There is nothing you schould fear 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 There is nothing you schould fear

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frost •
Member
There is nothing you schould fear Mini_a11
Derps
84
Actief
"Revere it.
Praise it.
This noble and beautiful.."


CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Frost •
BerichtOnderwerp: There is nothing you schould fear   There is nothing you schould fear Icon_minitimeza 17 jun 2017 - 14:39

De grijzen kater was weer eens op pat zoals altijd, jagen was het ding voor katers zoals hij. Ergens wilde hij wel een guard zijn, dan hoefde hij niet eens iets te doen. Ppfff alleen maar wachten en wachten, dat zou een chill leven zijn. Hij zelf moest elke dag jagen, elke dag moeite doen ter wel die katten alleen maar hoefde te kijken en te kijken of er iets was en anders zo hier en daar een gevecht. Na een lange tocht had Frost 4 muizen gevangen met wat geluk natuurlijk, hij liep langzaam terug over de lange velden. Hij trippelde terug naar de Cave of the rushing water, hij baande zijn weg door wat bosjes tot hij oog in oog stond met de grot. Hij liep naar binnen en legde de muizen op een stapel en pakte er zelf een, even tuurde hij rond. Overal waren er wel katten, zoo. Genoeg om met een ander te communiceren. Al kon hij tenminste eten in rust naast een andere kat, een kat ving zijn oog. Zo dat zou zijn mede kat worden, hij liep naar deze kat toe die hij herkende als Fox. Hij ging naar de kater en begroette deze met een knikje, "e-n hoe staat het er mee?" Miauwde hij rustig maar wel voorzichtig.

~Fox •


There is nothing you schould fear Os_fro10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
There is nothing you schould fear
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: