aanvallen.

[SPEED] 7
Lionrose is opgegroeid in Windclan en heeft ook voor het grootste gedeelte de bouw van een Windclanner, waardoor ze vrij snel is. Ze kan gemakkelijk in korte tijd een lange afstand rennen. Dit gecombineerd met haar defense stat geeft haar dan ook de mogelijkheid om snel te ontwijken en toe te slaan.

[STAMINA] 6
Deze windclan poes doet er alles aan om haar uithoudingsvermogen zo hoog mogelijk te houden. Ze moet vaak lange afstanden rennen door het territorium om bij prooi te komen, bijvoorbeeld. Bovendien heeft haar vastberaden karaktereigenschap ook een beetje invloed op haar stamine. Zelfs al is ze buiten adem, ze blijft vaak vol houden.

[INTELLIGENCE] 12
Moge het duidelijk zijn dat Lionrose voornamelijk uitblinkt door haar intelligentie. Zo is ze erg goed in het bedenken van nieuwe strategiën of technieken, als de oude niet werken. Ook, door haar observerende karakter, is ze goed in het begrijpen van anderen.

Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


TOPICS
Lionpaw || Lionrose YfUgTjE
There is no need to repeat yourself. I ignored you just fine the first time.

0 Moons
Lion and the Lamb with Oceanbreeze, Tigergaze, Skyteller, Acefray and siblings
The prettiest of Lights with Tigergaze, Oceanbreeze, Acefray, Bronzemask and siblings
Big world, small kitten with Tigergaze and Homekit
Double Trouble with Spiderkit
We are only a moment with Oceanbreeze
No place for the losers with Burnetkit

1 Moon
Test Walk with no-one
Don't stop what you're doing with Spiderkit
Rawr with Owlkit
I'm Still Standing with Lionbeat
I just want to see with no-one
Crashing with Homekit
To the bone with Tallshadow
Faded memories with Spacewalker
Is there somewhere with Fearpaw
Even the sky cries with Venompaw
Hit me up with Owlkit
Well then with Lionpaw
My archenemy, boredom! with Dustkit
Dynasty with Bronzemask
Nothing else matters with Thistlepaw
Wicked games with Wishkit
Drink my sweet toxic with Burnetpaw
I am the proudest with Coyotekit and Burnetpaw
Lions eat Owls with Owlkit
Stumbling over a kitten with Finchpaw
You don't own me with Swallowflight
One for the money with Raptorecho
Who hath bitter in his mounth spits not all sweet with Sweetheart
We are buried in broken dreams with Shikrakit
Clannetje Spelen with Windclan Kits
Getting a bit dizzy here with Faithpaw
Run this town with Underkit
No rain, no flowers with Fraykit
Emtpy feelings with Lizardpath
Too dark to see with Tigergaze

Apprentice
Little huntress with Spottedpaw
Lightning is bad with Hazelkit
[Ceremony] Remaining true with the Clan
Midnight meeting with Windclan and Shadowclan
[Training] Lesson number one with Panthersoul

Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


RELATIONSHIPS
Lionpaw || Lionrose D1iE7at
She is a badass with a good heart, soft but strong. Unapologetic and honest.
She's the type of woman you go to war beside - not against.

Heritage: Click here
Mother: Oceanbreeze
Father: Tigergaze
Sisters: Homekit, Spiderkit, Seakit
Brothers: Skykit ✝️, Fraykit
Half-Sisters: {Tigergaze x Mousewish} Harekit, Mistkit, Russetkit,
{Tigergaze x Tigerspots} Wishkit, Spottedkit
{Oceanbreeze x Neverland} Rosekit †, Faithkit
Half-Brothers {Tigergaze x Mousewish} Cheekykit
{Tigergaze x Tigerspots} Palekit
{Oceanbreeze x Neverland} Bearkit, Safekit, Narrowkit
Adopted Sisters: Burnetkit, Silverkit

Aunts: Snowbird, Plumblossom, Spottedflake, Mistfeather, Bluepaw
{Unknown} Sinclaw, Dimlight †, Bonecrusher
Uncles: Whitelion †, Phantersoul, Wolfslaughter, Ravenquill, Raptorecho
Grandmothers: Icecloud & Runningbrook
Grandfathers: Sparkshade & Shadowhawk (Darkfire)

Lionpaw || Lionrose WindClan_icon_by_starsightsw2007
WINDCLAN
[IN GENERAL] Lionrose komt van Windclan, dus over het algemeen kan ze het goed vinden met de katten in haar clan. Ze zal ten alle tijden loyaal zijn aan de clan en zelfs de clan boven haar familie kiezen als het daarop aan zou komen. Haar clan is haar alles.

r e l a t i o n s:
Lionpaw || Lionrose ThunderClan_icon_by_starsightsw2007
THUNDERCLAN
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog niemand van Thunderclan ontmoet en heeft nog niet echt een sterke mening over deze clan ontwikkeld.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose ShadowClan_icon_by_starsightsw2007
SHADOWCLAN
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog niemand van Shadowclan ontmoet en heeft nog niet echt een sterke mening over deze clan ontwikkeld.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose RiverClan_icon_by_starsightsw2007
RIVERCLAN
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog niemand van Riverclan ontmoet en heeft nog niet echt een sterke mening over deze clan ontwikkeld.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose Tribe_of_rushing_water_icon_by_starsightsw2007
TRIBE OF RUSHING WATER
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog niemand van de Tribe ontmoet en heeft nog niet echt een sterke mening over deze groep ontwikkeld.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose BloodClan_icon_by_starsightsw2007
BLOODCLAN
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog niemand van Bloodclan ontmoet en heeft nog niet echt een sterke mening over deze groep ontwikkeld.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose Rogues_icon_by_starsightsw2007
ROGUES
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog geen rogues ontmoet en heeft nog geen sterke mening ontwikkeld over dit soort katten.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose Kittypets_icon_by_starsightsw2007
KITTYPETS
[IN GENERAL] Lionrose heeft nog geen kittypets ontmoet en heeft nog geen sterke mening ontwikkeld over dit soort katten.

r e l a t i o n s:

Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


AWARDS
Lionpaw || Lionrose WvuQ84u
She was powerful, not because she wasn't scared,
but because she went on strongly, despite the fear.

I am clanborn
Father: Tigergaze
Mother: Oceanbreeze
This cat has been born in the RPG
Lion and the Lamb
I am born in Greenleaf
Here


Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


HISTORY
Lionpaw || Lionrose WzHysR1
She wears strength and darkness equally well, the girl has always been half goddess, half hell.

[BIRTH] Lion and the Lamb
[OPENING EYES] Big world, small kitten
[FIRST WALK] Test Walk
[FIRST WORDS] 'Wow' in Crashing
[FIRST TIME OUT OF THE CAVE] Crashing
[FIRST FIGHT] Hit me up with Owlkit

[BECAME APPRENTICE] Home Again // Remaining True
[TRAININGS] 1

[BIRTH] Lionkit werd geboren als de derde kitten van het eerste nest tussen Tigergaze en Oceanbreeze. Ze werd geboren op een prachtige dag in Greenleaf, ergens in de buurt van de Rapids. Op die dag waren Tigergaze en Oceanbreeze er samen even op uit gegaan, omdat Oceanbreeze even tot rust wilde komen en Tigergaze ging met haar mee om haar te beschermen en ook deels om water te halen voor de medicine cats (omdat dat op het moment zijn taak was, vanwege een straf die hem ten onrechte was gegeven). Op het moment dat Tigergaze Oceanbreeze even in de steek moest laten - omdat hij water ging halen - kreeg de toenmalige deputy opeens hevige weeën. Gelukkig voor haar was de tribe healer Skyteller toen in de buurt: deze is haar te hulp geschoten en heeft haar geholpen bij de bevalling. Net op het moment dat Tigergaze weer terug kwam, werd hun eerste zoon geboren. Deze vernoemde ze naar de Healer, die haar niet alleen hielp nu bij de bevalling, maar ook de clans had toegestaan tijdelijk in zijn gebied te verblijven. De jonge Skykit mocht echter geen lang leven leiden, want nog geen seconde nadat hij aan de buik van Oceanbreeze was gelegd, stopte de kleine bengaal met ademhalen. Echt veel tijd om te treuren over hun overleden zoon kreeg het stel niet, want de volgende kitten kwam er al snel aan. Op dat moment schoot ook Acefray te hulp, deze had het gekrijs van Oceanbreeze gehoord en als Medicine Cat was het dan ook zijn taak om te helpen. Oceanbreeze noemde de tweede kitten Fraykit, vernoemd naar de Medicine Cat van Shadowclan, wellicht omdat hij ooit haar leven heeft gered en haar altijd heeft bijgestaan. En toen was het eindelijk haar beurt om geboren te worden: de beurt van de roodwitte kattin waar deze geschiedenis over gaat. Haar naam werd gegeven door Oceanbreeze, ter ere aan de oude Windclan Deputy Lionroar, die vele manen geleden verbannen was uit de clan voor een moord die hij niet had gepleegd. Oceanbreeze had recent van Everstar te horen gekregen dat de kater onschuldig was en daarom kon ze het niet laten om de roodwitte poes te vernoemen naar Lionroar. Na haar werden nog twee kittens geboren. De eerste kitten was een witte poes, die Oceanbreeze op de een of andere manier deed denken aan thuis: haar naam werd dan ook Homekit. De laatste kitten was een kleine bengaal en het was aan Tigergaze op deze kitten een naam te geven. Hij vernoemde haar naar zijn partner: Seakit.

Na een korte tijd rusten werden de kittens naar de cave gebracht. Daar werden ze verplaatst naar het deel dat werd gebruikt als een soort Nursery. Omdat Oceanbreeze zelf geen melk meer kon produceren, ze had immers de afgelopen paar manen al genoeg kittens gezoogd, besloot ze aan Bronzemask te vragen of zij haar kittens wilde zogen. Bronzemask vond dit oké, waardoor de kittens voorlopig bij de poes en haar eigen twee kittens - Underkit en Brindlekit - zouden liggen en bij haar melk zouden krijgen. Gelukkig voor de kittens kwamen hun eigen ouders wel regelmatig bij het nest en soms sliepen ze zelfs naast een van de twee. Ofwel Tigergaze, ofwel Oceanbreeze. Vlak na hun geboorte echter stapte Everstar af, waardoor Oceanbreeze de nieuwe clanleider van Windclan zou worden. Hierdoor had ze echter veel minder tijd om voor haar kittens te zorgen dan eerder gepland was. Toch heeft de kitten nog voordat ze één moon werd, eventjes contact gehad met haar ouders. Zo zag was haar vader Tigergaze bijvoorbeeld de eerste kat die ze zag toen ze haar oogjes opende, want hij lag toevallig bij de kittens toen de jonge Lionkit voor het eerst de wereld mocht aanschouwen. Ook haar jongere zusje Homekit opende toen haar oogjes en terwijl de kittens naar een verhaal van hun vader luisterden over een kater die niet geliefd was door anderen behalve zijn zusje en een muis, viel de jonge Lionkit weer in slaap. Het verhaal was spannend geweest, zelfs een tikkeltje eng, maar de kitten had nog niet de energie om lang genoeg wakker te blijven. Nog geen paar dagen daarna werd ze wakker met haar moeder aan haar zijde. Deze vertelde haar over de oorsprong van haar naam. Hoe er ooit een kater in Windclan had geleefd met de naam Lionroar, die door haar nogal werd beschreven als een held, die ten onrechte was verbannen. Zij was vernoemd naar deze kater, opdat ze altijd de waarheid boven de leugen zou kunnen stellen.

[ONE MOON] Toen Lionkit de leeftijd van één moon bereikte, zaten de vier clans nog steeds samen in de cave, dit betekent dus dat Lion al van een jonge leeftijd alle vier de verschillende clans en de katten erin heeft leren kennen.

Lionpaw || Lionrose GPtxjQu


Her walk is like a shot of whisky.
Lionpaw || Lionrose YiBlTAV
Neat and strong and full of purpose and so many underestimate her punch.
Knocking on heaven's door
:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lionpaw || Lionrose
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Windclan-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: