Naked skies 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Naked skies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Xena
Member
Naked skies RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Naked skies   Naked skies Icon_minitimevr 9 jun 2017 - 19:31

I h've been fighting since I was a child
Xena lag op haar rug in haar nest, niet tegen haar moeder aan maar een beetje verder. Net ver genoeg dat ze de vachten van haar familie niet tegen haar hoefde te voelen. Hun geuren waren overweldigend maar de pikzwarte poes was eraan gewend. In haar amberen oogjes weerkaatsten de sterren en ze had het gevoel dat als ze gewoon haar pootje uit zou strekken, dat ze ze dan aan zou raken. Xena kende de verhalen van de clans niet, ze had nog nooit gehoord van een 'Starclan'. Ze kende wel Bloodclan, of althans - ze had er al van gehoord. En ze vond het zo cool. Ze wou ook zoiets, ze wou deel uitmaken van Bloodclan. Hoe leuk zou het zijn? Allemaal vechters samen bijeen, vechtend voor een doel samen, prooi zoekend voor elkaar, het woud domineren. Als ze oud genoeg was zou ze hen opzoeken, bij hun camp bij de vier bomen, en dan zou ze als ze even oud was als papa Bloodclan leiden!
+ Indra eerst ;3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
Naked skies DPKsfdL
Kiki
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Indra
BerichtOnderwerp: Re: Naked skies   Naked skies Icon_minitimezo 11 jun 2017 - 11:44

De bruine kater lag tegen zijn moeder opgerold te slapen, maar schrok niet veel later wakker. Hij had het gevoel gehad alsof hij aan het vallen was en werd vlak voordat hij in zijn droom de grond zou raken wakker. Met iets geschokte oogjes keek Indra op en zag wat verderop zijn zusje liggen die haar ogen ook open had. Hij kwam omhoog en liep naar haar toe. "Kan je niet slapen?" vroeg hij toen. "Mama zegt dat slapen belangrijk is en dat je dan groeit." prevelde de kater zachtjes terwijl hij zijn blik liet gaan over de sterren in de lucht. Hij vond ze mooi. "Hoe ver weg zouden de sterren eigenlijk zijn? Zouden we ze kunnen aanraken als we op een hele hoge berg zouden klimmen?" vroeg Indra toen aan zijn zusje.


Indra
King of Gods
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xena
Member
Naked skies RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Re: Naked skies   Naked skies Icon_minitimewo 21 jun 2017 - 19:48

I h've been fighting since I was a child
Xena keek wat vragend opzij bij het geleuter van haar bruine broertje. Waarover had hij het allemaal. Groot en sterk worden van slapen? "Stejk wojd je niet van slapen, dommejik!", antwoordde ze, de 'r' de enige letter die ze nog niet echt kon uitspreken. "Stejk wojd je van vechten!", vervolgde Xena. En zij zou het wel weten zeker! Haar levensdoel was groot en sterk worden, sterker dan papa en mama samen! Bij zijn vraag over de sterren haalde ze enkel haar schouders op. Daar had ze weinig kennis over, hoe moest zij weten hoe ver de sterren waren? In ieder geval verschrikkelijk ver weg.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Naked skies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: