Let me sing you the song of my people 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let me sing you the song of my people

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
Let me sing you the song of my people DPKsfdL
Kiki
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Indra
BerichtOnderwerp: Let me sing you the song of my people   Let me sing you the song of my people Icon_minitimedo 8 jun 2017 - 13:44

Al de hele dag liep Indra rond met een kleine vis in zijn bek. Hij had hem bij het riviertje op de bank gevonden en hij was al dood geweest. Maar dat maakte hem niet veel uit, hij had een vriend gevonden in de kleine dode vis. Iemand waar hij een goed gesprek mee kon voeren. Hij had al een hele tijd tegen hem zitten praten over de rogue groep van zijn vader, verhalen die hij over clankatten had gehoord en natuurlijk had hij zijn nieuwe vriend nu aangeboden om het hele territorium met hem te bekijken. Indra was nu onderweg naar het kamp, waar hij zijn nieuwe vriend ging voorstellen aan zijn vader. In de verte zag hij Tank al staan en hoewel hij druk leek met andere dingen boeide dat de bruine kater eventjes helemaal niks. Hij wou zijn nieuwe vriend laten zien. Hij legde de vis in het gras naast zich neer. "Pap, ik wil dat je mijn nieuwe beste vriend ontmoet." zei hij toen steevast tegen Tank. Hij keek niet eens of hij wel echt luisterde naar hem, hij deelde het gewoon even mee.

{eerst Tank!}


Indra
King of Gods
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Let me sing you the song of my people LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Let me sing you the song of my people   Let me sing you the song of my people Icon_minitimedi 13 jun 2017 - 15:51


tank
a true hunter never rests
”Dus ik wil twee patrouilles naar het WindClan territorium. Kijk of Elite daar recent nog is geweest, of eender welke andere groep katten. Zolang Elite in ThunderClan gebied blijft, kunnen we daar blijven jagen”, Instrueerde hij twee van zijn loyale groepsleden. Verder keek hij naar de tomcat die had aangeboden om een meer strategisch plan uit te bouwen. ”En jij, jij mag je waarde voor Rogue One gaan bewijzen, mijn vriend”, Greens hij naar Lafayette. Hij wilde wel eens horen wat voor plannetjes hij zoal bedacht had. De focus lag uiteraard op verdedigen. Hij had niet echt zin in mot met BloodClan maar hij zou ook zijn territorium niet zomaar afstaan aan die savages. Zeker niet nu hij ook nog eens drie kittens had om voor te zorgen.

Net toen hij een overleg wou aangaan met de tom, werd hij aangesproken door één van said kittens. "Pap, ik wil dat je mijn nieuwe beste vriend ontmoet." Zei hij vastberaden. De grijze skogkatt keek op de kitten neer en glimlachte vriendelijk. ”Een klein minuutje mijn zoon”, Zei hij geduldig. Hij keerde zich terug naar Lafayette en de twee patrouilles. ”Vanavond wil ik rapporten horen ja”, Zei hij nog, waarna hij hen weg wuifde met zijn staart en hen na keek toen ze allemaal hun eigen weg gingen. ”Waar is die beste vriend van je dan?” Vervolgde hij, terwijl hij zich met een nieuwsgierige blik terug draaide naar Indra.


you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let me sing you the song of my people
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: