The night is still young. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The night is still young.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimewo 21 jun 2017 - 21:49

Het was warm. Like… echt warm. Heet. Te warm om te slapen. En dan had je natuurlijk nog van die katten die beweerden dat ze ’s nachts geen idee hadden wat ze deden, toenadering bij hem zochten en hun pelzen tegen hem aandrukte. Hij wist dat hij er uitzag als een cadeau gebracht door StarClan, maar dit was toch echt wel erg. Gheghe. Nee, hij meende niet wat hij zei. Of dacht eigenlijk, want in principe zei hij het niet hardop. Hm. In elk geval meende hij niet wat hij dacht. Zei. Dacht. Wat maakte het uit? Oké, geen conversaties meer in zijn hoofd. Oké. Maar in elk geval was hij heus niet zo arrogant. Sure, hij dacht wel dat hij de looks had, maar dat kwam omdat veel katten positief op hem reageerden wanneer hij naar ze knipoogde. En met katten bedoelde hij uiteraard she-cats. Naar toms knipoogde hij niet. Of soms om ze te irriteren. Je had ook toms die knap waren natuurlijk, maar zijn voorkeur ging uit naar she-cats. Wacht. Wat. Zucht. De warmte begon een invloed op hem te hebben, want hij had rare gesprekken in zijn hoofd. En hij wilde echt naar buiten gaan, want hij vond het verstikkend hier. En dus stond de RiverClanner op waarna hij langzaam naar buiten liep. Onderweg trapte hij op een staart. Hij riep luid zijn excuses door de grot met het gevolg dat een paar katten boos naar hem sisten. Snel rende Thistlepaw de grot uit voordat ze nog kwader op hem zouden worden. Hij was een onschuldig schepsel op de wereld gebracht door zijn al even onschuldige moeder; ze mochten niet boos op hem zijn. Of op haar. Of op wie dan ook. Thistlepaw liep rustig door het gebied heen en merkte dat Silverpelt boven hem de boel al verlicht had. Doordat hij te veel naar boven aan het kijken was en niet voor zich, miste hij de afdeling die zich vlak voor hem bevond en struikelde. Hij kon zijn klauwen nog net op tijd in de grond steken alvorens op zijn bek te gaan, maar zijn hart sloeg wel over. Eigenlijk alsof hij een prachtige she-cat zag. Daar was het mee te vergelijken. In elk geval werd hij al iets rustiger en ging naar beneden. Hij liet een genietend geluid ontsnappen toen hij zijn poot in het water liet rusten en liet zijn blik weer naar Silverpelt glijden, denkend aan zijn grootouders die nu op hem neerkeken.


+ Eerste post voor Serpentpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimedo 22 jun 2017 - 10:39

Een prima mentor, ja, Serpentpaw had besloten dat ze een prima mentor had. Demonslayer leerde haar toch wel interessante dingen, zoals die klauwtechnieken. Binnenkort zou ze ook Feverpaw weer opzoeken om samen met haar te trainen. Een grote glimlach stond op het snuitje van de zwarte apprentice terwijl ze langzaam in een diepe slaap dommelde. Ze had haar eerste training achter de rug en een paar leuke dagen. Serpentpaw was tevreden, ook al was ze niet in het kamp en had ze wel heimwee. Echter werd ze helemaal bezweet wakker en had ze het gevoel dat haar vacht nog natter was dan die van de gemiddelde Riverclanner na een zwembeurt. Na nog een aantal keer omgedraaid te hebben, haar vacht schoon gelikt te hebben gaf Serpentpaw het op en verliet ze de Clan Cavern. Ze lette goed op dat ze niemand wakker maakte tijdens haar tocht uit de grot. Serpentpaw verstarde toen er ineens een grauw weerklonk en vervolgens een veel te luidde sorry. Verschillende katten werden wakker. Hij zag een andere kat de Clan Cavern uit rennen, waarop Serpentpaw haar ijsblauwe ogen vernauwde. Nou ja zeg. Voorzichtig ging Serpentpaw door en toen ook zij uit de grot was, versnelde ze haar tempo. Buiten de grot werd alles prachtig verlicht door de Silverpelt. Voor haar uit strekte de grote Redwood. Omhoog werd het alsmaar kaler en een stuk beneden, wat ze niet kon zien, kwam je uiteindelijk bij the Highlands. Maar ze besloot nu voorzichtig, goed oplettend met waar ze haar poten zette, de spoor van de drukte maker te volgen. Ze was nog net op tijd om te zien hoe de kat struikelde, waardoor er een steentje tegen haar eigen kop aan kwam. Nu ging ze een stuk naar beneden en zag tot haar ontsteltenis grote poelen water gevuld met sterren, waar de onhandige apprentice zijn poot in het water had gestoken en zijn blik op de silverpelt richtte. "Je bent niet heel handig, of wel?" vroeg Serpentpaw licht plagerig, maar vriendelijk terwijl zij dichterbij kwam en op een staartlengte van hem verwijderd ging zitten.


The night is still young. 5dM0IaM
The night is still young. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimedi 27 jun 2017 - 16:56

Thistlepaw had niet gedacht dat iemand hem daadwerkelijk zou achtervolgen na zijn actie in de grot, maar ergens had hij het zich wel kunnen indenken. Alleen had hij echter wel verwacht dat als iemand hem zou achtervolgen dat diegene zijn eigen mentor zou zijn, hoewel die kans ook wel weer klein leek omdat zijn mentor steeds ouder werd en het steeds moeilijker voor hem werd om trainingen te geven aan Thistlepaw. Nou ja… ‘trainingen’ was een groot woord, want alles wat Thistlepaw moest doen voor zijn mentor was gaan jagen. Hij kreeg geen vechttechnieken meer aangeleerd en had zichzelf daarom maar aangewend om elke ochtend even te gaan rennen zodat zijn spieren opgewarmd bleven en zijn uiterlijk zo robuust zou worden als de meeste RiverClanners al ze ouder werden, hoewel hij niet dacht dat dat een probleem zou worden. Hij merkte nu al dat hij dezelfde bouw van die van een gemiddelde jonge tom cat ging hebben en dat hij echt wel groot zou worden. Hij was nu al groter dan de gemiddelde apprentice, maar zijn karakter zorgde er vaak voor dat anderen zich daar niet geïntimideerd door voelden. Het was niet dat hij niet durfde te vechten of niet kwaad durfde te worden, maar hij zag er vaak het nut niet van in. En bovendien dacht hij dat het wereldschokkend zou zijn als hij eens kwaad zou worden en dat wilde hij de andere katten niet aandoen. Maar goed, hij hoorde dus geluid en nam aan dat iemand hem achtervolgd was. Alleen niet diegene die hij in eerste instantie in gedachten had. Nee, het was een ShadowClanner. Een she-cat. En hoewel ze aan de jonge kant leek, zag Thistlepaw nu al hoe mooi ze later wel niet zou worden. Het geluk leek ook echt aan zijn kant te staan, want ze was nog vriendelijk ook. “Dat is maar hoe je het bekijkt,” zei hij met een knipoog tegen haar. “Je kunt het ook als iets stoers zien omdat ik mezelf zo wist te herpakken. Ik durf te wedden dat je dat nog niet veel toms hebt zien doen in je eigen Clan.” En even stak hij zijn kopje fier omhoog. “Heb ik je trouwens wakker gemaakt, prinses? Mijn excuses alvast als dat zo is. Ik moet echt eens leren wat stiller te zijn als anderen nog slapen.” Hij grinnikte en schoof vervolgens een beetje op zodat ze langs hem kon liggen als ze dat wilde. Wat ze vast wel wilde. Want wie wilde nu niet naast hem liggen, right?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimewo 28 jun 2017 - 23:36

Serpentpaw kende Thistlepaw niet heel goed, wist wel al dat hij luidruchtig en niet erg handig was. Daar was ze net namelijk wel achter gekomen en ze kende hem van naam. Maar volgens haar was hij ook één van de bekendere Riverclan apprentices. En ze had het idee dat poezen voor hem nog wel eens in katzwijm wilde vallen. Nou, no way dat Serpentpaw dat ging overkomen en zeker niet voor een Riverclan vis. Hij reageerde en nogal betweterig ook, of arrogant, of beide. Die knipoog vond ze vreselijk, in ieder geval, ze rolde dan ook uitbundig met haar ogen. Ze mocht dan plagerig en vriendelijk zijn, flirtgedrag ging ze niet pikken. Ja arrogant, dat was het, zeker door de woorden die volgde. "Oh wauw," bracht ze dan ook uit. "Je vind jezelf vast heel geweldig, of niet?" Vroeg ze vervolgens. Bij de vraag of hij haar wakker had gemaakt en haar nog princess noemde ook, trok ze haar 'wenkbrauwen' ver omhoog. "Jij bent écht erg... en nee, dat mocht je willen," reageerde ze en liep vervolgens maar langs hem heen. Ze had wel gezien dat hij voor haar opzij was geschoven, maar no way dat zij naast hem zou gaan liggen. In plaats daarvan hield ze een staart lengte, minimaal, tussen haar en de kat en ging een einde verder op bij het water liggen. Echter stak zij niet haar poot in het water.


The night is still young. 5dM0IaM
The night is still young. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimema 10 jul 2017 - 14:20

Thistlepaw haalde zijn schouders op bij haar vraag. Vond hij zichzelf geweldig? Misschien wel een beetje. Hij vond dat hij humor had en ook wel een beetje de looks, maar dat idee kreeg hij vooral vanwege al die she-cats die zo naar hem keken en aandacht bij hem zochten. Dan kreeg je vanzelf een gezonde portie kapsones, maar daar leek deze ShadowClanner niet van gediend te zijn. “Ik moet wel, want niet veel anderen katten denken hetzelfde,” zei hij op een redelijk dramatische toon. Natuurlijk had hij wel door dat ze beledigd was en dat ze hem misschien zelfs wel een arrogante zak vond, maar om eerlijk te zijn was hij een kat die vrij weinig tijd aan negatieve reacties van anderen besteedde en het zich daarom dus niet aantrok als iemand geïrriteerd leek te zijn door zijn aanwezigheid. Als ze er echt zoveel last van hadden, moesten ze maar weggaan. Hij haalde opnieuw zijn schouders op toen hij haar opmerking hoorde. “Dan niet, maar ik kan je vertellen dat het uitzicht hier prachtig is.” Toen grijnsde hij een tikkeltje vals. “En dat komt niet alleen omdat ik hier lig.” Hij liet een gierende lach ontsnappen en sloeg even met zijn andere poot naast zich op de grond terwijl hij grinnikend zijn kopje schudde. Die opmerking had hij natuurlijk expres laten volgen zodat ze weer met haar ogen zou rollen en mogelijk nog harder liet blijken dat ze hem arrogant vond. “Oh kom op,” zei hij grijnzend. “Denk je nu echt dat ik zo erg ben? Sure, ik heb een gezonde portie kapsones, maar het is niet dat ik mezelf het einde vind. Ik kan best aardig zijn.” Hij trok een pruillipje naar haar. “Ik weet hoe ik overkom, geloof me, maar ik ben best redelijk. Vraag het maar aan Littlepaw van mijn Clan. Zij is mijn beste vriendin en zij vindt het prima met me vol te houden.” Hij lachte nogmaals, schudde zijn kopje en richtte zijn ogen weer op de poelen die zich voor hem bevonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimewo 16 aug 2017 - 0:23

Serpentpaw trok met haar oortje en grinnikte even. "Ja, daar kan ik me wel wat bij indenken," reageerde ze dan ook nuchter. Wat ze niet had verwacht was dat de Riverclan kater het onderwerp over hem weg schoof en het over het uitzicht ging hebben, echter moet hij zijn opmerking natuurlijk weer een tikkeltje verpesten om toch zichzelf er weer bij te betrekken. Die opmerking negeerde Serpentpaw botweg. "Het is hier inderdaad bijzonder mooi," stemde de jonge apprentice met de oudere apprentice in. Dat was ook waar. De met sterren gevulde hemel weerkaatste prachtige in het water, waardoor het leek alsof het water zelf ook gevuld was met sterren. Maar die gierende lach van Thistlepaw verstoorde het vredige sfeertje van deze plek wel. Ze draaide daarom ook weer licht geïrriteerd met haar oor. Waarom was ze hem ook alweer gevolgd? Ze sloeg haar zwarte staart langs haar lichaam en luisterde vervolgens naar de woorden die de kater daarna uitsprak. "Een gezonde portie kapsones," herhaalde ze snuivend. Nee, hij vond zichzelf vast niet het einde, vast niet. Serpentpaw richtte haar blik op een rondzwemmend visje in het water tussen de sterren door. Dat zag er bijzonder uit. De woorden die Thistlepaw daarna uitsprak ontging haar helemaal. "Als je nou eens oplet, zie je daar een visje tussen de sterren zwemmen," merkte Serpentpaw bewonderend op. Dat vond ze veel interessanter dat die beste vriendin van Thistlepaw en de vraag die ze dan aan haar zou moeten stellen. Wat boeide het haar? Ze was niet geïnteresseerd in een vriendschap met een apprentice uit een andere clan. Ja, wat gezelschap was niet per se verkeerd, gewoon een beetje praten, of samen maar een vis die tussen de sterren zwom kijken.


The night is still young. 5dM0IaM
The night is still young. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimema 21 aug 2017 - 14:35

Het enige waar hij haar op een oprechte manier mee kon laten reageren, was als het over het uitzicht ging (en als hij zichzelf daarbij niet betrok). Deze ShadowClan apprentice leek duidelijk niet te genieten van zijn humor en Thistlepaw rolde op een dramatische manier met zijn ogen. Hij had gehoopt dat hij eindelijk iemand had gevonden die wel wat kon met zijn gezonde portie kapsones, maar helaas. Het was weer zo’n apprentice die veel te serieus was en nergens tegen kon. En dat had hij weer. In plaats van dat er een leuke apprentice hem volgde die echt eens kon lachen met zijn grappen zat hij weer opgescheept met dit geval. Hij ging zijn gedachten uiteraard niet hardop uitspreken, want dan kreeg hij waarschijnlijk nog een klap voor zijn kop ook. De RiverClan tom draaide zijn kopje toen ze het over een visje had en keek naar het water. Hij zag inderdaad een visje zwemmen en zijn eerste reactie was om het uit het water te vissen (dat pun tho), maar dan zou de ShadowClanner waarschijnlijk weer kwaad worden en dan begonnen ze weer van vooraf aan. “Inderdaad heel mooi,” zei hij dan ook weinig overtuigend terwijl hij langs zijn lippen likte en het visje bijna hongerig met zijn ogen volgde. De Clans hadden al zo weinig prooi, maar het zou bijna jammer zijn om hier te jagen en dus hield hij zich koest. Voor zover dat ging dan toch. “Ik ben trouwens Thistlepaw. Aangenaam om kennis met je te maken.” Dat laatste gedeelte kwam er iets minder overtuigend uit dan hij wilde, maar hé. Dan had ze maar aardig tegen hem moeten doen vanaf het begin. Hij richtte zijn blik weer terug op de poelen en onderdrukte een zucht. “Het is hier anders dan thuis,” liet hij onverwachts volgen en even, heel even maar, klonk er misschien een kleine ondertoon van heimwee in zijn stem.


OOC: Dat nieuwe setje voor Serpent is zo mooi <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimeza 26 aug 2017 - 22:34

Serpentpaw nam het leven nou éénmaal serieus. Haar ouders waren dood, haar siblings waren dood en daardoor zag ze in dat het leven helemaal niet één groot feestje was. Alleen bij Feverpaw kon ze wel echt lol maken. Met Feverpaw kon ze genieten en serieus blijven tegelijkertijd. Met Feverpaw was het leuk. Toen de kater echter over het uitzicht begon reageerde ze wel terug. Serpentpaw had een visje opgemerkt en ze had verwacht, gehoopt, dat deze cyperse kater het visje zou gaan vangen. Hij reageerde echter niet overtuigend toen hij met haar in leek te stemmen. Vervolgens stelde hij zich voor. Thistlepaw was zijn naam. "Ik heet Serpentpaw," miauwde ze ietwat trots. Ja, haar naam vond ze gaaf. Een typische Shadowclan naam. Toen begon hij over het gebied hier en in zijn toon merkte Serpentpaw op dat hij heimwee had. "Thuis zal je inderdaad niet de kans krijgen om een visje te vangen in een stille plas gevuld met sterren," en dat was haar subtiele hint. Haar blauwe ogen waren namelijk nog steeds gefocust op het visje die daar rondjes zwom. Kom op kater, laat je fanatische Riverclan technieken zien, sprak haar blik toen ze deze naar Thistlepaw toe verplaatste.

OOC: thankyouu <3


The night is still young. 5dM0IaM
The night is still young. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimewo 6 sep 2017 - 13:43

Thistlepaw richtte zijn blik opzij naar de she-cat die zich voorstelde als Serpentpaw en voor de eerste keer sinds ze elkaar ontmoet hadden, verscheen er een glimlach op zijn gezicht die niet flirterig bedoeld was. “Je ouders hebben een mooie naam voor je uitgekozen. Heel toepasselijk voor jou en je Clan.” Voor haar omdat ze zelf zo giftig kon reageren als iets en voor haar Clan omdat ShadowClan er nu eenmaal om bekend stond dat ze de “gevaarlijkste” namen uitkozen en gaven aan hun warriors. Thistlepaw had eigenlijk evengoed een naam kunnen zijn voor een ShadowClanner. Thistlepaw vroeg zich af hoe zijn ouders op het idee waren gekomen om hem deze naam te geven, want tot nu toe leek het er niet echt op dat zijn karakter ook maar iets leek op een doorn. Misschien de kleur van zijn vacht? Waren doorns niet bruin van kleur? Zijn aandacht werd weer getrokken door Serpentpaw toen ze weer iets zei over het visje en deze keer vatte hij de hint duidelijk op. “Oké dan,” zei hij en er klonk enthousiasme in zijn stem door terwijl hij rechter ging zitten. Hij overwoog om een plagerige opmerking te maken en arrogant over te komen, maar dat leek misplaatst. Niet alleen voor deze prachtige omgeving, maar ook omdat ze nu eindelijk een beetje met elkaar konden opschieten en hij had idee had dat ze hem dadelijk echt nog eens een klauw in zijn nek ging steken als hij zich nog een keertje arrogant gedroeg. Hij stak zijn poot uit en hield zich op een goede afstand van het water zodat de vis hem niet zou kunnen opmerken. Serpentpaw had geluk met haar pels, want zij viel sowieso minder snel op midden in de nacht. Het enige wat haar op dit moment kon verraden, waren haar blauwe kijkers. De vis zwom nietsvermoedend dichterbij en Thistlepaw voelde dat elk spiertje in zijn lichaam zich aanspande voor dit moment. De vis had nog altijd niets in de gaten, zwom dichterbij en… met een flits schoot Thistlepaw’s poot door het water en viste hij de vis uit het water. Hij gaf het een harde klap met zijn poot en beet het vervolgens zodat het dood was. Vervolgens draaide hij zich trots zijnde naar Serpentpaw toe en liet haar de prooi zien. “Dat was inderdaad heel erg bevredigend,” sprak hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimeza 9 sep 2017 - 21:41

Thistlepaw kreeg een lachje op zijn gelaat vlak na dat ze zich had voorgesteld en zijn reactie bracht weer een lach op haar gelaat. Dit was een veel leukere conversatie zo. Elkaars namen uitpluizen en zij vatte het op als een compliment. "Bedankt," reageerde ze daarom ook terecht. "Thistlepaw vind ik ook een gave naam, ook krachtig, omdat de doorns van struiken scherp zijn," reageerde ze. Haar blik ging naar het visje die in de plas zwom, een plas gevuld met sterren. Ze vroeg zich af waarom Thistlepaw deze nog niet gevangen had en daarom bracht ze ook een subtiele hint naar hem toe. Kom op, verstoor het water en vang dat visje. En Starclan zijn dank ving Thistlepaw haar hint op. Ook klonk er enthousiasme in zijn stem wat haar ook een stuk enthousiaster maakte en meteen gaf ze de kater meer ruimte en observeerde ze hoe hij het zou aanpakken. Thistlepaw hield wat afstand van het water en zijn voorpoot hing er boven. Het was verbazingwekkend hoelang zo'n Riverclan kat stil kon staan en geduldig kon afwachten met het vangen van zo'n vis. Ze zag hoe het visje wat dichterbij kwam vanaf haar positie. Ook zag ze hoe de spieren onder de vacht van de kater zich aan leken te spannen. Serpentpaw vernauwde haar ogen een beetje. Hij was wel knap, dat was een ding dat zeker was. Echter zou ze het nooit toegeven. Nooit. Wel merkte ze op dat ze hem eigenlijk ook wel mocht, ook al was hij een arrogante haarbal. Met een flits schoot zijn poot in het water en viste hij het visje er uit. Hij gaf het visje een harde klap met zijn poot en beet deze vervolgens dood. De kater draaide zich trots om en meteen vielen haar ogen op het visje. "Wauw," was haar eerste reactie. "Dat was gaaf!" Nog nooit had Serpentpaw een kat zien vissen tot nu. Ze lachte, zonder het echt door te hebben, bij de opmerking van Thistlepaw. "Dat kan ik wel geloven," reageerde ze daarom ook en kwam dichterbij om te snuffelen aan het visje. Ook had ze nog nooit vis gegeten, maar ze ging er niet naar vragen. Daarbij zou het ook tegen de warrior code zijn, ook al had zij het visje niet gevangen. "Ik denk niet dat ik het geduld er voor zou hebben om een vis te kunnen vangen," vertelde ze, waarbij ze indirect weer een compliment aan Thistlepaw gaf. Dit keer op zijn geduld gericht.


The night is still young. 5dM0IaM
The night is still young. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimedi 12 sep 2017 - 21:24

Het was een beetje vreemd om complimenten te horen van een kat die net nog allesbehalve blij leek te zijn met zijn aanwezigheid, maar het was zeker een leuke aanpassing en dus had Thistlepaw besloten om zijn plagerige opmerkingen voor zich te houden. Misschien moest hij zijn arrogante, flirterige opmerkingen vanavond sowieso maar voor zich houden, sinds ze er echt niet van gediend leek te zijn. Normaal gezien zou hij zich daar niks van aantrekken en dat juist als een reden zien om er langer over door te gaan, maar dan ging ze waarschijnlijk weg en dan was de lol er ook wel een beetje vanaf. Bovendien was het ook wel leuk om het direct goed met iemand te kunnen vinden zonder dat hij meteen werd afgesnauwd. Wat het nog specialer maakte, was dat ze van ShadowClan was en dat deze katten er juist bekend om stonden niet te socialiseren met katten buiten hun Clan. Hij vond het leuk en bewonderde haar er ook wel voor dat ze de warrior code en haar Clan voor heel even de rug toekeerde om bij hem te zijn en enthousiast te zijn over zoiets simpels als een vis vangen. Er mochten zeker wel meer katten zijn met hetzelfde karakter als zij. Naar zijn idee waren de meesten nog ietwat stijf, ook al was het duidelijk dat de meeste katten de reis al geaccepteerd hadden en zich nu wel naar elkaar begonnen te wenden. De elders leken er in elk geval geen probleem mee te hebben om met elkaar te praten, maar dat was op een normale Gathering ook al nooit geweest als hij het zo mocht geloven. Hij grinnikte toen Serpentpaw haar woorden sprak. “Ik denk dat jij weer andere dingen kunt waar ik nooit het geduld voor zou hebben,” sprak hij. “Maar ik vind het feit dat we kunnen vissen en kunnen zwemmen inderdaad een heel groot voordeel. Maar als ik op een konijn probeer te jagen, geraak ik veel te snel buiten adem en dat vind ik dan wel weer jammer. En zo heeft elke Clan wel zijn specialiteiten.” Hij glimlachte naar haar. “Maar ik kan je anders wel leren om hier een visje te vangen?” vroeg hij met een knipoog naar haar. “De Clans zijn bij elkaar, Serpentpaw. Waarom zou het slecht zijn als we wat van elkaar leren? Het is toch een goed ding als we alle Clans van meer prooi kunnen voorzien? Plus ik denk niet dat Tallshadow het je kwalijk zou nemen als je iets voor een andere Clan probeert te doen. Butterstar daarentegen.” Hij rolde met zijn ogen en keek weer terug naar the Starpools, geen zin hebbende om de nacht te ruïneren door over zijn stijve leader te praten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. P8MdOzX
Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Serpentpaw
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimezo 17 sep 2017 - 0:38

Serpentpaw begon meteen even na te denken over dingen waar zij geduld bij nodig had en waar Thistlepaw hoogstwaarschijnlijk geen geduld voor zou hebben. De zwarte poes kon er zo niet op komen. Toen Thistlepaw verder vertelde over het feit dat ze op vissen konden jagen en konden zwemmen en dat hij dat een groot voordeel vond, knikte Serpentpaw toch wel instemmend. Hij vertelde echter ook dat hij snel buiten adem was wanneer het ging over het op een konijn jagen en vervolgens zei hij dat zo elke clan wel iets in zijn voordeel had. Serpentpaw zweeg nu en begon hard na te denken over wat Shadowclan nou in hun voordeel had. Ze wist het zo echt niet, daarom bleef ze ook zwijgen. In principe leek Shadowclan gewoon op Thunderclan, maar omdat de Shadowclanners het moeilijkste gebied hadden gehad waren ze vooral goed in het improviseren en het aanpassen, zoals werken vanuit de schaduwen. Maar hier in de bergen? Ze waren geen haar beter dan Thunderclan. Enkel had Shadowclan een hogere ego. Verder waren Shadowclanners over t algemeen toch wat sterker en meer op het vechten gericht, maar dat kwam ook weer om het feit dat ze vroeger het slechtste territorium hadden gehad. Shadowclanners hadden harder moeten werken om te overleven. Ze lichtte meteen op toen Thistlepaw voorstelde om haar te leren vissen. Echter aarzelde ze voor ze antwoord gaf. Hierop reageerde Thistlepaw ook vrijwel meteen. "Je hebt gelijk, dus dat lijkt me geweldig," reageerde ze daarom ook meteen. "En jouw leider is wel wat stijfjes inderdaad, maar ik vind haar pit wel echt gaaf!" Miauwde Serpentpaw. "Tallshadow mag wel wat van Butterstar's pit krijgen en Butterstar mag wel wat van Tallshadow's open mind krijgen, vind je niet?" Ging Serpentpaw bedenkelijk verder. Ja, dat was wat Serpentpaw vond, want verder vond zij dat er niks mis was met haar leider, in tegenstelling tot vele andere Shadowclanners. "Maar eh, over dat vissen... water is namelijk wel naar... h-hoe kom je daar overheen?" Vroeg ze en zette een scheef, aarzelend glimlachje op.


The night is still young. 5dM0IaM
The night is still young. PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The night is still young. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: The night is still young.   The night is still young. Icon_minitimewo 20 sep 2017 - 16:07

Hij grinnikte toen hij zich besefte dat hij al juist had gereageerd op haar twijfels voordat hij echt haar gezichtsuitdrukking in zich op had kunnen nemen. Aan de andere kant was ze nog altijd een ShadowClanner en ShadowClanners stonden er om bekend dat ze liever geen hulp hadden van anderen. Ze waren er te trots voor, hoewel deze apprentice haar trots wel opzij leek te willen zetten om meer te kunnen leren over hoe RiverClanners joegen. Thistlepaw wilde maar wat graag leren hoe je op een effectieve manier kon jagen als er overal modder lag, dus misschien zouden ze nog eens met elkaar af kunnen spreken zodat zij hem dat uit kon leggen. Het zou misschien wat raar zijn dat ze dan beiden kwaliteiten hadden die van beide Clans kwamen, maar was dat juist geen goed ding? Hij was er vrij zeker van dat Tallshadow haar er niet verantwoordelijk voor zou houden. Butterstar zou waarschijnlijk woest op hem zijn, maar dat nam hij er maar wat graag bij. Het was zeldzaam dat een ShadowClanner ook maar iets over RiverClan wilde leren en Thistlepaw wilde maar wat graag gebruik maken van deze gelegenheid. “Misschien,” zei hij twijfelachtig toen ze het had over kwaliteiten van hun leaders die ze beiden van elkaar konden overnemen. “Maar ik denk dat het als er echt op aankomt dat Tallshadow genoeg pit zal hebben, hoor. Hij heeft ShadowClan tot nu toe toch nog altijd in goede banen geleid?” Ja, ShadowClan had tijdens de reis verliezen gehad, maar dat had RiverClan ook en dat was niet per se te wijten aan het regime van de leaders. Soms waren het ook gewoon domme ongelukken of katten die het heft in eigen poten namen en dat moesten bekopen met hun leven. Thistlepaw hield zich nu niet bepaald aan de warrior code, maar hij was intelligent genoeg om te weten wat hij wel kon doen en wat beter niet. Hij grinnikte toen ze het vervolgens over water had. “De enige reden dat jullie water naar vinden, is omdat jullie er zo vaak slechte dingen over horen. Katten die verdrinken, katten die doordrenkt raken met het water en white- of greencough krijgen en noem maar op. Maar als je de baas bent van het water en weet welke stromingen je wel kan gebruiken en welke niet, valt het nog behoorlijk mee. Bovendien is vissen echt wel het veiligste wat je kunt doen met water, geloof me.” Hij gaf haar een knipoogje. “Allereerst moet je zo voor het water gaan staan dat je makkelijk kunt uithalen als er iets voorbij zwemt, maar dat je schaduw niet direct op het water valt en je reflectie ook niet. Het makkelijkste is dat je wacht totdat je een vis jouw kant op ziet zwemmen en direct uithaalt met je poot zodra hij in de buurt is. Het zal misschien niet van de eerste keer lukken omdat een vis heel erg glibberig is en omdat het gevoel van richten misschien niet gemakkelijk gaat als het gaat om in het water mikken, maar na verloop van tijd zou het beter moeten gaan.” Hij ging naast haar zitten en keek haar aan. “En onthoud dat ik bij je ben en kan ingrijpen als er iets gebeurt.” Deze keer verdween zijn plagerige ondertoon en keek hij haar op een serieuze manier aan. Ze kon hem vertrouwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The night is still young.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Starpools-
Ga naar: