I'm a sillouette 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm a sillouette

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
StarClan
I'm a sillouette XbUUF0W
Michelle
6632
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: I'm a sillouette   I'm a sillouette Icon_minitimedi 20 jun 2017 - 11:18

I'm a Silhouette chasing rainbows on my own
But the more I try to move on the more I feel alone

De maan verlichtte haar pad voor haar terwijl haar voetstappen haar langzaam vooruit brachten. Haar blauwe ogen dof en moe. Ze hielt zichzelf zo groot voor iedereen om haar heen. Ze kon niet anders. Ze was zo moe, ze wou gewoon naar huis terug maar Silverstar, Everstar, Tallshadow en zij waren het er mee eens geweest. Dat was voor nu onmogelijk. Misschien dat ze over enkele manen nog een patrol terug moesten sturen en smeken op goed nieuws of een teken van starclan. Maar Butter geloofde nieteens dat Starclan nu echt over hun waakte of de kracht had om een teken te sturen. Ze waren overgelaten aan de vergeeflijkheid van Skyteller en zijn tribe.

Het was moeilijk voor haar om zichzelf over te geven aan het lot. Hell, ze had altijd gevochten tegen elke mogelijkheid om het lot te volgen en was hier beland. Ze was op haar rang geplaatst door een vormalige leader die haar eigen deputy niet de kans gaf. Dus Butter was zonder training voor het leiderschap aan het hoofd van een clan geplaatst en er werdt van haar verwacht dat ze alles per direct goed kon doen. Werd destijds op elke onzekerheid en fout nagekeken tot ze duidelijke muren om zichzelf heen bouwde om zichzelf te beschermen. De onschuldige vrolijke kattin die ze ooit was geweest was verdwenen met de tijd, ze zou nieteens meer kunnen zeggen wie de echte Butterstar, Butterbell was als haar een spiegel voorgehouden werd. En waar ze normaal niet zoveel moeite had met zichzelf voelde vandaag zwaarder en moeilijker, het gewicht van de wereld op haar schouders en eenzaamheid in haar hart. Ze had warmte nodig. Snakte er naar, maar ieder moment dat er iemand te dicht bij kwam duwde ze die al even snel weer weg. Ze was partnerloos want de kater die zijn hart aan haar wou geven, die haar haar jongste nest had gegeven kon ze niet dicht genoeg in haar hart laten. Bang om opnieuw teleurgesteld of verlaten te worden zoals hiervoor al gebeurd was. Het maakte haar misselijk van angst en wanhoop. Ze probeerde de wereld omhoog te houden maar was zichzelf vergeten en nu voor zichzelf kiezen was ook onmogelijk. Niemand zou dat meer toe laten. Ze had het verpest. Waar ze haar clan hoog en goed hielt had ze zichzelf de grond in gedrukt en terwijl de kuil dieper en dieper gegraven werd door haar eigen poten raakte ze het zicht op de hemel kwijt. Raakte ze Starclans hulp kwijt en haar vertrouwen in zichzelf. Ze had gewoon iemand nodig die haar omhoog zou trekken en haar zou tonen dat ze oke was. En dan iemand die ze niet per direct weg zou drukken.. Als er al zo iemand bestond..

-open voor iemand die goed gesprek met dr wil houden en dr wat zelfvertrouwen en shit kan geven. No bitches <3One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member
I'm a sillouette LZ9ajdK
Wolf
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw
BerichtOnderwerp: Re: I'm a sillouette   I'm a sillouette Icon_minitimedi 20 jun 2017 - 11:35into the moonrise

falling away now, falling away and feel it all

Sinds het ‘ongeluk’ van Aurorapaw, was de apprentice dagelijks druk in de weer met er voor te zorgen dat Ravenfall niet helemaal doordraaide. Zijn zwarte vriend had al zoveel meegemaakt in zijn nog jonge leven, het was helemaal niet eerlijk. Als Stonepaw iets kon doen om zijn pijn te verlichten, dan zou hij dat doen. Maar hij was zelf nog jong, amper een moon ouder dan zijn vriend, en hij bezat de wijsheid niet. Toch deed hij zijn uiterste best, en hij dacht aan te voelen dat hij elke dag net iets slimmer was dan de dag ervoor. Dat hij net iets meer de goeie woorden kon vinden die Raven nodig had om zichzelf door de dag heen te slepen.

Maar het was vermoeiend, dat zou hij niet toegeven aan de zwarte tom, maar hij voelde het wel. De perfecte manier om zijn dag af te sluiten, had hij ondervonden, was even uitwaaien op the highlands. Daar was hij nu naartoe, om ineens op een redelijk vers spoor te stuiten van.. Zijn leader, Butterstar. Deels nieuwsgierig (omdat hij dat altijd was) en deels omdat hij zich schuldig voelde dat hij zijn training niet meer verder oefende (wat hij altijd deed), begon hij het geurspoor te volgen.

Eigenlijk had hij geen idee wat hij zou doen als hij haar zou vinden. Maar dat was voor straks. Voor nu volgde hij het gewoon, richting een plek die hij zelf nog niet onderzocht had gezien hij het zo druk had gehad. En toen zag hij haar zitten, bij enkele grote plassen water die verlicht werden door wel duizenden sterren. De apprentice liep voorzichtig dichterbij. Misschien wilde ze wel gewoon alleen zijn? ”Butterstar”, Zei hij zachtjes, respectvol, toen hij dichtbij genoeg was. Hij zou wel snel horen of ze hem weg zou jagen of niet.


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member
I'm a sillouette 7isDH8r
Nathalie
1185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Re: I'm a sillouette   I'm a sillouette Icon_minitimedi 20 jun 2017 - 18:19

Smokegaze opende zijn ogen en keek naar een nest die een stuk verder op lag. Een rilling gleed door zijn ruggengraat. Niet omdat ze niet aardig was, of omdat ze lelijk was, omdat ze... nee ze was alles behalve dat. De poes die lag te slapen waar hij naar keek was prachtig, was vriendelijk en was iets compleet mysterieus aan haar, waar hij maar geen poot op kon zetten. Droeg ze een masker? Had ze iets mee gemaakt waar hij niets van wist? En dan was de vraag, waarom dacht hij zoveel aan haar? Was zij de poes die voor hem bestemt was? Maar Smokegaze was bang, zou zich nooit snel een aan een poes geven, puur omdat hij bang was om haar te kwetsen, iets verkeerds te doen. Wie had dat nou gedacht? De zoon die de beruchte Smoketear en de sterke Butterstar op de wereld hadden gezegd, zou zo'n gevoelige kater zijn. Één die het haatte om te vechten en bang was om een poes te kwetsen.
Smokegaze stond op uit zijn nest en wilde zijn poten strekken. Buiten de grot merkte hij de geuren van zowel Stonepaw als Butterstar op. Zonder er bij na te denken volgde hij deze geursporen. Zijn pootkussentjes deden weer eens pijn terwijl hij zo door liep. Misschien moest hij Nightstream of Chivypaw eens opzoeken en konden zij er wat aan doen. Maar dat was een zorg voor later. Terwijl de kater door liep merkte hij dat hij steeds hoger de berg opklom. Uiteindelijk was er geen struik of plant meer te zien, maar wel ongelooflijk mooie poelen gevuld met sterren. Een stuk verder op zag hij twee gestalten van katten zitten die hij herkende als zijn moeder en de apprentice, Stonepaw. Smokegaze kwam dichterbij en knikte naar de twee katten. "Deze waterplassen zijn adembenemend," sprak de kater, terwijl hij naast zijn moeder ging zitten en haar een kopje gaf, waarna zijn blik nog even via Stonepaw naar de met sterren gevulde waterplassen.


I'm a sillouette YeIsY95
I'm a sillouette PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
I'm a sillouette XbUUF0W
Michelle
6632
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: I'm a sillouette   I'm a sillouette Icon_minitimedi 20 jun 2017 - 18:56

Vanaf hier leken de sterren zo dichtbij. Alsof ze enkel haar poot hoefde uit te strekken om ze aan te kunnen raken. Maar al hief ze haar poot omhoog kwam die toch weer leeg naar beneden. En deze in de waterpoelen duwend om zo te proberen de sterren te vangen liet haar ook vruchtenloos achter. Verslagen zuchtte ze langzaam voor haar oren zich spitste en haar kopje zich bijdraaide. "Stonepaw. Is het niet wat laat?" Vroeg ze zachtjes zichzelf dwingend om haar stem kalmer en rationeler te houden dan deze eigenlijk wou zijn en toen haar oudste zoon naar haar toe stapte voelde ze tranen trillen in haar ogen en wierp haar blik snel weer af van de twee katers. "Ja, ja dat zijn ze zeker." Mompelde ze langzaam en liet haar oren even wegzakken in haar nek. "De tribe katten komen hier om hun doden te herdenken.. Ik hoopte me dichter bij Starclan te kunnen voelen. Maar inplaats daarvan voel ik me enkel eenzamer en verder van mijn voorouders verwijderd dan ooit.." Ze sprak naar geen van de twee katten in het algemeen. Meer tegen zichzelf en tegen starclan in de hoop dat ze haar toch konden horen en haar een teken zouden sturen.One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stonepaw
Member
I'm a sillouette LZ9ajdK
Wolf
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw
BerichtOnderwerp: Re: I'm a sillouette   I'm a sillouette Icon_minitimewo 21 jun 2017 - 11:35into the moonrise

falling away now, falling away and feel it all

Ergens hoopte de jongen apprentice dat hij zijn kennis ooit voor meer zou kunnen gebruiken dan alleen het helpen van zijn vriend. Het voelde alsof hij gewoon iedereen wilde helpen, iedereen van zijn Clan. Niet omdat hij bij hen in het krijt wilde staan, maar puur omdat hij iets nuttigs wilde doen. Hij was niet extreem groot, snel of sterk. Hij was wel slim, en daar moest hij iets mee doen. Om zijn Clan te dienen, om Butterstar en StarClan trots te maken. Maar desondanks bleef hij jong en onervaren, en om zo op zijn leader af te stappen, was misschien niet zijn slimste zet. Want wie was hij om haar te vertellen wat ze moest doen?

"Stonepaw. Is het niet wat laat?" Merkte ze meteen op, en hij knikte zachtjes. Ze had gelijk, het was laat, maar hij kon niet slapen. Nog voor hij echter kon spreken, voegde een tweede kat zich bij hen. Het was Smokegaze, Butterstar’s zoon. Respectvol knikte hij ook ter begroeting naar hem. De twee gingen uiteraard meteen familiair met elkaar om, veel emotioneler verbonden dan hij ooit met hen zou zijn. Hij voelde zich out of place. Toch besloot hij op Butterstar te reageren, gezien het leek dat ze beiden met ongeveer hetzelfde probleem zaten. ”Ik denk dat StarClan ook in ons hart zit”, Merkte hij op. ”Eigenlijk zijn ze nooit ver weg”, Glimlachte hij voorzichtig. Hij wilde geen van beide katten beledigen met zijn woorden, met het feit dat hij zich mengde in hun moeder-en-zoon momentje.


A silver line, a disease on the horizon. A whistling in the trees - it marches on. It's like a tide - impatient and insincere. A threat born on the wind - it marches on. A weight on the air I feel it in the silence. Take a second to listen, the earth starts to shake, the sky begins to fall. Can you hear it coming down?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm a sillouette
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: