frostbite 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 frostbite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lily •
Member
frostbite NNJKMDR
♥ & ☾
47
Actief
"I'm tired, it's raining, and I'm not a waterlily."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Lily •
BerichtOnderwerp: frostbite   frostbite Icon_minitimezo 4 jun 2017 - 12:54


Het werd al sneller duidelijk dat het meer naar de warmere dagen naderde. De kattin was zonet de Nursery uitgelopen. Aangezien zij Vixen met Badger deelde moest zij tegelijk ook weten wanneer precies hun tijden waren. En aangezien de kattin een Cave Guard was deed ze niets liever dan door de plekken heen wandelen.
Haar blauwe ogen keken door de grot heen, her en der kon ze een groepje kittens rondjes rennen, sommige katten kwamen al terug met wat prooi en gingen weer naast iemand anders zitten om te praten. Lily kon het niet helpen dan zich eenzaam voelen. Na het meemaken van een leugen, en de dood van haar kittens was ze nogal afstandelijk geworden. De calico poes wou dan geen enkele conversatie beginnen of eindigen, ze bleef liever in de Nursery, voor andere kittens zorgen. En dan, soms, kreeg ze het gevoel dat het ook haar kittens waren, dat ze het wel gered hadden. En telkens dat ze dat deed, kwam ze terug in de kringloop van verdriet. Vier manen en nogsteeds kon ze er niet overheen. Maar misschien was dat iets dat zij mee opgegroeid was, een zeer gevoelige personaliteit.

+Frost first


Bloom
frostbite Fj6l6ao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frost •
Member
frostbite Mini_a11
Derps
84
Actief
"Revere it.
Praise it.
This noble and beautiful.."


CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Frost •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimewo 7 jun 2017 - 21:59


De Prey hunter was al een tijdje bezig met jagen, hij had zo hier een daar wat gevangen en de vondsten werden steeds hoger hoe warmer het werd. Hoe warmer het was hoe mee prooi er was, al was er een probleem. Het mocht namelijk weer niet te warm zijn, door vergiftigt en dood voedsel. Eenmaal klaar met jagen wilde hij zijn prooien meenemen, het was niet perfect maar goed genoeg. Hij had 3 muisjes gevangen in het vroege daglicht, hij volgde zijn weg naar de Cave. Iets van lichte water druppels dropen van de grot af, het was inderdaad vochtig buiten. Iets waar hij zelf niet van hield, al was hij wel klaar om iets voor zijn clan te jagen. Hij liep de grot binnen om daarna zijn muizen in te droppen op een stapel, hij liet ze vallen op het hoopje eten. Al focusten zijn ogen op een kattin die afgelegen zat van de rest, hij keek iets wat met vragende grote ogen. Langzaam trippelde hij wel voorzichtig op haar af, doordat hij ook niemand vertrouwde was hij dus ook erg voorzichtig. Zijn gedachtes spinde al wist hij niet hoe hij haar zou moeten benaderen, hij slikte. Toen hij eenmaal bij de kattin stond, maakte hij zich gereed om iets te zeggen. "B-ben je oké?" Vroeg Frost wat onzeker, zijn ogen waren gericht op de haren. In stilletjes wachtte hij even af, want als katten zich afschermde van de rest wist hij ongeveer dat er wel iets was.. Toch?


frostbite Os_fro10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily •
Member
frostbite NNJKMDR
♥ & ☾
47
Actief
"I'm tired, it's raining, and I'm not a waterlily."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Lily •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimeza 10 jun 2017 - 10:12


Ze had de grijze kater nog niet opgemerkt.Haar blik gericht op een groepje kittens dat rond zaten te spelen. Het was ook zo raar. Waarom was zij de enige dat moest lijden? Waarom kozen ze haar kittens uit om te laten sterven? Woede en verdriet kwam weer door haar heen. Totdat ze een stem achter zich hoorde. "B-ben je oké?" Vroeg de kater. Frost the undying Cold. Lily knikte, toch twijfelend. "Tenminste, dat denk ik." Antwoordde ze eerlijk. Maar besloot om er toch voor te gaan. Katten hielden niet van zielige praatjes. "Hoe gaat het met jou, Frost? Vroeg ze terug. De calico had inderdaad een geschiedenis met katers. Waardoor ze niet meer zo zelfverzekerd om hun heen voelde. Toch leek het met de dagen te verminderen. Waardoor ze Prey Hunter recht in de ogen durfde te kijken. Misschien moest ze niet zo streng tegen haarzelf zijn, maar wie anders kon de dood van haar kittens op de schouders dragen?


Bloom
frostbite Fj6l6ao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frost •
Member
frostbite Mini_a11
Derps
84
Actief
"Revere it.
Praise it.
This noble and beautiful.."


CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Frost •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimeza 17 jun 2017 - 14:22


De grijze kater keek naar de calico kattin, Lily knikte, "Tenminste, dat denk ik." Antwoordde ze eerlijk. Even vragend keek de grijzer kater haar aan, tenminste? Al veranderde ze snel het onderwerp weer, "Hoe gaat het met jou, Frost? Vroeg ze terug. Hij keek haar aan met zijn blauw groenige ogen, even was hij nog stil. Verzegeld in zijn gedachtes, zijn staart zwiepte even heen en weer. Hij moest haar wel rustig benaderen, al was hij niet zo'n type die dat deed. "wel oké, genoeg aan mijn hoofd tenminste. Bijvoorbeeld wat er met sommige kattinne aan de hand is." Miauwde hij rustig waarna hij zijn poot omhoog haalde en daar een paar vlugge likken aan gaf, hij wist dat ze minder contact had met andere katten maar dat hoefde niet te betekenen als er echt iets aan de hand was. Hij zette zijn poot terug, even vielen zijn ogen op een groepje kittens dat was iets waar ze ook naar keek voordat hij een gesprek met haar voerde. Zijn blauwe ogen richtte zich nu op de kittens, de generatie die hun later zou opvolgen. "Ze zijn schattig he?" Miauwde hij daarna met een kleine glimlach waarna hij ging zitten en zijn staart om zichzelf heen sloeg, hij wiebelde zijn oor even. Ja, ze waren inderdaad schattig net als die ene kitten. Tiger that stalks at night, al richtte hij weer kort zijn ogen op de kattin. Misschien had zij nog iets te zeggen, misschien ook niet.


frostbite Os_fro10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily •
Member
frostbite NNJKMDR
♥ & ☾
47
Actief
"I'm tired, it's raining, and I'm not a waterlily."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Lily •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimeza 22 jul 2017 - 0:02

Ze had haar aandacht eerst voor kort op iets anders gericht voordat de kater weer begon te praten. "wel oké, genoeg aan mijn hoofd tenminste. Bijvoorbeeld wat er met sommige kattinne aan de hand is." Miauwde hij vrij rustig. Wat verward spitste ze even haar oren bij de laatste zin. Dus ze knikte maar. Haar staart tegen de grond aantikkend terwijl ze terug naar het groepje kittens keek. "Ze zijn schattig he?" Kwam de vraag. Waardoor ze een steek in haar borst voelde. Het waren manen geleden, twee seizoenen geleden toen ze zelf die droom had kunnen beleven. Maar daar was ze te laat voor geweest, te paniekerig en onervaren. En hiermee moest ze het maar doen. "Ja," Zei ze na een lange tijd, haar stem brekend aan het einde. Toch keek ze vooruit, om geen teken van zwakte te tonen in haar ogen.


Bloom
frostbite Fj6l6ao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frost •
Member
frostbite Mini_a11
Derps
84
Actief
"Revere it.
Praise it.
This noble and beautiful.."


CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Frost •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimeza 22 jul 2017 - 15:12

De grijze kater keek naar de kittens die aan het spelen waren en had zoals hij wilde de kater voor zich gevraagd of ze schattig waren, na lang wachtte kreeg hij pas een antwoord. De kattin voor hem leek nog al.. Hoe kon hij het zeggen, afwezig. Kort wiebelde hij met zijn oor en keek haar aan, "Ja," Zei Lily na een lange tijd, haar stem brekend aan het einde. Ze keek naar voren toen ze dat zei, al klonk haar stem brekend. Er was iets wat ze niet wilde zeggen of tonen, zijn blauwen ogen op haar gefocust bleef hij toch even stil en besloot net als haar naar voren te staren. Al duurde dat niet lang voordat hij haar weer aan keek, hij wilde… Hij wilde dat ze zich oké voelde, hij wilde deze kattin niet meer zo zien. Hij slikte en bleef de gekleurde kattin aan staren, hoe moest hij beginnen. Zijn blauwen ogen werden iets groter, hij had wel een idee maar misschien zou hij zich te veel bemoeien met haar zaken en zou ze dat helemaal niet fijn vinden. Even wiebelde hij met zijn oren, ”hoe denk.. j-jij over kittens.” Miauwde hij als een vraag waarna hij vlug zijn blik naar de kittens staarde. Op dit moment wilde hij haar niet aan kijken en helemaal niet haar lastig vallen op een pijnlijk punt, al deed hij dat toch wel.. URG, wat was hij voor een monster. Apple was ook maar een kitten die hem niet mocht, zoveel katten mochten hem niet en zo ging het ook anders om… Zucht, hij wilde het veranderen. Hij wilde deze kattin helpen, al zat hij misschien te veel het uit te lokken. ”Sorry.”


frostbite Os_fro10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily •
Member
frostbite NNJKMDR
♥ & ☾
47
Actief
"I'm tired, it's raining, and I'm not a waterlily."

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Lily •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimeza 22 jul 2017 - 23:39

Het was weer stil geworden. Haar staart nog strak om haar poten gekruld. Maar al snel spande haar spieren zich weer bij de volgende vraag. ”Hoe denk.. j-jij over kittens.” Ze bleef oogcontact vermijden, Wat ze ervan vond? Ze vond ze ontzettend schattig. Alleen jammer dat de Tribe of Endless Hunting ze van haar af hadden genomen. Alsof ze helemaal niet had verdiend. Alsof het de straf geweest was dat ze naar elk woordje van hem had geloofd. Ze zwiepte nijdig met haar staart. Niet echt uit woede, eerder uit verdriet. Ze moest eroverheen komen. Het accepteren. "Schattig." Was haar antwoord geworden. Kortaf, maar de brok in haar keel wou maar niet weg. En het was op een punt gekomen dat het pijn deed. Dat haar ogen nu begonnen te prikken. Het was lang geleden dat ze het uitgehuild had. ”Sorry.” Verontschuldigde hij zich. Waardoor ze even diep adem nam. "Het is al goed." Mompelde ze. "Het was niet jouw schuld." Flapte eruit. Al had ze geen idee of hij al had gehoord van wat er met haar kittens afgelopen was. Maar dit was het dan, het was niet dat ze terug in de tijd kon gaan. En dat kon Frost ook niet doen.


Bloom
frostbite Fj6l6ao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frost •
Member
frostbite Mini_a11
Derps
84
Actief
"Revere it.
Praise it.
This noble and beautiful.."


CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Frost •
BerichtOnderwerp: Re: frostbite   frostbite Icon_minitimema 24 jul 2017 - 17:50

De grijzige kater keek naar de kattin die zich naast hem bevond, zijn blauwe kille ogen keken haar aan. Ze opende haar mond licht en sprak een heel kort antwoord, "Schattig." Het leek hem hier te breken om haar zo te zien, hij wist niet wat er was en wilde haar niet aandringen om haar het te laten vertellen. Hij wachtte, hij wist niet wat hij er verder op moest zeggen. Al had ze iets met kittens, ze keek er naar hoe ze speelde op de grond voor hem en keek hem niet aan al was dit een vooroordeel dus moest hij het er niet op houden. De kattin naast hem haalde even diep adem, "Het is al goed." Mompelde ze. "Het was niet jouw schuld." Waren haar volgende woorden, even iets van een vragende blik kwam bij hem op. Iets wat hem interesse gaf en nieuwsgierigheid, hij wiebelde kort met zijn oren. ”Wat bedoel je daar mee Lily?” Miauwde hij en keek haar bezorgd aan, hij sloeg zijn staart om zich beschermend heen. Wat kon hij doen om haar toch een beter gevoel te geven? Hij besloot wat geks te doen, hij schoof wat naar de gekleurde kattin toe en sloeg zijn poten om haar heen. Dit was bedoeld als een knuffel en hopelijk zal het haar op vrolijken, al was dit niet formeel.


frostbite Os_fro10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
frostbite
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: